|
اگه امروز بهتون بگن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کرده؟
|
|
۱۴:۴۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدی
![]() خیلی کوتاه میگم اگه امروز بهتون بگن امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کردن، اولین کاری که میکنید چیه؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام اولین کار خودم به حضرت میرسونم از حضرت میپرسم وظیفه ام چیست؟ سمعا و طاعتا مقابل حضرت بوظیفه ای که حضرت میگه انجام میدم یعنی عمل به وظیفه البته نمی دونم میتونم اینگونه باشم یانه! ولی ارزو دارم اینگونه باشم . التماس دعا.
|
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
من اول یه گوشه وایمیسم و یه دل سیر نگاشون میکنم |
|||
|
|
۰:۴۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱:۰۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۶)در جستجوی سختی نوشته است: با سلام ما چی میگیم عزیز شما چی میگین ! اشتباه گرفتید. خط فکر و ذهنت تو خط ما نیست برادر !! شما خودت در حالی بنده رو متهم به سهل انگاری میکنی که اصل مطلب تاپیک رو هنوز نفهمیدی. اینکه آقا ظهور کنه خدا رو شکر کنیم عیبش کجاست؟؟؟؟! لابد باید بگیم ای بابا !! خدا چرا الان آقا رو رسوندی ؟! صبر میکردی من این تاپیک هایی که لینک کردن رو بخونم بعدا امام ظهور کنند. موفق باشید. |
|||
|
|
۲:۵۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۳۸)ztb نوشته است: سلام هر که دل آرام دید از دلش آرام رفت چشم ندارد قرار هر که در این دام رفت درسته ایشون دیدن دارن دیدن دارنا ولی خب پس از معذرت بابت گناهان و کارایی که فکر میکردیم خوبی بوده ولی نبوده ازشون میگم .... همونی که مهدی313 گفت |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده همین جا جلوی همه بچه های از جناب سید سجاد بابت تندی که به ایشون کردم عذر خواهی می کنم ![]() امیدوارم که بنده رو ببخشند با تشکر |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه امروز بهتون بگن امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کردن، اولین کاری که میکنید چیه؟به جز اشک ریختن میشه کار دیگه ای کرد؟ ای خدا... |
|||
|
|
۲:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زمان ظهور نزدیک است | kian2137 | 7 | 2,731 |
۸/فروردین/۹۶ ۷:۱۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,790 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| امام زمان را میخواهیم یا ظهور؟؟؟؟؟!!!!!!!! | سید ابراهیم | 21 | 7,654 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: افشین |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,853 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,325 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,878 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
خدا ببخشه