|
با فرد پرخاشگر ازدواج نکنید
|
|
۱۵:۱۲, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خشم یک احساس ناخوشایندی است که فرد نسبت به خود و یا اطرافیان و موقعیت ها دارد، که در این حالت چهره فرد برافروخته می شود. ممکن است خشم فرد به خود باشد و یا به دیگران. در مورد اول فرد حس بدی به خود دارد و در مورد دوم فرد تحمل رفتار های دیگران را ندارد. یکی از توصیه های بسیار مهم برای ازدواج این است که حداقل شش ماه فرد را بشناسید و بعد تصمیم گیری کنید. فردی که خشمگین است تحت هیچ شرایطی قابل تغییر نیست مگر اینکه خود بخواهد که تغییر کند. شما نباید به این امید ببندید که او تغییر می کند زیرا ممکن است فرد پرخاشگر هیچگاه نخواهد که تغییر کند. پس اگر فردی را برای ازدواج انتخاب کردید باید او را همانطور که هست قبول کنید. برای ازدواج باید شناخت کافی داشت و از روی احساس نباید تصمیم گرفت. فردی که به فرض از روی احساس تصمیم می گیرد بدیهای طرف مقابل را نمی بیند و خوبیهایش را بسیار بزرگ می کند اما بعد از این که وارد زندگی با فرد شد متوجه می شود که چه خطای بزرگی مرتکب شده است.
|
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون مشاوره گرامی،ولی حتی اگه ده سال هم سعی کنی طرفتو بشناسی با تحقیقات و رابطه نامزدی و...بازم تا زیر یک سقف نرید،امکان شناخت کامل وجود نداره.شناخت و تحقیقات بطور کامل خیلی خوبه ولی تا ازدواج صورت نگیره،بازم نمیشه قضاوت صددرصدی کرد.خیلی راحت آدمو میتونند اخلاق های بدشون رو برای رسیدن به طرف،حتی تا یک سالم بپوشانند و نذارند اصلأ طرف متوجه بشه.هر وصلتی،مثله هندوانه پاره نشده است،فقط خود خدا از درونش باخبره ،باید تلاش کرد،بقیش رو از خدا بخواهیم کمک کنه. شاید نظرم اشتباه باشه ،از شما میخواهم کمک کنید و جوابم رو بدهید. |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۵ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
منم با عسل خانم موافقم. مساله اینه که شما وقتی چند جلسه با طرف حرف میزنید و میرید و میاید. کلیات اخلاق و رفتار طرف دست شما میاد. اما از جزئیات و خصوصیت های ریز و صد البته اثر گذار طرف بعدا که ازدواج کردید و مدتی با هم بودید و خودمونی شدید خبر دار می شید. مثلا همه تو جلسه خواستگاری و اون چند جلسه اشنای مودب حرف میزنن منطقی حرف میزنن و کلیاتی از خودشون رو نشون میدن. خب ولی خیلی ها شده وقتی رفتن زیر یک سقف و بعد از چند مدت که خودمونی شدن و به قول معروف خرشون از پل رد شد تازه طرف متوجه میشه ای بابا این چه ادم بد دهنی هست یا مثلا چقدر سرد مزاجه یا مثلا زن رو کلا ادم حساب نمیکنه یا طوری هست که میخواد مرد مطیعش باشه و دایم به شوهرش سروری بکنه یا مثلا میفهمه که این ادم دچار فراموشی هست یا مثلا ادمی هست که روابط اجتماعیش ضعیف هست یا مثلا از ادب اجتماعی برخوردار نیست و فرهنگشون به هم نمیخوره. خیلی واقعا خیلی مسائل هست که اصلا ادم تو خواستگاری بهش توجه نمیکنه و این چیزها فقط وقتی رفتید زیر یک سقف خودشونو نشون میدن. گاهی طرف با کسی ازدواج میکنه که ب ظاهر همه چیزش خوبه اما وقتی رفتن زیر یه سقف میبینه این ادم کلا بی بخاره. واقعا تو همه ابعاد ادم بی بخاری هست . سرد و کسل کننده هست. اینجاست که طرفین به مشکل بر میخورن. برخی عادتهای بد شخصی دارند که به شدت آزار دهنده هست . یه چیز خیلی مهم. حداقل برای من که از خیلی مهم هم اون ور تر هست. بوی بد دهان و یا بدن هست. برخی به بوی بد دهان مبتلا هستن واقعا ادم با اینجور افراد نمیتونه کنار بیاد البته بنده خدا ها تقصیر ندارن اما بسیاری از زوج ها سر همین مساله روابطشون سرد میشه. یا مثلا میبینی طرف کلا ادمی هست که زیاد عرق میکنه و عرقشم به شدت بد بو هست و همسرش از کنارش بودن ازار میبینه. اینها خیلی اثر میزار تو روابط زوجین. مرد و زن هم نداره . من معتقدم افرادی که با بوی بد دهان به شدت مشکل دارن و نمیتونن کنار بیان حتما تو جلسه خواستگاری اینو از طرف سوال کنن. چون اگر بخوای خجالت بکشی بعد که دیگه دیر شده و کار از کار گذشته...
|
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: اما از جزئیات و خصوصیت های ریز و صد البته اثر گذار طرف بعدا که ازدواج کردید و مدتی با هم بودید و خودمونی شدید خبر دار می شید.خوب صد البته نمیشه کامل هدیگرو شناخت ولی قطعا کسی که به خدا توکل کنه چنین مشکل هایی پیش نمیاد و البته بگم خلایق هر چه لایق. نقل قول:یه چیز خیلی مهم. حداقل برای من که از خیلی مهم هم اون ور تر هست. بوی بد دهان و یا بدن هست.این ها هم اکثرا با طب سنتی و حجامت و ... قابل درمان هستند. برای مثال کسی که دهنش زیاد بو میده شاید دلیلش این باشه که لثه هاش زیاد خون میشه و این با حجامت و زالو درمانی خوب میشه و یا درمان تعریق شدید حجامته و ... مگر اینکه خود فرد به بهداشت و نظافت اهمیت نده. والبته این مشکلات هم با توکل بر خدا انشالله اتفاق نمیفته. نقل قول:خشم یک احساس ناخوشایندی است که فرد نسبت به خود و یا اطرافیان و موقعیت ها دارد، که در این حالت چهره فرد برافروخته می شود. ممکن است خشم فرد به خود باشد و یا به دیگران. در مورد اول فرد حس بدی به خود دارد و در مورد دوم فرد تحمل رفتار های دیگران را ندارد.من دقیقا نفهمیدم که منظور از خشم چیه. مثلا فردیه که همیشه عصبانیه و بد اخلاقه که به نظرم با این فرد نمیشه زندگی کرد ولی یک نفر هست که آدم خوبیه ولی وقتی اتفاق بدی میفته زود عصبانی میشه و کنترلش رو از دست میده که به نظرم تا حدودی میتونه خودش رو اصلاح کنه. |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در جواب دوست گرامی جناب mahdi2012
![]() درسته توکل بر خدا همه چیز رو حل میکنه ولی ناگفته نماند که بعضی وقتا ممکنه همسر بداخلاق یکی از آزمایشهای خدا باشه تا مارو محک بزنه. خب همه آدمها در شرایط خوب میتونن خوب زندگی کنند و این هنر زیادی نیست.ولی اگر من بعدها در زندگی متوجه شدم که همسر من اخلاق خوبی نداره اونموقع باید صبر کنم و سعی کنم محیط رو آروم کنم و با توکل بر خدا زندگی رو اداره کنم..نه اینکه بگم من که به خدا توکل کردم پس چرا اینطوری شد،چرا همسرم بداخلاقه؟. این رو هم در نظر بگیریم که سازش با همسر بد هم میتونه درجه مارو برای اون دنیا ببره بالا. درسته خیلی سخته ولی وقتی در اون شرایط قرار گرفتیم باید کنار بیایم.(البته استثناهایی هم هستند که قابل کنار اومدن نیستن) در کل به قول یکی از دوستان خوبم ملاک ما رفتاریه که در زمان حال انجام میدن و نباید طبق پیش بینیهایی که ممکنه درست نباشن فرد مورد نظر رو انتخاب کنیم.ما موظفیم طبق رفتار و خصوصیات ظاهری افراد شخصی رو انتخاب کنیم و بقیه رو به خدا توکل کنیم. به قول عسل خانم تا نرید زیر یه سقف جزئیات رفتارو اخلاق رو نمیشه حدس زد. التماس دعای فراوان ![]() |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۲ ۱۷:۵۵)mahdi2012 نوشته است: خوب صد البته نمیشه کامل هدیگرو شناخت ولی قطعا کسی که به خدا توکل کنه چنین مشکل هایی پیش نمیاد و البته بگم خلایق هر چه لایق.نه اقا مهدی خیلی ها بر خدا توکل کردن و با ایمان هم بودن و کارشون به اینجاها رسید و طلاق هم گرفتن. خودم بارها شاهد این ماجرا بودم . نه دادش . خیلی مواقع هم خوب شدنی نیست. نمونمش یکی از دوستان خودم که نبده خدا هر کاری کرد بی فایده بود. انقدر نگو توکل بر خدا. توکل بر خدا رو بد متوجه شدی ظاهرا. |
|||
|
۱۹:۳۷, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:درسته توکل بر خدا همه چیز رو حل میکنه ولی ناگفته نماند که بعضی وقتا ممکنه همسر بداخلاق یکی از آزمایشهای خدا باشه تا مارو محک بزنه.حرفتون درسته ولی این هایی که شما میگین به نظرم خیلی کم اتفاق میفته... . . البته به نظرم بزرگترین ویژگی که باعث تفاهم میشه اینه که باید زن و مرد بتونن با هم کنار بیان و عیب های خودشون رو اصلح کنن تا با هم به تفاهم برسند در غیر اینصورت همه ی انسان ها با هم اختلاف هایی رو دارن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا ازدواج نکنید خیلی سخت میتونید خدایی شوید!!! | ONLY66 | 34 | 20,300 |