|
به خاطر خدا ببخشیم
|
|
۱۷:۱۱, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۳ توسط 313flowers.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم سلام:
نیمه شعبان نزدیک است و همه ما خوشحال از این روز که قائم آل محمد (عج ) به دنیا می آید. ![]() و قرار است امسال جشنی بزرگ تر از هر سال برایش بگیریم . و قرار است امسال شب نیمه شعبان را احیا بگیریم استغفار برای ظهور بله امسال همه ما خوشحال تر از هر سال می خواهیم در این احیا شریک باشیم .[b]خب حالا بریم سر اصل مطلب خواستم بگم همه ما که میگیم یابن الحسن آیا واقعا اماممون از ما راضیه؟؟ خواستم بگم با دل خوش بریم به استقبال نمیه شعبان خواستم بگم بیایم اگه کدورتی بینمون هست به خاطر خدا ببخشیم بیایم به خاطر خدا اگه با کسی قهر کردیم باهاش آشتی کنیم بیایم برای یه بار هم که شده واسه شادی اماممون ، دلمون رو از ناراحتی که خودمون واسه خودمون درست کردیم پاک کنیم بیایم هر کسی رو در هر کجا که هست و سر هر ماجرایی که بوده چه توی دنیای مجازی چه توی دنیای حقیقی که زندگی می کنیم فقط فقط به خاطر خدا ببخشیم و بگیم خدا من گذشتم ببخشیم حتی اگه تقصیر از ما نبوده حتی اگه طرف مقابل دل ما رو شکسته حتی اگه باعث آزار و اذیتمون شده بیایم ببخشیم تا خدا هم ما رو ببخشه بیایم ببخشیم فقط فقط به خاطر خدا فقط فقط به خاطر خدا واسه اینکه اماممون از ما راضی باشه به خاطر اینکه اماممون رو دل شاد کنیم بیایم به خاطر خدا کمی از حق الناس هایی که گردن ما هست یا گردن کسی داریم کم کنیم فقط فقط به خاطر خدا فقط فقط واسه شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط برای یک بار هم که شده بزرگی کنیم و همدیگه رو ببخشیم و اگه کدورتی هست از بین ببریم تا خدا ازمون راضی باشه تا اماممون رو دل شاد کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۲, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
شــبا وقـــتی که بیــداری .. خــــــدا هـــم با تو بیداره تا وقـــــتی که نــخوابی تو .. ازت چـــــتش ور نمیداره خـــدا میبـــینه حالــت رو .. خدا میـــدونه حسـت رو از اون بالا میــــــــــاد پایین .. خدا مـــیگیره دسِت رو خدا میــــدونه تــــو قلبت .. چه اندازه تــــــو غم داری خدا میـــدونه تــــــــــو دنیا .. چه چیزی رو تو کم داری خدا نزدیک قلب توســـــت .. با یک آغــــــــوش وا کرده نذار پلکهــا تــــو روی هم .. اگـــــه قلبت پـــــره درده خدا رو میشه حسش کرد .. توی هر حالی که باشی فقـــــــــط باید تو با یادش .. توی هر لحظه همراشی
|
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
گفته بودم باید بخشید!
باید زلال بود, مثل رود! ولی بعضی وقتا و بعضی شرایط نمیشه نمیشه مثل رود بود! باید نگذشت و من نمیگذرم... |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام: آری مانند رود بودن سخت است گاهی سدی بزرگ رو در روی رود می گذارند تا رود ساکن شود و بگندد اما... یادمان باشد قبل از رود بودن باید مثل آب بود تا اگر سدی مقابلمان ایستاد بخار شویم و به پرواز درآییم آری اینگونه است که هیچ چیز نمیتواند باعث مرداب ما شود |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خواستم به خاطر تاپیکی که زدین تشکر کنم. ما هر چقدر هم بزرگ باشیم از خدا کوچکتریم. خداوند همه ی صفات خوب رو داره. خداونده بخشندس. این قدر این صفت مهمه که سوره های ی قرآن به بسم الله الرحمن الرحیم شروع می شن. چه خوبه ما هم برای رسیدن به کمال, صفات خوب رو مثل صفت بخشندگی تو خودمون تقویت کنیم. به نظر من یکی از راه هایی که بفهمیم چه صفاتی خوبن توجه به اسامی خداوند هست. |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
عفو هر کس به اندازه عشق اوست؛ بخشندهها عاشقند.
لاروشفوکولد
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم ۱۱ سلام
به مناسبت میلاد با سعادت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بود که شروع کردم به نوشتن ![]() نوشتنی برای بخشیدن ![]() نوشتنی برای دوستی نوشتی برای یادگرفتن ، برای بخشیدن و نوشتنی که باید نوشت و نوشتنی که فقط باید برای او نوشت ![]() و من فهمیدم که برای بخشیدن هیچ وقت دیر نیست و من فهمیدم که برای گذشتن هیچ وقت دیر نیست و من فهمیدم که برای چشم پوشی از خطای دیگران هیچ وقت دیر نیست و من فهمیدم که برای فراموش کردن بدی ها هیچ وقت دیر نیست و من فهمیدم که باید یاد گرفت و یاد داد که بخشید و فهمیدم که باید یادبگیریم ببخشیم تا بخشیده شویم و من فهمیدم که باید دلی صاف داشت مثل آیینه وشاید مثل مروارید نه! شاید دلی برتر ازین چیزهای توخالی به همین دلیل بود که فهمیدم برای بخشیدن هیچ وقت دیر نیست و باید نوشت پس باید نوشت از بخشیدن و بخشیده شدن پس می نویسم برای بخشیدن و بخشیده شدن
|
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
فلاور عزیز شما رو میبینم یاد فرشته مهربون میوفتم..
![]() ...ولی بعضیا قابل بخشش نیستن عزیزم......
|
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم 12 سلام
فقط سه روز دیگه تا ماه مبارک رمضان فرصت باقیست![]() بله ما به مهمانی خدا می رویم خیلی بده که به مهمونی دعوت باشیم و صاحب خونه ببینه مهمون هاش با هم قهرن و حاضر نیستن همدیگه رو ببخشن چقدر بده که توی مهمونی به هم اخم کنیم مهمونی که صاحبش از همه مهربون تره صاحب خونه ای که همه ما رو می بخشه اما چطور میشه که ما همدیگه رو نمی بخشیم ! پس بیایم به خاطر صاحب خونه ای که همه ما رو دوست داره و ما رو میبخشه ما هم یاد بگیریم که همدیگه رو ببخشیم پس بیایم به خاطر خدا ببخشیم
|
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۲۳:۱۷ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
مرداب به رود گفت چه کردی که زلال ماندی?
رود گفت: گذشتم! با یاد حق قسمتی از فرمایشات امام رضا(علیه السلام) درباره ی اعمال روزهای آخر ماه شعبان: .... و مگذار در دل خود کینه کسی را مگر آنکه بیرون کنی....! یاالله |
|||
|
|
۷:۵۴, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۱۸:۴۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی اصرار دارید برای پایان دادن ظاهری به بعضی دلخوری ها یه نکته ای رو بگم برای اینکه شخصی رو بخواهیم ببخشیم چندتا شرط منطقی قبلش وجود داره 1-شخص قبول کنه اشتباه کرده و اصلا بفهمه چکار کرده 2-دست از خود خواهی و لجاجت برداره و عذرخواهی کنه 3-جبران کنه و با توجه به اینکه بعضی کارها غیر قابل جربان هستند بنظرم .... ******* لطفا وارد مسائل شخصی نشوید اینجا محل خدمت است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به خاطر یک مشت "یارانه"... | مصباح | 12 | 5,791 |
۱/فروردین/۹۶ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: قاتل مرگ |
|

![[تصویر: 24.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/24.gif)
![[تصویر: 12.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/12.gif)
![[تصویر: 04.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/04.gif)
![[تصویر: jw39hn1t1rhe0ls9nbi.gif]](http://oshelam.persiangig.com/image/new_folder/jw39hn1t1rhe0ls9nbi.gif)

![[تصویر: m0331.gif]](http://yoursmiles.org/msmile/compgame/m0331.gif)
![[تصویر: t0810.gif]](http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0810.gif)

...ولی بعضیا قابل بخشش نیستن عزیزم......