|
رفتارهای نادرست (جوک های قومی)
|
|
۱۷:۱۳, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یادمه دبیرستانی که بودیم و جاهل ، با بچه ها از این جوک های قومی ( در مورد لرها، ترکها، اصفهانیها و...) میگفتیم..شده بود عادت... و کسی هم بهمون نمیگفت که نباید این حرفها رو زد تا این که خدا لطف کرد و یه بار توی یه سری کلاسها که میرفتم استادمون بهمون گفت... از اون به بعد به لطف خدا دیگه از این جوک ها و پیامکها نخوندم و برای کسی نفرستادم... اگه هم کسی برام بفرسته خونده و نخونده، سریع پاکش میکنم.. اما تا چند روز پیش اثر این جوک ها را به وضوح ندیده بودم توی سفرم به شیراز با یه خانواده ای از آشنایان همراه بودیم که یه پسر بچه هشت ساله داشتند سه چهار دفعه، بعضی کارها را به اطرافیان میگفت مثل فلانی ها انجام میدی... مگه تو فلانی؟؟؟ اینها خوبش بود اوج ناراحتیم وقتی بود که دراومد به باباش گفت: بابا فلانی ها، ریکا میریزند روی مسواکشون و مسواک میزنند؟ (به راحتی جوک را واقعیت دونسته بود!!!!!) با عصبانیت بهش گفتیم این حرفها رو کی بهت گفته؟ گفت: دوستام تو مدرسه میگن گفتم: اینها جوکه. حقیقت نداره که... میگفت: نه بچه ها میگن راسته نمیدونم چی تو مدرسه از بچه ها شنیده بود که اینطوری توی ذهنش مونده بود.. مراقب باشیم که ما درقبال این ذهنیت های نادرست مسئول نباشیم. |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۴ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه روز یه ترکه
یه روز یه ترکـــه میره جبهه ، بعد از یه مدت فرمانده میشه یه روز بهش می گن داداشت شهید شده افتاده سمت عراقی ها اجازه بده بریم بیاریمش جواب میده کدوم داداشم؟! اینجا همه داداش من هستن اون ترکـــه تا زنده بود جنگید و به داداش های شهیدش ملحق شد اون ترکـــه کسی نبود جز مهدی باکری - - - - - - - - - - - - - - - یه روز یه ترکـــه اولین عمل جراحی قلب و کلیه رو تو ایران می کنه بعد مجله وارلیق رو منتشر می کنه, جایزه بهترین پزشکم دریافت می کنه اون شخص کسی نیست جز پروفسور جواد هییت - - - - - - - - - - - - - - - یه روز یه ترکه که لهجه خیلی غلیط ترکی هم داشته سپر حرارتی ماه نشین آپولو ۱۱ رو طراحی میکنه تا نخستین انسانهایی که پا بر ماه گذاشتند در بازگشت به جو زمین خاکستر نشن . البته ماه نشینهای بعدی هم از این سپر استفاده کردند اون ترکه همون دکتراعتمادی دانشمند برجسته ایرانی در ناسا بوده یک پیشنهاد: اگر بشود که این را هر کدام به صورت یک متن کوتاه در بیاورم و برای کسانی که اس ام اس تخریبی می فرستند در جوابشون ارسال کنیم خیلی بهتر از این است که تنها منفعلانه این اس ام اس های زشت را پاک کرد یا حتی اگر بتوانیم این متن ها را برای سایت هایی که اس ام اس را پخش می کند و روزانه آپدیت می شوند ارسال کنیم تا در بخش های مختلف قرار بدهند اگر خدا بخواهد حرکت خوبی می شود |
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:یه روز یه ترکهپس کردها چی؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۳۱ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:مگر برای کردها هم جوک میسازن ؟؟؟!!!! (من که تا به حال یکی هم نشنیدم)آره خیلی زیاد... از همه چیز جوک ساختن: ترک و کرد و لر و.... تو شهر ما هم ترک داره و هم کرد... یادم میاد تو ابتدایی کرد ها و ترک ها با هم دعوا میکردن ![]() چند تا کرد اومدن من رو بزنن منم گفتم من کردم منو نزنید ولی اونا میگفتن تو قیافت شبیه کردها نیست![]() یادش بخیر البته به کردهای خراسان شمالی کرمانج میگن(بالای ک او داره)... فکر کنم اون موقع کردهای غیور از کردستان و اون طرفا رفتن شمال تا از مرز دفاع کنند. البته زبان و لهجشون که فرق میکنه. شعر های زیادی در مورد جنگ اون موقع و سردار ها و از این چیزا داره که اشک آدمو درمیاره... توی دین و ایمانشون هم خیلی قوی بودن. |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام: ![]() بله متاسفانه برای هر قشری با زبان و لهجه ای که دارند جوک می سازند ![]() و چقدر از این جک ها باعث کدورت شده خدا می دونه ![]() و این مسئله اصلا یه موضوع عادی نیست ! ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| روانشناسی آقایان و خانم ها در بعضی از رفتارهای مشابه! | neyestan23 | 1 | 1,253 |
۲۸/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۴ آخرین ارسال: neyestan23 |
|