|
***فـــرازی از یک دعـا***
|
|
۱۶:۲۳, ۲۲/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بارها برایمان پیش آمده که هنگام خواندن دعائی،معنی جمله یا سطر یا فرازی از یک دعا،برایمان بسیار تاثیرگذار و جالب توجه بوده و آن را با تمام وجود لمس کرده ایم. این تاپــیک،فرصتی است که این فراز ها را باهم مرور کنیم و این جملات و فرازها را با هم درمیان بگذاریم. باشد که تلنگری مثبت بر احوالمان و راهگشایی در مسیر تعالی مان باشد، ان شاءالله. فقط چند نکته را برای حفظ نظم و زیبائی و انسجام این تاپیک،باهم مدّنظر قرار می دهیم: 1-هر ارسال مربوط به یک فراز است،لطفاً چند فراز را در طی چند ارسال،قرار دهید. (هر ارسال حداکثر 5 خط) 2-اگر متن عربی قرار می دهید،لطفاً متن فارسی را هم حتماً بنویسید. 3- لطفاً حتماً بنویسید که این فراز برای کدام دعا و کدام قسمت است. (مثلاً صحیفه سجادیه،دعای 37) 4-از ارسال متون متفرقه و تشکر و ... جداً خودداری بفرمائید. 5-این فرازها مربوط به دعاهای معتبر که در کتب معتبر (مثل مفاتیح الجنان،نهج البلاغه،...) از معصومین یا اصحاب معصومین نقل شده است،می باشد. لطفاً از کتب غیرمشهور و معتبر یا از دعاهای مربوط به عرفای خاص،استفاده نفرمائید. ![]() التماس دعا... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۲, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
این دعایی که میخوام بخشی از آن رو بنویسم،بنظرم دعای بسیار زیبایی هست و من خیییییییلی دوستش دارم و همش قشنگه و تأثیرگذار (مخصوصأ قبل اذان صبح)برای همین،واقعأ واسم سخت بود انتخاب بخشی از آن.در حرم امام رضا علیه السلام قبل اذان صبح در همه صحن ها پخش میشه، و وقتی اونجا باشم و میشنوم،زیباییش واسم دوچندان میشه و هم آرامشی که میده.
[/b] [b]*بخشی از مناجات حضرت امیر علیه اسلام* ...مولای یا مولای،انت المولی و انا العبد و هل یرحم العبد الا المولی ای آقای من ای آقای من تویی مولای من و من بنده توأم و آیا در حق بنده جز مولایش ترحم خواهد کرد؟ مولای یا مولای،انت المالک و انا المملوک و هل یرحم المملوک الا المالک ای آقای من ای آقای من تویی مالک وجود من و من مملوک توأم و آیا در حق مملوک جز مالکش که ترحم خواهد کرد؟ مولای یا مولای،انت العزیز و انا الذلیل و هل یرحم الذلیل الا العزیز ای آقای من ای آقای من تویی با عزت و اقتدار و من بنده ی ذلیلم و آیا در حق شخص ذلیل جز ذات با عزت و اقتدار که ترحم خواهد کرد؟ مولای یا مولای،انت الخالق و انا المخلوق و هل یرحم المخلوق الا الخالق... ای آقای من ای آقای من تویی آفریننده من و من مخلوق توأم و آیا در حق مخلوق جز آفریننده ی او که ترحم خواهد کرد؟[/b] [b]مفاتیح الجنان-مرحوم حاج شیخ عباس قمی این مناجات،واقعأ نهایت فروتنی،تواضع و بندگی و...حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) رو در برابر خدا میرسونه.ای کاش ماها هم یکم یاد میگرفتیم،شاید انقدر مغرور نمیشدیم...[/b] |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
«الهی! از طغیان آزمندی،تنـــــــدی خــــــــشم،غلبـــــــه ی حسد،ناتوانی شکیبائی،کمی ِ قناعت،بدی اخلاق،زیاده روی در شهوت،پافشاری بر باطل،پیروی هوای نفس،مخـــــــــــــــــالفت با هدایت،خواب غفلت،خود را به تکلّف انداختن،ترجیح باطل بر حق،اصرار بر انجام گناه،خوار شمردن معصیت،به چشم آمدن و بزرگ شمردن طاعت،به تو پناه می برم...»
صحیفه سجادیه-دعای هشتم |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
********** صلوات شعبانيه الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَالّلازِمُ لَهُمْلاحِقٌ، هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، الْکَهْفِ الْحَصینِ ولى ملازم ایشان حق خواهد رسید خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد آن پناهگاه محکم ***** "صلوات " جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)فراموشمان نشود. "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديهواللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان اینم یه دعای عارفانه وعاشقانه منصوب به حضرت امام سجاد (علیه السلام) که به یکی از اصحابشون ابوحمزه ثمالی آموزش دادند اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اَدْعوُهُ فَيُجيبُنى وَاِنْ كُنْتُ بَطيَّئاً حينَ يَدْعوُنى ستايش خدايى را كه مى خوانمش و او پاسخم دهد و اگرچه وقتى مى خواندم بكندى به درگاهش روم وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اَسْئَلُهُ فَيُعْطينى وَاِنْ كُنْتُ بَخيلاً حينَ يَسْتَقْرِضُنى و ستايش خدايى را كه مى خواهم از او و به من عطا مى كند و اگرچه در هنگامى كه او از من چيزى قرض خواهد من بخل كنم وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى اُناديهِ كُلَّما شِئْتُ لِحاجَتى وَاَخْلوُ بِهِ حَيْثُ شِئْتُ و ستايش خدايى را كه هرگاه براى حاجتى بخواهم او را ندا كنم و هر زمان بخواهم براى لِسِرِّى بِغَيْرِ شَفيعٍ فَيَقْضى لى حاجَتى اَلْحَمْدُلِلّهِ الَّذى لا اَدْعُو غَيْرَهُ راز و نياز بدون واسطه با او خلوت كنم و او حاجتم را برآورد ستايش خدايى را كه جز او وَلَوْ دَعَوْتُ غَيْرَهُ لَمْ يَسْتَجِبْ لى دُعاَّئى وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى لا اَرْجُو كسى را نخوانم و اگر غير او ديگرى را مى خواندم دعايم را مستجاب نمى كرد و ستايش خدايى را كه بجز او غَيْرَهُ وَلَوْ رَجَوْتُ غَيْرَهُ لاَخْلَفَ رَجآئى وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى وَكَلَنى اميد ندارم و اگر به غير او اميدى داشتم نااميدم مى كرد و ستايش خدايى را كه مرا به حضرت خود اِلَيْهِ فَاَكْرَمَنى وَلَمْ يَكِلْنى اِلَى النّاسِ فَيُهينُونى وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى واگذار كرده و از اين رو به من اكرام كرده و به مردم واگذارم نكرده كه مرا خواركنند و ستايش خدايى را كه تَحَبَّبَ اِلَىَّ وَهُوَ غَنِىُّ عَنّى وَالْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى يَحْلُمُ عَنّى حَتّى كَاَنّى با من دوستى كند در صورتى كه از من بى نياز است و ستايش خدايى را كه نسبت به من بردبارى كند تا به جايى كه لا ذَنْبَ لى فَرَبّى اَحْمَدُ شَى ءٍ عِنْدى وَاَحَقُّ بِحَمْدى اَللّهُمَّ اِنّى اَجِدُ گويا گناهى ندارم پس پروردگار من ستوده ترين چيزها است نزد من و به ستايش من سزاوارتر است
|
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان ضمن تشکر از همکاریتون؛ لطفاً به نکاتی که در ارسال اول بهشون اشاره شد،توجه بفرمائید!
|
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
«[الهی!] آنچه را در دل من ميگذرد ميداني، از نياز من آگاهي، ضمير و درونم را ميشناسي و فرجام و سرانجام زندگي و مرگم از تو پنهان نيست. آنچه را كه ميخواهم بر زبان آورم و از خواستهام سخن بگويم و به حسن عاقبتم اميد بندم، همه را ميداني...»
فرازی از مناجات شعبانیه |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این خیلی دلمو میسوزونه... مناجات شعبانیه و ا ن ادخلتنی النار، اعلمت اهلها انی احبک.... |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
«ستايش خدايي را كه ميخوانمش و او پاسخم می دهد و اگرچه وقتي ميخواندم بهكندي به درگاهش روم،
و ستايش خدايي را كه ميخواهم از او و به من عطا ميكند و اگرچه در هنگامي كه او از من چيزي قرض خواهد من بخل كنم...» از دعای ابوحمزه ثمالی |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۲ ۱۵:۵۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِلَهِي أَلْبَسَتْنِي الْخَطَايَا ثَوْبَ مَذَلَّتِي وَ جَلَّلَنِي التَّبَاعُدُ مِنْكَ لِبَاسَ مَسْكَنَتِي وَ أَمَاتَ قَلْبِي عَظِيمُ جِنَايَتِي خدايا!گناهان بر من لباس خوارى پوشانده،و دورى از تو جامه درماندگى بر تنم پيچيده،و بزرگى جنايتم دلم را ميرانده مناجات خمس العشره از امام سجاد (علیه السلام) منبع : مفاتیح الجنان پ . ن : مناجات خمس العشره(پانزده گانه) امام سجاد (علیه السلام) بعد از مناجات امیرالمومنین (علیه السلام) یکی از بهترین مناجات هاییست که حقیر خوانده ام و حاوی نکات بسیار لطیف و زیبائیست که من فقط قسمتی از ان را که شدیدا به دلم نشست را اینجا قرار دادم ...توصیه میکنم حداقل یک بار به سمت این مناجات بروید . |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام اللهمَ اجْعلْ صِیامی فیه صِیام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ . خدایا قرار بده روزه مرا در آن روزه داران واقعى و قیام و عبادتم در آن قیام شب زنده داران و بیدارم نما در آن از خواب بى خبران و ببخش به من جنایتم را در این روز. دعای روز اول ماه مبارک رمضان
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 695699_gwIpixyi.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7800730963/695699_gwIpixyi.jpg)