کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غیرت ایرانی کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یخه سوال دارم
در برابر نگاه های هوس آلود عده ای بیغیرت وظیفه من چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی می خوام برم بیرون این وضع رو که می بینم میگم یا ما مسلمون اونم از نوع شیعه نیستیم و فقط داریم شیعه رو مسخره میکنیم یا من خیلی بد بینم !!!!!!!!!!!!! و همه به چشم برادری این گونه اند
وقتی فکر می کنم که نکنه یکی این نگاه رو نسبت به ناموس من داشته باشه می خوام بترکم
خوب حالا باید چه کرد ! تماشا ؟ که بیغیرتی مون ثابت شه SadAngry
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، مفقود الاثر ، Bahar ، pari74bala ، فدايي ولايت ، دل خسته ، وحید110 ، میلاد.م ، Havbb 110 ، Fatemeee ، مهدی2012 ، Patriot ، ali0077 ، mahdis ، soshiant ، azade ، ضحی ، meisamtiger ، hesam110 ، omidman ، yamin ، علمدار133 ، fiftynine ، 313flowers ، faateme-313 ، aybeniz ، black ، Zahra.B ، reza9710 ، rahgozar.f ، Mitsonary

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۰, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۰ توسط زهیر.)
شماره ارسال: #11
آواتار
انتقاد راه به کجا می بره؟؟؟؟
مشکل اصلی امر به معروف نکردن و نهی از منکر نکردن هست
نه فقط به زبان ... به عمل
ولی متاسفانه ما یه کم ترسو تشریف داریم البته این نظر منه شاید اشتباه باشه اگه نقدی بهش دارین با کمال میل پذیرا هستم
اگه این قدر به زندگی دنیایی نچسبیده بودیم یکم یا دمون می امد که اخرتی هست اینقدر نمی ترسیدیم
چون همه از این می ترسن که یوقت زخمی یا کشته بشن (خودم هم همین طور ) انگار اگه بی خیال باشیم شبیه سیب زمینی تا ابد زنده می مونیم
خدا رو شکر با این اوضاع من تو کربلا نبودم وگرنه یکله از ترس جونم می رفتم سراغ بچه زیاد....
حالا فکر کن هی داد میزنیم اقا بیا
بیاد من ترسو که اگه خون از بینی ام بریزه کلا وا میدم بشم سربازش
تو فیلم مختار نامه دو تا از جملاتش خیلی به دلم نشست
تا وقتی پا در گل داری نمی توانی در راه حسین جان بازی کنی
مردانه مردن بهتر از زیستن در سایه خوکان است
اگه حرفم و نظر شخصی من غلطه لطفا نقد فراموش نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Imam12 ، مهدی2012 ، ضحی ، reza9710
۱۸:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
آخه برادر من،شما اگه شب و روز هم امر به معروف و نهی از منکر کنید،حتی اگه مردم کل دنیا هم اینکارو بکنند،مگه نیاز جوانها میخوابه؟؟؟
چرا نمیخواین قبول کنید،جوونای ما نیاز هایی دارند،شما اگه هفت تیر هم رو سرش بذاری،باز هم نیازشو داره،دیگه چه برسه به حرف و نصیحت
لوله تو دیوار شکسته داره چکه میکنه،اونقت شما دارید درز های دیوارو میپوشونید؟! لوله هه باید درست شه،نه دیوار !
اول باید فکری به حال جوونا کرد تا این مشکلات درست شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Mohammad Trust ، Bahar ، Imam12 ، soheyl68 ، مهدی2012 ، soshiant ، M912 ، ضحی ، سرباز امام ، reza9710
۲۰:۲۴, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
دوستان لطفاسیاه نمایی نکنید آدم های با حیا حجاب کم نیستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، مهدی2012 ، سرباز امام ، reza9710
۲۲:۰۰, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۷ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #14

نقل قول:دوستان لطفاسیاه نمایی نکنید آدم های با حیا حجاب کم نیستن
سلام دوست گرامی،سیاه نمایی نیست،به هیچ وجه.واقعیت جامعه امروزه.چرا وقتی دانشگاه میری،بازار میری،مسافرت میری،پارک میری،و... بیشتر اونجوری میبینی!؟مگر یک جاهای خاص.درست میگید،آدم باحجاب و باحیا کم نیستن ولی فقط یه جاهای بخصوصی هستن.

میدونید اشکال کجاست؟؟؟اوایل خیلی راحت،مردم رو آزاد گذاشتن،با وارد شدن مدهای مختلف به بازار و دیدن الگوهای مختلف به هر روشی و...مردم رو به این اخلاق آوردن(این یک حرکت بد) و بعد با یک حرکت بدتر،خواستن جلوی مردم رو با اسم: (مثلأ امر به معروف و نهی از منکر از نوع سخت گیرانه )بگیرن ،چی شد؟؟؟مردم سرلج افتادن و اوضاع بهتر که نشد هیچ، بدترم شد.

اشکال اینجا نیست که چرا امربه معروف و نهی از منکر نمیشه،اشکال اینجاست که راه امربه معروف و نهی از منکر و بلد نیستیم.
الانم چیکار میتونیم بکنیم؟؟؟!!!مثلأ من،بیام الان به یک خانمی که ظاهرش از سر تا پا اشکال داره، چی بگم؟؟!!
اصلأ اینا دیگه دیدشون نسبت به ماهای به ظاهر محجبه بد شده.خیلی مهربانانه ام الان دیگه بخواهی رفتار کنی،قبول نمیکنند، چون از ماها زده شدند.چرا؟؟؟!!!!!
ماهوارها و حرف های ضده دینی و نظامی که میزنن و مغز مردم رو خراب کردن،کاملأ درست.ولی ما میتونستیم ثابت کنیم که اون شبکه ها دارند دروغ میگند و قصد فریب مردم رو دارند ولی بیشتر دامن زدیم و بیشتر یسری دامن زدند. تفرقه ایجاد شد.نه اون قشر غرب زده دیگه آدمای امثال مارو قبول دارند ونه ما میتونیم با اونها و تفکرات و رفتارشون کنار بیایم. اشتباه میگم؟؟!!اگه اشتباه میگم بهم بگید.(جالبه اونطرف برای زده شدن این حرفها از خود هم وطنان ما هم استفاده میکنند در این شبکه ها که بیشتر مردم رو بتونند فریب بدهند و خام کنند)
میخوام بهم بگید چرا یکی یکی از خواننده ها،بازیگرها،نخبگان،جوانان ما دارند از کشور خارج میشند و جذب کشورهای غرب؟؟!! همه اینها به خاطره رفتار اشتباه ما نبوده؟؟!! چرا داریم وحدتمونو از دست میدیم؟؟!! چرا توی همین سایت،وقتی مثلأ درمورد یک صحنه سانسور نشده و فیلم های نادرست،حجاب و بقیه چیزها که خودتون بهتر میدونید،بحث میشه،یسری جوان هستن مسخره میکنند؟؟؟!!تازه اینجا که یک سایت مذهبیه،بقیه جاها،از این آدمو فراوونه و داره روز بروز اضافه میشه.(همه اینا خلاصه میشه در بیغیرتی نسبت به همه چیز)
این سوالاتیه که داره مغزه منو میخوره. چرا چرا و چرا

و در آخر،آیا الان مردم ایران ،همان مردم چند سال پیش هستند که همه با هم،پیر و جوان، انقلاب کردن؟؟!!آیا الان جوانان ما ،همان جوانان زمان دفاع مقدس هستند که با وحدت و ایمان قوی و عشق به وطن،پیروز شدند؟؟!! اونزمان بیشتر قشر جامعه همدیگرو قبول داشتن.

من خیلی بیتجربه و یجورایی بچه ام و واقعأ آگاهیم کم.شما حتمأ جواب صحیح سوالات منو بدهید.خواهش میکنم منطقی و دوستانه.
از آقای دکتر هم معذرت خواهی میکنم ولی شاید جواب به این سوالات،جواب سوال شما هم شامل بشه.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Imam12 ، Havbb 110 ، aboutorab ، فانوس *7* ، مهدی2012 ، ضحی ، سرباز امام ، reza9710
۰:۳۰, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

1-نان حرام

2- تربیت غلط

3-خوردن شراب

4-گشتن و مراورده با افراد بی قید و بند (ریوزو!!!)

5-انجام زنا(انواع زنا)

6-بی ایمانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، Bahar ، مهدی2012 ، soshiant ، ضحی ، سرباز امام ، reza9710
۰:۴۱, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا
سلام
ربطی به بحث نداره
ولی واقعا چه اتفاقی برای جامعه ی ماافتادکه بعد ازگذشت سی وخورده ای سال که سالی هم نیست ازگذشتن یه انقلاب،باید ارزش بودن حفظ حجاب روتوجامعه داد بزنی؟
چه اتفاقی افتاد....؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهدی2012 ، ضحی ، reza9710
۰:۴۵, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۵/خرداد/۹۲ ۰:۴۱)Fateme135 نوشته است:  به نام خدا
سلام
ربطی به بحث نداره
ولی واقعا چه اتفاقی برای جامعه ی ماافتادکه بعد ازگذشت سی وخورده ای سال که سالی هم نیست ازگذشتن یه انقلاب،باید ارزش بودن حفظ حجاب روتوجامعه داد بزنی؟
چه اتفاقی افتاد....؟

ربط داره اتفاقا
دشمن ما تو جنگ سخت زمین گیر شد
خواست آندلس راه بندازه
کارش نگرفت
ولی اثراتی هم داشت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Bahar ، مهدی2012 ، ضحی ، reza9710
۰:۴۹, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
برادران و خواهران،از من گفتن و از شما نشنیدن
همه چی برمیگرده به ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج

من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم که شماها به این حقیقت برسین!

کلا ما ایرانیا عادت داریم همه چیو بررسی کنیم غیر از علت اصلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Reza2035 ، شیدا ، Bahar ، مهدی2012 ، Patriot ، sarallah ، azade ، ضحی ، reza9710
۰:۵۱, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۵/خرداد/۹۲ ۰:۴۹)فدايي ولايت نوشته است:  برادران و خواهران،از من گفتن و از شما نشنیدن
همه چی برمیگرده به ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج

من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم که شماها به این حقیقت برسین!

کلا ما ایرانیا عادت داریم همه چیو بررسی کنیم غیر از علت اصلی

سلام
مابه این حقیقت رسیدیم
ولی دستمون به جایی نمیرسه...منی که مثلا آگاهم چطوری میخوام فکراونیکه فکرمیکنه راهش درست هست رواصلاح کنم؟
همه میدونن واسه ازدواجه...ولی چیکارمیشه کرد؟همه باید بخوان وآگاه باشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهدی2012 ، reza9710
۰:۵۸, ۱۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۲ ۱:۰۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #20
آواتار
ما باید این اصلاح کردن رو از خودمون شروع کنیم،دیگران هم وقتی این حقیقتو از دست ما دیدن،خودشون دست به کار میشن
و ثانیا،این خود جوون ها هستن که نیاز به ازدواج دارن،وقتی میبینن تا چند سال خانواده هیچ واکنشی نشون نمیده،میرن سمت بقیه کارها
یعنی این وسط اون خانواده ای مقصره که پسرش 30 سالشه،بدون اینکه یه کلمه باهاش حرف بزنه،میاد به بقیه میگه پسر من هیچ میلی به ازدواج نداره و فعلا داره درس میخونه
یکی نیست بگه مگه نیاز جوون به ازدواجو تو پیشونی آدم مینویسن که الکی نظر میدن!!!
این موارد دوروبر من وجود داره که میگم
و این وسط،جوونا هیچ تقصیری ندارن...

همین مایی که اینجا داریم تقصیرا رو گردن هم میندازیم مقصریم،نه جوونای بیچاره
(البته من جزء دسته دوم محسوب میشم Smile)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Reza2035 ، Fatemeee ، مهدی2012 ، sarallah ، ضحی ، reza9710
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا