|
به خاطر خدا ببخشیم
|
|
۱۷:۱۱, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۳ توسط 313flowers.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم سلام:
نیمه شعبان نزدیک است و همه ما خوشحال از این روز که قائم آل محمد (عج ) به دنیا می آید. ![]() و قرار است امسال جشنی بزرگ تر از هر سال برایش بگیریم . و قرار است امسال شب نیمه شعبان را احیا بگیریم استغفار برای ظهور بله امسال همه ما خوشحال تر از هر سال می خواهیم در این احیا شریک باشیم .[b]خب حالا بریم سر اصل مطلب خواستم بگم همه ما که میگیم یابن الحسن آیا واقعا اماممون از ما راضیه؟؟ خواستم بگم با دل خوش بریم به استقبال نمیه شعبان خواستم بگم بیایم اگه کدورتی بینمون هست به خاطر خدا ببخشیم بیایم به خاطر خدا اگه با کسی قهر کردیم باهاش آشتی کنیم بیایم برای یه بار هم که شده واسه شادی اماممون ، دلمون رو از ناراحتی که خودمون واسه خودمون درست کردیم پاک کنیم بیایم هر کسی رو در هر کجا که هست و سر هر ماجرایی که بوده چه توی دنیای مجازی چه توی دنیای حقیقی که زندگی می کنیم فقط فقط به خاطر خدا ببخشیم و بگیم خدا من گذشتم ببخشیم حتی اگه تقصیر از ما نبوده حتی اگه طرف مقابل دل ما رو شکسته حتی اگه باعث آزار و اذیتمون شده بیایم ببخشیم تا خدا هم ما رو ببخشه بیایم ببخشیم فقط فقط به خاطر خدا فقط فقط به خاطر خدا واسه اینکه اماممون از ما راضی باشه به خاطر اینکه اماممون رو دل شاد کنیم بیایم به خاطر خدا کمی از حق الناس هایی که گردن ما هست یا گردن کسی داریم کم کنیم فقط فقط به خاطر خدا فقط فقط واسه شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط برای یک بار هم که شده بزرگی کنیم و همدیگه رو ببخشیم و اگه کدورتی هست از بین ببریم تا خدا ازمون راضی باشه تا اماممون رو دل شاد کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۳۱, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۹:۳۶ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۲ ۷:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم عجب!!!! حالا مورد اول باز یه چیز/ عذرخواهی کردن!!!! جبراااااااااان!!!!! مهم اینه که قبل از عذرخواهی و جبران ببخشید/ بخشیدن بی چشمداشت دو نکته هم هست؛ یکیش موضوع مورد نظره/ گاهی به شخصیت یک فرد توهین میشه از جانب شخص یا اشخاصی، اون بحثش جداست و کاملا شخصی منم نظر نمیدم یه نکته دیگه مسئله زمانه/ بعضی موارد هست که زمان میبره تا شخصی رو ببخشیم، همون مسئله زمان حلال مشکلاته! .شاید به علت فراموشی باشه که یادمون میره چی گذروندن بهمون ، شایدم هنوز روحمون انقدر بزرگ نشده که آناً ببخشیم* *من با خودم بودم، کسی به خودش نگیره، چون مجرّب بود برام عرض کردم موفق باشید/یاعلی... |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط 313flowers.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم13 سلام: ![]() شنیدم که میگن دل آدما مثل ظرف چینی می مونه
به خاطر همین هیچ وقت دل کسی رو نشکون چون اگه دلی رو شکستی سخت میشه مثل روز اولش کرد چینی که شکست میشه بند زد اما هیچ وقت ظرف بند زده مثل روز اولش نیست اما یادشون رفته یه چیزی رو بهمون بگن و اونم اینه که درسته که ظرفی رو که شکست وقتی بند میزنی مثل روز اولش نمیشه اما.... اما نکنه یه وقت یادمون بره که چینی بند زده خیلی بهتراز چینی شکسته ست و چینی که شکسته رو بند نزنیم ! و یه نکته دیگه رو هم یادشون رفته که بهمون بگن و اون اینه که میشه از چینی بند زده استفاده کرد و دوستش داشت اما وقتی چینی رو که شکسته بند نزنیم و ترمیمش نکنیم هیچ وقت نمی تونیم ازش استفاده کنیم ویادمون باشه ها یه وقت یادمون نره ها که چینی شکسته ، خورده هاش توی دست و پای خودمون میره و خودمون رو زخمی میکنه اما وقتی چینی رو بند زدیم دیگه خورده ای نداره که بخواد دست و پامون رو زخمی کنه ! پس بیایم به خاطر خدا ببخشیم تا یه وقت خدایی نکرده خورده شیشه های دلمون کسی رو زخمی نکنه پس بیایم به خاطر خدا ببخشیم ![]() |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم۱۴ سلام:
میگن آب که از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب!![]() ولی من میخوام بگم نه اصلا هم این طور نیست کی همچین حرفی رو زده ؟ این قدر می دونم کسی که این حرف رو زده خواسته یا ناخواسته ، نکنه یه وقت امید ما رو ناامید کنه ! نکنه یه وقت ناامید بشیم ! یادمون نره ناامیدی گناه بزرگیه ! یادمون نره که شیطون دوست داره ما ناامید بشیم یادمون نره که شاعر می گفت : در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است وقتی پایان شب سیه سپید میشه که ما امید خودمون رو از دست ندیدم و از بخشش خدا ناامید نشیم پس چطوره که ما انتظار بخشش از خدا داریم انتظار داریم بقیه ما رو ببخشند اما خودمون نبخشیم ! مگه میشه ! خودت ندونی بخشیدن چه طوریه اما انتظار داری بقیه بدونن بخشیدن چطوریه؟! مگه میشه از همه انتظار بخشش داشت اما کسی از ما انتظار بخشش نداشته باشه یادمون باشه ها وقتی نمی بخشیم و طرف مقابلمون رو از بخشش خودمون ناامید می کنیم شیطون به ما امیدوار میشه شیطون امیدوار میشه که بتونه توی بازی که من و تو برای هم چیدیم عرض اندام کنه تا بتونه هردوتای ما رو از بازی بیرون کنه و خودش برنده بازی بشه یادمون نره ها که نباید شیطون رو امیدوار کرد پس برای اینکه شیطون ازمون ناامید بشه بیایم به خاطر خدا ببخشیم
|
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم۱۵ سلام
امروز روز ماه مبارک رمضان روز اول مهمانی خدا![]() امروز همه ما به مهمانی خدا رفته ایم وقتی به این ماه فکر می کنم وقتی به صاحب خانه فکر می کنم با خود می گویم : چه صاحب خانه مهربانی ، چه بخشنده بزرگی عجیب خدایم را دوست دارم و به داشتنش افتخار می کنم من از او بخشیدن را یاد گرفته ام من از او مهربانی را یاد گرفته ام وقتی به خود و اعمالم می نگرم و بعد به خدایی می نگرم و می اندیشم که چقدر بزرگ است چقدر بخشنده است و چقدر از اعمال ما چشم پوشی می کند و صفت ستار العیوبی را برای خود برگزیده است آری من از شرمندگی اعمالم نمی توانم سرم را بلند کنم اما او با بزرگی خودش دست موازش بر سرم می کشد . مرا و گناهانم را می بخشد و عیب هایم را می پوشاند آری من خدایم را دوست دارم آری من به داشتن چنین خدایی افتخار می کنم آری آری من با همه وجود کوچکم از خدایم چیزهایی را یاد گرفته ام من ازخدایم ستارالعیوب بودن را یاد گرفته ام من از خدایم یاد گرفته ام که نباید عیب ها را گفت و نباید کسی را رسوا کرد او به من یاد داده است نباید آبرویی را ریخت او به من یاد داده است باید بخشید آری من گناه می کنم و او می گذرد چقدر بزرگ و مهربان است خدای من آری همین چیزهاست که خدایم را دوست دارم آری همین چیزهاست که هنوز هم به بخشش امید دارم آری من از او چیزهایی یاد گرفته ام خیلی کوچک ، خیلی کم آری من بعضی چیزها را با همه کوچکی خودم یاد گرفته ام و با تمام وجودم آنها را حس کرده ام خدای من من تو را دوست دارم با تمام وجود کوچکم ![]() آری دوستت دارم و همین دوست داشتن است که مشوق من است تا با وجود کوچکم از تو چیزهایی را یاد بگیرم آری من دوست دارم مانند تو دیگران را ببخشم آری من دوست دارم مانند تو عیب ها را بپوشانم آری من دوست دارم به اندازه وجود کوچکم به تو نزدیک تر شوم پس اگر با بخشیدن و عیب پوشیدن به تو نزدیک تر می شوم پس می بخشم ![]() پس با همه وجود کوچکم می بخشم پس برای اینکه به او نزدیک تر شویم بیاییم به خاطر خدا ببخشیم
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم۱۶ سلام
به گناهان و کارهایم می اندیشم ![]() که چقدر ظلم کرده ام به خودم ، به دیگران ، به همه و چقدر بد بوده ام و چقدر تلخ است بد بودن آری من می دانم لایق بخشش نیستم آری من می دانم بخشیدن من بزرگی می خواهد آری من می دانم بخشیدن من دلی بزرگ می خواهد آری من می دانم بخشیدن من جملاتی بزرگ تر و زیبا تر ازین حرف های تو خالی می خواهد آری من می دانم ، خدای من ! که اگر تو می بخشی به خاطر بزرگی ات است آری من می دانم که اگر تو می بخشی به خاطر این است که من تنهام و جز تو کسی را ندارم آری شنیده ام که گفته ای بنده ی گناهکارم جز من کسی را ندارد به خاطر همین دست او را می گیرم و تنهایش نمی گذارم آری من از بزرگی تو چیزها شنیده ام آری من از بزرگی تو چیزها دیده ام آری من از بزرگی تو می دانم با اینکه هیچ چیز نمی دانم ای خدای من مرا به بزرگی خودت بخش
|
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم۱۷ سلام
بعضی چیزها سرد و سنگین و تاریک است ![]() و همین سرد و سنگینی و تاریکیشان هست که نمی گذارند ما ببخشیم آری می دانم بعضی چیزها را نمی توان بخشید آری می دانم بعضی کارها را نمی توان ندیده گرفت آری می دانم سایه بعضی چیزها تا مدت ها در زندگی ام رخنه می کند و آزارم می دهد و زندگی ام را سرد و سنگین و تاریک می کند آری می دانم آری می دانم بخشیدن بعضی چقدر سخت و سنگین است آری می دانم بخشیدن بعضی از زهر تلخ تر است آری می دانم بخشیدن بعضی از مرگ سخت تر است آری می دانم بعضی سرد و سنگین و تاریک هستند آری می دانم بعضی به مانند کوه یخی می مانند که فقط به دور و اطراف خود سرما می دهند آری من می دانم بعضی وقت ها بخشیدن چقدر سخت است آری من می دانم نمی توان همه را بخشید آری من بعضی چیزها را با کوچکی خودم دیده ام و حس کرده ام آری می دانم هر سرمایی را به آسانی نمی توان بخشید آری من میدانم ... اما من می خواهم با گرمای وجودم آن سرما را از بین ببرم آری من می دانم با بخشیدن من سرما نابود خواهد شد آری من می دانم گاهی بخشیدن بزرگی می خواهد خیلی ... آری من می دانم ... آری می بخشم با اینکه می دانم بعضی لیاقت بخشش ندارند آری من می دانم اما ... اما می بخشم فقط به خاطر خدا
|
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم۱۸ سلام
گاهی سکوت بهترین حرف ها را می گوید![]() ![]() پس سکوت می کنم تا بهترین حرف ها گفته شود ![]() و در این سکوت می انـدیـشـم و تو نیز بـیـانـدیـش و مـی انـدیـشـم به دنیا ، به فـانـی بـودنـش ، به زودگـذر بـودنـش به کـسـی که مرا آزار داده ، به کـسـی که دلــم را شـکـسـتـه به کـســی که ... و مـی انـدیـشـم به کـسـی که چــشــم انـتـظـار بـخــشــش من است به کـســی که ... و تو نیز بـیـانـدیـش به هـمـیـن چـیـزهـا ، درهـمـیـن حـوالــی شایــد فردایـی نـبـاشــد... پس بیاییم به خاطر خدا ببخشیم
|
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
منکه هیچکس نیست که توی زندگی نبخشیده باشمش
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم19 سلام ![]() آری ! حالا می فهمم چقدر پیامبرم بزرگوار است که آن ظلم ها را بخشید ![]() و کافران و ظالمانی که در حقش ظلم ها کردند بخشید واو در فتح مکه با اینکه قدرت انتقام داشت و می توانست دستور قتل همه را بدهد و هیچ کدامشان را زنده نگه ندارد بخشید و به آنها گفت بروید شما طلقا هستید بروید شما را آزاد کردم و او می دانست که انها هنوز هم کافر هستند و او می دانست که آنها باز هم خیانت می کنند و او می دانست که آنها چه ظلم هایی در حق خانواده اش خواهند کرد آری او می دانست که بخشیدن آنها چه بهای سنگینی دارد ![]() آری او می دانست بخشیدن جان های آن ها یعنی گذشتن از جان های تک تک اعضای خانواده اش و او خود را برای روزهای سختی که بعد از شهادت خودش بر خانواده اش خواهند گذشت آماده کرده بود آری ! بخشش بعضی وقت ها چقدر سنگین و درد آور است آری گاهی نمی توان بخشید آری گاهی بخشیدن سخت و جان گداز است آری او می دانست ... آری او می دانست اما بخشید آری من با همه وجود کوچکم بزرگی و مهربانی پیامبرم را حس می کنم آری خدا آنها را لعنت کرده بود و او نیز آنها را لعنت کرد و آنها همان شجره ملعونه در قرآن بودند اما از جان هایشان گذشت و دستور قتلشان را نداد با اینکه قدرت انتقام داشت و عجیب او مهربان بود و عجیب دلی بزرگ داشت آری او بخشید اما هیچ گاه از آنها خوشحال و خوشنود نبود و چقدر بد بخت و بیچاره اند آدم نماهایی ! که پیامبری به این مهربانی را می آزارند و دست از کارهای زشت و خبیث خود برنمی دارند و به ظلم های خود ادامه می دهند آری من به یقین رسیده ام که آنها همان کسانی هستند که بر دلهایشان مهر خورده و توسط خدا و رسولش لعن شده اند که هیچ گاه رحمت خدا را درک نکنند و نبینند با اینکه خداوند به آنها لطف می کند و روزیشان را می دهد و توسط پیامبرش که امام زمان خودش بود روزیشان را امضا می کند تا آنها از گرسنگی نمیرند ! و این کمترین لطف خدا و پیامبرش به آنها بود آری چقدر بدبخت و خوار هستند کسانی که نمی بینند یا شاید هم نمی خواهند که ببینند رحمت و مهربانی خدا و رسولش را و چقدر بیچاره اند کسانی که هیچ گاه مهربانی را در قلبشان درک نکرده اند ... آری من میدانم هیچ کس جز پیامبر نمی تواند این قدر به خدا نزدیک شود و به همین دلیل است که من به پـیـامـبـرم افـتـخـار می کنم وبـی نـهـایــت دوسـتـش دارم ای رسـول بزرگــوار خــدا ای مـحـمـد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ای امـام زمـان خود مرا از مـحـبـت و بـخـشـش خـود سـیــراب کـن که مـحـبـت و بـخـشـش تو هـمـان مـحـبـت و بـخـشـش خــداســت ای رسـول بـزگـوار خـــدا ای مـحـمّـد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دوســتــت دارم ![]() من با هـمـه وجـود کـوچــکـم دوسـتـت دارم
![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
![]() دل جای خداست پس نباید کینه توش باشه........... * * * * خدایه فقط می خوام تو باشی تو قلب م...........![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به خاطر یک مشت "یارانه"... | مصباح | 12 | 5,791 |
۱/فروردین/۹۶ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: قاتل مرگ |
|

![[تصویر: 24.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/24.gif)
![[تصویر: 12.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/12.gif)
![[تصویر: 04.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/04.gif)
![[تصویر: jw39hn1t1rhe0ls9nbi.gif]](http://oshelam.persiangig.com/image/new_folder/jw39hn1t1rhe0ls9nbi.gif)

![[تصویر: www.pichak.net-16.gif]](http://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/05/image/www.pichak.net-16.gif)
![[تصویر: 4gq6d6h.gif]](http://www.pic4ever.com/images/4gq6d6h.gif)
![[تصویر: be7.gif]](http://www.pic4ever.com/images/be7.gif)

![[تصویر: be6.gif]](http://www.pic4ever.com/images/be6.gif)

![[تصویر: Optimized_652652.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7867695806/Optimized_652652.jpg)
![[تصویر: Optimized_506141_sd0dToIV.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7867696448/Optimized_506141_sd0dToIV.jpg)