کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حقوق زن در خانواده(بحث محور)
۲۱:۳۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۸ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نظر شما خانم ها و آقایون محترم،حق زن در ازدواج چیه؟چه انتظاراتی میتونه داشته باشه،چه حقوقی داره،و اصلا فایده ی ازدواج برای زن چیه!
این سوال ها برام پیش اومده،چون تالار و یکسری کاربرها شدیدا مرد رو جلوی چشم های من و امثال من خراب کردند،چون کاری کردن که ازدواج به نظرم کار بیهوده ای شده:-)
راجع به حقوق خودم حرفی ندارم،بیشتر شنونده ام.اما فایده:
اقایون محترم بحث پول رو وسط نکشید:خانم ها الان میتونن شاغل باشن و از پس خودشون بربیان
امنیت:یک،پدر دارن مثل شیر!دو،حجاب دارن مواظبشونه،سه :نهایتن رزمی یاد میگیرن!
آرامش:خیلی از خانم ها(راجع به اکثریت حرف نمیزنم)اگر در خونه باهاشون مشورت نشه(گویا حدیث داریم با زنان نباید مشورت کرد!)اگه برای پول مجبور به خواهش بشن(خانم ها هم غرور دارن،اونم زیاد.)اگر مجبور باشن بابت همه چی توضیح بدن،اگر همه ی دستور های اقا رو بخوان گوش بدن،حق بیرون رفتن،دوستان رو ببینند،شغل داشته باشن(منظور کنار گذاشتن خونه و بچه ها نیست،در کنار اون!)اگر باهاشون به چشم بچه ای که باید همه چیزو براشون توضیح داد رفتار بشه،و در نهایت آقا به فکر همسر چندم باشن،این خانم ها اگر خونه ی پدر با عزت و احترام بمونن خیلی آرامش بیشتری دارن!
اینایی که گفتم جمع بندی بحث های این چند وقته.سیاه نمایی شده شاید،اما این نماییه که از مرد مذهبی دیده میشه اینجا.خوشحال میشم نظرتونو بدونم....
پی نوشت:قرار بر بحث در مورد حقوق اقایون نیست!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، السا ، رضوانه ، Reza2035 ، zahra11 ، fafa* ، mahpare

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21

(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۵)moze84 نوشته است:  من یه چیزی بگم؟
اولاً این که بسیاری از آقایون این تالار واقعیت هایی رو مطرح میکنن که متاسفانه به مذاق ما خوشایند نیست...
اگر خوشایند نیست، دلیل نداره که وجود نداشته باشه...
بعضی ها لحن خوبی ندارن، و بعضی ها دارن...
بعضی ها تو دوران نامزدین و الآن مگس ها رو هم شبیه بلبل میبینن، بعضی ها هم 15-16 ساله که ازدواج کردن و واقعیاتی رو دیدن که من و شما شاید تو خواب هم ندیدیم...
نسخه ای که برای زندگی من و شوهر من جواب میده شاید برای همسر خانم ایکس جواب نده...
sdg جان!
اولاً این که همیشه که سایه پدر آدم مثل شیر بالای سرت نیست...(البته انشاءالله که باشه)
امیدوارم متوجه منظورم بشی...
بعدش پدرتون مگه چقدر میخواد شما رو در آغوش بگیره و بهتون محبت کنه مگه؟؟؟
بعدشم چیزی که غرور شما خانم های مجرد مانع از مطرح کردنش میشه اینه که خانم ها هم نیاز جنسی دارن و در این بین فقط مردها نیستن که لذت میبرن...
ثانیاً این که ...
التماس میکنم...
تمنا میکنم....
به دست و پاتون می افتم...
شما که ازدواج نکردین، پیش داوری درباره همسر نکنین...
شما از کجا میدونین که اگه همسرتون ازتون بخواد موهاتونو بکنین تو بهتون بر میخوره؟
شاید خوشتون بیاد؟
هیچ زنی تا حالا متوجه این دیو صفتی مردها نشده و الآن چند نفر فهمیدن؟
بابا!
والا اگه وارد زندگی بشین میبینین این حرفا چقدر مسخره است...
5-6 ماه اول معمولاً آقایون یه سری امتحان ها از همسرشون میگیرن و باهاش کاملاً آشنا میشن...
لزومی به زورگویی توی زندگی نیست...
قبل از ازدواج چشماتونو خوب خوب خوب خوب خوب باز کنین که با همونی ازدواج کنین که عین شماست....
بعد از ازدواج دیگه اینقدر در مورد این چیزای کوچیک و مسخره اصلاً صحبت نخواهید کرد...
من از آقای النور بابت مثال زدنشون حلالیت میطلبم...
اما چه کنم که مثال باید ملموس باشه...
آقای النور توی اون تاپیک زن چادری گفتن که دوست دارن همسرشون از هیچ زیوری استفاده نکنه، حتی از عینک...
خیلی ها هم گفتن که به نظرم عینک زدن چیز بدی نیست...
حالا وقتی آقای النور میرن خواستگاری، خدا بهشون زبون داده برای استفاده دیگه...
مطرح میکنن که سرکار خانم! بنده دوست دارم شما عینک نزنی...
ایشون هم یا مثل بعضی ها ناراحت میشن و غرورشون جریحه دار میشه و کلاً به حقوق زن ها توهین میبینن...
یا مثل خیلی از خانم های دیگه مثل آقای النور به دنیا نگاه میکنن و راحت میگن بله، منم مثل شما عینک رو زیور میدونم...
متوجه شدین؟؟؟
به طرفش بستگی داره...
زندگی واقعی نوشته های توی تالار نیست...
صیغه و زن دوم و ... واسه مردا...
آرایش و هیکل و ... واسه زن ها...
به خدا اینقدر آدم مشغله داره و فکرش درگیره که به این چیزا فکر نمیکنه...
بهتون قول شرف میدم که مردها اگه الآن بخوان هم با این اوضاع اقتصادی نمیتونن یکی دیگه رو بگیرن...
چه صیغه ای و چه ازدواج دائم...
این تصور رو که توی ازدواج فقط مردها سود میکنن، از ذهنتون پاک کنین...
این آقاهه بود که دوست ادواردو بود...
آقای قدیری...
رفته بین 300 نفر زن فعال حقوق زنان و فمنیست های مکزیک از حقوق زن در اسلام گفته، 200 تاشون مسلمون شدن...
یه ضرب المثل معروف هم هست که میگه:
گر تو بهتر میزنی بستان بزن...
بابا!
بهتر از این نمیشه به زن نگاه کرد...
اسلام یک نگاه کامل و زیبا به زن داره، البته در صورت رعایت از جانب آقایون...
مطرح کردن و ایجاد یه سری شبهه که نباید با زن اینجوری رفتار کرد، فقط تو دل خیلی ها رو خالی میکنه و از هرچی حمرده بیزارشون میکنه...
اگه راست میگین و خیلی اهل مباحثه اید، راهکار ارائه بدین...
مثلاً بگین بجای فلان رفتاری که اسلام گفته باید با زن بشه، بهتره فلان رفتار بشه ...
بعد میبینین که هرگز راهی بهتر از اونی که اسلام گفته پیدا نخواهید کرد...
به هر راهی برید به بن بست خواهید خورد...
خیلی از خانم های تالار عکس دختر منو دیدن و کلی قربون صدقه اش رفتن.
توی واقعیت هم دخترهای مجرد و خانم های متاهل زیادی بودن که دختر منو دیدن و گفتن که ای خدا کاشکی بچه ما هم اینجوری باشه...
خدایا یکی مثل این به ما بده...
این زنی که قراره از زندگی هیـــــــــــــــــــــــــــچ لذتی نبره، همه اش درد، همه اش زور مرد، چرا باید دلش بخواد که یه بچه که اوج دردسره خدا بهش بده؟؟؟؟
اصلاً یه زن با این تعاریفی که شما از ستمهایی که در حقش روا شده مطرح کردین، باید دیوانه باشه که شوهر کنه...
چه برسه به این که بچه دار شه...
چطوره که اینهمه خانم ازدواج میکنن؟
چطوره که اینهمه خانم خیلی هم خوشبختن و اصلاً هم با همسرشون مشکلی ندارن...
شاید منظور آقای محمدصدرا از این که توی مجلس خصوصی بهتون یه سری چیزا در مورد خانم ها میگم این بوده که اگه خانم ها بدونن چقدر روی ما مردها نفوذ دارن، پدرمون رو درمیارن...
بهتره خانم ها ندونن و نشنون که ما چه جوری براشون جون میدیم...
البته نمیگم این بوده ها!!!
منظورم اینه که بلد نیستین خودتون رو جای دیگران بذارین حداقل کمی مثبت اندیش باشین...
اگه اشتباه نکنم یه حدیث از امام علی (علیه السلام) داریم که بهترین کار پیش خدا اینه که یه بهانه ای بتراشی که یه شری بخوابه (قریب به مضمون)
اگه یه حرفی 80 درصد یه معنی بد میداد و 20 درصد یه معنی خوب، شما فکر کنین منظور طرف همون 20% ایه بوده...
علی الخصوص اگه طرفتون مرد باشه که خیلی روی گفتارش ریز نمیشه...
بازم دارم میگم...
شما که شوهر نداری، شما که زن نداری، از کجا میدونی باهاش چه جوری رفتار میکنی؟؟؟؟
با همسر فرضی که نمیشه زندگی تشکیل داد...
بابا یه ذره پاهاتون رو روی زمین واقعی بذارین...

در پایان هم از همه دوستانی که اسمشون رو بردم حلال بودی میطلبم و شرعاً هم راضی نیستم از نوشته هام نقل قول بشه و کسی جواب منو بده...
عوض تند تند جواب دادن، یکم فکر کنین...
شاید من دارم درست میگم...
سلام
خدمت خانم
moze84

حیفم اومد که نقل قول نکنمHeart

باور کنید واقعیت زندگی همین

یکبار دیگه بخونید و از بازی ذهن دوری کنید واقیعت زندگی رو ببینید

و باتشکر فراوان

از فرمایشات خانم

moze84

Heart

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، زینب خانوم ، مجید املشی ، Eve ، یاســین ، zahra11 ، ترنم ، fafa* ، azade
۱:۰۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱:۱۳ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #22

من نمیدونم شما چی فکر میکنید از زندگی ما !!

احتمالا تصور میکنید ما همراه جهیزیه مون قراره یه سری کیسه شن مرغوب و اصل ببریم خونه همسرمون ! قشنگ خونه رو تقسیم بندی کنیم و مثل آقا و خانم اسمیت بیفتیم به جون هم!!!!!!Dodgy

نخیر، درکی که من از آقایون اطرافم دارم هیچکدوم از دخترایی که میشناسم ندارن

معلومه مواردی که خانم moze فرمودند یه زندگی عادی و معمولیه! اینکه توضیح واضحاته!

اما ما داریم شرایط مرزی رو میسنجیمBig Grin

ینی در بدترین حالت!!
وگرنه ماهم گودزیلا نیستیم! اشغ!! هم میدونیم چیه!!!Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Eve ، اسکای ، رضوانه ، zahra11 ، fafa*
۱:۵۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23

بسم الله الرحمن الرحیم

من نمیدونم چرا وقتی دو سه نفر یک مطلبی رو میگن خانمهای محترم این رو موضع تمام آقایان در نظر میگیرن؟ شما ببینید کیا تشکر زدن زیرش؟ کیا تایید کردند؟ چند نفر؟

اونایی که میگن ما چند تا زن میخوایم برید ببینید توی همون یکیش موندن!

توی یه تاپیک دیگه ای هم که بنده بحث کردم با بنده خدایی که میگفت من چند زن میگیرم و عدالت رو هم رعایت میکنم ، گفتم که وقتی شما زن دوم رو گرفتی زن اولت ناراضیه حالا فرضا یه زن راضی داری یه زن ناراضی ، این کجاش عدالته
همون فقهی که مجوز (نه دستور!) مجوز گرفتن چند زن رو داده واجب کرده برقراری عدالت حتی در لبخند و رضایتمندی همسر و هزار و یک گزاره ی دیگه
کسی به اندازه یه واحد درسی هم اینجور مسائل رو مطالعه کرده باشه در حوزه ی دین از بخاطر یکم لذت بیشتر و مسائل حاشیه ای نمیاد آخرت خودش رو خراب کنه
کسی هم که اعتقادی به این چیزا نداره که بحثش جداست...

هرکس ، چه آقا چه خانم اگر ایمان داشته باشه به خدا نمیاد سر حکمی که خدا داده اعتراض کنه... منتها گاهی احکام رو سانسور میکنن گاهی تحریف میکنن اینه که بنظر میاد جاهایی خلاف عقل و منطق هست. وگرنه مطمئن باشید احکام اسلامی همه ی جوانب رو دیده و سنجیده و بعد بیان شده... حتی احکامی که برای ما پذیرفتنش دشوار هست برای شرایطی خاص قرار داده شده که بودنش بهتر از نبودنشه قطعا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، یاســین ، Reza2035 ، zahra11 ، السا ، fafa*
۸:۰۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۶ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۲)Reza2035 نوشته است:  با توجه به حرفهای قبلش آره ...یعنی هر کی زن دوم گرفت زنشو دیگه دوست نداره ؟ ولی میبینیم که امام حسین سه تا زن داشت و سه تاشون رو هم دوست داشت ! تازه من هنوز خیلی چیزها رو باز نکردم !
ولی تا زمانی که عمری باقی مونده و عقل یاری میکنه پاسخ کسانی که صیغه و زن دوم رو با شهوت اشتباه میگیرن رو میدم ... و امیدوارم کسانی حرفهامو میخونن فکر نکنن دارم میرم زن دوم بگیرم یا صیغه کنم و بفهمن دارم از دین صحبت میکنم !

این بغض مجازی که نسبت به حقوقشون دارند خانم ها باید جای درست خرج بشه , که متاسفانه هنوز نمیدونن کجا باید خرجش کنن ...فعلا مغزها درگیر اینه که چه کنیم که حلال خدا رو حروم کنیم و یا اینکه صحبت کردن راجع بهش رو ممنوع کنیم توی تالار ! چه کنیم که بقیه رو قانع کنیم که دوست پسر داشتن واسه خانم مطلقه خیلی بهتر از ازدواج موقته ...چه کنیم ازدواج تنها معنای آمیزش جنسی بده ؟

هر وقت اینجا تغییر دین دادن و مسیحی شدن منم دیگه از ازدواج دوم و صیغه حمایت نمیکنم .

متاسفانه متاسفانه متاسفانه
حمایت از دین ، این نیست که هر چیزی رو بکنیم ادله و بخواهیم از دین حمایت کنیم.برعکسش اتفاق میفته .

برای اثبات موقتی ، لازم نیست همه ی زنان ایران رو سرد مزاج کرد.

کسی تو اون تاپیک نگفت که ازدواج موقت و چند تایی در دین ما نیست .
من نوشتم دوست پسر داشتن بهتر از موقتیه .اما این رو هم نوشتم با این فرهنگ موقتی ها مشکل دارن .کاش کسی میگفت چه فرهنگی ؟ کسی نگفت چرا اینقدر ثبت قانونی میاری .

یکی از مشکلات هم همینه که اواخر تاپیک دیدیم . زن صیغه ای تا جوانه برای عشق و حال شرعی و باکره برای دائم . تا دوستان هم اومدن گفتن که بهتره یه پسر بره با یکی از اون هایی که صیغه کرده ازدواج کنه.ورق برگشت و گفتن کی گفته این رو تو دین ما اومده ؟

بفرما اینم یکی از فرهنگ هایی که من گفتم تو جامعه هست.
*********************************************************************************

من کوتاه نمیام و اسکل نیستم که با ماس مالی کاربرانی نفهمم چی ها خوندم .کلاس تخصصی یه داستان جالب داره .نیاز به دور زدن نیست. ادم باید خیلی ساده باشه نفهمه داستان چیه.
مشکل دین نیست.دفاع از دین به طرز وحشتناک مخربیه که باور ادم رو خراب میکنه . من ازدواج رو امیزش جنسی نکردم.گفتم برای زن +18 هم باید رعایت بشه.که تهش نگن زنا سردمزاجن.بحثش رو دیگه باز نمیکنم .

من دینم هر چه هست ،شما از دغدغه هات حمایت کن. اجرت با خدا. .
***************************************************************************************

متاسفانه به جای جواب دادن،دست روی گزارش دادن کلیک میخوره .

همین الانم باز جمله ی دوست پسر رو هایلایت میکنن.گویا یادشون رفته من خودم بار ها گفتم با این جماعت دوست نشیدو مخالفم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، zahra11
۱۳:۰۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام خدا
با سلام خدمت همه دوستان خوبم و کاربران محترمSmile

علی الخصوص همراهان موضوعات داغ و پر تردد اخیر!

بنده معمولن در اینگونه مباحث وارد نشده و خودم رو درگیر گونه ای از نظرات احساسی و کل کل های برخی از دوستان نمیکنم

چـرا که برخی دوستان نه تجربه ای دارند و نـه اطلاعاتی کافی ،ولــی در ایراد سخن و ارسال مطلب، نــظراتی کارشناسانـه از خودشون ارائه میدن و انتظار دارند ک بقیه کاربر ها نیز با این نظریات به اقناع برسند و زمانی که به نظراتشون نقد وارد میشه تاب نیاورده و مسیر مباحث رو تغییر میدهند!

چند تن از کاربران محترم هم از روی تجربه و اطلاعات درست و مفیدی ک دارند اظهار نظر میکنند ک در این مدل مناظرات معمولن حرف اون دوستانی که به حق بوده و سنـدیت و محتوا داره در بین همه این ارسالهای سلیقه محــور از بین میره و کمتر به چشم میاد و به نظر من این توهین به این کاربران محترمه.

بهر حال اون چیزی که به چشم میاد حمایت از منافع سلیقه ای برخی از کاربرانه
و این صحیح نیست

در نظام دینی ما،احکام و مسائلی وجود داره که برای زندگی درست بشریت تحت لوای این دین توسط اهلبیت از جانب خداوند به ما ارائه شده

تخصص ما در این مدل احکام چقدره؟معمولن هیچ
عملکرد ما در برابر این احکام الهی چه مدلیه و در چ سطحیه؟معمولن همونطور ک ب مزاج خودمون خوش بیاد و منافع شخصی مون زیر سوال نره
اونوقت نتیجه این دین خود ساخته و عملکرد های غیر دینی و خودپسندانه چی میشه؟؟؟
برخی از افراد ک میخان در مورد دین و یا قوانین دینی حرفی بزنن و یا اظهار نظری کنند با توجه به مجریان ضعیف دینی اصل مسئله رو زیر سوال می برند
ما در دینمون زن رو در جایگاهی میبینیم که حد و حصری در خور و شایسته زنانه بودنش داره
مقام این جنس الهی اینقدر بالاست که در آیین و شریعتمون، سیره و سبک ویژه ای برای نوع برخورد و طرز رفتار با این شخصیت والا وارد شده و مرد رو موظف به رعایت این حدود و شرایط کرده.

اونوقت برخی آقایون بدون اینک اطلاعی از ماهیت این ارزش و گنجینه الهی داشته باشند،طبق اون چیزی ک به مزاج و سلیقه اش مربوطه با این ریحانه برخوردمیکنه و نتایج بدی رو برای این شخصیت زنانه رقم میزنه و متاسفانه کاسه و کوزه این ناهنجاری ها و کج رفتاری ها در قاب دین در اذهان نقش می بنده

جدن ما چقدر جایگاه زنان رو میشناسیم که ب همین راحتی در مورد زندگی مشترک و یا زن دوم و چندم و متعه و ... اظهار نظر میکنیم؟!

زن منبع و مولد انرژی و آرامش در خانواده است.

کسی که مایه آرامش خانواده است خودش باید در کمال آرامش زندگی کرده و دغدغه ای نداشته باشد
اونوقت ما چقدر این ارامش رو برای زنان زندگی مون فراهم میکنیم؟!

حرف از صیغه و نیاز های جنسی و ... ک میشه مرد ها در صف اول ایستاده اند و با برخی نظرات سلیقه ای می خاهند همه چیز را به نفع خودشان تمام کنند
ولی به همین سادگی ها هم نیست
حساب و کتاب دارد
مسیر مشخص و روشن دارد
باید در مسیرش کارها رو انجام داد که نتیجه مطلوبش رو هم در محیط زندگی و اجتماع دید

مردی که ازدواج کرده اینقدر وظایف در قبال همسرش داره و اینقدر یک زندگی خوب بهش ارامش میده ک فکرش هم به این جور چیزا نمی رسه

مردان ما در زندگی ها شون چقدر تابع سیره معصومین هستند؟

مردان تالار که ادعای مهدوی بودن دارند چقدر روایات مرتبط با یک سبک زندگی دینی رو پیگیری کردند و در موردش تحقیق کردند تا در زندگی هاشون پیاده کنند؟؟؟

خدای ناکرده نباشیم مثل افرادی ک در اینجا کپی پیست کنیم و ولی در شیوه زندگی هامون همونی باشیم که دلمون میخاد و کاری به سیره اهلبیت نداشته باشیم!!!

متاسفانه هستند مردانی که کمک به همسرانشون رو عار میدونند

چند تا مرد رو می شناسم که شدیدن ازین بابت نگرانه که مبادا همسرش در زمینه ای ازش سر داشته باشه

و یا مردی که همه سبک زندگیش اینه که هر چی گفت همسرش بش بگه چشم!به خوب و بدش هم کاری نداره و یا حتی اینکه نظرش درسته و یا اینکه غلطه،مهم اینه ک همسرش تابع باشه و بگه چشم!!!

یا مردانی که برای کار منزل زن رو به چشم یک برده می بینند و یا در زمینه کمک به مادر برای نگهداری از بچه در دوران نوزادی و کودکی هیچ عکس العملی از خودشون نشون نمیدن!!

ولی در سیره عملی حضرت امیر این چیزها وجود نداره
چون برخی آقایون سیره حضرت رو پیش نمیگیرند خانم ها فکر نکنند همه مردها اینطورین و نظرشون رو مبنی بر عملکرد این مردها رقم نزنند
حضرت علی (علیه السلام) در کار منزل به حضرت زهرا کمک میکرد
حضرت در نخلستان ها کار میکرد،قنات میزد و کارهای سخت بیرون رو متحمل میشد و در عین حال زمانی که در منزل بود به حضرت زهرا برای کارها کمک میکرد

در روایات داریم ک روزی پیامبر در خانه علی (علیه السلام) وارد شد که حضرت زهرا در حال پخت نان بود و حضرت علی در حال پاک کردن عدس بودند.

حالا مرد جامعه شیعی ما برای کمک به همسرش هزارو صد جور بهانه میتراشه و دست ب سیاه و سفید نمیزنه
نگاهش به زن یک نگاه متحجرانه است و انتظار دارند این زن پا ب پاش در زندگی بیاد و خم ب ابرو نیاره!!!
این زن جایگاه داره
مقام و ارزش داره
ب راحتی نمیشه در این محیط وارد شد و سلیقه ای رفتار کرد

یکی از وظایف مرد در قبال همسرش پرداخت نفقه است

در همین مورد هم نمیشه مرد بگه من ندارم،بیش از ین وسعم نمیکشه و ... و از زیر بار این مسئولت شونه خالی کنه
به احکام مرتبط به این وظیفه دقت کنید:

در تحرير الوسيله امام جلد دوم است، در نفقه آنچه واجب است يك زندگي آبرومند است. نه يك زندگي بخور و نمير! ولی ما واقعاً فاصله گرفتيم.

امام فرمودند: بايد به خانمت نفقه بدهي.
چه غذايي بايد به او بدهي؟
فرموده: هر غذايي كه عادت امثالش است.
دختر عمه‌ها، دختر خاله‌ها و دختر دايي‌هاي اين خانم چه غذاهايي تناول مي‌كردند؟ چه غذايي ملايم با مزاج اوست؟ ولو اگر بهترين غذا باشد،

عين عبارت اين است. امام فرمودند: اگر زن و همسر شما بهترين غذا را هرروز بخواهند، هر روز كباب برگ بخواهند. بگويد: با مزاج من اين غذا مي‌سازد. من در زندگي پدر و مادرم بودم، دختر عموها و دختر خاله‌ها اينطور زندگي كرديم. بايد بهترين نحو زندگي اين خانم را اداره كني. اين فتوا است.

در لباس فرمودند: ببينيد خانم چه لباسي را مي‌پوشد؟ در لباس پوشيدن خانمت را اذيت نكن. حتي عجيب اين عبارت اين است. يك خانمي است در خانه‌ي پدرش، مادرش، در خويشان و بستگانشان، لباس‌هاي پر تجمل و زيبا مي‌پوشد، اسلام فرموده: اگر چنين لباسي مي‌پوشد، بايد برايش لباس تجمل بخري.

