کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شهید نیمه شعبان را بیشتر بشناسید
۱۲:۲۲, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۲:۲۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 48131791669353146053.jpg]
.
حسن بن محمد بن شحاته بن موسی العنانی" عالِم دینی از پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام در مصر بود.شحاته 10 نوامبر 1946 در منطقه هربیط شهر ابوکبیر در استان الشرقیه مصر متولد شد .
.
شحاته در خانواده ای با مذهب حنفی چشم به جهان گشود و سال 1996 به مکتب اهل بیت (علیه السلام) گروید. وی به مدت 3 ماه به بهانه توهین به ادیان بازداشت شد و مارس 1997 بدون تفهیم اتهام و محاکمه آزاد شد. وی همچنین سال 2009 برای دومین بار همراه بیش از 300 پیروان مکتب اهل بیت (علیه السلام) بازداشت و مدتی بعد دوباره آزاد شد و تا زمان شهادتش حق خروج از مصر را نداشت .
.
فعالیت های شحاته :
.
مطبوعات مصر شحاته را جنجالی ترین عالم دینی این کشور توصیف کرده اند.
شحاته معروف به علامه و عالم الازهر بود و پیش نمازی یکی از بزرگترین مساجد قاهره را به عهده داشت و سال 1973 مسئول امور عقیدتی یگان مهندسی ارتش مصر بود و برنامه های علمی در تلویزیون ، رادیو و مساجد برگزار می کرد .
درحالیکه این مسجد مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره قرار داشت، شحاته با صدای بلند اقدامات صهیونیست ها را محکوم می کرد به نحوی که هنگام سخنرانی شحاته تدابیر شدید امنیتی اطراف این سفارتخانه اجرا می شد .
گرویدن شحاته به مکتب اهل بیت (علیه السلام) پنجاه سال طول کشید، وی پس از آنکه در خواب پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را دید به مکتب اهل بیت (علیه السلام) گروید و این موضوع را به صورت علنی در رسانه ها و مساجد مصر اعلام کرد؛ این امر جنجالی را به راه انداخت و در نتیجه آن شمار قابل توجهی از هوادارانش به مکتب اهل بیت (علیه السلام) گرویدند .
شحاته درباره وهابی ها گفته است: " در مساجد به دشمنان اهل بیت (علیه السلام) از جمله وهابی ها حمله می کنم. وهابی ها چهره اسلام را مخدوش کرده اند و عقاید نادرستی دارند به نحوی که معتقد به هیچ یک از ائمه (علیه السلام) نیستند و فقط " ابن تیمیه" را قبول دارند و شأن وی را بالاتر از شأن پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می دانند در حالی که طبق کتب علمی و تاریخی ابن تیمیه از لحاظ اعتقادات دینی فردی مشکوک است."
شحاته ماجرای گرویدن به مکتب اهل بیت (علیه السلام) را اینگونه نقل کرده است: از سال 1994 تا سال 1996 مُجدانه برای کشف حقیقت تلاش کردم و سرانجام به حقیقت دست یافتم و به مکتب اهل بیت (علیه السلام) گرویدم و شروع به اظهار حب اهل بیت (علیه السلام) در هر محل و منطقه محل سکونتم کردم تا وظیفه ام را انجام دهم و مسلمانان را با واقعیتی که قرن ها مخفی نگه داشته شده بود ، آشنا کنم .
.
قتل شحاته :
.
شحاته دوم تیر ماه 92 به همراه گروهی از پیروان مکتب اهل بیت (علیه السلام) می خواستند مراسمی را به مناسبت نیمه شعبان در خانه یک از این افراد در روستای ابومسلم برگزار کنند که پیش از آغاز مراسم گروهی از سلفی های افراطی و تعدادی از ساکنین این روستا به خانه مذکور حمله کردند و شحاته و همراهانش را به شدت مورد ضرب و جرح قرار دادند و او را بی رحمانه کشتند.

[تصویر: 38145547144800435156.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، hesam110 ، رمز شب ، azade ، شهیدطیبه واعظی ، mohammadhadi ، Bahar ، یاوران مهدی ، Aryha ، عبدالرحیم ، Night moans ، m.hossein ، ali0077 ، أین المنتظر ، جویای حقیقت ، مرغ باغ ملکوت
۱۵:۵۳, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علی الحسین الشهید
ألسلام على الاجساد العارِيات

لینک دانلود

متن سخنان شهید

پس از سوار شدن بر کشتی نجات هر کس با مسئله ای مواجه خواهد شد.اگر از من بپرسید ای حسن ، ای پسر محمد الانانی الشرقاوی المصری از چه چیزی رنج می بری؟ تنها یک چیز من را آزار می دهد.و آن مسئله واقعا به زندگی ام صدمه زده است.در زندگی ام اختلال ایجاد کرده است.سال های سال است من در نماز جمعه سخنرانی می کنم.و درس می دهم و سخنرانی می کنم.و آن نادان ها را ستایش می کردم.در مدینه و یا زمانی که رهبر دینی ارتش مصر بودم.در بخش مهندسی،در جنگ رمضان.تمام این ها واقعا من را آزار می دهد.تمام صداهای ضبط شده و سخنرانی هایم و مردم بسیاری از کشورها آن ها شنیده اند.برخی از مردم صدایم را ضبط می کردند.و از آن ها نسخه های زیادی می گرفتند و آن ها را به آلمان،فرانسه،انگلیس و .... می فرستادند.تمام آن خطبه ها.این چیزی است که در زندگی ام من را آزار می دهد.و باعث می شود که حس کنم در یک زندان محبوس هستم.چطور؟ چطور دشمنان فاطمه(سلام الله علیها) را ستایش می کردم؟چطور دشمنان امام علی(علیه السلام) را ستایش می کردم؟ترس من در روز قیامت از گناه و جهنم نیست.تمام ترسم از این است که امام علی(علیه السلام) من را نگه دارد.و بگوید که چرا دشمنان من را ستایش می کردی؟ و از خدا می خواهم که او من را نگه ندارد.از خداوند بلند مرتبه می خواهم که آن مولای بزرگ من را نگه ندارد.از خدا می خواهم او من را نگه ندارد و از من سوال نکند.اما من قبلا پاسخم را به او داده ام.اگر او من را نگه دارد به او خواهم گفت چرا نمی توانی من را بپذیری؟مگر فرزندت حسین(علیه السلام) ،حر بن یزید ریاحی را نپذیرفت؟ امام حسین(علیه السلام) حر بن یزید را پذیرفت.بعد به او خواهم گفت که مولای من، خواهش می کنم من را بپذیر.این چیزی است که زندگی من را بهتر می کند.از خداوند بلند مرتبه می خواهم،از خداوند بلند مرتبه می خواهم،از خداوند بلند مرتبه می خواهم که به حق رسول و اهل بیتش(علیهم السلام) از من سوال نکند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، یاوران مهدی ، بیداری12 ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحیم ، Night moans ، SAViOR ، مرتاح ، مرغ باغ ملکوت ، جویای حقیقت
۱۲:۱۸, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
حمله سلفی های مصر به منزل برادر شیخ شهید "حسن شحاته"

به گزارش «شیعه نیوز"، روز جمعه و قبل از برگزاری نماز جمعه، تعدادی از سلفی های مصر در روستای "هربیط" واقع در استان "الشرقیه" مصر به منزل "اسماعیل شحاته" برادر شهید "حسن شحاته ، "حمله بردند و و از وی و خانواده اش خواستند هر چه زودتر روستا را ترک کند.

این سلفی ها که در حدود 400 نفر آنها را همراهی می کردند شعار " اینجا یا جای ماست یا جای شما" را سر می دادند و با سرکردگی سه نفر از رهبران حزب سلفی "النور" مصر به نام های «أحمد محمد موسى»، و«محمد محمود الأشقر» و«أحمد إسماعيل جلام»، اقدام به این عمل نمودند.

تنها منجی شیخ اسماعیل، صدای اذان ظهر بود، در این هنگام تعدادی از اهالی روستا به منزل شیخ اسماعیل شحاته آمدند و سلفی ها را راضی کردند که مشاجره و... را کنار بگذارند و به اتفاق هم برای ادای نماز بروندو تعداد دیگری از اهالی روستا برای حمایت از شیخ اسماعیل و خانواده اش در مقابل منزل وی ایستادند.

برادر شیخ شهید برخی ادعاها پیرامون درگیری و مشاجره پسرش با یکی از سلفی های منطقه را رد کرد و گفت چنین مسئله ای رخ نداده که حال این جریان پیامد آن باشد. وی هم چنین به شهادت برادرش اشاره کرد و عنوان نمود: از طریق قانونی کاملا پیگیر این موضوع هستم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]