|
1395 رفت ، منو حلال کردی؟
|
|
۲۰:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲۰:۳۹ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُواْ لِي وَلاَ تَكْفُرُونِ پس به ياد من باشيد، تا به ياد شما باشم! و شکر مرا گوييد و (در برابر نعمتهايم) کفران نکنيد! بقره 152 سلام دیگر زمانی کوتاه برای باهم بودن با سال1392 نماده اگه احساس میکنین که از هم دلخوری دارین و یا احساس میکنین نسبت به فردی دینی دارین و میتونین ادا کنین ، تو این زمان کم اقدام کنین. هدفم این بود که بگم ، با خیلیا امسال اشنا شدیم و با خیلیام قطع رابطه کردیم و وووو . دیگه تو این روزهای باقی مونده بیایین و دلامونو صاف کنیم بریم برای سال بعد اماده بشیم که بشیم اون بنده خدا که وقتی خلقمون کرد گفت : فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ پس بزرگ است خدايى که بهترين آفرينندگان است! مومنون 14 خدای ناکرده در این سالی که گذشت شامل این ایه نشده باشیم ( اول به خودم میگم ) إِنَّ شَرَّ الدَّوَابَّ عِندَ اللّهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لاَ يَعْقِلُونَ بدترين جنبندگان نزد خدا، افراد کر و لالى هستند که انديشه نمیکنند. انفال 22 دوستان خوبم و همکاران محترم - خوبی و بدی دیدین دیگه حلال کنین- با امید به این که امسال رو با توجه به ایه شریفه : كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ اين کتابى است پربرکت که بر تو نازل کردهايم تا در آيات آن تدبّر کنند و خردمندان متذکّر شوند! ص 29 شروع کنیم و درپایان بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ آرى، کسى که روى خود را تسليم خدا کند و نيکوکار باشد، پاداش او نزد پروردگارش ثابت است؛ نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مىشوند. بقره 112 دوست من ، منو حلال کردی؟ ![]() هرسال بروزش کردیم و الان شده 1395 که با کمک شما دوستان ان شالله ادامه داشته باشه . |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۰, ۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۴ ۱:۳۷)عبدالرحمن نوشته است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid330325 همین الان حرف از حلالیت بود ....چرا خرابش میکنی برادر..جنبه هم چیز خوبیه |
|||
|
|
۳:۱۱, ۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
شاعر میگه :
چو بر روی زمین باشی توانایی غنیمت دان که دوران ناتوانیها بسی زیر زمین دارد دوستان حلال بفرمایید....
|
|||
|
|
۱:۳۱, ۱۵/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۴ ۱:۵۳ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
زبسم الله الرحمن الرحیم
سال 93رفت وسال94آمد فصل زمستان رفت فصل بهارآمد این همه تغییرات وتحول کاش انسان هانیز تغییر وتحول یابند کاش انسان ها نیز دست ازاخلاق های زشت و ناپسند خودبردارند کاش دست ازتهدید وتهمت ودروغ وغیبت و.....بردارند وجایگزین آن قلبی مهربان وسرشار ازمحبت وعاطفه باشد جایگزین آن عشق ومحبت خدا واهل بیت باشه بدونیم به فرمایش امام علی روزی باید گذاشت وگذشت..... ........... |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان این بحث برای سال 92 بود در اصل ولی حیفم اومد برای 95 هم نگیم اینارو . دوست من ، منو حلال کردی؟
![]() من حلال کردم هرکسی هرکاری کرد ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدایا لغزش های من را ببخش که تو ارحم الراحمین هستی. بنده هم چون خودت اختیار بخشش حق الناس را به من دادی ، حلال می کنم همه ی افرادی را که خواسته و نا خواسته حقی به گردنشان دارم. به جز انهایی که ائمه ی کفر هستند و خدایا خودت خوب می دانی که حلال کردنشان ظلم بر مظلوم است. خدایا خواهش می کنم بر دل انهایی که حق بر گردنم دارند الهام کن تا مرا ببخشند که کوله بارم سنگین است. برادران و خواهران گرامی ! حلال کنید بنده را که این پوست و استخوان توان تحمل حق الناس را ندارد. |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
حلالیت بی معناست وقتی روز نو روزی از نو باز همون رفتارها.
حلالیت بی معناست وقتی هنوز آثار سو رفتارها و اعمالمون ادامه داره. سال خوبی داشته باشید.
|
|||
|
|
۰:۲۵, ۲۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
دوستان سال ۹۵ دیگه داره میره ...حلال کنید بنده حقیر رو اولا به خاطر اینکه کم اومدم ...بعدش اگه کسی از دست بنده ناراحت حالا به هر دلیلی ببخشه .....سال ۹۶ انشالله جبران میکنم البته با تاخیر ....به هر حال حلال کنید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جشن آغاز عهد 1395 | عبدالرحمن | 2 | 1,618 |
۱۹/آذر/۹۵ ۱۸:۴۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| راهپیمایی عظیم اربعین حسینی 1395-2016 | عبدالرحمن | 19 | 5,030 |
۱۱/آذر/۹۵ ۲۰:۴۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| ثبت نام پیاده روی عرفه 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,160 |
۳/خرداد/۹۵ ۱:۴۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| احیاء نیمه شعبان 1395 | sarallah | 2 | 2,376 |
۱/خرداد/۹۵ ۱۱:۳۱ آخرین ارسال: N2376DIR |
|
| آغاز ثبت نام پیاده روی نیمه شعبان 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,362 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)