|
بهترین لباس عروس ( ویژه خانمها )
|
|
۱۸:۵۳, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بهترین لباس عروس تا به حال چنین عروسی ساده ای ندیده بودم ! دور از هرگونه تجمل گرایی و ریخت و پاش ! اصلا شبیه عروسی های دیگر نبود ! مراسم در خانه عروس پایان یافته و طبق رسم شهر ، نوبت آن بود که عروس به همراه چند زن ، تا منزل دامادهمراهی شود .هر چه نگاه کردم زر و زیور و جواهراتی ندیدم ! اما به مناسبت عروسی ، عروس فقط یک پیراهن نو پوشیده بود ! چادرش همان چادر قبلی و روسریش روسری قدیمی بود ! حتی کفش نخریده بود ! زیر لب گفتم : خدایا !مبادا عروسی من چنین باشد ! بلاخره من هم مثل هر دختری ، آرزو دارم برایم عروسی مفصلی بگیرند و لباس عروسی بپوشم و خوش باشم ! غرق در این افکار بودم که سر و صدای زنانی که عروس را همراهی میکردند ، مرا به خود آورد . آنان از سادگی بیش از حد عروس شگفت زده شده بودند. بعضی میگفتند : دختر پیامبر و چنین مراسمی !! خیلی عجیب است !! بعضی دیگر میگغتند : زهرا آن همه خاستگار پولدار داشت ! پس چرا زن علی شد ! برخی دیگر در جواب میگفتند : قسمتش این طور بود !! چه میشود کرد ؟ لابد در پیشانیش این طور نوشته شده بود ! یکی از زنان حرف خوبی زد : مگر چه شده ؟فاطمه با اختیار خودش ، از میان خاستگاران ، علی را انتخاب کرد ، حتی پدرش او را انتخاب نکرد ! گویی حرفهای زنان تمامی نداشت . میان همهمه زنان صدای ناله ای کوتاه و ضعیف ، توجه فاطمه ( ع ) را به خود جلب کرد ، همین تکه ناله کوتاه کافی بود تا روی قلب او اثر بگذارد . ناگهان ایستاد و لحظه ای به فکر فرو رفت ، شاید با خود میگفت : بیا و بریا رضای خدا برهنه ای را بپوشان ! برای تو عفت و پاکدامنی بهترین لباس است ! کمال در تقوا و دوری از مد پرستی است . لباسش را به آن زن فقیر بخشید و با لبلاس قدیمی اش قدم به منزل داماد گذاشت . از کار او غرق در تعجب شدم !!! خدایا ! او در شب عروسیش لباسش را بخشید !!! همان شبی که دیگر تکرار نمیشود !! زن بیچاره مثل آنکه دنیا را به او داده باشند ، دستهایش را به سوی آسمان بلند کرد و مرواریدی از اشک بر گونه اش قلطید . اشک شوق زن فقیر برای زهرای مرضیه( ع ) بهترین هدیه بود . منبع : حسین مظاهری ، چهارده معصوم ، ص 36 |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسیار جالب و مفید بود منکه تا به حال نشنیده بودم
|