کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قابل توجه دوستان
۱۲:۰۹, ۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۴:۵۱ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #1

ابتدا از تمام خانمهای این تالار میخواهم که حتما در این تاپیک شرکت کنند و نظر بدهند. نظر آنها خیلی خیلی مهم است چون نقش اساسی در این مساله را انها ایفا میکنند. من خواهش میکنم هر خانمی که این تاپیک را خواند واقعا صادقانه و به دور از احساسات زنانه نظر بدهد. خودش و خدای خودش را در نظر بگیرد حرف بزند. پیش از این همه عذر خواهی میکنم اگر یک جاهای از متن بنده با تندی همراه هست. همه جا نمیشود با ملاطفت حرف زد.لازمه برخی جاها تندی است

یک انتقاد هم از سیاست تالار بکنم. من نمیدانم چرا انقدر میترسیم که حرف حق را بزنیم؟. چرا انقدر ملاحضه ی باطل را میکنیم؟!!! خدا گواه است رسول خدا واهل بیت ایشان در بیان حقایق خلقت و بیان احکام و نیازهای بشر و جامعه و مسلمانان سر سوزنی مراعات باطل و اهل باطل را نکردند. چرا تالار از این که برخی مسائل صریح و روشن بیان شود می ترسد؟ آیا اسلام ترسناک است؟ آیا ان مصالحی را که خدا برای بشر قرار داده ترسناک و مضر است؟ من بارها دیده ام که میگویند این حرف را نزن یا اینجوری نگو یا این چیزها نباید در این سایت مطرح شود به مصلحت اسلام و دولت اسلام نیست که امروز این حرفها زده بشود. سوال : برای چه؟ انقدر برای اسلام مصحلت اندیشی کردیم که امروز عاقبت اسلام این شده که هیچ چیز از آن باقی نماند و انقدر تضعیفش کردیم که چند نظریه پرداز ناقص العقل جلوی اسلام نظریه و مکتب عرضه میکنند و او را به جنگ با اسلام میفرستند. اصلا متعجبم که با چه روی میگوییم به مصلحت اسلام نیست. شما را به خدا ببینید که کار اسلام به کجا رسیده است که این اسلامی که خودش برای مصلحت بشر امده و خودش مصلحت سنج است امروز دیگران برایش مصلحت سنجی میکنند و اسلام خودش مصلحت اندیش است بعد چطور ما برایش مصلحت اندیشی میکنیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایا اسلامی که مصلحت مسلمین را میفهمد مصلحت خودش را نمی فهمد؟!!!!!!!! که حالا ما برایش مصلحت اندیشی میکنیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من به سیاست این تالار میگویم تو که انقدر مراعات اهل باطل و افراد سست اسلام و سست ایمان را میکنی آیا همان ها هم ملاحضه اسلام و افراد مومن را می کنند؟ پای حرفهای اسلام و تبلیغ آن سفت و سخت نایستادیم که امروز غرب با ان ارزشهای بی ارزشش محکم جلوی ما ایستاده و باطله خودش را بر ما دیکته میکند . ما از بیان مساله 4 زن انقدر پرهیز کردیم که انها در حقوق های من در اوردی زن اینجور مقاومت میکنند و گستاخ شده اند. هر چقدر ما ملاحضه کردیم انها مباحثه کردند و امدند جلو و هیچ هم ملاحضه ما را نکردند. ما هی ترسدیم که اگر بگویم 4 زن 4 زن که همین زنهای متدین ما هم از دین زده بشوند. حرف اسلام این است: خب زده بشوند مگر من امده ام که به ساز کسی برقصم این شما انسانها هستید که باید به ساز من برقصد. یاد آنحرف امام خمینی افتادم که انقدر زیبا و جسورانه و قاطعانه خطاب به بنی صدر (اگر اشتباه نکرده باشم) گفت : تو قانون را قبول نداری؟!! قانون تو را قبول ندارد. حالا امام ملاحضه کردند وإلا خودمانیش این بود که به جهنم که قانون را قبول نداری این قانون است که تو را قبول ندارد. این جا هم همین است به جهنم که یک نفر که ادعای اسلام را میکند با این حرفها از اسلام زده میشود و به شک و شبهه می افتد. تو قانون اسلام را قبول نداری؟ قانون اسلام تو را قبول ندارد. دوستان توجه داشته باشند که عیار ادمها و حقیقت ادمها فقط در یک یا چند نقطه از طول زندگیش مشخص می شود. شما ابلیس را نگاه کنید که 6000 سال عبادت کرد اما فقط و فقط با یک حکم خدا نشان داده که حقیقتش چیست و واقعا مومن بوده یا خیر. خدا همیشه همین جور عمل میکند. یک مردی 40 سال از عمرش گذشته ناگهان یک جنگی میشود و عیار این ادم معلوم می شود که واقعا مومن هست یا از روی ریا دم از اسلام و ایمان و خدا میزند. وقتی نرفت جبهه و صد جور بهانه آورد انجا معلوم می شود که چه کاره بود و خدا حقیقتش ر ا برای خودش و دیگران رو میکند. خیلی خانمها را دیدم که دم از خدا و اسلام میزدند و میزنن و و کلامشان و منششان حزب الهی است، هر جا که با انها حرف میزنی خدا خدا میکنند و اسلام اسلامشان گوش فلک را کر میکند و تمام احکام اسلام را قبول دارند اما همین که بحث به مساله ازدواج موقت و 4 زن میرسد بیا و ببین که چطوری شیطان در گوششان زمزمه میکند و باید ببینی که چطور صورتشان در بحث قرمز می شود. این جاست که حقیقتشان معلوم میشود که اینها کسانی هستند که به بعضی از کتاب خدا ایمان می اورند و برخی را رها میکنند. صد جور توجیه و بهانه می اورند و میخواهند قران و حکم اهل بیت را با نظر و عقیده خودشان تطابق بدهند نه این که نظر خودشان را با قران هماهنگ کنند. به هر کدامشان که میرسی می گوید : نه منظور خدا این بوده... نه این شرایطی دارد.... این که برای هر مردی نیست ... نه ... نه ... نه... نه... خلاصه به هیچ عنوان تن به حق نمیدهند.

در یک سایتی با یک خانم مذهبی سر همین مساله ازدواج موقت بحثم شد هر چقدر ایه و حدیث اوردم گفت نه اینها تفسیر دارد اینها شرایط دارد بعد هم خودش میرفت چند ایه و حدیث می اورد که بله اینها را هم اهل بیت گفتند. اولش که یک جورهیا منکر این امر بود بعد ک حدیث اوردم که اهل بیت فرمودند منکر این امر از ما نیست موضعش تغییر کرد و گفت منظور من انکار این مساله نبود خلاصه هر طور جوابش را میدادم زیر بار نمی رفت که نمیرفت و هی توجیه میکرد دیگر کلافه شده بودم . خدا گواه است صد جور شرایط تراشید که اگر این شرایط باشد بعد مردی که زن دارد می تواند برود این کار را بکند. نهایتاً به او گفتم اصلا حرف شما درست حالا آیا اگر شوهر شما تمام این شرایط را داشت اجازه میدهی و راضی هستی این کار را بکند؟ دیدم جوابی نمیدهد و هی بحث را عوض میکند . بارها ازش سوال کردم که با فرض وجود همه شرایط ایا راضی هستی یا خیر؟ هیچ جوابی نمیداد و چیز دیگری میگفت اخرش هم ک دید تا دست بردار سوالم نیستم گفت اصلا بحث ما شراعا حرام است و ما نامحرم هستیم . واخرش هم بدونه جواب دادن رفت.

[/b]
میبینید دوستان این ها همان خانمهای هستند که همیشه به خدا میگفتند چشم اما خدا همه انها را با همین حکم امتحان میکند و متاسفانه تقریبا اکثر غریب به اتفاق انها هم مردود می شوند و حکایتشان میشود حکایت همان کسی که از درگاه خدا رانده شد.

چرا یک خانم یک بار نمی اید از مزیت های دو یا سه یا چهار همسری برای خود زنان حرف بزند؟ . هر کدامشان را که میبینی حرف اول و اخرشان این است که مرداها برا ی هوا و هوس خودشان این کار را میکنند. چرا این خانمهای مدافع اسلام واحکام اسلام یک بار نمی ایند در باره مزیت های که ازدواج موقت و چند همسری برای زنان دارد تاپیک بگذارند؟( آیا شما به بعضی از کتاب خدا ایمان می اورید و برخی را راها میکنید؟)

خیلی برایم عجیب است که چرا تمام زنهای مثلا مومن و متدین و طرفدار اسلام و قران اخرش با زنهای طرفدار غرب و سکولار و ضد اسلام بر سر مساله ازدواج موقت وچند همسری به یک نقطه مشترک می رسند؟ مومن اگر مومن است راهش برای همیشه ی خدا از غیر مومن جداست. خلاصه به اشتراک رسیدن خیلی معنا دارد.

من از خانمها میخوام که بیایند اینجا درباره مزیتهای چند همسری و ازدواج موقت که برا ی کانون خانواده و خود زنان به ارمغان می اورد حرف بزنند. از زنهای سکولار و ضد دین و مدافع حقوق زنان که انتظاری نمی رود سنگ احکام اسلام را به سینه بزنند پس خانمهای مدعی اسلام باید بیایند حرف بزنند. تاثیر کلام انها خیلی خیلی بیشتر از مردان است زیرا تا مرد حرفی بزند به او میگویند اینها همه توجیحات است و شما فقط به فکر هوا و هوس خودتان هستید
باز هم شرمنده اگر ناراحتتان کردم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، SAViOR
۱۲:۴۱, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
به نظر من کسی میتونه اینجا اظهار نظر کنه که خودش این مسئله رو تجربه کرده باشه و در چند همسری موفق هم بوده،که فکر نمیکنم کسی در تالار این شرایط رو داشته باشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Reza2035 ، جویای حقیقت ، SAViOR
۱۴:۳۵, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3

نه اين حرف اشتباه هست اين شد همان فرار كردن از جواب و مواجه با این مساله
خب ملاحظه نمودید که اولین خانمی که جواب داد چطوری از پرداختن به این مساله فرار کرد ؟ در حالی که ایشون هر جا که بحثی دربراه حقوق زن میشه حضور دارن و حرفهیا خوبی هم میزنن البته . اما کار به اینجا که رسید .....
نینا خانم من درباره این پرسیدم که خوب هست یا نه که شما میگید اونهای که تجربه دارند باید نظر بدهند؟ من دارم میگویم خانمها خودشان بیاییند و فواید چند همسری و ازدواج موقت را برای بانوان بیان کنند برای کانون خانواده بیان کنند. این دیگر نیاز به تجربه ندارد.
۱۴:۵۲, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
اقای محترم من کلا قبل از اینکه چیزی رو تجربه نکنم هیچ وقت در مورد خوبی و بدیش به کسی توصیه ای نمی کنم،چون انوقت میشه توصیه دیگران نه توصیه ی من!!!
در مورد چیزی هم که نمیدونید قضاوت نکنید، اگه همسرم بتونه عدالت رو برقرار کنه (شرطیه که خدا گذاشته دیگه) من مشکلی با زن گرفتنشون ندارم.
اگرم در تاپیک های دیگه از بچه ها دفاع میکنم چون خودم بچه بودم و تجربه دارم.
کلا دوست دارید زود برچسب بچسبونید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، ELENOR ، SAViOR
۱۴:۵۸, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
اگر سیاست تالار این است که به برخی از مسائل نمیپردازد به این دلیل است که ظرفیت فضای مجازی اجازه به تبیین این مسائل نمیدهد.از طرفی این مساله آنقدر فاگیر نیست و مبتلا به ندارد که یکی از دغدغه های ما در این تالار که محدوده سنی که بیشتر کاربران آن را تشکیل میدهد طیف نوجوان و جوان هستند پرداختن به این موضوع باشد.
در ضمن در مورد ازدواج موقت تقریبا در تالار به طور کامل بحث شده و بحث دوباره از نظر بنده بی فایده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، rastin ، مفقود الاثر ، Havbb 110 ، fiftynine ، جویای حقیقت
۱۴:۵۸, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6

خانم نینا من نمیدونم انگار شما اصلا متوجه نشدید من چی گفتم. دارم میگم بیاید از مزایاش بگید . مرایاش برای کانون خانواده در جامعه و خود زنان کشورمون. خیلی هم واضح هست نیازی به تجربه کردن نداره
در ضمن چرا شما انقدر ناراحت شدید مگر بنده چی گفتم به شما؟ خوبه که حالا از شما تعریف کردم اینجوری میگید
نقل قول: کلا دوست دارید زود برچسب بچسبونید
این یه تهمت تمام عیار هست. مگر من کجا و چند بار و به کی برچسب زدم که اینجوری میگید الان این خودش برچسب زدن نیست؟
خب دیگه فرار هست این . بنده این را فرار کردن میدانم. الان میدان که چند خانم این مطلب را خوانده اند چرا هیچ کدامشات تشکر نگذاشتند چون انچه را که گفتم قبول ندارند. یعنی حرف اسلام را قبول ندارند. دیگه ادامه ندید بحث منحرف میشه بیاید واقعا به موضوع بپردازیم الحمدالله نیازی به تجربه نداره این مساله
۱۵:۰۱, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
دوستان در صورتی که ببینم تاپیک داره به سمت جدل پیش میره مبحث بسته خواهد شد.لطفا رعایت کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Reza2035 ، ELENOR
۱۵:۰۸, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8

با سلام جناب رنجستان .

به نظر من این طرز بیان کردن مطلب به کلی صحیح نیست . انتظار ندارید که خانم ها بیایند از مزایای چند همسری و صیغه صحبت کنند ؟

چهار زن آن هم در این دور و زمانه ؟ عجب دل خجسته ای دارید. خیلی ها سر ازدواج ساده مشکل دارند ان وقت خانم های تالار بیایند از مزایای چند همسری برای ما اقایان در فضای عمومی بگویند ؟

بحث صیغه هم بارها در این تالار مورد بحث بوده ولی به دلیل یک سری جدال های بی نتیجه همیشه حذف شده . سرکار خانم مشکات هم فرمودند که این مسئله به صورت یک مبتلا به جامعه مطرح نیست پس پرداختن به ان در تالار با توجه به فضای مجازی و محدوده سنی کاربران صحیح نمی باشد .

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، سید ابراهیم ، Night_World ، rastin ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، علمدار133 ، SAViOR
۱۵:۱۳, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
ببنید رنجستان عزیز مسائل و موضوعات زیادی هست که از منظر دین به آن توجه شده و شرایطش هم دیده شده. اما همیشه باید ضرورت ها در نظر گرفته بشه در ایجاد هر مبحثی.
ضمن تشکر از شما
همونطور که خانوم مشکات فرمودند چنین بحثی در اینجا و این زمان موضوعیتی ندارد.

(۲/تیر/۹۲ ۱۴:۵۸)meshkat نوشته است:  اگر سیاست تالار این است که به برخی از مسائل نمیپردازد به این دلیل است که ظرفیت فضای مجازی اجازه به تبیین این مسائل نمیدهد.از طرفی این مساله آنقدر فاگیر نیست و مبتلا به ندارد که یکی از دغدغه های ما در این تالار که محدوده سنی که بیشتر کاربران آن را تشکیل میدهد طیف نوجوان و جوان هستند پرداختن به این موضوع باشد.
در ضمن در مورد ازدواج موقت تقریبا در تالار به طور کامل بحث شده و بحث دوباره از نظر بنده بی فایده است.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Reza2035 ، meshkat ، سید ابراهیم ، ELENOR ، fiftynine ، بیداری اندیشه ، علمدار133 ، SAViOR ، ali0077
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]