کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا امام سیگار را ترک کردند؟
۱۵:۰۴, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرین سیگاری که امام کشید
خاطره ترک سیگار امام خمینی را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار می‌کشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته ‌بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»
اما به جز امام خمینی(رحمة الله علیه) چهره های معروف دیگری هم بودند که یک شبه یا بر حسب یک اتفاق سیگار را ترک کردند و به دنیای دود و دم پشت پا زدند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، fiftynine ، hesam110 ، مهسا110 ، سجاد313 ، انصارالمهدی ، دل خسته ، میلاد.م ، ali0077 ، یاســین ، خیبر110 ، شهیدطیبه واعظی ، درست پسند ، azade ، ســــــاقی ، مجتبی110 ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، ندا دهنده ، Patriot ، Agha sayyed ، m.hossein

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۵, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31

(۲۲/آبان/۹۲ ۱۷:۳۴)110 نوشته است:  سیگار تو اون زمان ها خیلی مباح و عادی محسوب می شده ! از سیگار حتی تو مجالس عروسی هم به عنوان پذیرایی ازش استفاده می کردند
ما حدود 10 سال پیش توی یکی از شهرستانها دیدیم که در یکی از ایام شهادت به عنوان خیرات(!!!) یکی دو بسته رو باز کردن ریختن توی سینی به مردم میگیرن!!!Big Grin یعنی از تعجب شاخ در آوردیم!

(۲۲/آبان/۹۲ ۱۷:۳۴)110 نوشته است:  مثلا شبیه نوشابه خوردن تو زمان فعلی با اینکه ضررش معلوم شده اما هیچ قبحی نداره!
مثلا شما فرض کنید 30 سال دیگه نوشابه خوردن یک امری بسیار قبیح باشه! آیا می شه 30 سال بعد کسی رو به خاطر نوشابه خوردن در زمان حال ملامت کرد؟
آفرین.
دقیقاً همینه.
اگه بخوایم غذا خوردنمون رو از منظر طب سنتی یا طب جدید بررسی کنیم، تقریباً تمام عادات غذایی‌مون غلطه! مواردش رو هممون میدونیم. اینها همراه با کم‌تحرکی، علت بیماری‌هامون هست.

عادات ناپسند زیاده، و مرد اونی هست که وقتی فهمید ناپسنده، ترکش کنه.

من برای چند سال از نوشابه خوردن بسیار پرهیز می‌کردم، تا همین چند وقت پیش، که دوباره توی مهمونی‌ها شروع کردم به نوشابه خوردن.Blush وقتی چند وقت نوشابه نخوریم، می‌فهمیم که نوشابه اونقدر که به نظر میومده دلچسب و گوارا نبوده! بلکه ذائقه‌مون به نوشابه خو گرفته بوده!
دوباره باید مردانه اقدام کنم!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، هادی... ، بیداری اندیشه ، یاســین ، خیبر110 ، m.hossein
۲۱:۰۲, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۲۱:۰۳ توسط boghz.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۵)درست پسند نوشته است:  ما حدود 10 سال پیش توی یکی از شهرستانها دیدیم که در یکی از ایام شهادت به عنوان خیرات(!!!) یکی دو بسته رو باز کردن ریختن توی سینی به مردم میگیرن!!!Big Grin یعنی از تعجب شاخ در آوردیم!

آفرین.
دقیقاً همینه.
اگه بخوایم غذا خوردنمون رو از منظر طب سنتی یا طب جدید بررسی کنیم، تقریباً تمام عادات غذایی‌مون غلطه! مواردش رو هممون میدونیم. اینها همراه با کم‌تحرکی، علت بیماری‌هامون هست.

عادات ناپسند زیاده، و مرد اونی هست که وقتی فهمید ناپسنده، ترکش کنه.

من برای چند سال از نوشابه خوردن بسیار پرهیز می‌کردم، تا همین چند وقت پیش، که دوباره توی مهمونی‌ها شروع کردم به نوشابه خوردن.Blush وقتی چند وقت نوشابه نخوریم، می‌فهمیم که نوشابه اونقدر که به نظر میومده دلچسب و گوارا نبوده! بلکه ذائقه‌مون به نوشابه خو گرفته بوده!
دوباره باید مردانه اقدام کنم!Big Grin
نمیشه اینطور گفت چون سیگارو امثالهم فقط لذت دارند و استفاده از اونها اکثرا برای کسب اون لذتشون هست (لذت طلبی پوچ )نه مثل غذا که برای رفع گرسنگی و تشنگی اکثرا استفاده میشه ونوعش بر حسب ذائقه ی فرد متفاوته !
ضمنا تاکید میکنم که اگر استفاده میکردند ودیگرنمیکنند به ما ارتباطی ندارد اما اگرهنوز استفاده میکنند ........!!!!!!
راستی کاش این بحث ها از اول مطرح نمیشدند چون دلیل 100در صدی به خصوص در مورد امام خمینی نداریم و شاید این قضیه باعث تغییر دید افراد به ایشون بشه و این یعنی عین غیبت !!!
۱:۰۳, ۲۳/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۲ ۱:۰۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33

(۲۲/آبان/۹۲ ۲۱:۰۲)boghz نوشته است:  نمیشه اینطور گفت چون سیگارو امثالهم فقط لذت دارند و استفاده از اونها اکثرا برای کسب اون لذتشون هست (لذت طلبی پوچ )
خیر خواهر گرامی.

اول لازمه تأکید کنم که بنده بشدت از سیگار بدم میاد و اصلاً نمیتونم دودش رو تحمل کنم، حتی برای چند ثانیه، حتی موقع گذشتن از کنار کسی که سیگار میکشه، و خدا رو شکر میکنم که توی فامیلمون افراد سیگاری خیلی خیلی کم هستن و تقریباً هیچ وقت به دود سیگار برنمیخورم.Rolleyes
اما، با وجود تمام مضرات و معایب بی‌شماری که برای سلامتی داره، بی‌مصرف هم نیست. اثراتی داره که توسط بعضی افراد مورد توجه قرار میگیره.

(۲۲/آبان/۹۲ ۲۱:۰۲)boghz نوشته است:  نه مثل غذا که برای رفع گرسنگی و تشنگی اکثرا استفاده میشه ونوعش بر حسب ذائقه ی فرد متفاوته !
البته من هم معتقدم سیگار مثل غذا نیست، اما غذا هم اینطور نیست که مجبور باشیم برای رفع گرسنگی و تشنگی غذای چرب و سنگین یا نوشابه‌ی حاوی اسید سیتریک و افزودنی‌های غیرمجاز(!Big Grin) یا گوشت فرآوری شده(سوسیس کالباس) یا کنسرو یا ... بخوریم! خیلی چیزهای سالم هست که با ذائقه‌مون سازگاره، و یا ذائقه‌مون هست که به اشتباه باهاشون ناسازگار شده، و ما سراغشون نمیریم، و فقط دنبال این هستیم که از مزه‌ی غذا لذت ببریم و فراموش میکنیم سلامتی هم خیلی لذتبخشه!

(۲۲/آبان/۹۲ ۲۱:۰۲)boghz نوشته است:  ضمنا تاکید میکنم که اگر استفاده میکردند ودیگرنمیکنند به ما ارتباطی ندارد اما اگرهنوز استفاده میکنند ........!!!!!!
دوستان که فرمودن قضیه به چه صورت بوده. دوباره چرا جمله‌ی شرطی استفاده میکنین؟

اصلاً یکی از دلایلش این هست که رهبر جامعه از نظر شرعی مکلف هست(همونطور که در سیره‌ی امام علی(علیه السلام) می‌بینیم) که تمام ابعاد زندگی‌اش نیکو باشه. موقعی که بخشی از یکی از نامه‌های امام خمینی(رحمة الله علیه) به همسرشون رو توی تلویزیون میخوندن، میگفتن که این قاعده که «به زندگی خصوصی افراد نباید کار داشت» از نظر شرع اسلام در مورد رهبر جامعه صدق نمیکنه! چون به هر حال رهبر نمونه‌ای برای مردمش خواهد بود، پس جزء وظایفی که در مورد مردم داره، نیکو نمودن بعد خصوصی زندگی‌اش هم هست.

(۲۲/آبان/۹۲ ۲۱:۰۲)boghz نوشته است:  راستی کاش این بحث ها از اول مطرح نمیشدند چون دلیل 100در صدی به خصوص در مورد امام خمینی نداریم و شاید این قضیه باعث تغییر دید افراد به ایشون بشه و این یعنی عین غیبت !!!
البته میتونه مطرح شدنش فواید هم داشته باشه، همونطور که دوستان اشاره فرمودن.Smile
غیبت هم من به تازگی از یه نفر شنیدم که میگفتن اگر حرف طوری باشه که خودشون از شنیدنش ناراحت بشن، اون وقت غیبت میشه.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، یاســین
۱۱:۱۴, ۲۳/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۲ ۱۲:۱۵ توسط boghz.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۳/آبان/۹۲ ۱:۰۳)درست پسند نوشته است:  خیر خواهر گرامی.

اول لازمه تأکید کنم که بنده بشدت از سیگار بدم میاد و اصلاً نمیتونم دودش رو تحمل کنم، حتی برای چند ثانیه، حتی موقع گذشتن از کنار کسی که سیگار میکشه، و خدا رو شکر میکنم که توی فامیلمون افراد سیگاری خیلی خیلی کم هستن و تقریباً هیچ وقت به دود سیگار برنمیخورم.Rolleyes
اما، با وجود تمام مضرات و معایب بی‌شماری که برای سلامتی داره، بی‌مصرف هم نیست. اثراتی داره که توسط بعضی افراد مورد توجه قرار میگیره.

مگه نه اینکه در حرام شفا نیست؟!

(۲۳/آبان/۹۲ ۱:۰۳)درست پسند نوشته است:  البته من هم معتقدم سیگار مثل غذا نیست، اما غذا هم اینطور نیست که مجبور باشیم برای رفع گرسنگی و تشنگی غذای چرب و سنگین یا نوشابه‌ی حاوی اسید سیتریک و افزودنی‌های غیرمجاز(!Big Grin) یا گوشت فرآوری شده(سوسیس کالباس) یا کنسرو یا ... بخوریم! خیلی چیزهای سالم هست که با ذائقه‌مون سازگاره، و یا ذائقه‌مون هست که به اشتباه باهاشون ناسازگار شده، و ما سراغشون نمیریم، و فقط دنبال این هستیم که از مزه‌ی غذا لذت ببریم و فراموش میکنیم سلامتی هم خیلی لذتبخشه!

دوستان که فرمودن قضیه به چه صورت بوده. دوباره چرا جمله‌ی شرطی استفاده میکنین؟
منهم سوالم رو پرسیدم که مضرات سیگار 50 ساله مشخص شده ! بگیم 40 سال ! بگیم 30 سال اصلا !
ضمن اینکه میتونم رو این هم تاکید کنم که شاید حدود 100 سال پیش( شایدم بیشتر -تاریخ دقیقش تو ویکیپدیا ) درایالات آمریکا سیگار کشیدن برای سالها ممنوع شد چون امری غیر اخلاقی تلقی میشد !چون زنها و کودکان هم به دنبا لش رفتند !
(۲۳/آبان/۹۲ ۱:۰۳)درست پسند نوشته است:  اصلاً یکی از دلایلش این هست که رهبر جامعه از نظر شرعی مکلف هست(همونطور که در سیره‌ی امام علی(علیه السلام) می‌بینیم) که تمام ابعاد زندگی‌اش نیکو باشه. موقعی که بخشی از یکی از نامه‌های امام خمینی(رحمة الله علیه) به همسرشون رو توی تلویزیون میخوندن، میگفتن که این قاعده که «به زندگی خصوصی افراد نباید کار داشت» از نظر شرع اسلام در مورد رهبر جامعه صدق نمیکنه! چون به هر حال رهبر نمونه‌ای برای مردمش خواهد بود، پس جزء وظایفی که در مورد مردم داره، نیکو نمودن بعد خصوصی زندگی‌اش هم هست.

البته میتونه مطرح شدنش فواید هم داشته باشه، همونطور که دوستان اشاره فرمودن.Smile
غیبت هم من به تازگی از یه نفر شنیدم که میگفتن اگر حرف طوری باشه که خودشون از شنیدنش ناراحت بشن، اون وقت غیبت میشه.Smile

ببینید من دلم نمیخواد چون شخصیتی رو قبول دارم برای کارهاش دنبال توجیه باشم !
حتی اگه لازم باشه اینو از دفتر رهبری هم میپرسم !(اگه برادران سینه چاک ترورم نکننSmile )
اگه حرف باعث تغییر دید افراد نسبت به اون فرد هم بشه غیبت محسوب میشه ....در هر صورت ما از رضایتشون اطلاعی نداریم !
۱۶:۵۴, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
یه نکته مهم که بارها اومدم بگم اما نشده.

اینقدر که ما روی سیگار و پیپ به عنوان عیب حساس هستیم روی عیوب نفسی و اخلاقی و گناهان حساس هستیم؟ خوب فکر کنیم. تا میگن طرف سیگار میکشه یا تریاک، درسته طرف کارش اشتباهه اما ما عادت کردیم چنان تصویر دهشتناکی ازش در ذهن خودمون می سازیم در حالیکه خودمون اعتیاد داریم به غیبت و بیخیال. می دونیم که غیبت به مراتب بدتر و بدبخت کننده تر از سیگار هست اما دیدمون مادی هست. معتاد به سیگار جرمش اینه که ظاهرش لوش میده و همه با انزجار نگاهش می کنن اما معتاد به غیبت رو چون کسی نمی بینه هیچ. در حالیکه چه بسا این معتاد به سیگار بره بهشت و توی برزخ پاک بشه اما ما غیبت کننده ها حسابی کارمون اون دنیا گره بخوره.

دوست دارم کمی نگاهمون رو تغییر بدیم و زشتی گناهان رو بیشتر و پر رنگ تر از مسائل دنیوی ببینیم. یه وقت مسئله ای از نظر ما نسبت به دیگری خیلی زشت تره اما نظر خداوند چیز دیگری است. حتی زنا که اینقدر ازش اکراه داریم غیبت از اون بدتر هست. تدبر میخواد چنین چیزی....

اما در مورد این مسئله.

علمای ما که مسیر خدایی رو طی می کنن با افزایش سن خودشون خیلی رشد می کنن و ایمانشون کامل میشه. اصلا حق هم همینه که اینقدر بندگی خدا در جوانی کنی تا در پیری و پس از سالها مجاهدت درها به روی شما باز بشه. اگر اهل مطالعه باشین سیره خیلی از عرفا همین بوده چه اینکه یکی از عرفای بزرگ ما در جوانی دنبال تسخیر جن و ... بوده بعدها می فهمه اشتباه کرده و ترک کرده. 20 سال، 24 سال، 40 سال و 60 سال اینها سالهایی است که بزرگان در سیره خودشون ثبت کردن که طول کشیده تا آدم بشن و برسن به جاییکه دیگه حتی بعضی هاشون عمل مباح هم انجام ندن. بنابراین اگر الان در این سن گناه آشکار ولو مکروه انجام بدن دیگه مقصرن. آخه رشد معنوی ذره ذره اتفاق می افته.
دوستم افرادی رو می شناسه که اهل خمس نبودن اما الان به خاطر قضا شدن نافله هاشون کفاره نقدی میدن. نمیشه بهشون ایراد گرفت که ای وای این خمس نمی داده. الان باید دید با آگاهی کاملی که بدست آورده چه میکنه.
منم اوایل که پی بردم رهبری سیگار می کشیدن خیلی تعجب کردم اما با مطالعه سیره بزرگان در این چند سال خیلی برام عادی هست قضیه و هیچ خللی هم به اصل محبت بنده به ایشون وارد نشده. هنر همینه که با یه زندگی عادی برسی به اینجا و بتونی مسیر رشد رو طی کنی.

اصلا در مورد سیاست کنترل جمعیت خود رهبری فرمودن اشتباه کردن سالها پیش و طلب مغفرت می کردن.

از طرفی صرف اینکه 20 سال پیش ضرر چیزی مشخص شده به معنای مقبولیت عام نیست که همه بگن مضره. فقط کشف علمی شده اما چون رسانه و کتاب و ... به اونصورت نبوده شاید ایشون و دیگران بی اطلاع بودن.غیر قابل باوره عالم دینی در سطح ایشون یا شهید دستغیب یا امام خمینی بدونن چیزی حرامه و انجامش بدن. بعضی چیزها واضحه. بنابراین در عین اینکه عصمتی در کار نیست اینطور بالا پایین شدن هم نداره. یه عمل مکروهی انجام می دادن که معلوم نیست می دونستن یا نه و معلوم نیست جامعه علمی و پزشکی به طور عمومی پذیرفته باشه مثل همون نوشابه. بعد فهمیدن از چیزی که فکر می کردن بدتره ترکش کردن. به همین راحتی. یه احمقی مثل مخملباف هم از همین سابقه سوء استفاده میکنه و چرندیات می بافه تا عده ای رو فریب بده. ما هم صلاح دیدیم اینجا این بحثها مطرح بشه تا روشنگری بشه فردا یه عکسی دیدین ایمانتون متزلزل نشه.

به هر حال این مسائل جزئی خدشه ای به ایشون نمی زنه. بنده خودم سه سال پیش در مورد ایشون چیزی نمی دونستم اما عرفا رو شناختم. جستجوی وسیعی کردم اما در نقل قولهای ایشان ذره ای منفی از بزرگان در مورد ایشون نشنیدم و فقط تحسین بوده. شما ببینین نظر آیت الله بهاءالدینی و حسن زاده آملی و آیت الله بهجت و یعقوبی قائنی و اساتید بزرگ اخلاق و عرفان در مورد ایشون چیه بعد هر قضاوتی خواستین بکنین. این افراد رو از این نظر اسم آوردم که چشم های بصیری رو با عبودیت خداوند به دست آوردن که کمتر اشتباه می کنن....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، هادی... ، عبدالرحیم ، وحید110 ، درست پسند ، یاســین ، خیبر110 ، boghz ، m.hossein
۱۹:۰۰, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #36

(۲۳/آبان/۹۲ ۱۱:۱۴)boghz نوشته است:  مگه نه اینکه در حرام شفا نیست؟!
درسته. اصلاً حرام به این علت حرام هست که به شفای باطنی و ظاهری نمی‌انجامه.

البته خودتون اینها رو که میخوام بگم میدونید، ولی اگر بطور جامع بررسی بشه مطلب واضح‌تر میشه:

حلال و حرامی که در قرآن ذکر شده که معلومه.
بشر ارزیابی میکنه که آیا انجام یک کار، مستلزم مواردی که توسط خدا حرام شده میشه یا نه.
یکی از مواردی که توسط خدا حرام شده، ضرر رسوندن بی‌دلیل به بدن هست.
پس در مورد اینکه چیزی ضرر میرسونه یا نه، و در مورد اینکه آیا دلیلی که بر انجامش هست کافی هست یا نه، بر عهده‌ی بشر هست که بسنجه و طبق گمان خودش عمل کنه. البته اینکه واقعاً چنین گمانی داره یا نه، بین خودش و خدا معلوم هست.

نظر امام خامنه‌ای هم مسلماً نسبت به سیگار مثبت نیست. یادم اومد آقای جعفریان(شاعر و رایزن فرهنگی سابق و ...) در یه تکه از صحبتهاشون میگفتن که امام خامنه‌ای در مورد ترک سیگار به ایشون توصیه‌ای کرده بودن، گشتم پیدا کردم.

(۲۳/آبان/۹۲ ۱۱:۱۴)boghz نوشته است:  منهم سوالم رو پرسیدم که مضرات سیگار 50 ساله مشخص شده ! بگیم 40 سال ! بگیم 30 سال اصلا !
منظورتون رو متوجه نمیشم.
آیا شما میخواین قضاوت کنین؟
در مورد اینکه اون زمان ایشون چه نظری نسبت به مضرات سیگار داشته‌اند و نیز اینکه دلایلشون چی بوده، بنده نمیدونم. شما هم اگر میخواید بدونید، تنها راهش اینه که از خودشون بپرسید! نه اینکه گمان مطرح کنید.

(۲۳/آبان/۹۲ ۱۱:۱۴)boghz نوشته است:  ببینید من دلم نمیخواد چون شخصیتی رو قبول دارم برای کارهاش دنبال توجیه باشم !
این فرق میکنه با اینکه بیاییم و به صرف گمان، توجیهات ممکن رو مردود بدونیم.

(۲۳/آبان/۹۲ ۱۱:۱۴)boghz نوشته است:  ضمن اینکه میتونم رو این هم تاکید کنم که شاید حدود 100 سال پیش( شایدم بیشتر -تاریخ دقیقش تو ویکیپدیا ) درایالات آمریکا سیگار کشیدن برای سالها ممنوع شد چون امری غیر اخلاقی تلقی میشد !چون زنها و کودکان هم به دنبا لش رفتند!
این مورد سیگار رو خبر نداشتم! آمریکا در چند دوره، شتاب گرفتن به سمت انحطاط رو تجربه کرده. تو دهه‌ی 20 و 30 هم یه دوره مشروب ممنوع شد، بعد بخاطر کسری بودجه دوباره آزادش کردن!

(۲۳/آبان/۹۲ ۱۱:۱۴)boghz نوشته است:  اگه حرف باعث تغییر دید افراد نسبت به اون فرد هم بشه غیبت محسوب میشه
بالأخره این هم جزء همون حرفهایی میشه که طرف ازشون ناراحت میشه دیگه!Smile

(۲۳/آبان/۹۲ ۱۱:۱۴)boghz نوشته است:  در هر صورت ما از رضایتشون اطلاعی نداریم !
عرض کردم: در مورد رهبر فرق میکنه. میتونیم تمام ابعاد زندگی ایشون رو بررسی کنیم، اما نه به این معنی که به صرف گمان دست به قضاوت بزنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۷:۳۰, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۱/آبان/۹۲ ۶:۵۷)nina نوشته است:  در مورد اینکه ایا خاطره درست همست یا نه نظری ندارم اما
امامی که سیگار کشیده و ترک کرده به نظرم مقدس تر هم هست،واسه جوانان قابل لمس تره
نه اینکه حالا سیگار خوب باشه
منظور اینکه این چیزا خدشه ای به این چهره بزرگوار وارد نمیکنه
علامه طباطبایی هم سیگار میکشیدن
اما ترک کردن

ببینید من کاری به علامه طباطبایی ندارم
ولی امام خمینی که شخصیت تلوزیونی نیستند که بخوایم این موارد رو بهشون بچسبونیم
این قضیه یه دروغه!
بعد این همه سال مثل خاطراتِ آقای چیز سر از خاک در اورده و یک بچه اومده خاطرات نقل کرده
من بحثم این دروغ پراکنی هاست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۸:۰۵, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
در گذشته فقط قشر تحصیل کرده و پولدار سیگار میکشیدند

الان دیگه اینطور نیست...

یکی از دوستان هم میگفت هرکی فلسفه میخونه یا پیپ میکشه یا سیگار ....
۸:۴۰, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۸:۴۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #39
آواتار
خانم boghz بیست سال پیش اطلاعات مردم با الان قابل مقایسه نیست

پدر بزرگ من هیئت دار و ادم فهمیده و قابل اطمینانی هستش هم به عنوان دوای پوستی روی دستش خالکوبی داره که طبیب بهش توصیه کرده بود یا همین قضیه سیگار به دید دوا بهش نگاه میکردن مهم این هستش که وقتی خیلی از بزرگان این رو فهمیدن که ضرر داره به راحتی اون رو ترک کردن و این اراده ی قوی اونها رو نشون میده در ضمن سیگار اراده رو ضعیف میکنه و ترکش کار راحتی نیست که این بزرگان یک روزه ترک کردن . جالبش این هست وقتی بعضی دوستان میفهمن یک روزه خیلی از بزرگان ما سیگار رو ترک کردن براشون افسانه هست ولی به والله شما اراده ی محکم اینها رو نشناختین که چه طور به نفس خودشون افسار زدن و برای ما راحت نیست درکشConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، بیداری اندیشه
۹:۱۸, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
به نظر من ارزش بحث کردن نداره
یا دروغه ،حالا در مورد هر کدوم از بزرگان که بحث ما بی خوده
یا واقعیت داره که باز ما نمیدونیم به مضراتش اگاه بودن یا خیر پس اینم یه جور قضاوت و تهمته
اما همه موارد هم باشه ذره ای از شان این عزیزان کم نمیکنه
یادمون نره غیبت و تهمت گناه کبیره است و نه سیگار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا