کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آغوش گرفتن اوشین و عجین در شبکه تماشا سانسور نمی شود+دانلود
۱۰:۴۴, ۱۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۶ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در زیر این مطلب صحنه ی در آغوش هم رفتن اوشین و عجین که در شبکه ی تماشا از رسانه ی ملی پخش شده است دیده می شود که برای دانلود گذاشته شده است

واقعا در رسانه ملی چه میگذرد...

پس از آن افتضاح در ساختمان پزشکان و مسافران و .....

واین بار رسانه ی ملی تقدیم می کند
::

data0001.ts -

http://uploadboy.com/ivytci82x9zx.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، emj ، arman mohseny ، Justice Bringer ، hooman-za ، مهدی2012 ، رضوانه ، miafarrow ، درست پسند ، Dideh Ban ، m.hossein

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۵, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #111
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۷)mahdi2012 نوشته است:  من قدر ارزش های خودم رو میدونم و هر جایی نمیرم!!!
حیف که یه چیزایی رو نمیشه گفت...

حداقل من باب آشنایی هم که شده یه سر بزن
تا اگه جایی حرفش شد

طوطیوار حرفایی که شنیدی رو نگی
بدونی واقعا چه خوبی هایی داره
چه بدیهایی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pari74bala
۱۵:۳۷, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #112
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۳۳)pari74bala نوشته است:  دوستان الان شبکه تماشا داره ساختمان پزشکان نشون می ده. من میرم ببینم آخه دیشب ندیدمش!!!!!!Big Grin
تو برو درستو بخون کنکور داری !!! نبین که از راه به در میشی خدایی نکرده Big GrinWink
منم مثلا خیر سرم 5 شنبه دانشگاه 2 تا امتحان دارم Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آشفته
۱۵:۳۹, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #113
آواتار
من میرم دوستان. موفق باشید. یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، آشفته
۱۵:۴۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #114

نقل قول:من دیگه سعی میکنم اینجا کمتر بیام
چون تحملشون برام سخته،
از اولش کسی واست کارت دعوت فرستاده بود؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!HuhDodgy
وقتی بر منطق اشتباه خودت پافشاری داری،هیچ کس جز کسی شبیه خودت،نمیتونه قانعت کنه.درسته یسریا افراطین،یسریا مثله شما تفریطی،واسه همین داره تفرقه ایجاد میشه بین مردم.خدا عاقبت هممونو ختم بخیر کنه.(همه مغرور و بی گذشت شدن)

نقل قول:اما دیگه این چیزا عادی شد و کاریش نمیشه کرد اینا همش از وجود افراط دینی در عده ای بود که سبب دور شدن جوونا از دین و نظام شد
من نمیدونم اگه اون دنیا ازت پرسیدن چرا راه خطا رفتی،بخدا میخوای بگی:وجود افراط دینی در عده ای بود که سبب دور شدن جوونا از دین و نظام شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
بعد خدا نمیگه من بتو عقل و شعور و قدرت انتخاب دادم تا خودت تحقیق کنی و حقیقتو بفهمی نه در رفتاره افراطیان دنبال حقیقت و درستی باشی و وقتی پیدا نکردی،راه کج بری.آخه این شد بهونه؟؟!!
بابا منم جوونم،منم دانشگاه میرم،منم یه زمانی فیس میرفتم ولی چرا به راه راست هدایت نشدن خودتونو یاد گرفتید گردن اینو اون بندازید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!یکم بخودتون بیاید.بابا ما همه هموطنیم از یک خاک،چرا بجون هم میوفتید؟!چرا تفرقه؟؟چرا دشمنی؟؟(خطاب به هر دو گروه افراط و تفریط)
بقول یکی از دوستان همینجور وضع جامعه پیش بره،دیگه نباید از آمریکاو...ترسید که حمله کنه و کشورمونو نابود کنه،خودمون با دسته خودمون ،خودمونو نابود میکنیم.چون بجون هم افتادیم. یه نمونه کوچیکش،همین جاست.همان هدفی که دشمن از راه اندازی جنگ نرم میخواست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آشفته ، مهدی2012 ، Yaser_h2011
۱۵:۴۴, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #115
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۳۲)آشفته نوشته است:  بله خب، ساندیسی که مفت به آدم بدن تا نقش گوسفنند بازی کنه، بایدم انرژی داشته باشه، بایدم بچسبه
اما متاسفانه من اون بزی نیستم که علف به دهنش شیرین بیاد!!

فحش بدم؟؟ ینی خداییش من اینجا یا جاای دیگه ای فحش دادم؟؟ نه جانم، سفسطه نکن، به خاطر فحش و بی ادبی تا حالا حذف نشده حرفام. بخاطر همون خط قرمزاست.
سلظنت ظلب ها هم مث ساندیس خورها! هرکدوم از یه طرف بوم افزاط افتاده ان.

