کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین لباس عروس ( ویژه خانمها )
۱۸:۵۳, ۲۸/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار

بهترین لباس عروس

تا به حال چنین عروسی ساده ای ندیده بودم ! دور از هرگونه تجمل گرایی و ریخت و پاش ! اصلا شبیه عروسی های دیگر نبود !

مراسم در خانه عروس پایان یافته و طبق رسم شهر ، نوبت آن بود که عروس به همراه چند زن ، تا منزل دامادهمراهی شود .هر چه نگاه کردم زر و زیور و جواهراتی ندیدم ! اما به مناسبت عروسی ، عروس فقط یک پیراهن نو پوشیده بود ! چادرش همان چادر قبلی و روسریش روسری قدیمی بود !
حتی کفش نخریده بود !

زیر لب گفتم : خدایا !مبادا عروسی من چنین باشد ! بلاخره من هم مثل هر دختری ، آرزو دارم برایم عروسی مفصلی بگیرند و لباس عروسی بپوشم و خوش باشم !

غرق در این افکار بودم که سر و صدای زنانی که عروس را همراهی میکردند ، مرا به خود آورد . آنان از سادگی بیش از حد عروس شگفت زده شده بودند.

بعضی میگفتند : دختر پیامبر و چنین مراسمی !! خیلی عجیب است !!
بعضی دیگر میگغتند : زهرا آن همه خاستگار پولدار داشت ! پس چرا زن علی شد !
برخی دیگر در جواب میگفتند : قسمتش این طور بود !! چه میشود کرد ؟ لابد در پیشانیش این طور نوشته شده بود !

یکی از زنان حرف خوبی زد : مگر چه شده ؟فاطمه با اختیار خودش ، از میان خاستگاران ، علی را انتخاب کرد ، حتی پدرش او را انتخاب نکرد !

گویی حرفهای زنان تمامی نداشت . میان همهمه زنان صدای ناله ای کوتاه و ضعیف ، توجه فاطمه ( ع ) را به خود جلب کرد ، همین تکه ناله کوتاه کافی بود تا روی قلب او اثر بگذارد .

ناگهان ایستاد و لحظه ای به فکر فرو رفت ، شاید با خود میگفت : بیا و بریا رضای خدا برهنه ای را بپوشان ! برای تو عفت و پاکدامنی بهترین لباس است ! کمال در تقوا و دوری از مد پرستی است .

لباسش را به آن زن فقیر بخشید و با لبلاس قدیمی اش قدم به منزل داماد گذاشت .

از کار او غرق در تعجب شدم !!! خدایا ! او در شب عروسیش لباسش را بخشید !!! همان شبی که دیگر تکرار نمیشود !!

زن بیچاره مثل آنکه دنیا را به او داده باشند ، دستهایش را به سوی آسمان بلند کرد و مرواریدی از اشک بر گونه اش قلطید .

اشک شوق زن فقیر برای زهرای مرضیه( ع ) بهترین هدیه بود .

منبع :
حسین مظاهری ، چهارده معصوم ، ص 36
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Bahar ، فدايي ولايت ، مکیال ، ترنم ، amiroooo ، mohammadhadi ، pari74bala ، meshkat ، soheyl68 ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Reza2035 ، مسافر ، Fatemeee ، Night_World ، Aryha ، شهـاب ، ali0077 ، شیدا ، لبخند خدا ، Eve ، مهسا110 ، Hadiss313
۱۳:۵۰, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2

بسیار جالب و مفید بود منکه تا به حال نشنیده بودم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]