|
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
|
|
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه الله الرحمن الرحیم سلام من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند. ممنون میشم شرکت کنید. من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست. والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه) الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست. سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟ (میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم ) (۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است: سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
پس چرا دخترای چادری نسبت به دخترای بی حجاب خواستگارای کمتری دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
حالا کی گفته بقیه خواستگار زیاد دارن؟دختر اگه شرایط لازم برای ازدواج رو داشته باشه،ازدواج می کنه
البته منزوی بودن این دختران و حضور محدود تو جامعه هم ممکنه تو این قضیه نقش داشته باشه... «عَسي أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسي أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ »؛ بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن كه خير شما در آن باشد و بسا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آن كه براي شما بد باشد. اين خداوند است كه خير و شر بودن آنها را مي داند و ما و شما نمي دانيم.(بقره /216) |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۱۵)mary20 نوشته است: پس چرا دخترای چادری نسبت به دخترای بی حجاب خواستگارای کمتری دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر چه همیشه این طور نیست ولی در صورت وجود،هم مطمئن باشید زندگی که اینطوری تشکیل بشه،یا دوام نداره یا کیفیت نداره... . به قول معروف شوهری که با آرایش به دست بیاد،با آرایش هم از دست میره ![]() به شخصه وقتی توی خیابون می بینم،آقا پسری با همسر چادریش اومده بیرون میگم خوش به حالش ولی وقتی یه زن بی حجاب رو با یه آقا (!) می بینم (مخصوصا به آقاهه) میگم سیب زمینی! ![]() برداشت منه البته... |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
نقل قول:به قول معروف شوهری که با آرایش به دست بیاد،با آرایش هم از دست میرهحالا آرایش کردنو هم بزاریم کنار خیلی از آقایون دوست دارند زنشون با حجاب باشه ولی چادری نباشه !!!! خودم دقیقا نمی دونم این چادر چیه که آقایون اینقدر روش حساس هستن !!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۵۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است: سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت نگران نباشید اتفاقاً پسرها چادریهاشو برای ازدواج بیشتر می پسندن. دوروبر این جور دخترا نمی پلکند (مگس وار دور شیرینی) چون می دونن با مخ می چسبوندشون به سقف. معمولاً تو این ویزویزهای عرفشون که دور هرزه ها میچرخن هدفشون ازدواج نیست فقط می خوان بشینن یه مزمزی کنن و برن سراغ یکی دیگه. به همین دلیل چادری ها طعمه های خوبی براشون نیستند. موقع ازدواج قضیه عکسه. راستی پسرهای درست و حسابی هر دقیقه با یکی نیستند که بشه با نگاه به رفتارشون گفت چه کسایی رو می پسندند اینها معمولاًَ موقع ازدواج چندجا خواستگاری میرن و با یکی ازدواج می کنند. موقع ازدواج برای من چادر خط قرمز بود. یعنی دختر خاله خودم رو که می دونستم چقدر فرشته است فقط به این دلیل که چادر نداشت انتخاب نکردم. پ.ن. یه هو دوستان باز احساساتی نشن که تو گفتی هرکی چادر نداره هرزه است ها، نه هر دختری که این حضرات دورو برشون می پلکند که قریب به اتفاق چادری نیستند. من خیلی غیر چادری ها رو هم دیدم که مشکلی نداشتن و از این بابت خیلی عالی بودن. |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
سلام.
اولاً این که این انتخاب شایسته رو بهت بسیار بسیار بسیار تبریک میگم. عزیزم؛ این تجربه شخصی منه... من و چند تا از دوستام تو دانشگاه چادری بودیم و بقیه مانتویی و بی حجاب و بدحجاب... من و یکی دیگه از دوستام که چادری خوش تیپ (!) بودیم، در واقع به طور میانگین ماهی یه خواستگار داشتیم... اما یه دوست چادری داشتیم که زیاد به سر و وضعش اهمیت نمیداد و متاسفانه زیاد خواستگار نداشت... اما صادقانه بگم: 99% خواستگارای من و اون دوست خوش تیپم، خانم هایی بودن که ما رو اینور و اونور میدیدن و واسه پسرشون و بچه خواهرشون و پسر برادرشون و ... خواستگاری میکردن و یا به خاطر آشنایی با خانواده بود... یعنی هیچ پسری توی دانشگاه طرف من و دوستم نیومد... و اتفاقاً پسری که به مامانش اعتماد میکنه، معمولاً ازدواج بهتری خواهد داشت. لذا خیلی رک بهت بگم... حتی اگه همه پسرای دور و برتون از دخترای چادری خوششون نیاد، بازم هستن مامان هایی که واسه پسرشون میرن خواستگاری... اما از اون طرف ماجرا... اون دوستانیم که بدحجاب و بیحجاب بودن، حداکثر 2-3 تا خواستگار داشتن که با هر کدوم یه چند ماهی میگشتن و بلاخره با یکیشون ازدواج میکردن... (یعنی خوشگل ترین دختر دانشگاهمون فقط 2 تا خواستگار داشت...) همه از من میپرسیدن که رمز موفقیتت چیه! یعنی اونا همه دوست داشتن جای من باشن و من هم - چرا دروغ!- دوست داشتم جای اونا بودم... دلم میخواست فقط یه پسر منو بخواد، اما خودش منو بخواد، نه مامانش... حالا از من به شما نصیحت... بهترین ازدواج، ازدواجیه که مامان آقا پسر قبل از ایشون شما رو بپسنده... و یه نکته دیگه... عزیزم! همیشه و همیشه و همیشه لبخند روی لبت باشه و توی جمع همیشه خنده رو باش... و مطمئن باش که خدا بیشتر به بنده های حرف گوش کنش نگاه میکنه تا اونایی که حرفشو زمین می اندازن... بازم بهت بابت این انتخاب تبریک میگم عزیزم... امیدوارم خدا بهت اعتماد به نفس زیاد هم بده که گوش به حرف هیشکی نکنی، وقتی میخوای به حرف خدا گوش کنی... پیروز باشی عزیزم. |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
خوب تا حدی منطقیه که خواستگار دختران بی حجاب بیش تر باشه.
چرا که همون طور که دختر بی حجاب زیاده سیب زمینی هم زیاده |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
والا ما که هرچی دیدیم دخترای چادری هم ازدواج زودتری داشتند هم خاستگار های بیشتری!
خانم موزه میشه بگید چادری خوش تیپ یعنی چی؟ منم مدتیه که به فکر چادری شدن هستم،اما واقعیتش کمی نگرانم ازین بابت. اوقاتی که چادر سرم میذارم کنترلش برام واقعا سخته(جمع کردنش و حتی حفظ حجاب باهاش،سنگینیش باعث عقب رفتن شال و مقنعه میشه...) برای دانشجو جماعت که چند کیلو هرروز همراشه که دیگه بدتر! و این موضوع که رنگش سیاهه هم....یکم سنگینه برام.... راهنماییتون چیه؟:دی |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۵۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۷)Sdg نوشته است: خانم موزه میشه بگید چادری خوش تیپ یعنی چی؟چادری خوش تیپ یعنی اولاً این که به بهداشت بسیار اهمیت بده... ثانیاً این که حتماً از زیر چادر رنگهای غیر مشکی بپوشه... حتی المقدور از شلوار لی و تیپهای اسپرت استفاده کنه... ثالثاً این که شنیدین عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد؟ هالیوود فیلم Yes Man رو ساخت با بازی جیم کری که یه دوست دختر و مسلمانی داشت که روسری سر کردنش برای من الگو شد... من هم مثل اون خانم تمام روسری هامو مثل چادرهای قدیمی کش دوختم که از سرم عقب نره و موهام بیرون نزنه... رابعاً این که پارچه چادرتون مطلقاً گلدار نباشه و ترجیحاً حریر اسود باشه... خامساً این که چادر عربی بسیار شکیل تر و حجاب تر از چادرهای قدیمی و چادر ملیه... سادساً این که توجه کنین که شلوار لی رو با کفش خانمانه و شلوار پارچه ای رو با کفش آل استار نباید پوشید... اینا رو به عنوان مثال گفتم. خلاصه این که یه خانم چادری خیلی خیلی بیشتر از یه خانم مانتویی به شیک بودن باید اهمیت بده تا مبادا چادری ها رو بدنام نکنه... سابعاً این که حتماً همیشه لباس هاش اتو کرده باشه و به هیچ وجه کوچکترین چروکی ای توی لباسهاش نباشه... ثامناً این که از زیر چادر حتی المقدور پالتو نپوشه که شبیه ماشین زره پوش نشه... و هزار و یک دنگ و فنگ دیگه که من یه عمری انجامش دادم دیگه... در ضمن شما که دانشجو هستی، بهترین کیف برای شما یا کیف های بزرگ رو دوشیه که توش کتابهاتون رو بذارین، یا از این کیفهایی که یه وری روی دوش می اندازن... شما باید هر دو دستتون آزاد باشه که باهاش جلوی چادر رو بگیرین و مراقب باشین که مقنعه و روسری شما کج نشه... در مورد رنگ مشکی هم اصلاً نگران نباشین... مشکی به همه رنگ ها میاد... از زیر سورمه ای و طوسی ست کنین... از زیر کرم و قهوه ای ست کنین... از زیر کرم و سورمه ای ست کنین... از زیر آبی و کرم ست کنین... خلاصه هر رنگ ملیحی که از زیر چادر بپوشین، با رنگ مشکی چادر بسیار شکیل میشه... فقط یادتون باشه به هیچ وجه کفش سفید و یا کرم از زیر چادر به پا نکنین که اصلاً جلوه خوبی نداره... پ.ن: باورم نمیشه روزگاری اینقدر به تیپ اهمیت میدادم... اما واقعاً برای یک خانم محجبه از اوجب واجباته... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| علت عدم رغبت پسران به ازدواج! | وحید110 | 51 | 27,383 |
۲۷/بهمن/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: Maysam-1st |