کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش انجمن های مخفی
۱۵:۵۹, ۱/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۸۹ ۱۶:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
عزیزان همراه ،می توانید هر گونه انتقاد و یا پیشنهادی که برای بهبود بخشیدن به عملکرد این بخش از تالار " بخش انجمن های مخفی " مد نظر دارید را در این پست مطرح کنید .
ان شا الله تمامی فعالیت های ما مورد رضایت حضرت ولی عصر ارواحنا فداه قرار گیرد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، جوینده حق ، ANTi666 ، Amir ، oO DaViD Oo ، ANTI satan ، nooromahdi ، badr ، Ghiamat.ir ، nasimesaba ، yeganeh ، black ، fafa*
۱۷:۰۹, ۱۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام...
لینک زیر فقط برای یک سوال یک تاپیک ایجاد کرده
درواقع خواستم بگم اول تحقیق کنند سپس یک تاپیک ایجاد کنند
به نظر این گونه تاپیک ها فقط فضای بخش رو پر میکنند و باعث میشه تاپیک های مهمتر دیده نشن البته زمانی میشه برای یک سوال یک تاپیک ایجاد کرد که 4تا اطلاعات اولیه بدی نه این که برای یک سوال یک تاپیک ایجاد کرد (برای نمونه بحث قهوه تلخ در بخش خودمون)

فقط خواستم نظرم رو بگم اگر اشتباه بود یا اشکالی داشت بخشید...یاعلی

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-333.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، mohamad ، ANTI satan ، nooromahdi ، Ghiamat.ir ، nasimesaba ، yeganeh ، fafa*
۴:۲۹, ۲۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۰ ۴:۳۰ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #3
آواتار
کی تاپیک منو بسته دلیل بسته شدن تاپیک من چیه؟؟
تاپیک رو باز میکنید یا دوباره تاپیک بزنم
نمیشه که همش پارتی بازی باشه یه کم به ما اجازه حرف زدن بدید
حرف حق تلخه به خاطر همین تاپیک منو بستید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yeganeh
۲۰:۲۹, ۲۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۰ ۱۷:۱۲ توسط کاردان.)
شماره ارسال: #4
آواتار
راست میگه چرا هی نظر مخالف حذف میشه؟چرا هی شرایط خفقان ایجاد می کنید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sara_iran ، yeganeh
۲۲:۴۳, ۲۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۰ ۲۲:۴۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۱/تیر/۹۰ ۲۰:۲۹)کاردان نوشته است:  راست میگه چرا همش نظر مخالف حذف میشه؟چرا همش شرایط خفقان ایجاد می کنید!
این انجمن یکسری قوانین و چهار چوب داره.
این انجمن با هدف اسلامی و دینی تشکیل شده.(یعنی اکثر افراد تالار مثل من با این هدف ثبت نام کرده اند و میزان با اکثریت هست)
همه نوع ادمی میتونن در این انجمن عضو بشن ولی هر کسی که به هدف کلی این تالار و انجمن صدمه بزنه شامل سا*نس*ور میشه .(بدون تعارف)
اگر اینجا رو یک جامعه ی کوچیک بدونیم افراد جامعه باید قوانینش رو رعایت کنند و پا رو فراتر از خطوط قرمز این جامعه نذارن و اگر زمانی که موقع ثبت نام دکمه ی موافقت با قوانین رو زدید شما این قوانین رو قبول کردید حالا میخوان این قوانین حتی ظالمانه هم باشن (که نیستن)
شما و هر کسی و حتی خودم باید این قوانین رو رعایت کنیم.
هرکسی با این قوانین مشکل داره میتونه در این انجمن حضور نداشته باشه.Sleepy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: stranger00 ، yeganeh ، fafa*
۲۳:۲۰, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:sara_iran

کی تاپیک منو بسته دلیل بسته شدن تاپیک من چیه؟؟
تاپیک رو باز میکنید یا دوباره تاپیک بزنم
نمیشه که همش پارتی بازی باشه یه کم به ما اجازه حرف زدن بدید
حرف حق تلخه به خاطر همین تاپیک منو بستید

با سلام

دوست خوبم این چه حرفیه شما بیان می کنید ، ما طبق قوانین هم با تاپیک های شما برخورد نکردیم و کمی نرمش به خرج دادیم ، تاپیک های شما به دلیل اینکه از مسیرش خارج شده بود باید سریع پاک می شد ، اما گفتیم کمی صبر کنیم تا شاید نتیجه ای داد ، هرچند که هم نتیجه خوب داشت و هم بد ، اما نکته مثبتش قابل توجه بود ، اینکه جناب آقای رائفی پور با روی باز مطالب شما رو پذیرفتن ، به همین خاطر کمی با تاپیک شما نرمش بیشتر بنده به خرج دادم اما مشخص بود بعد از اظهارات آقای رائفی پور و جوابشون ، نباید این تاپیک باز می موند ، ادامه کار این تاپیک آن بود که برای شما مشخص شود که ادامه بحث فایده ای بیشتر از این ندارد به همین خاطر به دلیل مغایر بودن تاپیک شما با قوانین تالار و بر هم زدن نظم تالار و ایجاد کدورت بین کاربران دیگر نمی شد تاپیک شما باز بماند . همانطور که جناب آقای رائفی پور فرمودند شما لطف کنید در قسمت نظرات وبلاگشان یا از طریق ایمیل مطالب خودتان را بیان نمایید ، اینجا پارتی بازی و باند بازی و از این جور صحبت ها وجود ندارد ، هرکس حرف حق بزند ما حمایتش می کنیم .
دوستان عزیز من حرفی که این دوستمون می خواد بزنه و هی مدام صغری و کبری می کنه و آخرش هم نمی تونه حرفش رو درست بیان کنه رو خدمتتون عرض می کنم : ایشون می خوان بگن که دوستان نسبت به هیچ شخصیتی حقیقی و حقوقی تعصب غیر معقول نداشته باشید حال هرکس می خواهد باشد ، سعی کنید با منطق پیش برید که البته خیلی از عزیزان در این تالار همینطور هستند ، شاید درصد کمی تعصب نامعقول داشته باشند که ان شاء الله تغییر رویه دهند ، منظورم شخص خاصی نیست ، کسی به خودش نگیره

(۲۱/تیر/۹۰ ۲۰:۲۹)کاردان نوشته است:  راست میگه چرا همش نظر مخالف حذف میشه؟چرا همش شرایط خفقان ایجاد می کنید!

ببینید دوست خوبم ، توی بحث اون تاپیک ها هم خانوم سارا و هم عزیزان مخالف ایشون همین حرف رو به ما زدند در صورتی که ما طبق قوانین برخورد می کنیم ،
هرکسی از ظن خود شد یار من ....وز درون من نجست اسرار من
پس این مطلب شما درست نیست ، 3 نظر مخالف شما در تاپیک سن پطرزبورگ هست آیا بنده حذفش کردم !!!
یا حتی یکی از دوستان علناً به بنده توهین کرده توی اون تاپیک ، ولی من گذاشتم نظر اون دوستمون هم باشه
لطفاً مطلبی بیان می کنید مستند باشه نه بر اساس تصورات خودتون
در ضمن ، همه چیز تحت کنترل است Wink

با تشکر

موفق باشید Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، rastin ، nasimesaba ، yeganeh ، fafa*
۱۲:۲۷, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:همه نوع ادمی میتونن در این انجمن عضو بشن ولی هر کسی که به هدف کلی این تالار و انجمن صدمه بزنه شامل سا*نس*ور میشه .(بدون تعارف)
شما که میدونید هدف این تالار چیه شما میگید-این انجمن با هدف اسلامی و دینی تشکیل شده.
ایا من خلاف دین اسلام حرف زدم من به آقای رائفی گفتم این جور صحبت کردن درست نیست اقای رائفی هم قبول کردن که دیگه اینجوری صحبت نکنن.
حالا هم نظر مرجع تقلید خودم رو توی تالار گزاشتم تا به کاربران ثابت بشه این کار حرامه این کجاش غیر دینیه
نقل قول:اگر اینجا رو یک جامعه ی کوچیک بدونیم افراد جامعه باید قوانینش رو رعایت کنند و پا رو فراتر از خطوط قرمز این جامعه نذارن
منظورتون اینه که نهی از منکر و امر به معروف نکم؟
نقل قول:هرکسی با این قوانین مشکل داره میتونه در این انجمن حضور نداشته باشه.
من کدوم قوانین تالار رو نقض کردم لطفا دقیق ذکر کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، yeganeh
۱۳:۰۸, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
با سلام

دوستان خوبم این تاپیک در مورد انتقادات و پیشنهادات هست ، لطفاً موضوع رو عوض نکنید ، لطفاً از طریق پیام خصوصی بحث خودتون رو ادامه دهید ، در صورت ادامه بحث ، پست های غیر مرتبط حذف خواهد شد

با تشکر Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yeganeh
۱۳:۱۶, ۲۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۰ ۱۳:۱۸ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:دوست خوبم این چه حرفیه شما بیان می کنید ، ما طبق قوانین هم با تاپیک های شما برخورد نکردیم و کمی نرمش به خرج دادیم ، تاپیک های شما به دلیل اینکه از مسیرش خارج شده بود باید سریع پاک می شد ، اما گفتیم کمی صبر کنیم تا شاید نتیجه ای داد ، هرچند که هم نتیجه خوب داشت و هم بد ، اما نکته مثبتش قابل توجه بود ، اینکه جناب آقای رائفی پور با روی باز مطالب شما رو پذیرفتن ، به همین خاطر کمی با تاپیک شما نرمش بیشتر بنده به خرج دادم اما مشخص بود بعد از اظهارات آقای رائفی پور و جوابشون ، نباید این تاپیک باز می موند ، ادامه کار این تاپیک آن بود که برای شما مشخص شود که ادامه بحث فایده ای بیشتر از این ندارد به همین خاطر به دلیل مغایر بودن تاپیک شما با قوانین تالار و بر هم زدن نظم تالار و ایجاد کدورت بین کاربران دیگر نمی شد تاپیک شما باز بماند
مسیرش چی بود و چطوری خارج شده؟
خب شما میگید نکته مثبتش این بود که آقای رائفی با روی باز پذیرفتین.پس از این حرف شما نتیجه مگیریم که انتقاد من درست بوده و آقای رائفی پذیروفتن حالا یه سوال چرا شما و دیگر کاربران نپذیرفتین آیا نشون نمیده که آقای رائفی با عقلشون فکر کردن و جواب دادن ولی دیگر کاربرا با تعصب بی جا و بدون فکر و تعقل به من جواب دادن
آیا شما فکر میکنید با چهار تا چیری که در مورد فراماسونری و .. فهمیدید دیگه دارید درست مسیر رو درست میرید و اگه یه نفر گفت اینهمه به در و دیوار ور نرید باید بکوبینش.
باید بیان بگید منظور شما اینه که رائفی گوش ندید
دلدیلش خودتونید که تاپیک رو بستید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، yeganeh
۱۷:۱۲, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:، 3 نظر مخالف شما در تاپیک سن پطرزبورگ هست آیا بنده حذفش کردم !!!
اینو خوب یادمه حتی به یاد دارم جوابتون رو با تندی دادم!اما همه مثل شما نیستن که برادر من!... اونقدر که تو اون لحظه این جور خفقان ها توی فروم دیده بودم موقع دادن پست این تنها کلمه ای بود که به ذهنم رسید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، yeganeh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]