کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام دختر را برای ازدواج انتخاب می کنید؟
چادری
با حجاب (بدون چادر)
بی حجاب
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام
من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.
سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟
(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )

(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است:  سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!!
خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم .
چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند .
من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم .
از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، Havbb 110 ، vahrakan ، عبدالرحیم ، ترنم ، faateme-313 ، Reza2035 ، كارمند پيمانی ، mohaddese ، Fatemeee ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، رضوانه ، ساقی ، Aryha ، meisamtiger ، ztb ، blue.blood ، لبخند خدا ، ضحی ، fafa* ، soheyl68 ، صبا ، آیات ، zahra11 ، soora ، میرزا احمد ، Banoo ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، sakineh110 ، nader008 ، Mitsonary ، علی املشی

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #151
آواتار
یک نکته بسیار کوتاهی رو بگم

هر کسی لیاقت عنوان چادری رو نداره

امثال آزاده نامداری وجه چادری ها رو خراب کردند

و زیاد هم هستند

فکر میکنند اگر چادر سرشون اومد دیگه باقی مسائل حله

پس چادر لطف به شوهر نیست

لطف به خوده

نقل قول:
من خودم خاطرخواه یکی از همین دخترها شدم حالا بدبختی 100 تا رقیب واسم وجود داره

ولی به لطف خدا از پس همشون برمیام
[تصویر: biggrin.png]
بعللللللللههه

Cool

فقط مواظب باش شل و پرشون نکنی

برادرم

نکته خیلی خاصش اینه

بین این رقیبان اگر دیدی خدای نکرده این مورد شما دلی در گروش داره کلا منصرف شو که عمرت به فنا نره

چون به ندرت پیش میاد این شخص نظرش برگرده

اون موقع تا آخر عمر دعوا و ... یا بی رگی باید طی نمود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Jim.m
۱۷:۰۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #152
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در پاسخ به خانم Bahar:
عزیزم این قانون طبیعته که هرکسی خواهان و جذب هم ذات خودش میشه.
اگر هم به فرموده شما اهمیتی به اون دخترها داده میشه، بخاطر هم سنخ بودنشان با آنهاست. وگرنه کدام مرد بواقع مذهبی و خداترس خواهان دختری بی حجاب و خدا ناترس میشود؟؟؟؟
اینطور هم که شما میفرمایید شده، نشده. اگر هم آقایون جذب آنها شدند،نه صرفأ با انگیزه الهی و به نیت ازدواج؛ بلکه با انگیزه سوء استفاده از آنها و خاموش کردن آتش شهوتشان بوده....
لذا اشتباه در برداشت شما بوده. پس اگر دقت کنید، خواهید دید پسرانی که لایق دختران محجّبه هستند، به سمت آنها گرایش درونی پیدا می کنند و بالعکس...
در جواب Mary20 هم همین را عرض می کنم بعلاوه اینکه شما ببینید انگیزه حقیقی تان از انتخاب چادر چیست؟؟؟؟؟
مسلّمأ "تنها انگیزه درست" و همان رضایت خداست. چراکه به شما حس آرامش و امنیت داده. حال آیا به نظر شما این انگیزه کافی نیست تا با کسب رضای او، ازدواجتان را هم از او بطلبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس با خدای خود معامله کنید و بر طبق خواست او گام بردارید که تنها او لایق این مقام است و از دست او هرکاری برمی آید و لا غیر (إن الله علی کل شیء قدیر)

إن شاءالله او بهترین را با توجه به ارزش وجودی و لیاقتتان نصیبتان می کند که اوست قادر بر این کار..........
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، sakineh110 ، عبدالرحمن ، السا
۱۷:۲۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #153
آواتار
با سلام خدمت همه عزیزان!
بنا به گفته ی دوستان درست هست که هرکسی خواهان و جذب هم ذات خودش یعنی شبیه خودش میشه![/b]
ولی کلی نیست!
طبق فرمایش برادر (تیشتر) خیلی از پسر های غیر مذهبی هستند که موقع جوانی هرکار دلشون می خواد می کنن![/b]
ولی وقت ازدواج و همسر آیندشون که میشه دنبال یه خانم چادری هستند!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/b]
چون اعتماد بیشتری به این ها میشه کرد و یه پسر میره دنبال کسی که اعتماد بیشتری بهش بتونه داشته باشه!
البته چادری داریم تا چادری!!!!!![/b]
نه چادری ای که برادر عبد الرحمن مثالش رو زد! این چادری ها آبروی چادر رو می برن!
...[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، رهگذر. ، Jim.m
۲۲:۴۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #154
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۹)عبدالرحمن نوشته است:  Cool

فقط مواظب باش شل و پرشون نکنی

برادرم

نکته خیلی خاصش اینه

بین این رقیبان اگر دیدی خدای نکرده این مورد شما دلی در گروش داره کلا منصرف شو که عمرت به فنا نره

چون به ندرت پیش میاد این شخص نظرش برگرده

اون موقع تا آخر عمر دعوا و ... یا بی رگی باید طی نمود

داداش عبدالرحمن.......... Big Grin
من حریف این رغبا شدمو نشستم ریلکس...
دل طرف با خودمه
بعلهههههههههههه Cool
فقط یه سری مشکلات هست
واسم دعا کنید دوستان....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رهگذر. ، حضرت عشق ، عبدالرحمن ، soheyl68
۰:۱۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۰:۵۲ توسط sakineh110.)
شماره ارسال: #155

سلام بهار خانم
ازدواج توی دانشگاه از پایه غلط
ازدواج دانشجویی غلط تر
با توجه به اینکه پسران بعد از درس باید برن سربازی و بعد دنبال کار باشند حداقل اختلاف سنی بین دختر و پسر دانشگاه رفته باید سه تا 4 باشه پس شوهر خانم های دانشجو توی دانشگاه نیست بیرون دانشگاست این یک

بعدش اون خانومی که چادر سر می کنه برای خوش اومدن دیگران و ... این کار رو نمی کنه تنها برای رضایت خدا چادر سر می کنه

حالا اون پسرهای به درد نخور دانشجو هم نیان سمتش بهتررررر و این هدف چادر اصنCool

در ضمن به نظر من حتی اگر سلایق تغییر کنه چون خداوند فرمودند برای شما از جنس خودتان زوج آفریده ام پس جنس همه جوره فقط باید پیدا بشه که اونم با کمک بزرگترها و آشناها و .واسطه ها که با اخلاق و رفتار دختر هم آشنا هستند پیدا میشه
بعدش مطمین باشید که از خداوند بخواین حتما یک همسر خوب نصیب می کنه

جناب عبدالرحمن این خانم آزاده نامداری چیکار کرده هی اسمش رو میارید اگر لطف کنید با منبع بگین چون من از اولین روز اجراشون برنامه هاشون رو دیدم ولی نمی دونم چه کاری کرده که باعث رنجش شما شده بگین ما هم متوجه بشیم وگرنه حق الناس رو گردنتون و صحیح نیست به خاطر اینکه از کسی خوشتون نمیاد برچسب بزنید

(۵/خرداد/۹۲ ۱:۵۴)soheyl68 نوشته است:  و چون اون خانم مذهبی و چادری، فقط به قصد ازدواج با کسی رابطه برقرار می کنه، و پسرا اوضاع و شرایط برای ازدواج ندارن، پس پسرا به سمت دخترای با ارزش های پایین تر که احتمالا پوشش نامناسب تری دارن کشیده می شن.
ولی اینجوری هم نیست
ممکن برن به سمت دخترای با ارزش پایین تر ولی شرایط ازدواج رو دارن و اغلب ازدواجی گران و تجملی دارن حال آنکه محجبه های ما توقع کمتری هم در ازدواج دارن و ازدواجشون اغلب آسانه از لحاظ مالی و ..

HuhHuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی رحمانی ، عبدالرحمن
۱۰:۲۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #156

اي بابا
دخترااااا
انقدر نگران خواستگار نباشين
خواستگار يه دونه باشه ولي آدم باشه Dodgy
منم چادريم
تو سن 18 سالگي با اولين و آخرين خواستگارم Big Grin ازدواج کردم Blush
خداروشکر کاملا هم راضيم
توي همکلاسي هاي دانشگاهم آمار چادري هاي ازدواج کرده بالاتره
خداروشکر ازدواج هاي موفقي هم داشتن
آره خلاصه
چادرتونو سفت بچسبيد پشيمون نميشيد Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، soheyl68 ، دل خسته ، مجید املشی ، Farzaneh
۱۰:۳۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #157

(۷/خرداد/۹۲ ۱۰:۲۹)Bahar نوشته است:  عالی بود از جمع بندی و نتیجه گیریتون تشکر میکنم.پس دیگه جای بحثی نمیمونه. از میثاق عزیز هم بدلیل مطلب زیباشون تشکر میکنم.Smile

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به دوستان عزیز و مهربان و دلسوزم Smile

این ارسالِ شماره65 که بنده قرار دادم،در تاریخ 7 / خرداد / 1392 در صفحه 7 است!!

یعنی تقریبأ 1 سال پیش بنده این مبحث رو ایجاد کردم،و دوستان گرامی جواب های خوبی دادند و بعد آقای املشی گرامی، جمع بندی خیلی خوبی انجام دادند و بعد من این ارسال بالا رو زدم و بعد مبحث بسته شد.

الان بعد از یک سال،یکی از کاربران،تقریبأ سوال مشابهی واسش پیش اومده بود که آقای املشی زحمت کشیدند مبحث بنده رو باز کردند و مبحث اون کاربر رو ادغام کردند!

همه اینها رو توضیح دادم که بگم: خیییلی از دوستان گلم که انقدر زیبا و دلسوزانه بنده رو خطاب میکنند و راهنمایی میکنند و...
،ممنونم.
ولی همان پارسال این سوالاتی که دغدغه بنده بود،حل شد و الان کاربر دیگری به راهنماییه شما عزیزان احتیاج داره! سعی کنید صحبت ها و نظراتتون رو بیشتر حول مشکل این عزیز قرار بدید!
تا ان شاءالله به نتیجه درستی برسند.

بشخصه،هم اونروز ، هم الان، به چادری بودنم، افتخار میکنم و خییلی واسه رفت و آمد در جامعه می پسندم و آرامش خاصی دارم باهاش، بیشتر اونروز دغدغم این بود که چرا سلیقها در حاله تغییره!! نه اینکه ناراحت این موضوع در مورد شخصِ خودم باشم.

چون واقعأ با چادر اصلأ احساس کمبود و ناراحتی ای نمیکنم. و راحت در جامعه و در دانشگاه که بودم،روابط اجتماعیه خوبی داشتم و راحت رفت و آمد میکردم و میکنم.

دوست عزیز (mary20)! وقتی تو جامعه پوشش کامل داشته باشی ، از طرفی تمیز و مرتب و خوشتیپ باشی،از طرفی سرزبون داشته باشی، از طرفی محکم باشی و حیا و عفتتو حفظ کنی و از طرفی زرنگ باشی،جرئت دار باشی و... اصلأ اینطور نیست که حتی پسرانی که ژیگول های جامعه هستند، تو رو نپسندند! (یعنی تا این حد)

من دیدم واقعأ این موضوع رو در چند مورد!!

ذات انسان گرایش به خوبی داره،اونهایی که در جهت ذاتشون پیش برند، حتمأ چنین دخترهایی رو بیشتر میپسندند!

و یچیز دیگه هم جا داره خطاب به همه بگم،اینکه : خیلیا میگند که وقتی ما خرید میریم وقتی فروشنده ما رو که یه خانم چادری هستیم رو میبینه، اهمیت نمیده و تحویل نمیگیره! شاید تعدادکمی از فروشنده ها به دلیله مشکل روانی ای که دارند اینطور باشند ولی من بشخصه چنین موردی هیچوقت واسم بوجود نیومده!! پس فکرتون رو مشغول این موارد نکنید!

به اون انتخابی که کردید،خودتون در درجه اول احترام بگذارید تا دیگران هم احترام بگذارند . . .

همین.

موفق و مؤید باشید.Smile

پارسال این ارسال خواهر گلم،عالی بود! بخونیدش:

(۵/خرداد/۹۲ ۸:۵۲)میثاق نوشته است:  به نام خدا

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند:
برای زن هم ردیفی نیست، نه برای خوبان آنها و نه برای بدان آنها، اما خوبان در مقابل ارزششان طلا و نقره برابری نمی کند، زیرا او بهتر از طلا و نقره است. و اما ناصالح آنها خاک نیز قیمت و بهای او نیست. زیرا خاک بهتر از اوست.

توضیح: زن میتونه از طلا باارزش تر و از خاک بی ارزش تر باشه!
حالا هرمردی بسته به لیاقت و ارزش وجودیش، زنی رو در شأن خودش پیدا میکنه...

-=-=-=-=-=-=-

نمیذونم تاحالا لذت این رو حس کردین که کسی جرأت چپ نگاه کردن بهتون رو نداشته باشه؟ تا حالا شده پسری با ظاهر... و با وجود داشتن چندین دوست دختر... به تو که میرسه سرشو بندازه پائین و جلوت احساس حقارت کنه؟!
تا حالا واست پیش اومده پسرائی رو که خیلی ادعاشون میشه و با هر دختری خوش و بش دارن، چنان بی تفاوت از کنارشون رد شی انگار که اصلاً وجود ندارن...؟
تا حالا شده قهرمان دنیای خودتون باشین؟ رکورددار جواب ندادن به پیامک ها و تماس تلفنی غریبه و ناشناس؟ رکورد دار بیرون نرفتن از خونه تا جائی که ممکنه؟ رکورد دار سلام نکردن و حرف نزدن با کسائی که ادعا دارن ولی ارزش ندارن؟ و...و...و...
فقط امتحان کنید...متوجه میشید که اگه سمت شما نمیان نه بخاطر بی ارزش بودنتون هست بلکه اونقدر ارزشتون بالاست که حتی در مخیله شون هم نمیگنجه بتونن باهاتون ارتباط بگیرن...
فقط کافیه خدائی نکرده حجابتون رو بردارین و آرایش کنید اونوقت میبینید خیلی زود میان سمتتون!! نه بخاطر ارزشتون!! بخاطر اینکه خودتون دعوتشون کردین...ظاهرتون داد میزنه که نیاز به توجه دارین!!
به نظر من دلیل اینکه دخترچادری مرکز توجه هرفردی قرار نمیگیره همینه...
قدر زر، زرگر شناسد...
آدم عاقل هیچوقت یوسف زیبائی رو با چندسکه بی ارزش عوض نمیکنه...

این رو هم بگم:
ازدواج دست خداست...اگه ایمان و توکل دارید بسپارید به خدا و مطمئن باشید اگه صلاحتون باشه خودش بهترین رو سر راهتون قرار میده...(ارزش یه خانم محجبه و عفیف خیلی بیشتر از اونه که هرپسری لیاقتش رو داشته باشه...با خدا معامله کنید قول میدم ضرر نمی کنید...)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، صبا ، soheyl68 ، Banoo ، حضرت عشق ، مجید املشی ، Farzaneh
۱۲:۰۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۹ توسط صبا.)
شماره ارسال: #158
آواتار
سلام به دوستان بزرگوارHeart

من یه نکته میخوام بگم کلی به همه دوستانه خوبمHeart

عزیزان بحث های تالار برای تبادل نظره خوب ما خیلی از این سوالها رو نمی تونیم بریم تو خیابون از تک تک آقایون یا خانمها بپرسیم
پس بهترین جا اینجاست که هم مطمئنیم همه باورهامون یکیه هم اینکه اکثرا جونن و حرفای هم رو میفهمن

پس میپرسیم تا آگاه بشیم

اینارو گفتم تا یه خواهش داشته باشم

دوستان اگه کسی چیزی تو حرفاش میگه دلیل بر این نیست که حکم کلی راجع به طرفمون بدیم پس تو رو خدا مواظب حرفاتون باشید من بعضی اوقات ارسال ها رو که میخونم میبینم اینقد راحت طرفتون رو زیر سوال میبرید که واقعا متعجب میشم و میترسم نظرم رو بگم
تازه من از اون دست آدمها ی هستم که گاهی نظر مخالف جمع میدم تا ببینم دوستان اگه یکی مخالفت کنه چطور قانش میکنن و کلا سعی میکنن بدون ترور شخصیت طرف رو قانع کنن
من شرمنده ام اما تو تالار بارها شاهد این رفتار بودم که سریع در مقابل نظر مخالف جبهه گرفته میشه وسعی بر منهدم کردن شخصیت اون بنده خداست

ما همه با هم دوستیم و اگه فقط هر کس یه چیز از این تالار بگیره که تو زندگیش بدردش بخوره و بهتر بندگی کنه واسه دنیا و آخرت هممون کافیه

پس خواهش میکنم مواظب حرفامون باشیم

بخدا خیلی مهمه گاهی ممکنه بعضی ها رو تا مرزی ببرید که از دین و دینداری زده بشن

لطفا فکر کنید...........................................................

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Banoo ، یاســین ، Havbb 110 ، Bahar ، حضرت عشق ، رهگذر. ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]