|
شما فکر میکنید شتابان به سمت مغفرت خدا هستید؟چک کنید اینجا !
|
|
۱۱:۰۱, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشیطان الرّجیم
بسم الله الرحمن الرحیم وَ سارِعُوا إِلى مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَ جَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّماواتُ وَ الْأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقينَ (133) الَّذينَ يُنْفِقُونَ فِي السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ وَ الْكاظِمينَ الْغَيْظَ وَ الْعافينَ عَنِ النَّاسِ وَ اللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنينَ (134) وَ الَّذينَ إِذا فَعَلُوا فاحِشَةً أَوْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ ذَكَرُوا اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُوا لِذُنُوبِهِمْ وَ مَنْ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللَّهُ وَ لَمْ يُصِرُّوا عَلى ما فَعَلُوا وَ هُمْ يَعْلَمُونَ (135) أُولئِكَ جَزاؤُهُمْ مَغْفِرَةٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَ جَنَّاتٌ تَجْري مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ خالِدينَ فيها وَ نِعْمَ أَجْرُ الْعامِلينَ (136-آل عمران) و شتاب كنيد براى رسيدن به آمرزش پروردگارتان و بهشتى كه وسعت آن، آسمانها و زمين است و براى پرهيزگاران آماده شده است. (133) همانها كه در توانگرى و تنگدستى، انفاق مىكنند و خشم خود را فرو مىبرند و از خطاى مردم درمىگذرند و خدا نيكوكاران را دوست دارد. (134) و آنها كه وقتى مرتكب عمل زشتى شوند، يا به خود ستم كنند، به ياد خدا مىافتند و براى گناهان خود، طلب آمرزش مىكنند- و كيست جز خدا كه گناهان را ببخشد؟- و بر گناه، اصرار نمىورزند، با اينكه مىدانند. (135) آنها پاداششان آمرزش پروردگار، و بهشتهايى است كه از زير درختانش، نهرها جارى است جاودانه در آن ميمانند چه نيكو است پاداش اهل عمل! (136) الله اکبر چه قدر این آیات فوق العاده است رفقا یه بار دیگه بخونید من نمیدونم چرا نمیریم سراغ قرآن اگه بدونید که چه نورانیت و بینشی میده به آدم این دو تاپیک: تدبر در آیات قرآن( جالبترین آیاتی که در هر روز با آن مواجه شدیم) پیامک های قرآنی تاثیر گذار بگذریم کمی توضیح در مورد این آیات نورانی فوق العاده ارزشمند ببینید رفقا ما هی میگیم خدایا ما را مورد مغفرت خودت قرار بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا اینجا داره میگه کسانی که در عمل شتابان هستند به سمت مغفرت من و فقط حرف و ادعاش رو نمیکنند این ویژگیها رو دارند! اولاً نه تنها در هنگام توانگری بلکه در حال تنگدستی هم انفاق میکنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ما چی؟) دوماً خشم خود رو فرو میخورند(به ویژه در مواردی که طرف مقابلشان که خاطی است از خودش ضعیفتر است یعنی در جایی که قدرت بر اعمال خشم دارد ولی کنترل میکند، این هنر است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) سوماً نه تنها خشم خود را فرو میخورند بلکه طرفی رو هم که احیاناً بدی کرده در حقشون عفو میکنند!!!!!!!!(ما چی ؟ معمولاً کینه ی شتری و تلافی و .... پناه بر خدا) چهارماً وقتی از دستشون در میره و گناهی میکنن بلافاصله به غلط کردم می افتند در مقابل خدا و لحظه ای توبه رو به تأخیر نمی اندازند پنجماً اصرار بر تکرار اون گناهی که مرتکب شدن و ازش توبه کردن ندارند (حقیقتاً این قید، قیدی بود که من دیدم با این قید دیگه خیلی ها حقیقتاً طالب و شتابان به سمت مغفرت خدا نیستند) شاید طالب مغفرت خدا باشند اما این طلب همراه با حرکت شتابان به سمت مغفرت خدا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جان من یه بار دیگه از اول تاپیک دوباره بخونید آیا شما شتابان به سمت مغفرت خدا هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا علی و التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام میدونید جدیدا که دارم به بعضی از معانی ایات قران توجه میکنم دارم دیوانه میشن ایاتش واقعا فوق العاده بود اینکه در زمان تنگدستی بتونی انفاق کنی کار سختیه ولی به نظرم در زمان توانگری سخت تر!!!!! ![]() شاید بشه انفاق کرد تو هر دو حالت یا بر خشم خود مسلط شد و ببخشی طرفتو یا توبه کنی اما اون پنجمی..... خیلی خیلی خیلی سخته من در گیرش بودم(البته فکر نمیکنم کسی باشه که در گیر نباشه) و تو اون حالت تقریبا تونستم کنترل کنم اما تو هر گناهی اگر فقط یک لحظه غفلت کنی دوباره.... و این قید طالب به مغفرت رو از شتابش باز میداره! اینکه میگید شتابان هستید یا نه فک میکنم نیستم چون هنوز با هرچقد تلاشی که میکنم بازم عصبانی میشم بازم به سختی میبخشم و... یا امام نقی (علیه السلام) مددی |
|||
|
|
۵:۰۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۵:۱۲ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من کوچیک که بودم با خودم فک میکردم ،چرا بعد از خوندن قرآن میگن راست گفت خداوند بلند مرتبه، ؟؟
بزرگتر که شدم دیدم آدم کم میاره در مقابل آیه های قرآن و چیزی نمیتونه بگه جز این عبارت... چقدر قشنگن این آیات. قربون خدا و کلامش برم. ![]() اگه میشد من اینجوری بشم...آه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |