|
1395 رفت ، منو حلال کردی؟
|
|
۲۰:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲۰:۳۹ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُواْ لِي وَلاَ تَكْفُرُونِ پس به ياد من باشيد، تا به ياد شما باشم! و شکر مرا گوييد و (در برابر نعمتهايم) کفران نکنيد! بقره 152 سلام دیگر زمانی کوتاه برای باهم بودن با سال1392 نماده اگه احساس میکنین که از هم دلخوری دارین و یا احساس میکنین نسبت به فردی دینی دارین و میتونین ادا کنین ، تو این زمان کم اقدام کنین. هدفم این بود که بگم ، با خیلیا امسال اشنا شدیم و با خیلیام قطع رابطه کردیم و وووو . دیگه تو این روزهای باقی مونده بیایین و دلامونو صاف کنیم بریم برای سال بعد اماده بشیم که بشیم اون بنده خدا که وقتی خلقمون کرد گفت : فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ پس بزرگ است خدايى که بهترين آفرينندگان است! مومنون 14 خدای ناکرده در این سالی که گذشت شامل این ایه نشده باشیم ( اول به خودم میگم ) إِنَّ شَرَّ الدَّوَابَّ عِندَ اللّهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لاَ يَعْقِلُونَ بدترين جنبندگان نزد خدا، افراد کر و لالى هستند که انديشه نمیکنند. انفال 22 دوستان خوبم و همکاران محترم - خوبی و بدی دیدین دیگه حلال کنین- با امید به این که امسال رو با توجه به ایه شریفه : كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ اين کتابى است پربرکت که بر تو نازل کردهايم تا در آيات آن تدبّر کنند و خردمندان متذکّر شوند! ص 29 شروع کنیم و درپایان بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ آرى، کسى که روى خود را تسليم خدا کند و نيکوکار باشد، پاداش او نزد پروردگارش ثابت است؛ نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مىشوند. بقره 112 دوست من ، منو حلال کردی؟ ![]() هرسال بروزش کردیم و الان شده 1395 که با کمک شما دوستان ان شالله ادامه داشته باشه . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۶, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۳ ۲۰:۵۲)mahpare نوشته است: من یک جایی از شما رنجیدم. بنده در پیام خصوصی مصدع شدم. راستی دوستانی هم که ذیل پیام شما را تشکر زدند از بنده مکدرند؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۳ ۱۴:۱۶)سید ابراهیم نوشته است: بنده در پیام خصوصی مصدع شدم.نه سید جان! کلا حال کردن که یکی از شما مکدر شده ![]() ![]() اینم خطاب به سایر دوستان : حلالم نکنید،قاعدتا حلالتون نمیکنم :| ازتون عاتو هم دارم خخخ ههه ![]() پس حلال کنید،باشد که حلال شوید. یا علی (چی گفتم!!)
|
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
ما هم از سید ابراهیم یه دلخوری داریم ولی نه در اون حد ها.
نامرد تاپیکمو پالایش نکرد. ناظر بخششم همینطور![]() امسال با حامد havbb ، محیصا ، عبدالرحمن ( اون اوایل ) بحث کردیم امیدوارم حلال کنن. پشیمونم خودم. سال خوبی داشته باشید عزیزان... |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
فکر کنم یه نظر سنجی بگذارم، منفورترین چهره بیداری اندیشه می شم.
|
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
![]() من از همه دوستان خواهش میکنم هرجا باعث رنجششون شدم اگه جا داره منو ببخشن. ![]() به هر حال فضای مجازی چون رو در رو بحث نمیکنیم و فقط در قالب نوشتاره ممکنه ناخواسته سو تفاهم پیش بیاد. ![]() اگه هرکدوم از دوستان از بنده کدورتی دارند و نمیبخشن همین جا یا تو پیام خصوصی بهم بگن.ممنون ![]() التماس دعای عاقبت بخیری |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۲۶/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: فکر کنم یه نظر سنجی بگذارم، منفورترین چهره بیداری اندیشه می شم. شما عزیز دل ما هستی سید جان
|
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
خدارو شکر کسی از ما دلخور نیست
![]() ![]() ![]() البته به جز یکی دو تا از اون کمونیست ها ... شاید ![]() در هر صورت اگه چیزی بوده حلال کنید. |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: فکر کنم یه نظر سنجی بگذارم، منفورترین چهره بیداری اندیشه می شم. سید جان شما نظر سنجی بزن ببین کی رای میاره به محبوبیت
|
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۳ ۱۷:۴۱)mahdy30na نوشته است: سید جان شما نظر سنجی بزن ببین کی رای میاره به محبوبیت پیشنهاد خوبی بود ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38443.html |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان![]() ![]() منم حلال کنید... ![]() |
|||
|