دوست عزیز فحاشیاتون همون 2 خط بالاتر ـــه !!! Dodgy

ما هم دعا میکنیم که شما هیچ وقت مثه اون بزه نشی !!! (مثالت خیلی مرتبط بود ... علف شیرین اومدن به دهن بز چه ربطی داره به آبگوشت) !!!

لااقل ضرب المثل استفاده میکنی درست استفاده کن عزیزم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، آشفته ، khademolmahdi ، Dideh Ban ، reyhaneh.sh
۱۵:۵۲, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #116
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۴۳)asal.m نوشته است:  از اولش کسی واست کارت دعوت فرستاده بود؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!HuhDodgy
وقتی بر منطق اشتباه خودت پافشاری داری،هیچ کس جز کسی شبیه خودت،نمیتونه قانعت کنه.درسته یسریا افراطین،یسریا مثله شما تفریطی،واسه همین داره تفرقه ایجاد میشه بین مردم.خدا عاقبت هممونو ختم بخیر کنه.(همه مغرور و بی گذشت شدن)

سلام
عذر میخوام شما؟؟
لطفا پست های من رو بخونید بعد اظهار نظر کنید.
در مورد این تاپیک به گمانم نظرم را از این پست میتوانید دنبال کنید :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193901

اون وقت اگه در ان بی منطقی دیدید، بگویید
راستی میتونم بپرسم تحصیلاتتون چیه؟؟
میخوام بدونم با چه کسی دارم صحبت میکنم
ممنونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pari74bala
۱۵:۵۳, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۵۷ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #117
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۳۳)pari74bala نوشته است:  دوستان الان شبکه تماشا داره ساختمان پزشکان نشون می ده. من میرم ببینم آخه دیشب ندیدمش!!!!!!Big Grin

انگار ما میگیم نرید ببینید !!! ببخشید اینجوری میگم ولی انقدر برید اینا رو ببینید تا ...

ما فقط میگیم ، ذهنتون رو نسبت به چیزایی که تو این سریالا میگه باز نذارید ... ضمن اینکه از صداوسیما هم شاکی هستیم واسه اینکه 2باره این سریال رو که قسمت دومش هم ساختن ولی پخش نکردن گذاشته !!!

من میگم اگه قسمت اول این سریال (همین که الان در حال پخش ــه) خوب بود ، خب قسمت دومش (ساختمان پزشکان 2) رو هم پخش میکردید دیگه، چرا پخش نکردین ؟!؟

چرا پخش نکردن ، چون خودشون پی بردن که همین قسمت اولش هم مشکل داشته !!! حالا چرا 2باره دارن قسمت اولش رو پخش میکنن ، خدا میدونه !!! Angry

شما هم هر چقدر دوست دارین برین اصلا 100 بار ببینین این سریالا رو ولی اگه 5 سال دیگه ، 10 سال دیگه ، تفکراتی که بهتون القا شد ، تو زندگیتون ، تو جامعتون به شما تأثیر گذاشت ، بدونید که مقصر خودتون بودید و کسی دیگه رو مقصر ندونید !!!

تو پستای قبلی هم گفتم ... یه دلیلی که ما الان تو تهران بحث *گشت ارشاد* رو داریم پخش همین سریال *اوشین* تو اون سال هاس !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Dideh Ban
۱۵:۵۵, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #118
آواتار
نقل قول:حال با سانسور کردن یک بوسه، میخواهیم جلوی چه چیزی را بگیریم؟؟
جلوی بوسیدن را ؟؟؟

هه هه هه منطق شما منو داغون کردBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، سجاد313 ، Dideh Ban
۱۵:۵۶, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #119
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۳۵)آشفته نوشته است:  حداقل من باب آشنایی هم که شده یه سر بزن
تا اگه جایی حرفش شد

طوطیوار حرفایی که شنیدی رو نگی
بدونی واقعا چه خوبی هایی داره
چه بدیهایی

آدم همین که بدونه ، تو یه لیوان سم ــه براش بسه ... لازم نیست حتما امتحان کنه تا بخواد بعداً برای بقیه تعریف کنه :

آقا یادش بخیر ما یه بار سم خوردیم رفتیم بیمارستان ... الی آخر !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Bahar ، Dideh Ban
۱۵:۵۷, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۲۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #120

با سلام .

متاسفانه تاپیک از مسیر اصلی خود که پرداختن به سریال ژاپنی اوشین بود منحرف شده و همزمان دوستان به چند سریال از صدا و سیما و فیس بوک و ... میپردازند .
ان شالله در تاپیک های آینده راجع به موضوع تاپیک به گفت و گو بنشینیم و از پرداختن به مسائل دیگه خود داری کنیم .

تاپیک قفل میشود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مهدی2012 ، آشفته ، sarallah ، aleerz ، Justice Bringer ، Bahar ، ترنم ، Admirer ، سجاد313 ، مجید املشی ، khademolmahdi ، Dideh Ban ، شهیدطیبه واعظی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا