|
بازی لیگ برتر ایران با گزارش بهنوش بختیاری
|
|
۱:۲۲, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۵:۱۸ توسط warior.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فوتبال حرفه ای PES2013 به همراه لیگ برتر ایران توسط شرکت آریا اندیشان طوبی تهیه شده و 17.000 فایل صوتی آن توسط خانم بهنوش بختیاری (اولین گزارشگر زن در فوتبال حرفه ای ایران) گزارش شده و به زودی در سراسر ایران و همچنین فروشگاه
عر[align=START]ضه خواهد شد. ویدئو این بازی در آپارات یعنی فروش یک بازی رایانه ای به هر قیمت ؟ این کار که از زن استفاده ابزاری بشه درسته ؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۲, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۲ ۱۴:۱۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۲ ۱:۰۴)Gryffen نوشته است: در مورد اون جمله " انسان برای ابزار بودنش کار کنه "منظورم اين بود كه بر استناد بر حرف هاي شما انسان بايد براي إنسانيتش كار كنه نه براي ابزار بودن ديگران!الآن منظورتون رو فهمیدم. به این صورت معنایی که برداشت میشه مربوط به نیت اون انسان از انجام اون کار میشه، و کمی متفاوت میشه با معنایی که در نظر بنده بود که مربوط به نفس کار انجام شده میشه. فاعلش فرقی نداره: انسان بايد در تطابق با انسانيتش زندگی كنه، نه هر استفادهای که میخوان ازش بگیرن رو برآورده کنه. یا از انسان بايد در تطابق با انسانيتش استفاده بشه، نه به هر صورت که میشه ازش استفاده کرد. البته زمانی که در تطابق با انسانیتش هست باز هم کارش به درد دیگران میخوره(اصلاً اگر اینطور نباشه کار معنی نداره)، ولی بخاطر استفادهای که میخوان ازش ببرن از جایگاه موجودی که شخصیت داره پایین نمیاد. (۱۴/تیر/۹۲ ۱:۰۴)Gryffen نوشته است: در مورد مثالي كه زديد ! ( چون به نظرم بي ربط مي اومد به نظرم پوزش البته )مثالم تلاش داشت تفاوت استفادهی ابزاری و رفتار انسانی رو در مورد ازدواج توضیح بده، که قراره رفتار انسانی باشه و اگر نیت یک طرف خراب باشه ممکنه بجای رفتار انسانی در واقع استفادهی ابزاری باشه. در آخر هم گفت تنها تفاوتش با چیزی که قراره استفادهی ابزاری باشه، همین قراری هست که از اول وجود داره، به عبارت دیگه زشتی استفادهی ابزاری کماکان باقی هست و تنها تفاوت اینه که طرف ماجرا به ابزار واقع شدنش اعتراضی نخواهد داشت. (۱۴/تیر/۹۲ ۱:۰۴)Gryffen نوشته است: من فعلا بحثم سر اينه كه زن چه كاري بايد انجام بده كه ابزار قرار نگيره ؟؟هر کاری که در انجامش شخصیت خودش رو به عنوان یک انسان نادیده نگیره. مثلاً یک منشی قرار نیست کار بدی بکنه، ولی وقتی بهش میگن باید روابط عمومی بالا داشته باشی، دارن میگن باید برای اینکه مردم خوششون بیاد خودت رو درست کنی و با ناز حرف بزنی. این میشه استفادهی ابزاری. سؤال: خب کسی که ازدواج میکنه هم باید برای شوهرش خودش رو درست کنه و ناز کنه، چطور اون نمیشه استفادهی ابزاری؟ جواب: چون یه همسر برای شوهرش اهمیت داره، ولی در مورد اون منشی، تمام اهمیتش برای صاحبکار به قیافه و ناز و اداش هست ولی خودش براشون هیچ اهمیتی نداره. شوهر با همسرش رابطهی انسانی و عاطفی داره(یعنی قراره داشته باشه) و اگر ناراحتی بوجود بیاد نازش رو میکشه، ولی اگر اون منشی زندگیاش هم دچار بحران بشه میگن برو پی کارت(یعنی هیچکس انتظاری بیشتر از این نداره). (۱۴/تیر/۹۲ ۱:۰۴)Gryffen نوشته است: در مورد كمونيست بودن اون جملتان بايد بگم كه !!البته این بخش از گفتههای کمونیستها که "تملک مادی انسانها غلط هست" حرف خوبی هست، ولی اشکالش در اینه که خودشون میزنن فایدهاش رو نابود میکنن. تنها فایدهی این کار قراره در شخصیت دادن به اون انسان باشه، اینکه دیگه برده و در سطح احشام نباشه و مورد استثمار سرمایهداران قرار نگیره، ولی در این میان به عنوان سیاست مبارزه با این پدیده، در مورد اینکه چطور فکر کنه و به چی فکر کنه هم تصمیم گرفته میشه و باز هم اجازهی تملک خودش بهش داده نمیشه، و این بار بدتر. (۱۴/تیر/۹۲ ۱:۰۴)Gryffen نوشته است: اول اينكه مگه اين خانم تو گزارش چي مي خواد بگه كه عشوه گري محسوب مي شه ؟؟صدا و سیما که هیچی، وقتی صحبتهای ضرغامی رو در این مورد شنیدم دیدم تنها راه اینه که برای نبرد مسلحانه(به سلاح اندیشه ) مهیا بشم!ببینید، حتی اگر کلماتش کاملاً معمولی باشه(که در همچنین مورد تخیلیای خیلی بعید هست) و حتی اگر برخلاف اکثر مواقع خودش رو برای چند میلیون نفر لوس نکنه، باز هم صدای زنی هست که حضورش در رسانه برای جذب جنس مذکر بوده. هرکسی رو بهر کاری راه دادهاند توی سینما و تلویزیون. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اقا استفاده ابزاری دیگه چیه؟ اها اگه با صصدای یک اقا باشه اونوقت استفاده ابزاری نمی شه؟ بله خب .تو رو خدا نگاه کن با کیا شدیم ۷۵ میلیون نفر. یعنی شما با شنیدن صدای یک خانوم به عنوان گزارشگر بازی فوتبال تحریک میشی؟ این دیگه به ظرفیت خودتون بستگی داره.خودتون ظرفیتشو ندارید خب بازی نکنید چرا دیگه اسم استفاده ابزاری روش می ذارید اخه؟؟
|
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بدون خوندن تاپیک نظراتی که پاسخ داده شده رو ندین. این هم که "با کیا شدیم 75 میلیون" اگر غیرمؤدبانه و توهینآمیز نبود قبل از شما گفته بودیم.
|
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۵۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
خدمت دوست عزیزی که فرمودند گویا براشون سؤال پیش اومده عرض کنم اینکه یه طرف بیاد بجای بحث کردن شعور طرفش رو زیرسؤال ببره، فقط میتونه ناشی از ندونستن موضوع به این سادگی باشه که هر طرف به نظرش طرف دیگه اشتباه فکر میکنه، و فکر کردم ممکنه بشه به سادگی آگاهش کرد.
|
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۲ ۱۴:۰۴)namekarbary نوشته است: ...دوست دارن افکار فیلسوفانه ی خودشون رو در تمام علوم اعم از پزشکی وارد کنن که منجر به چنین توصیه هایی برای سلامت انسان می شه. شما توی کدوم دانشکده پزشکی درس خواندید که میگفتند توصیه علمای دین به ضرر سلامت انسان هستش ؟؟؟؟ اگه توصیه به داشتن فرزند زیاد میفرمایید باید بگم که خدا چنین توانیایی رو به مخلوقاتش داده پس شما نیاز نیست نگران سلامتشون باشی چون یک عملکرد فیزیولوژیکی بوده وطبیعی هستش حتی دکترها توصیه میکنند وضع حمل به صورت طبیعی انجام بگیره که هم برای مادر بهتره هم برای کودک !!!! شما اینهارو از کجا میگید نمیدونم!!!!!!! |
|||
|
۲۱:۵۳, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۲ ۱۹:۰۸)warior نوشته است: شما توی کدوم دانشکده پزشکی درس خواندید که میگفتند توصیه علمای دین به ضرر سلامت انسان هستش ؟؟؟؟ بله به طرف زمین کشیده شدن هم طبیعی هستش و خدا توانایی پریدن رو به مخلوقاتش داده. اما نمی بینم از پنجره بپرید بیرون؟ ضمنا توصیه می کنم به جای صدور نظرات فیلسوفانه با یه پزشک مشورت کنید. |
|||
|
۲۲:۴۰, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با سلامی دیگر
چرا این جواب رو من ندیدم ؟؟ ![]() ![]() خب تا حدودی با حرف هاتون موافقم و نیازی به نقل و قول کردن نیست اما خوب من هنوز جواب اون سوالم رو نگرفتم که چرا بیشتر کارها برای زنان در جامعه ی ما استفادی ابزاری محسوب می شه ؟؟ این که مثال منشی رو زدید واقعا باهاتون موافقم !! اما آیا برداشت ما از این کلمه که روابط عمومی بالا داشته باشید یه ذره غلط نیست ؟؟ درسته بعضی ها با این کلمه عشوه گری می کنند و یا به صورت خودمونی لاس می زنند و واقعا شان خودشون رو پایین میارن اما دیدم خانم هایی که روابط عمومی بالایی دارن در صحبت با آقایون و خانم های دیگه بدون این که عشوه گری کنند و زمانی که با اقاییون بحث می کنند واقعا جدی هستند و ... می خوام بگم به نظرم کمی ما داریم در فرهگ سازی بد کارمی کنیم و همه چیز رو قسمت بدش رو می بینیم !! به هر حال به نظرم باید یه کمی فرهنگ خودمون رو بالا ببریم مشکل اینه !! |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۲:۰۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۴۰)Gryffen نوشته است: اما خوب من هنوز جواب اون سوالم رو نگرفتم که چرا بیشتر کارها برای زنان در جامعه ی ما استفادی ابزاری محسوب می شه ؟؟نه بیشتر کارها، بلکه بیشتر کارهایی که برای رونقشون از جذبهی جنسی به هر نوع استفاده میشه. فکر میکنم یکطرفه بودنش به علت جذبهی بصری زنان برای مردان هست، و اگر بحث جذبهی بصری مردان هم به این صورت مطرح بود، این قضیه اصلاً یکطرفه نبود. البته کشور ما جایی هست که قراره این کار اصلاً نباشه و هست، و بخاطر همین خیلی یک بام و دو هواست، ولی در تمام کشورهای نسبتاً مذهبی جهان(مثل آمریکا) هم کسانی هستند که خودشون رو برای مطرح کردن این بحث برحق بدونن. (۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۴۰)Gryffen نوشته است: اما آیا برداشت ما از این کلمه که روابط عمومی بالا داشته باشید یه ذره غلط نیست ؟؟کاملاً درست میفرمایید. اصلاً حواسم نبود دارم سوءنیت یک عده رو به همه تعمیم میدم. ![]() (۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۴۰)Gryffen نوشته است: به هر حال به نظرم باید یه کمی فرهنگ خودمون رو بالا ببریم مشکل اینه !!موافقم، البته نه از این جنبه که اگر فرهنگمون بالا باشه چنین چیزی ضرر نخواهد داشت، بلکه به نظرم تا زمانی که من به هزار رفتار تأییدشون میکنم دیگه ابراز بیزاریام بیارزشه و تا زمانی که در فرهنگ عمومی جامعه مقبول هستن نباید انتظاری غیر از رواجشون داشته باشم. واقعاً من که ازشون انتقاد میکنم چقدر در جهت ارائهی محتوایی که مقبول میدونم تلاش کردهام؟ |
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
من فقط وقت کردم صفحه اول تاپیکو بخونم...
فقط یک سوال دارم از اونهایی که با گزارشگری این خانم موافق اند : اگه خانم خودتون جای این زن بود،راضی بودید که اینکارو بکنه؟ اگه واقعا جوابتون "آره" هست ، من ترجیح میدم دیگه حرفی نزنم! بیاید کمی رجوع کنیم به گذشته خودمون و اصل دینمون...روزمره شدن یک کار باعث نمیشه که از جهات منفی اون کار چشم پوشی کنیم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ::::::::جنگ ایران و اسرائیل در بازی فرمانروایان جهان !!!!!!: | mahdy30na | 7 | 4,458 |
۵/اردیبهشت/۹۳ ۳:۱۱ آخرین ارسال: مهرداد1991 |
|
| بازی آنلاین حمله به تأسیسات هستهای ایران | sarallah | 14 | 8,335 |
۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: goodfriend |
|
| توهین به برنامه هسته ای ایران در بازی Robotek | مسافر | 4 | 3,240 |
۲/تیر/۹۲ ۱۶:۰۳ آخرین ارسال: JohnShepard |
|
| بازی آنلاین شیطان 3 در ایران! | sarallah | 8 | 6,207 |
۳۰/مهر/۹۱ ۲۱:۳۵ آخرین ارسال: S!lenced |
|
| حمله هستهای ایران به اعراب در بازی «رقابت سوارکاران» | vahrakan | 0 | 2,316 |