|
∎ نـــان برکت خداست . .
|
|
۱۶:۳۹, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۱۸:۴۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
![]() رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): نـــــــــان مبارک است.
خدای بزرگ برای به دست آمدن آن آسمان را فرستاد که بسیار ببارد و بخاطر نان زمین را رویاند و به وسیله نان است که می توانید نماز بخوانید. (وسائل الشیعه ، ج24، ص393) ✔ در این مبحث می خواهیم بپردازیم به مسئله مهم نان در زندگی هامان؛ اصلاح الگوی مصرفی آن، میزان اسراف و هدر رفت آن در کشور و راهکارهایی برای استفاده بهینه ازین نعمت الهی و ایده هایی برای داشتن یک زندگی بهتر . . . ![]() منتظر نظرات دوستان هستم . . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۴, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۲۱:۳۴ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
ممنون از پست های مفیدتون ، علاوه بر فرمایشات بزرگواران . . .
متاسفانه در طریقه پخت نان هم مشکلات بسیاری داریم . تو مقاله ی روزنامه جام جم سال پیش خونده بودم بهترین نوع پخت در سبک ایرانی پخت نان سنگک هست و بر اساس ترتیب بندی کیفیت اون مقاله در اول سنگک ، دوم بربری ( اگه خوب مغز پخت بشه و خمیر نباشه ! ) ، سوم نان روغنی و چهارم نان لواش . در مورد نان های محلی هم نوشته بود به نسبت طریقه پخت با توجه به رتبه بندی فوق . . . |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
با حرف برادر عزیزم (ali 64) موافقم. طریقه پخت نان واقعا مشکل داره. ولی با خرید به اندازه وعده مصرفی میشه به اندازه زیادی از اسراف و هدر رفتن نان جلوگیری کرد البته خودم از صف ایستادن متنفرم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تایپیک جامع "ربا جنگ با خداست" تحلیل و بررسی نظام بانکی | I AM SHIA | 25 | 8,192 |
۱۳/مهر/۹۳ ۱۷:۳۰ آخرین ارسال: مرهم |
|

![[تصویر: nooon.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8106274976/nooon.jpg)