کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفیانی و خروج در ماه رجب!
۶:۵۰, ۲۰/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۲ ۷:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

دوستان این احادیث و نشانه های ظهور رو که میخونیم چی میشه؟

باید به خودمون بیایم . دنیا داره میچرخه و منتظر ما نمیمونه!!

اگر فردا یا هفته دیگه اقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد . یهویی نمیتونیم ترک گناه کنیم . یه شبه نمیشه ها . مثل حکایت این میشه که وقت امتحان میگیم از ترم دیگه درس میخونم و ...

نشه مثل روزی که مولا (علیه السلام)و بانوی دو عالم (سلام الله علیها)رفتند در خونه تک تک مهاجرین و انصار دست اخرم فقط 4 نفر اومدن برای حمایت .

اقا .خانوم . حق ناس هات رو دادی ؟
وحید 110 برای حق الله هات برنامه ریختی؟
ترک معصیت چی؟
خودت رو سپردی تا اقا قبل ظهور تبیتت کنه؟!!

من الان فک کردم اقا بیاد من چه وضعی دارم . به جان خودم ترسیدم و اضطراب گرفتم !!

و اما رجب یعنی اه دیگه همون ماهیه که سفیانی ظهور میکنه و بعد از سفیانی...
البته رجب امسال شاید نباشه ولی اگر بود چی؟
اماده ای که اگر مولا گفت بپر تو اتیش بپری ؟
وحید110 ادم مبتلا به گناه نمیتونه ها ...
الان ما میگیم اگر عاشورا بودیم فلان و چنان . نکنه 100 سال دیگه یه عده بیان به ما بگن خاک بر سرشون ...
Confused

امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «امر سفیانی از مسایل حتمی است، و خروجش در ماه رجب می باشد.»

[/font][font=Tahoma]امام صادق (علیه السلام) فرمود: «سفیانی از علایم حتمی است ، خروج او در ماه رجب خواهد بود و از آغاز خروجش تا پایان آن جمعاً 15 ماه است که در شش ماه آن جنگ و پیکار می کند ، و چون شهر های پنج گانه (دمشق، حمص، فلسطین، اوردن، حلب) را تصرف کرد، 9 ماه فرمانروایی می کند، و یک روز هم بر آن افزوده نمی شود.»

غيب نعماني ص ۱۶۲
امام صادق (علیه السلام) :‌ هنگاميكه سفياني بر ۵ منطقه ( دمشق، ‌حمص،‌ حلب،‌ اردن و قنسرين ) تسلط يابد ۹ ماه براي او بشماريد.
منابع
روزگار رهايي ص ۱۱۲۹ غيبت نعماني ص 163بشارت السلام ص 122 الزم الناصب ص 180 غيبت شيخ طوسي ص 283
بحار الانوار ج 52 - ص 206
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omidman ، منادی حق ، میلاد.م ، fazel ، laanbar1-2-3 ، joseffist ، انصارالمهدی ، Havbb 110 ، aleerz ، sarallah ، سرباز سید علی ، جویای حقیقت ، mojtabamax ، حسن.س. ، یاســین ، مرغ باغ ملکوت ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، fiftynine ، fatemeh ، heaven ، خاک ، ztb ، farzad313 ، عبداللهی ، Fatemeee ، ترنم ، yamin ، viana ، gomnam ، MANI110 ، rezvan ، meisamtiger ، Bahar ، Farzaneh ، hesam110 ، ندا دهنده ، مهدی2012 ، ilidin ، hsmoa ، Ramin_Ghn ، أین المنتظر ، میثاق ، mahdy30na ، arnh ، Night moans ، ساقی ، ضحی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۷, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
ببین جناب سختی . اصلا نظر من و شما مطرح نیست .
بنده هیچ نظری ندارم و فقط نقل حدیث کردم . اگر نظرات و افکار ما نخواد مبنای صحیح داشته باشه به درد نمیخوره . اگر این نظرات در حیطه امور مهم و تاثیر گذار باشه و یا در امورات دینی مسئولیت شرعی داره .
فک میکنید اسراییلیات از کجا میاد ؟
الان شما میگید این درسته اگر منبع حدیثیشم بنویسید اونوقت میشه حرف حساب . اگر نه میشه حدسیاتی که با انتشارش به دین و نفس خودمون ضرر زده میشه .
تفسیر به رای به همین میگن !
اصلا این که من نظرم چیه یا من کیم و شما کی هستید موضوعیت نداره .
حرف من اینه که به قول مرحوم علی110 هر چیزی که به ناف دین میبندیم باید مزین به ایات و روایات باشه تا منحرف نشیم

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، سید ابراهیم ، sarallah ، میلاد.م
۱۵:۵۹, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۰۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۷)وحید110 نوشته است:  ببین جناب سختی . اصلا نظر من و شما مطرح نیست .
بنده هیچ نظری ندارم و فقط نقل حدیث کردم . اگر نظرات و افکار ما نخواد مبنای صحیح داشته باشه به درد نمیخوره . اگر این نظرات در حیطه امور مهم و تاثیر گذار باشه و یا در امورات دینی مسئولیت شرعی داره .
فک میکنید اسراییلیات از کجا میاد ؟
الان شما میگید این درسته اگر منبع حدیثیشم بنویسید اونوقت میشه حرف حساب . اگر نه میشه حدسیاتی که با انتشارش به دین و نفس خودمون ضرر زده میشه .
تفسیر به رای به همین میگن !
اصلا این که من نظرم چیه یا من کیم و شما کی هستید موضوعیت نداره .
حرف من اینه که به قول مرحوم علی110 هر چیزی که به ناف دین میبندیم باید مزین به ایات و روایات باشه تا منحرف نشیم

یا حق

با سلام

جناب وح!!!!! بنده یک فرضیه ای رو مطرح کردم
بعد هم خودم هم تا حدودی ردش کردم ...
در جستجوی سختی نوشته است:البته احتمالش خیلی کمه

فقط در حد یک فرضیه بود نه چیز دیگه

برای همین گفتم که ...
در جستجوی سختی نوشته است:بهتره برای اینکه بحث منطقی پیش بره اول نوشته های همدیگه رو بهتر بخونیم

حتی خودم بعداً به این نتیجه رسیدم که این فرضیه اشتباهه
اما شما سریع جبهه گرفتید
امیدوارم که اختلافات گذشته!! باعث نشه از دیدن بعضی حقایق چشم پوشی بشه

از سایر دوستان عذر خواهی می کنم که بحث منحرف شد
بنده دیگه توی این موضوع ارسالی نخواهم داشت

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، arnh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: