|
پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش انجمن های مخفی
|
|
۱۵:۵۹, ۱/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۸۹ ۱۶:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
عزیزان همراه ،می توانید هر گونه انتقاد و یا پیشنهادی که برای بهبود بخشیدن به عملکرد این بخش از تالار " بخش انجمن های مخفی " مد نظر دارید را در این پست مطرح کنید . ان شا الله تمامی فعالیت های ما مورد رضایت حضرت ولی عصر ارواحنا فداه قرار گیرد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۲, ۱۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۱۶:۳۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یک پیشنهادی داشتم در مورد مبحث اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور.
لطف کنید این دو مبحث رو از هم جدا کنید یعنی اطلاع رسانی جدا و دانلود جدا بشه. هر کس از مهمانها هم بخواد اینطور سریعتر می تونه چیزی رو که دنبالشه پیدا کنه. اینجوری هر وفت یک نفر یک سوالی می پرسه ما فکر می کنیم فایلی چیز جدیدی برای دانلود گداشتن! واقعا دچار سردرگمی شدیم. اگه ممکنه لطفا این پیشنهاد عملی بشه |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از شما
![]() با توجه به اینکه جنبش مصاف به دلایلی نمی تواند در مورد سخنرانی های ایشان اطلاع رسانی کند ، البته به گفته خود عزیزان در این جنبش که بیشتر به دلایل خاصی مانند محدودیت ظرفیت مکان مورد نظر است به همین خاطر ایجاد تاپیک جدید خیلی مفید نیست و عملاً اطلاع رسانی صورت نمی گیرد و اگر دقت کرده باشید کمتر در این مورد اطلاع رسانی صورت گرفته و به همین دلیل ایجاد تاپیک جدیدی که در آن اطلاع رسانی نشود فقط وقت عزیزان را در بازدید از این تاپیک می گیرد و قطعاً شاهد پست های غیر مفید و غیر مرتبط در آن خواهیم بود مجدداً تشکر می کنم از پیشنهادی که ارایه فرمودید موفق باشید
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
در مورد تاپیک دانلود سخنرانی های آقای رائفی یه فکری کنید.بیشتر وقتها که میبینیم ارسال جدید داره پست نامربوطه و نمیدونم چرا برخورد نمیکنید؟دیگه داره اعصاب خورد کن میشه |
|||
|
|
۰:۰۱, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بله این مورد قبلا بحث شده
دوستان میان در اون بخش که فقط باید لینک های جدیدترین سخنرانی قرار بگیره بحث راه میندازن و ادامه میدن مدیر کلی زحمت میکشه و هر بار اضافه ها رو حذف میکنه ولی دوستان مراعات نمیکنن |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۰ ۱۰:۰۹)ELENOR نوشته است:(۱۱/آذر/۹۰ ۱:۰۰)Ahmad-A.R.M نوشته است: کاربران عزیز اینجا جای این بحث ها نیست هر بحثی رو توی تاپیک مربوط به خودش بگید. سلام خب مشکل همین جاست اگر شما زود انتقال بدید یا حذف کنید اونوقت کاربران میدونن اگر توی این تاپیک پست بدن پستشون انتقال پیدا میکنه. وقتی میبینن پستشون چند روز طول میکشه تا حذف بشه خب بحثشون رو سر یه موضوع شروع میکنن بعدشم تمام میشه و حذف میکنید. این دیر حذف کردن شما برای زمانیه که کاربران یا نمیدونن تاپیک مورد بحثشون هست یا واقعا تاپیک دیگه ای نیست. حالا ممکنه دیگه کاربران تو اون تاپیک پست نامربوط نزنن ولی کاربران جدید که میان دوباره همین روند شروع میشه حالا دیگه شما ناظرین و خودتون احتمالا بهتر میدونید. |
|||
|
|
۱:۵۳, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا پست من توی تاپیک نقد سخنرانی های آقای رائفی پاک شده؟اصلا چرا هر وقت من پست میزنم پستها پاک میشه؟چه دلیلی داشت که پاک کردین؟ انگار پستها و مطالب همشون گوهر و جواهره و فقط پست ما نخاله بود.دیگه شورش داره در میاد. اینهمه پست اینطوری میدن پاک نمیشه همین که ما پست میزنیم پاک میشه؟ پستهای منو برگردونید. |
|||
|
۲:۰۳, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۰۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
برادر عزیز
پست شما مشکلی نداشت. ولی در پاسخ به یه پست دیگه بود ، خوب وقتی اون پست پاک شده پاسخش هم طبیعتا پاک میشه. اگه اشتباه میکنم بفرمایید تا پست شما رو برگردونم. |
|||
|
۲:۱۸, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۱۸ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
چرا باید پاسخش پاک بشه؟خب وقتی یه چیزی رو بدون دلیل خاصی به کسی نسبت میدن اگر جوابی بهش ندیم دوباره بار بعدی هم تکرار میشه.
اگر تالار بخواد اینطوری پیش بره،روز به روز که مطالب تالار داره بیشتر میشه،اگر بخوایین اینطوری عمل کنید زمانی که تعداد کاربران و پستها چندین برابر الان شد، چی کار میخوایید بکنید؟تعداد تیم تالار رو میخوایید بکنید 100 نفر؟ بزارید پست ما باشه،بهش جواب بدن،به یه نتیجه ای برسیم،اونوقت اگر خواستید پستها رو پاک کنید، نه اینکه پست رو رو هوا بزنید. |
|||
|
|
۲:۳۱, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۳۲ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ببین برادر من
دقیقا به همین دلیل که چیز خاصی رو بدون دلیل به کسی نسبت دادن اون پست پاک شد! اگه پست اولی باقی مونده حتما بنده اشتباه کردم. ولی فکر می کنم اون پست که شما جوابش رو داده بودید هم حذف شده. دلیلی نداره توی این تالار و بخصوص این تاپیک به کسی تهمت زده بشه همون طور که در پست آخر گفتم توی این تاپیک از این به بعد پستهایی که توش به کسی کوچکترین توهینی بشه به جای ویرایش حذف میشه. مطمئن باشید این طور نسبت دادن ها و جواب دادن بهشون به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید. حداقل تا این زمان من ندیدم به نتیجه ای برسه. من از شما و باقی دوستانی که پست هاشون به دلایلی که گفتم حذف شده عذر خواهی میکنم. ان شاالله از این به بعد به جای انرژی گذاشتن روی این مسائل روی موضوعات مهمتری وقت میذاریم. موفق باشید |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
یه خواهش از مسئولان داشتم اونم اینه که Freemasonry رو با Illuminati با Satanism و ... قاطی نکن !
من نمیفهمم چرا Freemasonry با Illuminati یه جا هست ؟! ایلومیناتی های واقعی شخصیتای بزرگ و دانشمندان بنام تاریخ بودن که اعتقاد کاملی به خدا داشتن اما بعد از از بین رفتن شخصیتای اصلیشون و فشارای کلیسا و جنایاتش , ایلومیناتیهای جدیدی شکل گرفتن که ضد خدا و طرفدار سکولاریزم و شیطون پرستی بودن . 1.اینکه اینا رو توضیح بدین تا کسی که تازه میاد تو این سایت و مثلا یه جا خونده گالیله ایلومیناتی بوده , فکر نکنه گالیله شیطون پرست بوده ! گالیله مثل بقیه ی ایلومیناتی های واقعی سعی در اثبات خدا و قدرتش داشتن و بهش ایمان داشتن اما کلیسای لعنتی از بین بردشون . 2. اینکه چرا مدام ایلومیناتی (منظورم ایلومیناتی جدید هست) رو با فراماسونری قاطی میکنین !؟؟!؟! چرا نمیگین شرط اول فراماسون بودن اعتقاد به قدرت یگانه یا همون معمار جهان یا خداست ؟! چرا نمیگین علامت تک چشم از ابتدای تاریخ نماد خدا بوده و هر قومی بنا به دین و ایمانش از این نماد برای خداش استفاده میکرده ؟! چرا نمیگین ستاره ی 5 پر قبل از اینکه نماد شیطان باشه نماد خدا و عیسی مسیح بوده ؟! چرا نمیگین فراماسونا بر خلاف تصور دنیا رو کنترل نمیکنین ؟! چرا نمیگین فراماسونها خیلیاشون آدمای مذهبی هستن ؟! چرا نمیگین در واقع فقط 4 تا از رییس جمهورای آمریکا رو ماسون میشه قلمداد کرد که تازه تو 2 تاش شک هست !؟ چرا نمیگین هر نماد معانی مختلفی داره ؟! (مثل همون تک چشم که در واقع نماد خداست اما خیلیا ازش به عنوان نماد شیطان و دجال استفاده میکنن و خیلیای دیگه هم با هم اشتباه میگیرنشون) چرا نمیگین 13 قبل از اینکه عدد نحس باشه عدد مقدس بوده ؟! چرا نمیگین این فراماسونری که ملت به خاطر دیدن یه مستند مضحک از صبح تا شب فحشش میدن ربطی به ایلومیناتی های جدید نداره و ایلومیناتیها سر دسته ی ماسونها نیستن ؟! به نظرم یه مشکل وجود داره ! این سایت برای روشنگری ایجاد شده نه خرافه گرایی و دادن اطلاعات نادرست ! متاسفانه گروهی که تو این سایت مطلب مینویسن یا اطلاعات کافی ندارن و فقط مطالبی که غطله رو کپی و پیست میکنن یا به عمد اطلاعات غطل به کاربرا میدن , که در هر 2 حالت باید رسیدگی بشه ! نمیفهمم چرا به خاطر اینکه یکی دست چپشو با یه حالت خاص بالا میگیره میشه شیطون پرست و ماسون و ... حتی من اواتارم رو تک چشم گذاشتم تا بگم نماد معانی مختلف داره و این نماد میتونه نماد خدا باشه ... لطفا اطلاعات درست و مطمئن به کاربرا ارائه کنید ... با تشکر |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... | ANTI satan | 221 | 229,588 |
۱۵/آذر/۹۴ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: b.soshiant |
|
| اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان | ANTI satan | 4 | 6,915 |
۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: cena |
|
| چرا ما یک انجمن مخفی نداشته باشیم... | yashar | 39 | 17,512 |
۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۹ آخرین ارسال: محمدرضا زراعتی |
|