تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تالار دوستت داریم...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
صبح روز 24 فروردین با حالت نگرانی از خواب بیدارشدم. خواب تالار و دیده بودم! با عجله رفتم سراغ مادرم . گفتم مامان دیشب خواب تالار و دیدم. گفتم میخوام یه تاپیک ایجاد کنم با این عنوان:اگه یه روز بیدار شید ببینید هیچ اثری از تالار نیست چیکار میکنید!؟" مامانم گفت بد به دلت راه نده.این دیگه چه موضوعیه؟ نمیدونم چرا اون روز خیلی نگران بودم. به حرف مادرم گوش دادم و این تاپیک رو ایجاد نکردم. نزدیکای ساعت 14:30 توی تالار بودم که یه هو این پیامو دیدم:FORBIDEN!
قلبم اومد تو دهنم. تو این مدتی که با تالار آشنا شده بودم تا حالا همچین پیامی ندیده بودم.با یکی از بچه های تالار تماس گرفتم گفت عادیه حل میشه. خیالم راحت شد.
تواین چند روز یه بار کاملا اتفاقی به تالار بار یافتم! دیدم بچه ها انتقاد کردن از تالار .
تو دلم گفتم خدارو شکر که تالاری هست که ازش انتقاد کنیم...
حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟
البته این در مدح تالار نبود ، که در مدح خیمه گاه منتطران بود که، نام مستعارش تالار گفتگوی بیداری اندیشه ی اسلامیست.
درسته خوب نیست تالار نباشه، ولی خوب اگر هم نباشه ماها که این تالار رو تشکیل میدیم که هستیم، دوباره یه تالار دیگه درست میکنیم.Blush
مثل کلاسی که یه شب زلزله بیادو خرابش کنه! اونوقت چون اجزای اصلیه کلاس (معلم و دانش‌آموزا) هنوز هستن، پس دوباره کلاس پا بر جاست.Dodgy
شاید واسه تالار هم بشه این توصیف رو آوردو واسش بعد مکان قائل نبودو مکانش رو تو قلب تک تک بچه‌های تالار ساخت.Angel
ممنون،ولی منظورم این بود که یه روز پاشی ببینی تالار و بچه هاش خواب بوده..
بازم اشکالی نداره، چون ازشون چیزایی یاد گرفتی که میتونی باهاشون راهتو بشناسیو بعدشم کلی قلب پیدا کنیو باهاشون یه تالار قشنگ بسازی به وسعت قلبهاCoolHeartHeartHeartHeartHeartHeart..................................... .
آفرین به این امید. ولی من خیلی دلم تنگ میشه. نفس بچه های اینجا حق. ایشالله همیشه سالم و سلامت و مومن باشن.تو قنوتم میگم (البته تو دلم) خدا هوای بچه های تالار و داشته باش.
ممنووووون. انشااله خدا شما و همه‌ی بچه های تالارو در پناه خودش حفظ کنه.Angel
به نام خدا
متاسفانه در این چند رو بارها سایت با شکل مواجه شده و برخی اوقات حدس میزنم ممکنه کار هکرها باشه به هر حال امیدوارم موضوع هر چه هست زودتر حل بشه چون واقعا باعثه ناراحتیه دوستان و کاربران میشه و هر روز این سوال از خودم میکنم که آیا تالار امروز مشکل دارد یا نه . به هر حال این سایت و تالار حقایق بسیاری را روشن میکند و خیلی از مسائل در آن مطرح میشود و یکی از معدود مکانهایی در اینترنت هست که یک عده از دوستان و کاربران معتقد و با ایمان واقعی دور هم جمع میشیم و بحث میکنیم و نظر میدهیم و به نوعی اگر هرگونه مشکل براش پیش بیاد قطعا ناراحت میشیم به هر حال دعا میکنم که خداوندمتعال، این تالار و دوستان و کاربران محترم را در پناه خود حفظ کنند و مشکلات حل شود آمین. این هم بگم بار دومه این مطالب رو تایپ میکنم چون دفعه قبل به علت یکی از همین مشکلات تالار تمام مطالب پرید Big Grin
نقل قول:حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟
دوباره میخوابم بقیشو ببینمWink.

جدا از شوخی جای خیلی خوبیه.من که بیست روز دیگه اینترنتم تموم میشه خیلی ناراحتمSad.
نه! خیلی بد میشه اونطوری! حالم حسابی گرفته میشه!
من اینجا و دوست دارم!
البته به خاطر کسایی که اینجا هستند اینجا رو دوست دارم...
کلی خواهر و برادر گل اینجا پیدا کردم.... خودم باورم نمیشه اما چند روز پیش رفته بودم حرم حضرت معصومه...
به نیابت چند تا از بچه های اینجا زیارتنامه خوندم و سلام دادم!
( باورم نمیشه از اون لحاظ که تا حالا اینقدر به کسانی که ندیدمشون و کاملاً نمیشناسمشون احساس نزدیک بودن نکرده بودم!)
اگه خواب باشه اعتصاب میکنم دیگه نمیرم نت!چون جایی دیگه ندارم!
واااقعا محیط اینجا عالیه..
تنها جاییه که همه با دلشون حرف میزنن،نه از روی ریا و خودنمایی..
هر وقت دلم از دنیا و آدماش میگیره میام اینجا..
پست بچه ها رو میبینم،میبینم نه،انگار هنوزم کسایی با فکر و عقیده من پیدا میشن..
خدایا بخاطر وجودشون شکـــــــــــــــــــــــــــــــــرت..
مواظب خوبیای همشون باش..Blush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع