|
مسن ترین انسان؟+شیخ الائمه؟
|
|
۴:۰۸, ۱۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۲۰:۳۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() این مطلبی که خدمت شما عزیزان عرض میکنم با وجود سادگی بسیار مهم است بارها شده است که در بخش های خبری صدا و سیمای خودمان از فلان شخص به عنوان مسن ترین شخص یاد کرده اند بنظر شما عملا چنین حرکتی زیر سوال بردن وجود مقدس امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیست*؟ چرا توسط بزرگان نسبت به این حرکات حساب شده عکس العملی نشان داده نمی شود؟ یکی از مهم ترین علت ها در بی تفاوتی افراد نسبت به این مورد غرق شدن افراد به مادیات و فراموش کردن مبدا و مقصد است *حضرت خضر (علیه السلام) مسن تر از ایشانند |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۸, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۹)عبدالرحمن نوشته است: ولی حوزه امام زمان حوزه قابل اغماض نیست با یاد حق درسته! حوزه ی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به علت حساسیتی که داره علی الخصوص برای ما شیعیان نباید بر اشتباهاتش سرپوش گذاشته بشه! اما این ایرادات ریزبینانه رو باید از کسانی که گرفت که حرفی برای گفتن یا به اصطلاح ادعایی دارند ... مثلا اگر شبکه ی قرآن یا یکی از برنامه های مذهبی صدا و سیما باشه! از نظر من ایراد شما درسته اما حداقل 10 نفر رو مستقیما می شناسم که مذهبی هم هستند اما مطمئنم اگر این ایراد رو براشون مطرح کنم اسمش رو میگذارند توهم، گیر دادن های افراطی .... برای مثال عرض میکنم میگن یک بار شاگرد امام صادق(علیه السلام) -اگه اشتباه نکرده باشم- می نشینه روی صندلی؛ پایه اش می شکنه و می افته زمین ... بعد امام به شخص میگن: این زمین خوردن تو کفاره ی این بود که امروز وقتی از خونه بیرون اومدی بسم الله الرحمن الرحیم نگفته بودی... حالا اگه من یا شما بسم الله نگیم اشکالی داره؟چیزیمون میشه؟ از هرکس به اندازه ی اعتقادات خودش مطالبه کنید ... این حرف مثل این میمونه که از کسی که از راه حرام کسب درآمد میکنه انتظار خمس دادن داشته باشیم... پس از صدا و سیمایی هم که اکثر برنامه ها و فیلم هاش جای بحث داره انتظار حساسیت در یک خبر چند دقیقه ای یا حتی چند ثانیه ای رو نداشته باشید .. یاالله |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
شما اون سایت رو ببینید
سایت زرد تبلیغاتی که نیست یه سایته که ادعای اینو داره در صف اول تشیع قرار داره بنظرم باید روشنگری کرد و البته برخورد |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بایاد حق
(بنده در مورد صدا و سیما و به طور کلی گفته بودم!!) ![]() اما .... کاملا میشه فهمید که غرض از این خبر در این سایت مسلمان بودن این خانم بوده ! گرچه جای تذکر جدی تری داره اما باز هم میم میگم نه مغرضانه است نه از برای بی سوادی فقط و فقط به خاطر کم توجهی و سهل انگاری هست ... یاالله |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۰)farjad نوشته است: بایاد حق صداو سیما هم همینطور اون سایت هم نشون داده نهایت بصیرت رو داره!!! البته تیترهای اون سایتو ببینید متوجه میشید فقط سهل انگاری نیست مسلمون بودن اون خانم هم انقدر احمقانه به عنوان خبر قید شده که باید به فکر این باشیم که یه دستی به سر و صورت این رسانه ها بکشیم رسانه های باطل انقدر هوشمندانه کار میکنند با تمام جزئیات ولی اینها ......... تمام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 32451061563261963185.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/32451061563261963185.jpg)