کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غیرت ایرانی کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۳:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یخه سوال دارم
در برابر نگاه های هوس آلود عده ای بیغیرت وظیفه من چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی می خوام برم بیرون این وضع رو که می بینم میگم یا ما مسلمون اونم از نوع شیعه نیستیم و فقط داریم شیعه رو مسخره میکنیم یا من خیلی بد بینم !!!!!!!!!!!!! و همه به چشم برادری این گونه اند
وقتی فکر می کنم که نکنه یکی این نگاه رو نسبت به ناموس من داشته باشه می خوام بترکم
خوب حالا باید چه کرد ! تماشا ؟ که بیغیرتی مون ثابت شه SadAngry
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، مفقود الاثر ، Bahar ، pari74bala ، فدايي ولايت ، دل خسته ، وحید110 ، میلاد.م ، Havbb 110 ، Fatemeee ، مهدی2012 ، Patriot ، ali0077 ، mahdis ، soshiant ، azade ، ضحی ، meisamtiger ، hesam110 ، omidman ، yamin ، علمدار133 ، fiftynine ، 313flowers ، faateme-313 ، aybeniz ، black ، Zahra.B ، reza9710 ، rahgozar.f ، Mitsonary
۱۵:۱۸, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۱۵:۱۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۷)زهیر نوشته است:  سلام یخه سوال دارم
وقتی می خوام برم بیرون این وضع رو که می بینم میگم یا ما مسلمون اونم از نوع شیعه نیستیم و فقط داریم شیعه رو مسخره میکنیم یا من خیلی بد بینم !!!!!!!!!!!!! و همه به چشم برادری این گونه اند
وقتی فکر می کنم که نکنه یکی این نگاه رو نسبت به ناموس من داشته باشه می خوام بترکم

اون موقع که میشد کاری بکنیم نکردیم. دیگه خیلی دیر شده.
اونوقتی که به جای امر به معروف و نهی از منکر کردن میگفتیم به ما چه ربطی داره هر کس را توی قبر خودش میذارن باید به فکر اینجاهاش هم بودیم.

حدیث داریم اگر امر به معروف و نهی از منکر نکنید اشرار جامعه بر شما مسلط میشن. همونطوری که الان اتفاق افتاده.
کسی دیگه جرات امر به معروف داره؟!
کافیه اینکارو بکنیم تا یه مشت بی حیا و بیغیرت یا ابرومونو ببرن و یا با چاقو بیفتن به جونمون.!!!!

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مفقود الاثر ، Bahar ، arman mohseny ، فدايي ولايت ، دل خسته ، میلاد.م ، سدرة المنتهی ، فانوس *7* ، مهدی2012 ، Patriot ، sajad0511 ، یاســین ، mahdis ، azade ، meisamtiger ، علمدار133 ، 313flowers ، enan ilghon ، miafarrow ، aybeniz ، reza9710 ، rahgozar.f ، Mitsonary
۱۵:۲۹, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۷)زهیر نوشته است:  سلام یه سوال دارم
عليك السلام

ماشاءالله دكتر مملكت و اين سوال ؟

ببين چه وظيفه اي داري بهش عمل كن

اين سوال چهارتا بيسواد مثل ماست نه شما

به فرمايش دوستمون جناب ثارالله اون موقع كه بايد تو فكرش بوديم نبوديم .
حالا كه ديگه بي قيد و بند بودن يك مد و فرهنگ شده تو اجتماع و شرم حيا املي و كهنه پرستي معرفي شده مشكل بشه غيرت را زنده نگه داشت . زياد هم اصرار كني متهم به تحجر و هزاران انگ ديگه مي كنند

ببين هم اكنون وظيفه ات چيه عمل كن ولي منتظر نتيجه نباش كه ممكن نيست .

اللهم عجل لوليك الفرج
يا لثارات الحسين عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، sarallah ، فدايي ولايت ، دل خسته ، مهدی2012 ، fazel ، meisamtiger ، reza9710
۱۵:۲۹, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه هست
باید کاری کرد که پس فردا نگیم ایکاش
که پس فردا ما هم شامل اون بی خیال جماعت فقط به فکر قبر خود نباشیم
ولیی چی کار نمی دونم باید هر چه زود تر در موردش بحث کرد تابستون نزدیکه و همچنین بهانه گرم بودن هوا و بد حجابی و چشم ............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، aboutorab ، sarallah ، فدايي ولايت ، میلاد.م ، فانوس *7* ، DRiVeR ، مهدی2012 ، Patriot ، یاســین ، azade ، meisamtiger ، fiftynine ، miafarrow ، aybeniz ، reza9710
۱۵:۴۰, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۱۵:۴۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
بايد تذكر داد .
البته اول خود را مداوا كرد بعد ديگران را

بايد با هر وسيله اي كه در نظر داريم به همه يادآوري نمود .

يه شعري من قبلاً تو يه مغازه رو يه تابلو نوشته بود يادمه با اين مضمون "

[b]هر كه باشد نظرش در پي ناموس كسان /

پي ناموس وي افتد نظر بوالهوسان /
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، فدايي ولايت ، DRiVeR ، مهدی2012 ، Patriot ، mahdy30na ، omidman ، aybeniz ، reza9710
۱۵:۴۲, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۱۵:۴۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #6

سلام
دوستان درست میگند:الان هر کسی بخواهد غیرتی نشان بدهد،یا مسخره میکنند یا میریزند سرش.بعدهم،خود اینجور خانمها هم دلشون اینجور نگاهها رو میخواد، وگرنه اینطور نمیومدند بیرون. تازه خود اون خانم به کسی که داره غیرت نشون میده بد وبیراه نگه که چرا داره دخالت میکنه،خیلیه...
خیلی وقته میریم بیرون دیگه بویی از کشور اسلامی به مشام نمیرسه،مردان بیغیرت و زنان بی حیا، بیشتر جلوی چشمند،هرجایی که بری.ما هم دلمون نباید خوش باشه،چون اگه شیعه واقعی بودیم، نباید میذاشتیم اینطور بشه.
در ضمن،من از بزرگترهای خودم میشنوم:قدیمها اگه کسی به ناموس کسی،چپ نگاه میکرد، آدم های اطراف،مغازه دارها،میریختند سرش،ولی الان اگه یدختری رو بزور سوار ماشین کنند و کمکم بخواهد هم هیچکس نمیره جلو...عجب دنیایی شده!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، sarallah ، فدايي ولايت ، Reza2035 ، Havbb 110 ، مهدی2012 ، Patriot ، ضحی ، fiftynine ، miafarrow ، reza9710
۱۶:۱۷, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۱۶:۱۸ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #7
آواتار
مشکل ما این هستش که امر به معروف و نهی از منکر نمیکنیم ولی بعد انتظار داریم جامعه سالمی داشته باشیم و بعضی از دوستان هم که میگن اوضاع امروز جامعه اصلا مناسب امر به معروف و نهی از منکر نیست و اگر کسی اقدامی در جهت تحقق پیدا کردن فرضیه امر به معروف و نهی از منکر انجام بده از سوی برخی از افراد معلوم حال مضروب میشه . اولا این نشون میده که ما در انجام این فرضیه کوتاهی کردیم و دوما اون افراد معلوم حال شاید دفعه اول جرات انجام این کار رو داشته باشن ولی هر چه ما بیشتر فرضیه امر به معروف و نهی از منکر رو به جا بیاریم و در این امر پافشاری کنیم جرات انها از بین خواهد رفت و بلاخره در این امر موفق خواهیم شد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مهدی2012 ، omidman ، fiftynine ، reza9710
۱۶:۲۲, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
به نظر من عمده ترین مشکل،بحث ازدواجه.الان دیگه ازدواج تو سن 30-35 سالگی برا همه عادی شده.وقتی داداشم تو سن 24-23 سالگی ازدواج کرد،هنوز هم همه چششون داره در میاد ازینکه چقدر زود ازدواج کرد!!!
خب قاعدتا همه یه سری نیاز هایی دارند که از طریقی میخوان بهشون برسن.وقتی بچشون سی سالشه و خانوادش نسبت به ازدواجش کاملا بی خیالن و میگن هنوز زوده،پس قاعدتا وضع جوونای ما میشه اینی که هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Reza2035 ، میلاد.م ، soheyl68 ، Bahar ، مهدی2012 ، Patriot ، azade ، ضحی ، omidman ، fiftynine ، reza9710 ، Mitsonary
۱۶:۲۳, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
به قول دوستمون ، اون زمانی که بعضی خانم ها به بهانه برابری حقوق زن و مرد و آزادی و .... رفته رفته روسریشون عقب تر و عقب تر می رفت ، باید پیش بینی چنین روزهایی رو می کردیم.
این غرایظ بسیار قدرت مند هستند ، نمیشه فقط با ایمان تنها مهارش کرد ، نیاز به پرهیز و رعایت حدود هم داریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، میلاد.م ، شیدا ، Bahar ، مهدی2012 ، Patriot ، mahdy30na ، azade ، ضحی ، reza9710
۱۶:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #10

صحبت های یه روحانی عزیزی رو چند وقت پیش داشتم میشنیدم ایشون داشت راجع به ازدواج آسان صحبت میکرد و پدر و مادر ها رو تشویق میکرد تا شرایط ازدواج رو برای جوون ها راحت تر رقم بزنن و یه مثالی زد در این مورد ایشون میگفت چند وقت پیش به یه پسر 35 ساله گفتم چرا ازدواج نمیکنی ؟

بهم گفت : فعلا داریم از بازار آزاد استفاده میکنیم !

کسی که سن ازدواجش بگذره نمیشه بیشتر از این ازش توقع داشت .
به اسم اسلام , اسلام رو خشکوندن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، فدايي ولايت ، میلاد.م ، Havbb 110 ، شیدا ، sadegh-a ، Bahar ، مهدی2012 ، Patriot ، azade ، ضحی ، fiftynine ، rastin ، miafarrow ، reza9710 ، Mitsonary
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا