کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ارزش زن در چیست؟
خانه داری
همسر خوب بودن
شاغل موفق
زیبایی
با حجاب
با خدا بودن
مدیریت
خوش برخوردی

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زن
۱۴:۰۴, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، مهسا110 ، مهدی2012 ، saeed.biazari ، ضحی ، 313flowers ، vahrakan ، M912 ، یاوران مهدی ، فدايي ولايت ، enan ilghon

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۴۴, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31

چون متأسفانه بیشتر اینکه زن ها نگران خودشون باشند،مردها نگرانند.بقول استادم که خودشون مرد هستن،زن ،مظلومترین مخلوق خدا در تمام تاریخ بشریت بوده.چون در جایی که باید ازش طرفداری بشه،باز یک مرد از اون طرفداری کرده.یعنی یک زن حتی خودش نمیتونه از حق خودش دفاع کنه.و حتی گروه فمنیست رو یک مرد بوجود آورده...(منبع:استادم که اطلاعات کاملی دارند)بعد برخی زن ها فکر میکنند چقدر بنفعشونه.

حتی برخی و برخی از آقایون اگر سرحجاب خانم ها انقدر حساسیت نشان میدهند به دلیله اینکه.نمیتونند چشم خودشون رو کنترل کنند و جلوی خودشونو بگیرند.در صورتی که در قرآن اول به مردها گفته شده مواظب نگاهشون باشند.ولی متأسفانه در جامعه ما همه زورها روی خانم هاست و یکی حتی به آقایون برنمیگرده بگه توأم چشمتو کنترل کن،یا بخاطره متلک ها و آزار و اذیت هاش،بطور جدی برخورد و حتی مجازات بشه.

چون در این جامعه دیگه واسه برخی آقایون زن با حجاب و بیحجاب فرقی نمیکنه،حتی بمن که چادریم و باحجاب و امثال من، رحم نمیکنند.چون در فرهنگ و عرف و جامعه ما بیشتر روی حجاب خانم ها تأکید شده تا نگاه آقایون.

اینو رو نگفتم که بگم من به عنوان یک زن باید در انجام وظیفم و حفظ حجاب و عفاف و وظیفه دینیم کوتاهی کنم،(باید وظیفه خودمو انجام بدم)خواستم بگم وظیفه ما خانم ها درست ،ولی ای کاش برخی آقایون کمی بیشتر روی وظیفه دینی خودشون تمرکز میکردند تا اینکه همه فکر و ذهنشون رو بذارند روی وظیفه خانم ها.

(ببخشید به آقایون برنخورها...این حقیقتیه که در مورد برخی از آقایون هست)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Asma ، M912 ، السا ، Atosa
۱۰:۴۴, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۳۱/تیر/۹۲ ۲۰:۰۵)فرمیسک نوشته است:  نمیدونم چرا توی این تالار اینقدر تاپیک درباره زن و لباس پوشیدن و ظاهر و ازدواج و عشق و . ... هست!!!

سایت همسریابی هست آیا؟

ببخشید شما فک میکنید مثلا راجع به چی بحث بشه خوبه ؟؟؟

خدا به این عظمت راجع به زن یه سوره فرستاده تو قرآن ، تو جاهای دیگه قرآن هم ،خیلی به مسایل خانواده پرداخته شده(زن و لباس پوشیدن و ظاهر و ازدواج...)
تا خانواده درست نشه ،از توش یه منتظر تربیت نمیشه.که بعد بیاد راجع به انتظار

صحبت کنه.

چرا دوست دارید،چیزای مهم رو کم اهمیت نشون بدید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، یاســین ، hessam
۱۰:۵۸, ۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۱:۰۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول: حتی برخی و برخی از آقایون اگر سرحجاب خانم ها انقدر حساسیت نشان میدهند به دلیله اینکه.نمیتونند چشم خودشون رو کنترل کنند و جلوی خودشونو بگیرند.در صورتی که در قرآن اول به مردها گفته شده مواظب نگاهشون باشند.ولی متأسفانه در جامعه ما همه زورها روی خانم هاست و یکی حتی به آقایون برنمیگرده بگه توأم چشمتو کنترل کن،یا بخاطره متلک ها و آزار و اذیت هاش،بطور جدی برخورد و حتی مجازات بشه.

به نظرم اینجور افراد کم پیدا میشن. مردی که خودش چشمش رو کنترل نکنه زیاد هم به فکر حجاب زنش نیست.

نقل قول: چون در این جامعه دیگه واسه برخی آقایون زن با حجاب و بیحجاب فرقی نمیکنه،حتی بمن که چادریم و باحجاب و امثال من، رحم نمیکنند.چون در فرهنگ و عرف و جامعه ما بیشتر روی حجاب خانم ها تأکید شده تا نگاه آقایون.

به حجاب تاکید شده اینقد بی حجاب داریم اگه تاکید نمیشد چی میشد؟!!!Confused

نقل قول:چون در این جامعه دیگه واسه برخی آقایون زن با حجاب و بیحجاب فرقی نمیکنه،حتی بمن که چادریم و باحجاب و امثال من، رحم نمیکنند.چون در فرهنگ و عرف و جامعه ما بیشتر روی حجاب خانم ها تأکید شده تا نگاه آقایون.
راست میگین در فرهنگ و عرف و جامعه ما بیشتر روی حجاب خانم ها تأکید شده تا نگاه آقایون.
اگه تاکید شده باشه یا نباشه هر کی نگاه کنه تو اون دنیا سیخ داغ میکنن تو چشمشون تا چشاش درآدConfused

نقل قول:
M912

[تصویر: star.gif][تصویر: star.gif][تصویر: star.gif]

اگر نباشه جاش خالیه [تصویر: buddy_offline.gif]
تاریخ ثبت نام: ۲۲/۱۲/۱۳۹۰
اعتبار 175

تشکر از دیگران: 779
از ایشان 660 بار در 216 پست تشکر شده است

(دیروز ۲۰:۰۵)
فرمیسک نوشته است: نمیدونم چرا توی این تالار اینقدر تاپیک درباره زن و لباس پوشیدن و ظاهر و ازدواج و عشق و . ... هست!!!

سایت همسریابی هست آیا؟ شاید بخاطر اینه تموم مشکلات دنیا حل شده فقط مونده همین چیزای جزیی و پیش و پا افتاده البته اگه قراره باز بحث بشه پیشاپیش حرفم رو پس میگیرم

امضای M912

ببخش تا خدا ببخشه !!!Big Grin

Dodgy

لباس پوشیدن و ظاهر . ازدواج و عشق در مورد زن بی اهمیته؟ همین ها شخصیت زن رو شکل میده.
مسئله زن یک مسئله پیش پا افتاده؟Huh دنیا تو دستای زنه!
همین مردا و زن ها زیر دست چه کسی تربیت میشن؟ همه ی انسان ها زیر دست زن تربیت میشن!
بعدش هم مگه کم دیدیم که زن ها چقدر مردها رو تغییر دادند؟
زن ها در پشت صحنه قرار دارن شاید دیده نشن ولی نقششون از همه مهمتره.

ببخشید امضاتون رو دستکاری کردمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، یاســین ، مهسا110
۱۱:۱۷, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان من بیشتر به یاد یک پشتیبان می افتم یکی که میتواند محکم باشد صبور باشد ویک پشتیبان خوب قطعا باید قابل اعتماد باشد یعنی خودش به چیزی تکیه کند که محکم باشد یعنی به خدا تکیه کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهدی2012
۱۳:۳۳, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۳۱/تیر/۹۲ ۲۰:۰۵)فرمیسک نوشته است:  نمیدونم چرا توی این تالار اینقدر تاپیک درباره زن و لباس پوشیدن و ظاهر و ازدواج و عشق و . ... هست!!!

سایت همسریابی هست آیا؟

چشم، من بعد در مورد موشهای آزمایشگاهی و اسب آبی و شیوه‌ی زندگیشون بحث میکنیم !!!.Big GrinBig GrinBig Grin
از بچه های تالار هم خواهش میکنم در مورد مسائل جانور شناسی بحث کنن تا مفید تر باشه!!Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مهدی2012
۱۴:۲۷, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
اولین تصویییییییییییییییییییییییییررر............................................ هر چی فکر میکنم هیچ کلمه ای جز مادر یادم نمیاد.
مادرم برا من ، تو تمام موضوعات، از اسطوره های زندگیمه .