اينها صدقه نيست. اينها مستحب نيست. اينها بر مرد واجب است. مردهايي كه ازدواج نكردند، احكام نفقه را ببينند. اگر از عهده‌اش برمي‌آيند، ازدواج كنند.

آقا شما رفتي يك خانمي را از خانواده‌اي گرفتي كه وضعشان خوب است. لباس خوب مي پوشد، غذاي خوب مي‌خورد، بالاتر مسكن‌اش است. امام فرموده: اگر اين خانم بگويد: من مي‌خواهم در خانه‌ي خودم تنها زندگي كنم. بايد خانه‌ي تنها فراهم كند.

باز امام فرمودند: خانم شما در خانه‌ي پدر و مادرش خدمتكار داشته است. نفقه‌اش اين است تو برايش خدمتكار بخري. يك خانمي بيايد خدمت او را بكند.

من با مرداني كه به زنانشان اهميت مي‌دهند، كار ندارم.
مردانی هستند ک نمونه واقعی انسان کامل برای زندگی شان هستند
این حرف ها برای مردانی است ک نگاهشان به زن و جنس مونث،یک نگاه محدود است.
اين حرف‌ها برای افرادی است كه بخيل هستند. آنهايي كه زن را مجبور كردند كه از اينكه شاغل نيستند، پشيمان باشند. شاغل نيستند ولي حسرت شاغل‌هايي را مي‌خورند كه نياز به شوهرانشان ندارند.
حالا شوهری هست که جانش بر لب مي‌آيد بخواهد يك پولي به همسرش بدهد. يادمان باشد در فتواي فقها هست، اگر مردي گفت: نفقه چيست؟ چه كسي نفقه داده است؟اين حرف‌ها چيست؟ فتواي فقها هست. عده‌اي مي‌گويند: بايد به حاكم شكايت كنيد. بعضي از فقها مثل مرحوم گلپايگاني مي‌گويند: زن مي‌تواند تقاصاً خرج زندگي‌اش را بردارد.

روايت داريم كسي آمد به پيامبر خدا گفت: يا رسول الله همسر من آدم بخيلي است. هيچ چيز به من نمي‌دهد. حق دارم بروم از او بردارم؟ حضرت فرمودند: به اندازه متعارف زندگي‌ات بردار. ما نمي‌خواهيم كار به اينجا برسد. يادمان باشد كه مسأله‌ي اخلاقي و حقوقي جاي خودش است. انشاءالله به اينجا نرسيم.

پ ن:
همه این پر چونگی ها برای این بود که بگم برادر من،خاهر من
جایگاه دینی و شرعی و اجتماعی زنان و دختران مذهب من کاملن شایسته است و باارزشترین مقام هاست و به این جایگاه الهی با رفتارهای ناشایست و چند مبحث و ارسال و اظهار نظر ،خدشه ای وارد نمیشه.

یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Reza2035 ، اسکای ، Bahar ، یاســین ، Night_World ، أین المنتظر ، رضوانه ، Eve ، ELENOR ، شیدا ، zahra11 ، مصباح ، مجید املشی ، السا ، مرهم ، Farzaneh ، Havbb 110 ، لبخند خدا ، بیداری اندیشه ، آلاله ، سید ابراهیم ، ANTI satan ، ترنم ، fafa* ، Hadith ، عبدالرحیم ، 135 ، mahpare ، azade ، میلاد مسلمی
۱۴:۱۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #26
آواتار
برادر گرامی بسیار سپاسگزار از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که دادید...
راستش نظر من اینه که خیلی از ارسال های برخی ها رو نباید جدی گرفت! ....چون هنوز وارد زندگی نشدن!
زندگی هم به حرف نیست...به قول آقای النور خیلی از ارسال ها بیشتر شکل کل کل رو داره....راست میگن...

و اینجاست که آدم تفاوت صحبت و لحن صحبت و دیدگاه رو در آقایون مجرد و متاهل میبینه!
واقعا متفاوته

موفق باشید
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، یاســین ، zahra11 ، مجتبی110 ، حسن عزتي ، مجید املشی ، Farzaneh ، fafa* ، azade ، شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا