|
کاربر "مهمان"
|
|
۱۴:۴۸, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دانم این چیزی که می خوام بگم عملی هست یا نه و با رویکرد تالار ها در تغارض باشد یا نه امکان دارد که کاربران مهمان بتوانند بدون ثبت نام پست بزنند یا نه مثلا با نام کاربری مهمان یا ... (کاربر مهمان کاربر خاصی نیست و مطالب اون بدون تایید منتشر نمی شود) برای مشارکت بیشتر کاربران اینترنتی بالاخره در هر تالاری تعداد کاربران مهمان خیلی بیشتر از کاربران ثبت نامی است و هدف این تالار حرکت در راستای رضایت الهی است شاید بعضی از کاربران ثبت نامی بخواهند مطالبشان بدون نام و یا با نام دیگر منتشر شود (مثلا بخواهند مطالبشان خالصانه باشد و کمتر رنگ ریا و خود نمایی بگیرد) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۰, ۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۱۰)Behnam-Az نوشته است: من که گفتم انتشار مطالب انها با تایید مدیران باشدمدیریت و برنامه نویسی از جهاتی به هم شبیه هست مدیر و برنامه نویس هر دو باید بتونن از دید خرابکار هم به مسائل بنگرن تا بتونن جلوی خرابکاری رو بگیرن ![]() شما با نیت خیر میای پیشنهاد میدی و خیلی مسائل هم شاید اصلا به ذهنت خطور نکنه البته فقط بحث خرابکاری هم نیستا . اصلا باعث یک بی نظمی جالبی میشه ![]() ببینید هویت در دنیای مجازی اغلب وجود نداره شما وقتی میخوای یک بحث درست و مشخص داشته باشی، باید بدونی طرف مقابلت کیه و چه سابقه ای داره تنها چیزی که از یک کاربر در تالار داریم همین تاریخچه ی پستاشه اینکه یهو یه پست بیاد بدون هیچ نام و نشانی منتشر بشه، افراد دیگر واقعا نمی دونن چه موضعی باید در قبالش داشته باشن و چه جوابی بدن کاربر جدیده؟ کاربر قدیمیه؟ از این جهت که می دونه شرایط چیه و ... مثلا دوستمون میگه برای کاربران خاصی این امکان رو قرار بدیم! از فردا یک عده میشن مسئول کشف پست بی نام!!! بازار تهمت زنی هم داغ میشه که این پست حتما مال فلانیه. این پست شبیه پست فلانیه ضمنا من با قاطعیت میگم اگر الان مثلا به طور متوسط روزی 100 پست جدید در تالار داریم، با فعال شدن پست میهمان بعد از مدت کوتاهی این به 200 میرسه یعنی روزی 100 تایید پست به کار مدیران و ناظران اضافه میشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشخص کردن وضعیت کاربر | فانوس *7* | 17 | 11,974 |