مادرم برام نماد یه زن واقعیه.....

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مهدی2012 ، enan ilghon ، شیدا
۱۵:۰۵, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱/مرداد/۹۲ ۱۰:۵۸)مهدی2012 نوشته است:  زن ها در پشت صحنه قرار دارن شاید دیده نشن ولی نقششون از همه مهمتره.

ببخشید امضاتون رو دستکاری کردمBig Grin
چرا زن ها باید در پشت صحنه باشن و دیده نشن؟؟؟ بحث انسان بودن رو برای من اول حل کنید بعد میریم سر جنسیت و مرد یا زن بودن

خواهش میکنمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa
۱۵:۱۱, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۵)M912 نوشته است:  چرا زن ها باید در پشت صحنه باشن و دیده نشن؟؟؟ بحث انسان بودن رو برای من اول حل کنید بعد میریم سر جنسیت و مرد یا زن بودن

خواهش میکنمWink

بحث دیده شدن ودیده نشدن نیست ، هرکی واسه یه چیزی آفریده شده.

مثل اینکه بپرسید :چرا تو یه برنامه تلوزیونی (مثلا ماه عسل) چرا فیلمبردا و صدابردارو.. پشت صحنه اند.

همه میدونیم که اگه اونا نباشن اجرای آقای علیخانی ینی کشک . همینطور بدون مجری ، فیلمبردار و صدابردارو... ینی کشک.

اینا اصلا منافاتی با انسان بودنه زن نداره...

هرکسی را بهر کاری ساختند...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، enan ilghon
۱۵:۴۱, ۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط M912.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۱)مهسا110 نوشته است:  بحث دیده شدن ودیده نشدن نیست ، هرکی واسه یه چیزی آفریده شده.

مثل اینکه بپرسید :چرا تو یه برنامه تلوزیونی (مثلا ماه عسل) چرا فیلمبردا و صدابردارو.. پشت صحنه اند.

همه میدونیم که اگه اونا نباشن اجرای آقای علیخانی ینی کشک . همینطور بدون مجری ، فیلمبردار و صدابردارو... ینی کشک.

اینا اصلا منافاتی با انسان بودنه زن نداره...

هرکسی را بهر کاری ساختند...Smile

خوب چرا دقیقا زن رو بهر این ساختن که نباشه؟؟؟ اینجور که تو جامعه ما معلومه و از حرفای روحانیون عزیزی که از قول قرآن واسه ما روشن میکنن زن باید این کار رو بکنه و اون کار رو نکنه و هزار جور فتوا و تبعیض برای زن قائل شدن میشه فهمید که اصلا خدا هم پشیمونه از آفرنش زن و آفریده الان میگه بذارمشون تو خونه بذارمشون اون پشت مردا نبینن گناه دارن
من اصلا نمیفهمم خدایی که زن رو انقد زیبا و لطیف آفریده همچین روحیه ای بهش داده چرا انقد اصرار داره پنهانش کنه خو از اول نمی آفریدی کسی مجبورش نکرده بود
استغفرالله من فکر میکنم ما زیادی از طرف خدا حرف میزنیم!!!! خدا یه کتاب فرستاده توش هم حرفاشو به ما گفته بعد داستان در میارن که شما نمیفهمین خو چرا خدا حرفایی به ما زده که ما نباید میفهمیدیم ؟؟؟ حالا وقتی ما نمیفهمیم اون زمانای قدیم اون مردم چطور میفهمیدن؟؟؟

من الان منکر امام ها نیستم جامعه نیاز به رهبر داره و از بعد معنوی هم ما نیاز به یه الگو داریم تا بدونیم برترین انسان در هر عصر و زندگی چطوره ولی باور کنید امام ها پیامبر ها هم از رو حرف خدا اینچیزا روگفتن!!!

و بزرگترین سوپرایز من اینه که امام زمان ظهور کنه ببینم پاش کفشای دوران پیامبر باشه!!! نمیشه عزیزانم!!!باید با زمان جلو رفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa
۱۷:۲۸, ۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۲ توسط enan ilghon.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۱/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۱)M912 نوشته است:  خوب چرا دقیقا زن رو بهر این ساختن که نباشه؟؟؟ اینجور که تو جامعه ما معلومه و از حرفای روحانیون عزیزی که از قول قرآن واسه ما روشن میکنن زن باید این کار رو بکنه و اون کار رو نکنه و هزار جور فتوا و تبعیض برای زن قائل شدن میشه فهمید که اصلا خدا هم پشیمونه از آفرنش زن و آفریده الان میگه بذارمشون تو خونه بذارمشون اون پشت مردا نبینن گناه دارن
من اصلا نمیفهمم خدایی که زن رو انقد زیبا و لطیف آفریده همچین روحیه ای بهش داده چرا انقد اصرار داره پنهانش کنه خو از اول نمی آفریدی کسی مجبورش نکرده بود
استغفرالله من فکر میکنم ما زیادی از طرف خدا حرف میزنیم!!!! خدا یه کتاب فرستاده توش هم حرفاشو به ما گفته بعد داستان در میارن که شما نمیفهمین خو چرا خدا حرفایی به ما زده که ما نباید میفهمیدیم ؟؟؟ حالا وقتی ما نمیفهمیم اون زمانای قدیم اون مردم چطور میفهمیدن؟؟؟

من الان منکر امام ها نیستم جامعه نیاز به رهبر داره و از بعد معنوی هم ما نیاز به یه الگو داریم تا بدونیم برترین انسان در هر عصر و زندگی چطوره ولی باور کنید امام ها پیامبر ها هم از رو حرف خدا اینچیزا روگفتن!!!

و بزرگترین سوپرایز من اینه که امام زمان ظهور کنه ببینم پاش کفشای دوران پیامبر باشه!!! نمیشه عزیزانم!!!باید با زمان جلو رفت

ببینید اینایی که گفتید درست
ولی لطفاً اونور قضیه رو هم ببینید.

اگه ب حرفای شما باشه که اصلاً کلا آفرینش بیهودس، چون همه قراره بمیریم.
کی گفته زن نمیتونه بیاد بیرون؟؟؟
گفتن با پوشش درست بیاد ، همون طور که مرد باید با پوشش درست بیاد.
انسان میاد بیرون ک پیشرفت کنه

حالا اگه هر خانمی هر طور که دلش میخواد بیاد بیرون جامعه اون طوری که باید پیشرفت نمیکنه، بخصوص اینکه منظور از پیشرفت، رسیدن ب کمال هست نه جمع کردن پول و پیشرفت تو تکنولوژی، و البته اینکه میگن خانم نباید با پوشش باز در جامعه حاظر بشه این نیست که یه عده بخوان زور بگن به یه عده دیگه.، حرف اینجاس که آقایون یه ضعفی دارن که در عین حال توتنایی نوع موجودات نیز هست، ولی نمیتونن این ضعف رو برطرف کنن ولی خانم ها ب راحتی میتونن با پوشش زهراییشون جلوگیری کنن از بروز این ضعف.

در ثانی هر جنسی یه تواناییهایی داره،
در تائید دوستان: علی خانی مجریه و نمیتونه کار تصویربرداری رو انجام بده و این توانایی رو تهیه کننده و خود فرد تشخیص میدن نه فقط خود فرد.
و البته شاید احسان بتونه تصویر برداری هم انجام بده ولی هیچ وقت به خوبیه یه تصویر بردار که برای تصویر برداری ساخته شده نمیشه، همونطور که تصویر بردار مجری خوبی نخواهد بود.

حالا فک کنید خانم با اون روحیه ی لطیفش بره تو محیط ضمخت بیرون کار کنه، بعد آقا با اون روحیات نسبتاً خشنش بره بچه ها رو تربیت کنه، درسته میشه ولی عقل کدوم رو بیشتر میپسنده؟؟؟ هان؟؟؟

این ها هیچ یک مغایرتی با هم یا با آزادی ندارن، فقط هر کدوم وظیفه ی خودشو انجام میده.
شما هم زیاد در این مورد فک نکنید، سعی کنید در حال و بدون فکر به مسائل اینچنینی زندگی کنید تا زندگی ب کامتون باشه.

ضمناً اینا نظر شخصی بنده‌ی حقیره.
اگه اشتباهه ببخشید.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا