|
حلالتون نمیکنم
|
|
۱۹:۲۷, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام همین الان برادرم پدرمو به خاطر حالت تهوع وسردرد ناشی از جانبازیش به بیمارستان برد. پدرم جانباز موج و انفجاره.موجییه.
البته اینم بگم مادرم رو هم برد .حلالتون نمیکنم اگه حق این جانبازارو به جانیارید |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
انشا الله به حق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هرچه زودتر حال پدر بزرگوارتون خوب بشه.خیلی ناراحت شدم. امیدوارم منو امثال من هم طوری نباشیم که مدیون شهدا و جانبازان عزیز و خونواده های محترمشون بشیم. ![]() همه ما این زندگی راحت رو مدیون این عزیزان هستیم.خدا حفظشون کنه. ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوست گلم ان شاء الله حال پدرتون هر چه سریع تر بهتر بشه و به خونه برگردند. حتما براشون دعا خواهیم کرد. در پناه حق |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام خواهرم ان شاءالله که به حق اسم شریف شافی خداوند متعال، هر چه زود تر لباس عافیت بر تن کنن ما چه خوب باشیم و خدای نا کرده بد، همواره مدیون بزرگوارانی چون پدر شما هستیم یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من هم مثل شما غمگین و نالانم و شریک!
جلوی خدا رو سیاه نباشیم انشالله که خیره ، التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۱ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدا پدرتان راشفا بدهد پدر من هم جانباز هستند . امیدوارم تمام جانبازان را خدا شفا دهد. به حق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام منم امیدوارم حال پدر بزرگوارتون خوب بشه به امید خدا ما شرمنده ی همه ی شهیدان و جانبازان و خانواده هایشان هستیم که در جامعه قدرشان را به درستی نمی دانند واقعا شرمنده ایم برای این که خودشان و خانواده هایشان این قدر سختی ها را تحمل می کنند و ما ... |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۷)zohur نوشته است: سلام همین الان برادرم پدرمو به خاطر حالت تهوع وسردرد ناشی از جانبازیش به بیمارستان برد. پدرم جانباز موج و انفجاره.موجییه.به حکمت خدا اعتقاد داریم؟ به این که همه چی و همه اتفاقات خیره باور داریم؟ انشاالله اتفاق خوبی برای پدر شما بیفته. این اتفاق خوب می تونه هر اتفاقی باشه. پدر شما افتخارآفرینی کرده، پدر شما هم سهم و نقشی در بیداری اندیشه که موضوع این انجمنه داره. پس بهش افتخار کنید. ما هم به داشتن پدر شما افتخار می کنیم. و آرزو می کنیم آن چه خیرش بیشتره اتفاق بیفته. من هم خودمو نمی بخشم اگر ادامه دهنده راه شهدا و شهدای تاخیری (که پدر شما جزشون هستن) رو ادامه ندم. هر آن چه شد، خدا رو شکر کنید که پدری داشتید که سهم و نقشی در تربیت میلیاردها انسان دارد. خود من با دیدن عکس های شهدا و جانبازان و افرادی که شیمیایی شدن، کمرم خم می شه و احساس شرمندگی می کنم. و قول می دم عملا ادامه دهنده راهشون باشم. به شما و خانواده تون حق می دم که حلال نکنید من رو اگر حق پدر عزیزتونو به جا نیارم. مطمئنم خیلی از دوستان هم همین احساسو دارن. اما ما خوشحالیم، خوشحالیم که پدر شما و همرزماشون بودن، خوشحالیم که در ایران زندگی می کنیم به خاطر حضور و وجود این عزیزان، حتی اگر جسمشون در این دنیا نباشه، واقعا روحشون هست، واقعا حس می شن، واقعا ازشون درس می گیریم، واقعا مارو تربیت می کنن. از شما خانواده های این عزیزان هم ممنونیم که از این عزیزان نگهداری و مراقبت می کنید. |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم .... جز شرمندگی چیزی ندارم بگم ... ان شاء الله که حال پدر بزرگوارتون خوب بشه ..... به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن این پدر بزرگوار و همه ی جانبازان 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۰ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تورو خدا زودتر خبر سلامتیشون رو به ما بدید.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |