|
پیشنهاد دسترسی به حذف پست ها به جز پست اول
|
|
۱۳:۳۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام از اونجائی که گزینه حذف ارسال فقط برای مدیران قرار داده شده و خود من بارها برای حذف ارسالم مجبور شدم به مدیر یا ناظر بخش رو بندازم و وقت این عزیزان رو بگیرم(نگید وظیفه شون هست )میخواستم اگه ممکنه(که میدونم از لحاظ فنی این امکان وجود داره) به سایر کاربران هم برای حذف ارسال هاشون دسترسی بدید. البته به جز ارسال اول که باعث حذف موضوع میشه...همین امروز، خود من اشتباهاً تصویری رو که مربوط به یه تاپیک دیگه بود در تاپیک تصاویر جبهه و شهدا ارسال کردم! و نتونستم حذف کنم...شانس آوردم ناظر محترم سریع حذف کردن وگرنه خیلی بد میشد... لطفاً اگه امکان داره این گزینه رو برای سایر کاربران هم قرار بدید که بتونن ارسال های خودشون رو حذف کنن...(تاکید می کنم به جز ارسال اول) ممنون. ![]() |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . بنده کاملا با پیشنهاد شما مخالفم. امکان سوء استفاده از این امکان خواهد بود.کمی هم دچار هرج و مرج خواهیم شد. اگر پستی زدید مثل مثالی که آوردید ، راهش ساده است: دکمه ویرایش را بزنید و عکس یا متن مورد نظر رو حذف کنید و به جاش سه تا نقطه بذارید.ضمن اینکه گزارش کنید. اینجوری بد هم نمیشه. ![]() تا پست توسط ناظر حذف بشه. |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۰۸ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام ببخشید جناب میلاد.م اگه امکانش هست درمورد سوءاستفاده و هرج و مرج بیشتر توضیح بدید؟ راستش پیشنهادم تاحدودی براساس تجربه بود، فکرنمیکنم مشکل خاصی پیش بیاد... ضمن اینکه اون مثال فقط یک نمونه بود و راه حل پیشنهادی شما هم به ذهنم رسید ولی اصلا جالب نیست تاپیکی بالا بیاد و کاربران فقط چند نقطه رو مشاهده کنن. تشکر |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بنده که احتیاجی به حذف ارسال ندارم اخه پست های اینجانب به صورت کاملا تصادفی !!! بعد از 2-3 روز پاک میشه ...اخخخخخ برای همینه که بعد از این مدت که از عضویتم میگذره هنوز ارسالهام به 200 نرسیده..
|
|||
|
|
۸:۲۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . (۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۰۰)میثاق نوشته است: به نام خدا ببینید اینجا تالار گفتگو هستش. وقتی یک نفر پستی میذاره.بعد اون پست احتمالا یک نفر دیگه میاد نظرش رو بیان میکنه .یا با پست قبلی وارد بحث میشه.یا از این دست اتفاقات. حالا شما حساب کن یک پستی زدی ، بعدشم 5 نفر دیگه بر مبنای پست شما وارد بحث شدن یا نظر دادن. اگه پست اول حذف بشه (پست اولی که بحث روش شکل گرفته،نه پست اول تاپیک) پست های دیگه بی معنی میشه. این میشه بی نظمی. البته ممکنه این طوری نشه ها ولی ما باید همه احتمالات رو در نظر بگیریم.تا بهترین تصمیم رو بگیریم. . ضمنا اگه شما گزارش کنید پست رو خیلی زود ان شاءالله حذف میشه. ![]() . . (۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۲۹)hooman-za نوشته است: بنده که احتیاجی به حذف ارسال ندارم اخه پست های اینجانب به صورت کاملا تصادفی !!! بعد از 2-3 روز پاک میشه ...اخخخخخ برای همینه که بعد از این مدت که از عضویتم میگذره هنوز ارسالهام به 200 نرسیده... در صورتی که اعتراض دارید . میتونید پیگیری بفرمایید. ابتدا با مدیر بخش ، اگر به نتیجه نرسیدید ،با آقای "بیداری اندیشه". . |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نه چه اعتراضی ... تو ایران یاد گرفتیم به چیزی اعتراض نکنیم! پاک شدن پستها زیاد مهم نیست مهم اینه که این سایت بسیار خوبیه و مطالب عالی و کاربرای خوبی البته به جز خودم ، داره...همین کافیه برای پوشوندن سایر نواقص
