کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان تشکیل گروه سایبری
۲۰:۴۴, ۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۲ ۲۰:۵۶ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

کلیه دوستان تالار که دارای شرایط زیر هستند و مایل به تشکیل تیم سایبری (//نفوذ//) هستند اعلام آمادگی کنند:

- آشنایی با مبانی برنامه نویسی
- آشنایی با مبانی وب
- علاقه و استعداد کافی برای یادگیری مباحث در زمینه های برنامه نویسی ، نفوذ و هک (به معنای خاص تر دیفیس)
- توانایی انجام کار گروهی
- احترام به اعضا و نظم کاری

توضیحات تکمیلی : هرچند نمیشه انکار کرد که بازوی اصلی در جنگ نرم بحث های فرهنگی ، و در قالب های نرمی مثل مستند ، مقاله ، بازی و... هست اما چیزی که تا حدودی کمبودش احساس میشه ، یک بازوی خشن و سخت هست توی این حوزه.
قصد من ایجاد یک تیم در این زمینه هست ، خودم تا حدود قابل قبولی در این زمینه اطلاعات دارم اما یک دست صدا نداره !
قصد تشکیل یک گروه مستعد هست تا تحت تعلیم قرار بگیرند.

بارها قلبمون از ظلم هایی که در حق شیعه شده ، حتی بالاتر در حق بشریت گرفته ، اما فریاد خشم ما به کجا رسیده ؟!
در همین اتفاق اخیر که یک عده وحشی شیخ حسن الشحاته رو شهید کردند چه قدر قلب های ما رو به درد آورد ؟! اما جز ابراز تاسف تو فضای سایبری خودی چه کاری کردیم ؟!
کودک شیعه رو جلوی پدر مادرش سر می برن ، جگر یک شیعه رو زنده زنده می خورن . . . این ها یک مشت وحشی هستند که دیگه وای نمی استند برای دیدن فیلم ها و مستند ها و در یک کلام ، حرف حساب ما !
اگر توانایی جنگ فیزیکی وجود نداره (یا به صلاح نیست) ، فضای سایبر رو براشون امن نخواهیم کرد !!

لطفا اگر کسی رو می شناسید که بتونه کمک کنه معرفی اش کنید !
لطفا این فراخوان رو جدی بگیرید. ممنون

---------------------
احتیاج به توضیح نیست که این کار یک کار کاملا خودجوش هست ، تنها انگیزه رضایت الهی هست و گروه وابسته از هر گروه و ارگان دولتی و غیر دولتی هست.

افراد که اعلام آمادگی کرده اند :
sarallah
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، فدايي ولايت ، nilufar7676 ، Bahar
۲۰:۴۷, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام.
هدف و کار خوبی هست ولی برنامه هاتون را مشخص نکردید.
تشکیل یک گروه نیاز به روشن شدن برنامه ها و ابزار و امکانات موجود داره.لطفا این موارد را روشن کنید.

من هستم.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Scimitar
۲۰:۵۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
اهداف و برنامه های گروه :

به دودسته ضربتی ، روتین تقسیم بندی میشه

ضربتی : در اتفاقا خاص (به طور مثال : جنایات وهابیت ، حملات صهیونیست ها ، کشتار مسلمانان ، تهدیدهای نظامی ) به صورت فوریتی در فضای سایبر اعمال قدرت خواهیم کرد. (دیفیس کردن دسته جمعی چندتا از سایت هاشون)
که البته همیشه باید چند تا از این سایت ها رو رصد داشته باشیم تا در یک لحظه به صورت جمعی دیفیسشون کنیم.

روتین : این به ویژه در مورد سایت های وهابی کاربرد داره که اقدام به توهین و فتواهای عجیب غریب می کنند. بلاخص فروم هاشون ، ما سعی می کنیم به سایت هاشون نفوذ به صورت مخفی داشته باشیم و از زبان خودشون ضد و نقیض بگیم و یا هر روش جالب و کاربردی دیگه.
همچنین در برنامه روتین مون سایت ها مختلف رو نفوذ می کنیم اما دیفیس نمی کنیم (نفوذمون رو به صورت مخفی نگه می داریم) تا تو یک موقعیت ضربتی به صورت دسته جمعی دیفیس کنیم.

در یک کلام ، ما فریاد اعتراضی در فضای سایبری خواهیم ساخت ! محتوای فریاد در هر زمینه متفاوت هست.
ضمنا در حال تشکیل گروه هستیم پس ایده ها کلی هست و وقتی اعضا جمع بشن تصمیم گیری های جالب تری خواهیم داشت.

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah
۱۶:۰۲, ۱۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام دوست عزیز
کلی پاسخ نوشتم اما به دلیل استفاده انجمن از MyBB پاک شدن.
چیزایی که یادمه رو می نویسم براتون.
اون قدر گفتیم ماهواره بده که امروز همه ماهواره دارن و صدا و سیمای خودمون هم داره به اون سمت می ره.
اون قدر گفتیم این فیلمای خارجی ها همه شون دسیسه ست که امروز تا فیلم جدیدی می آد در همین انجمن و همه جا ازش صحبت می کنن و حسابی براش تبلیغ می کنن و همه هم می رن نگاه می کنن و این گونه ست که دشمن داره به هدفش می رسه.
اون قدر به شیطان دشنام می دیم و سنگ می زنیم بهش که گاهی خدارو فراموش می کنیم. اگر خودمونو واکسینه کنیم و خدا رو بشناسیم، دیگه شیطون سمتمون نمی آد.
اون قدر روی دشمن کار می کنیم، روی خودمون کار می کنیم؟
کتابی رو خوندم که گفت و گوی یک مسلمون با یک فرد دیگه بود. در این کتاب مشخص بود که اون فرد اصلا چیزی نمی دونه و ذهنشو با چیزایی که می خواستن پر کردن. چند وقت قبل با یک بهایی صحبت می کردم، می گفت در رساله امام نوشته رابطه جنسی پسر با عمه و خالش حلاله، گفتم من رساله رو چند بار خوندم و اصلا همچین چیزی نیست. خیلی سریع حرفشو پس گرفت و بهانه های ندانسته ای از اسلام می گرفت که معلوم بود چیزی از واقعیت ها و حقایق نمی دونه.
خیلی ها بد نیستن، بلد نیستن. یعنی ما باید اول خودمون یاد بگیریم و بعد با عملمون به اونا یاد بدیم. این همه انرژی و تخصص می خوای صرف کنی که ببینی اونا چه کار می کنن؟ خودمونو درست کنیم و بهشون نشون بدیم ما کی هستیم. اسلام ناب رو بهشون یاد بدیم.
واقعیت اینه که همون طور که مسئولان به ما چیزایی یاد دادن، مسئولان اونا هم بهشون چیزایی یاد دادن و ذهن مردمشونو پر کردن. ما فقط با نشون دادن واقعیت ها و حقایق می تونیم به راحتی باعث بیداری اندیشه و بیداری اسلامی در جهان بشیم.
من با خوندن چند مطلب از خاطرات جبهه در همین انجمن بود که اسلام رو در عمل شناختم. کار ما خیلی آسونتره. اونا هزینه پرداخت می کنن تا استراتژیست های بیمارشون استراتژی بچینن برای بازی های کامپیوتری و فضای مجازی و فیلم ها و ... اما ما فقط باید واقعیت ها رو بگیم. اون هایی که تازه مسلمون می شن رو ببینید، با مطالعه قرآن و درک حقایق اسلام رو قلبا انتخاب می کنن.
اگر می خوای از طریق فضای مجازی اقدام کنی، سایت هایی با زبان های مختلف یا فقط انگلیسی راه اندازی کن و مطالبی واقعی و کاربردی با نشون دادن سند و با مشورت علما و روحانیون راه اندازی کنید.
نیاز دارن بهشون یاد داده بشه، اونا بد نیستن، بلد نیستن. منظورم مردمشونه. بعد مردمشون خدمت مسئولاشون می رسنWink

مسلمونا با تمرکز روی خودشون می تونن بقیه رو به اسلام دعوت کنن. فقط همین راهو داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۲۲:۰۴, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام دوست من،
با بیش از 90% صحبت های شما موافقم .

اما چند نکته وجود داره که شاید باید بیشتر توجه کنیم بهش :

شما عرض کردید اون ها مثل ما ، ذهن هاشون پر از حرف های دولتمرداشون هست ! من این حرف رو تا حدودی قبول می کنم (هر چند اشکال هم به اون وارد هست که اثبات و ردش چندان به مطلب من مربوط نمیشه) . موضوع اینجاست عده ای هستند که توسط همین دولتمردان تغذیه می شن و اقدام به هتاکی می کنند ، این ها بحث جهل توشون وجود نداره ، کسایی هستند که عناد دارند.
کسایی هستند که دستشون وقتی می رسه به شیعه جیگرشو خام خام می خورن Angry برخورد با اینها متفاوت هست با برخورد با عده ای که به قول شما جاهل هستند !

شما یک جنگ رو تصور کن وقتی دشمن به سمت شما داره حمله می کنه شما نمی آی در مورد عوامل محیطی که این بنده خدا رو تحریک کرده صحبت بکنید ، اولین کار دفع کردن اون هست . این راه عقلانیش هست !

من تو صحبت هام گفتم منکر کار فرهنگی ، علمی ، اثبات و بحث نیستم که بر عکس خودم تنها راه حقیقی پیشرفت اسلام رو تو این ها می دونم اما گاهی حکایت همون حمله میشه ، که باید دفعش کرد.
هدف از تشکیل همچین گروهی همین هست دوست من.

و ضمنا بعضی ها حسابشون جدا هست مثلا صهیونیست ها که هر روز دست به جنایت جدیدی علیه بشریت می زنند و بقیه سکوت می کنند.

ما این سکوت رو به اندازه وسع خودمون می خواهیم بشکنیم !!
یک اعتراض به سبک سایبری .

ممنون بابت انتقاد سازنده ات .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Bahar
۲۲:۴۰, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
چون هدفتونو در مطلب اول خوندم، اینو می گم : فکر می کنم رضایت الهی بیشتر در اینه که شما اسلامو به مردم جهان معرفی کنی. با مشورت چند روحانی و مشاور مذهبی.
اگر امکانشو دارید و تمایلی دارید، در کنار برنامه هایی که دارید، این کارو انجام بدید.
اما موضوع مهم؛
اگر جایی خواستید از اسلام بگید، سطحی نگید. به مخاطبتون هم توجه کنید. اگر بگید زن های مسلمان پوشیده هستن شاید برای مخاطبتون امر غیر عادی باشه. پس این که بگید پوشیده باشید بی نتیجه خواهد بود.
باید ریشه ای کار کنید. ارزش هاشونو هدف قرار بدید. همه خانم ها دوست دارن توسط یک مرد اما عاشقانه مورد توجه قرار بگیرن. در مورد ازدواج و روابط پاک می شه مثلا این طوری بیان کرد که "مسلمانان اغلب فقط یک بار ازدواج می کنن که این نشون می ده تفکر و سبک زندگی اون ها در دوام یک رابطه سالم و عاشقانه موثره. حتی غیر مسلمانانی که مسلمان می شن هم تمایل به زندگی زناشویی فقط با یک نفر دارن و دلیلش آرامش و امنیت و توجهی که زوجین مسلمون در زندگی ایجاد و احساس می کنن."
و مثلا اگر از عدم فعالیت بانوان مسلمان صحبت شد بگید "اون ها با پوشش کامل در زمینه های مختلف مشغول به کار هستن." بعد از فعالیت های زنان و نوشته های مصاحبه های تازه مسلمان شده ها و زنان مسلمان فعال در سیاست صحبت کنید. همچنین از احساس آرامش و امنیتی خانم شاغل و همسر وی از شاغل بودن خانم داره بگید. تاکید روی احساس امنیتی که شوهر به دلیل حجب و پوشش همسرش در محیط کار داره دارم. و بگید که این ها باعث می شه عشق و روابطشون با کسی تقسیم نشه و برای همدیگه بمونن.
موفق باشی دوست عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Scimitar ، Bahar
۲۲:۵۵, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
من قبول دارم که باید بدونن ایرانیا به موقعش می تونن خطرناک باشن متاسفانه من تخصص آنچنانی ندارم تازه شروع کردم به یادگرفتن برنامه نویسی ولی شاید تونستم چند تا آدم حسابی براتون گیر بیارم خبرتون می کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Scimitar
۲۳:۰۱, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:فکر می کنم رضایت الهی بیشتر در اینه که شما اسلامو به مردم جهان معرفی کنی.
اثبات یک چیز نفی چیز دیگه ای رو نمی تونه بکنه .
ما در مورد چیز دیگری صحبت می کنیم ، و شما حرف درست اما در مورد چیز دیگری می زنید.

هدف ما تبلیغ اسلام به طور مستقیم نیست ، هدف ما برپا کردن بانگ اعتراض اسلام هست ، به هر بی عدالتی و ظلمی که در هر کجا و به خصوص علیه اسلام اتفاق بیافته.
شاید ظاهر خشن داشته باشه اما لازم هست ، مثل اجرا شدن احکام الهی که سخت و خشن می تونه باشه اما لازم الاجرا و به نفع بشر.

احساس می کنم دقیقا متن رو مطالعه نکردید یا شاید من منظورم رو بد جا انداختم ، واضح تر بگم ما مبلغ اسلام نخواهیم بود ، مجاهد اسلام خواهیم بود. و در غیر اینصورت سکوت پشت سکوت ...

در اسلام جایی باید موعظه کرد ، جایی باید جهاد کرد ، جایی باید مصالحه کرد و . . . هر کدام به جای خود !
یکی از بخش های مهم اسلام ، نه گفتن و اعتراض و فریاد زدن بر سر ظالم و طاغوت هست.
اگر این بخش رو از اسلام حذف کنیم (که خیلی ها آرزوش رو دارند) در اون حالت با یک پدیده اسلام پاستوریزه و به قول بعضی ازدوستان اسلام گوسفندی میشه.

نقل قول:اگر جایی خواستید از اسلام بگید، سطحی نگید. به مخاطبتون هم توجه کنید. اگر بگید زن های مسلمان پوشیده هستن شاید برای مخاطبتون امر غیر عادی باشه. پس این که بگید پوشیده باشید بی نتیجه خواهد بود.
باید ریشه ای کار کنید. ارزش هاشونو هدف قرار بدید. همه خانم ها دوست دارن توسط یک مرد اما عاشقانه مورد توجه قرار بگیرن. در مورد ازدواج و روابط پاک می شه مثلا این طوری بیان کرد که "مسلمانان اغلب فقط یک بار ازدواج می کنن که این نشون می ده تفکر و سبک زندگی اون ها در دوام یک رابطه سالم و عاشقانه موثره. حتی غیر مسلمانانی که مسلمان می شن هم تمایل به زندگی زناشویی فقط با یک نفر دارن و دلیلش آرامش و امنیت و توجهی که زوجین مسلمون در زندگی ایجاد و احساس می کنن."
و مثلا اگر از عدم فعالیت بانوان مسلمان صحبت شد بگید "اون ها با پوشش کامل در زمینه های مختلف مشغول به کار هستن." بعد از فعالیت های زنان و نوشته های مصاحبه های تازه مسلمان شده ها و زنان مسلمان فعال در سیاست صحبت کنید. همچنین از احساس آرامش و امنیتی خانم شاغل و همسر وی از شاغل بودن خانم داره بگید. تاکید روی احساس امنیتی که شوهر به دلیل حجب و پوشش همسرش در محیط کار داره دارم. و بگید که این ها باعث می شه عشق و روابطشون با کسی تقسیم نشه و برای همدیگه بمونن.
موفق باشی دوست عزیز

خیلی از این الگو ها با مقدار زیاد مسامحه فقط در ایران دیده میشه و عمرا در کشور های اسلامی عربی دیده نشه و جز کذب نیست !
اساسا معرفی دین از طریق پیروان اون ها کار فوق العاده خطرناکی هست در حالی که همه ما شاهد هستیم که هیچ الگوی مناسبی برای معرفی وجود نداره (جز زندگی ائمه اطهار و پیامبر )
ضمنا به طور مثال در مورد چند همسری ، شما باید اول جواب خیلی از سوالات رو در زمینه اجازه اسلام و ... بدید که البته انتظار ندارم به من و در این تاپیک باشه صرفا گفتم که اون بند ها هم پر از دردسر و نکات ریز هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Bahar
۱۱:۲۱, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام ، ظاهرا این تالار جای مناسبی برای پیدا کردن افراد فوق نیست.
در هر حال اگر در آینده کسی علاقه داشت می تونه با ایمیل زیر با من تماس بگیره :

scimitar@ymail.com

از مدیران محترم تقاضا میشه تاپیک رو ببندند.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]