|
وندالیسم یا گرایش به تخریب اموال عمومی
|
|
۷:۳۱, ۲۶/مهر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۶ ۲۲:۵۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
وندالیسم یه انحراف اجتماعی شناخته شده است. انحرافی که در اون فرد تمایل به تخریب اموال عمومی داره. اما چرا این مسئله پیش میاد؟ چون جوانان هم تمایل به موثر بودن دارند و هم تمایل به دیده شدن. فرد دوست داره بر جامعه اش تاثیر بگذاره و اگر این تمایل در راه صحیحش به کار نره، به جهت منفی گرایش پیدا می کنه. اخیرا آقای حسینی اومده از همین گرایش استفاده کرده. به این صورت که افراد رو تشویق کرده به شکستن شیشه و آتش زدن اموال عمومی و ... . اما خدمت دوستانی که درگیر این موضوع شده اتد باید بگم که این کار شما رو به یک فرد موثر تبدیل نمی کنه بلکه تبدیل می کنه به یک ابزار. اگر خود فرد با تفکر درست و مستقل به این نتیجه نرسیده باشه که کاری درسته بلکه صرفا به خاطر این گرایشات و تحت تاثیر تبلیغات به اون کار دست بزنه، خودش رو تبدیل به یک ابزار کرده که امثال حسینی می تونند ازش استفاده کنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۸, ۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اتفاقا!
مخرب های مجازی هم داریم اسمش رو بگذاریم وندالیسم مجازی؟ همون هایی که همیشه فحش میدن زیر پست دوست و دشمن ! عبارات خجالت آور استفاده میکنند برای تشویق حتی. آدمهایی به ظاهر خوب ! با شخصیت ! دارای خانواده !حتی مذهبی! باستانگراها ! اینها همون وندال های مجازی هستن ! کسایی که فکر میکنن احمق فحش نیست ! و شما فقط با کلمه احمق صفت رو بیان کردی ! اینها هم مخرب هستن برای اجتماع !فرق نمیکنه ! جامعه مجازی با حقیقی ! هرکس مخالف منه بی سواده! اینها هم وندال هستن! شیشه میشکنند در شهر بعد زیر پست ها فحش هم مینویسند ! و احمق و بی شعور رو فحش نمیدونن ! همونهایی که هزار بار بهشون گفتیم طریقه پیامبر در مورد مخالف چی بود اما حاضر نیستند نفس خودشون رو زیر پا بگذارند !اونها هم وندال هستن . دیدم که عرض میکنم ! |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۶ ۲:۳۸)فاطمه خانم نوشته است: اتفاقا! خیلی خوب شد وارد شدید ! احمق بودن یک صفت هست ، اگه بفهمیم حماقت چه ویژگی هایی داره ، شناخت احمق هم دشوار نیست . متاسفانه شما و دوستانتون هم در این تالار دچار برخی از این ویژگی ها شدید و رنج میبرید . فرض کنید افرادی در دانشگاه یک بحث و گفتگو راه انداخته اند ، در رو هم باز گذاشته هر کسی که رد شد یه چیزی بگه و بره ! به نظرتون کار چنین آدمی حماقت نیست ؟ آیا درستش این نیست که اولا در هر جلسه موضوع مشخص باشه ، ثانیا هر کسی جلوی بدیهیات ایستاد به بیرون هدایت بشه و ..... همین کاربرمون چند ساله در تالار حضور داره و فساد مغزیش حداقل برای من اثبات شده ، حتما فساد مغزیش برای شما هم ثابت شده است ! الان من چی بهش بگم که مخرب نباشم ؟ |
|||
|
۱۱:۱۰, ۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۶ ۱۰:۴۲)عمار94 نوشته است: خیلی خوب شد وارد شدید ! دوست من ، سلام عمار گل و بقیه دوستان دقت کنین که اگه حرفی زده میشه با تمام جزئیاتش نگاه کنین و بعد بگین . اگه شخصی یا اشخاصی ، خلاف مقررات چه قانون تالار و چه قوانین موضوعه جاریه رفتاری میکنه در اولین نگاه با خودش خصوصی درمیون بزارین . الان چرا بخاطر یک انسان پوچ رفتار که هیچی متوجه نیس ، کاربرا باید به هم بپرن؟ اینکه هرکی یچی بگه و بره ! شما مستقیم برخورد میکنیو وارد نزاع میشی ؟ خوشبختانه یا ..بختانه راحت میشه هر حرفی رو زد و رد شد ولی اون گزارش که الکی اونجا نزاشتیم . چه عمار94 چه بیدل چه بقیه دوستان جتی این طفل بی دماغ میتونین از گزارش استفاده کنین . نمیدونم چرا دوستان بعد از اینهمه مدت یسری چیزا رو با هم غلط میکنن . مشکل از تالار هست یا از کاربراش ؟ هرچی میخواییم کتار بیاییم نمیشه . عمار جان بدیهیات هم بدیهی نیستن و میتونن بین افراد فرق کنن وحی منزل نیست این بدیهیات .هرکی اومد یچی گفت شما هم گزارش مینویسی میدی به مسئول حراست و یا انتطامات که برسی کنه . اگه هر کسی هرجی بگه و طرف مقابل بیاد برخورد ناکتعارف بکنه که نمیشه . چه شما و چه بقیه وقتی وارد تالار میشدید برای ثبت نام چیو امضا کردین پس ؟ (۱/آبان/۹۶ ۱۰:۴۲)عمار94 نوشته است: الان من چی بهش بگم که مخرب نباشم ؟ هرچی میخوایبگو ولی اونگزارشم بزن. از من هم اعتراض داشتی گزارش کن و به خودمم بگو . ولی رفتار مغایر .... نه مخاطب این حرفا فقط عمار 94 نیستا . |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۶ ۱۱:۴۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۶ ۱۰:۴۲)عمار94 نوشته است: الان من چی بهش بگم که مخرب نباشم ؟یه چیزی که مربوط به موضوع تاپیک باشه. اگر توی یه تاپیک دیگه دیدید کسی داره بدیهیات رو نقض می کنه، تو همون تاپیک یه پاسخ بنویسید و در موردش صحبت کنید. خیلی جاها پیش میاد که دو نفر اختلاف نظر دارند و هر دو هم نظرشون رو بدیهی می دونند. اگر قرار باشه فقط یکی از این دو حرف بزنه و نظرش رو بگه، که به جای تالار گفتگو باید وبلاگ داشته باشیم. تالار برای اینه که این دو نفر با هم بحث کنند و حداقل یکیشون متوجه بشه که شاید داره اشتباه میگه. خیلی جاها برای من پیش اومده که نظرم توی بحث عوض شده و شاید برای شما هم پیش اومده باشه. بحث مصداقی این موضوع رو هم بگذارید برای تاپیکهای مربوط به خودش. |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۱/آبان/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقای عمار در کل باید بگم که دست شما درد نکنه و ...
گر تو را در بهشت باشد جای ،دیگران دوزخ اختیار کنند !اگر روش شما رو پیش بگیریم همین مسلمون های نیم بند رو هم که داریم از دست خواهیم داد . شما هم کم تخریب نمیکنید .هم از دوست میکشیم هم از دشمن . |
|||
|
۵:۳۲, ۲/آبان/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۶ ۲۰:۵۶)عمار94 نوشته است: کجاش فحش بودمشکل من سر ادبیاته سر لحن هست اصلا دلم نمی خواست شما رو جمع ببندم و بگم حزب اللهی ها اما متاسفانه ادبیات حزب الله دیگه کاملا فحاشی شده و تنها کسایی که اینجوری نیستن دکتر عباسی و جلیلی هستن |
|||
|
|
۴:۳۱, ۵/آبان/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۶ ۲۲:۴۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۶ ۱۳:۰۶)فاطمه خانم نوشته است: گر تو را در بهشت باشد جای ،دیگران دوزخ اختیار کنند ! مشکل خودشونه (۱/آبان/۹۶ ۱۳:۰۶)فاطمه خانم نوشته است: اگر روش شما رو پیش بگیریم همین مسلمون های نیم بند رو هم که داریم از دست خواهیم داد . شما هم کم تخریب نمیکنید .هم از دوست میکشیم هم از دشمن .اولا کلا نیم بند بودن چیه ؟ (مثلا با تعریف معاویه و یزید و کدیور و سروش و بقیه چه حالتی هستند ؟) به نظر من ما مسلمان داریم و غیر مسلمان ، هر دسته هم طیف وسیعی دارند ، اما این مرزه کاملا معلومه . دوما از کجا معلوم خودتون جزو نیم بند ها نباشید ؟ این طوری باید مراقب باشیم خودتون از دست نرین ! (۲/آبان/۹۶ ۵:۳۲)Bidel.s نوشته است: مشکل من سر ادبیاتهبه هر حال اقای جلیلی شخصیت دانشگاهی هستند و همین انتظار هم هست ، منتها ویژگی مهم ایشون نه لحن و ادبیات بلکه دقیقا مرز بندی های صریحشون هست . در کل کاش از اون فحاش ها هم مثال میزدین ببینیم از منظورت از فحاشی چیه . |
|||
|
۹:۲۴, ۵/آبان/۹۶
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
تعریف مسلمان که مشخصه. ما 1.6 میلیارد مسلمان در جهان داریم. ولی دیدگاههای مسلمانان با هم متفاوته.
حالا اگر دیدگاهها متفاوته، خب بیاید دیدگاهتون رو مطرح کنید و نظرات مختلف رو هم بشنوید و سعی کنید اختلافات رو با بحث حل کنید. این تاپیک هم ارتباطی به این بحث نداره. باز هم میگم اگر توی تاپیک دیگری دیدید که بدیهیات نقض شده، همونجا مطرح کنید و نظرات رو بشنوید. |
|||
|
۲۳:۰۳, ۶/آبان/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:یالثارات و مقاله نویس هاش دار و دسته شریعتمداری و کیهان انصار حزب الله پیج های اینستاگرامیش و کانال هاش پلاکارد هایی تو که توی راهپیمایی ها هست. شعار هاشون نشست هاشون، کنفرانس هاشون. یادواره ها |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

وحی منزل نیست این بدیهیات .