|
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۱:۳۶ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: وقتی یک نفر پستی میذاره.بعد اون پست احتمالا یک نفر دیگه میاد نظرش رو بیان میکنه .یا با پست قبلی وارد بحث میشه.یا از این دست اتفاقات.حالا شما حساب کن یک پستی زدی ، بعدشم 5 نفر دیگه بر مبنای پست اگه پست اول حذف بشه (پست اولی که بحث روش شکل گرفته،نه پست اول تاپیک) پست های دیگه بی معنی میشه. شما وارد بحث شدن یا نظر دادن. این میشه بی نظمی. همونطور که خدمتتون عرض کردم براساس تجربه، این پیشنهاد رو مطرح کردم و مشکلی که شما میفرمائید به ندرت پیش میاد که اون هم قابل حله! فقط کافیه کسی که میخواد جواب شخصی رو بده از نوشته طرف مقابل نقل قول بگیره...در اینصورت حتی با حذف پست هم ابهامی پیش نمیاد ضمن اینکه با توجه به امکان ویرایش نوشته ها توسط کاربران، اگر کسی بخواد پستش رو محو کنه،میتونه اون رو ویرایش کنه و به جاش چندتا نقطه بذاره! پس عملاً برای ایجاد بی نظمی راه بازه و با اضافه شدن این دسترسی مشکل خاصی پیش نمیاد... یک نکته دیگه رو هم بگم: اینکه اگر پیشنهادی مطرح میشه درواقع باید اکثریت رو درنظر گرفت، بیشتر کاربرای این سایت معمولاً اهل بوجودآوردن بی نظمی نیستن و با روال کار تالار آشنان، و میتونن برای مواقع ضروری از گزینه حذف ارسال استفاده کنن... اون عده قلیلی هم که ممکنه بی نظمی ایجاد کنن به راحتی قابل کنترلن، چون حذف ارسال هاشون در پنل ناظم ثبت میشه و اگر عمداً با حذف ارسال ها باعث هرج و مرج بشن میتونید دسترسیشون رو بردارید...(که خیلی کم، همچین مواردی پیش میاد) تشکر. |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بعضی کاربران هستن که مرتب در جاهای مختلف تالار به ایجاد شبهه و حرفای بیهوده و ایرادهای بیخود میپردازن که نمونه ش مثلا کاربران دوست خدا و شاهین نقوی و...
اینجور کاربرها معمولا یه جاهایی یه سوتی میدن که بعدا توی بحثها باعث میشه از اون حرفشون استفاده کنیم علیه خودش. مثلا یکیشون یه بار اول پستش نوشت : به نام علی بن ابی طالب از قبلش هرچی بهش میگفتیم که چرا علی (علیه السلام) رو به عنوان خدا قرار میدی کتمان میکرد... خلاصه به نظر من باید همون محدودیتی که برای اعتبار دادن گذاشته شده که باعث میشه کاربران تازه وارد تا وقتی تعداد پست و سابقه فعالیت و اعتبار و... به حد مشخصی نرسه نتونن اعتبار بدن ، برای حذف پست هم همین پارامتر ها برای محدودیت گذاشته بشه یعنی مثلا امکان دادن اعتبار و امکان حذف پست با هم گذاشته بشه. همچنین مانند گزینه ی ویرایش که با قفل کردن تاپیک غیر فعال میشه ، حذف پست هم با قفل شدن تاپیک غیرممکن بشه (توسط خود کاربر) |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۱۴ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۲۶)میلاد.م نوشته است: بسم اللهسلام دوستان ببخشید آقا میلاد ولی وقتی تاپیک بسته میشود امکان ویرایش وجود ندارد |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . پیشنهادی که دوستمون در پست 8 دادن جای بررسی داره.ان شاء الله بررسی خواهد شد بین تیم مدریت . . . نقل قول:معمولا همه این مشکل ها با دکمه گزارش حل میشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و وقت این عزیزان رو بگیرم(نگید وظیفه شون هست
)میخواستم اگه ممکنه(که میدونم از لحاظ فنی این امکان وجود داره) به سایر کاربران هم برای حذف ارسال هاشون دسترسی بدید. البته به جز ارسال اول که باعث حذف موضوع میشه...