کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
۲۳:۴۱, ۱۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1

متاسفم از اینکه بعضی از دوستان فکر می کنند اگه توی بحث پست های من رو ویرایش کنند یا اینکه از اول سه بار من رو بن کنند. یا اینکه بیان اینجا و توهین هایی رو که خودشون شروع کردند بندازن گردن من!!!!

آقای النور مگه خود شما نبودید که اومدید اینجا و من رو به ترسویی و فرار متهم کردید؟شما توهین رو شروع کردید یا من؟

شما نبودید که می گفتید که باز ه اطلاعات کمتون رو به رخ کشیدید؟؟!!؟

دوستانی که انصاف ندارند و حتی یکبار هم کتاب ها رو نخوندند لطفا اظهار نظر نکنند و فکر نکنند هم خیلی با دقت و ریز بینی و نکته سنجی جواب دادند

شما بشینید اینجا فکر کنید که خیلی با حال دارید جواب می دید و خودتون حرف های همدیگه رو تایید کنید ولی بدونید که بیرون این سایت ملیون ها نفر هستند که حتی یک کلمه از حرف های شما رو قبول ندارند.

در پاسخ به دوستانی که خیلی اصرار دارند که آقای رائفی پور فیلم ها رو گفتند نه کتاب ها رو بدونند و بدونند و بدونند که:

ایشون با پایه و اساس هری پاتر مشکل دارند. و پایه و اساس هم به کتاب بر می گرده.دیگه فیلم و کتاب اینقدر اختلاف ندارند و باید بگم که پاسخ های اشون واقعا پیش پا افتاده و کوته بینانه بود نمونه اش:

این کتاب چرت و پرت بود و هیچ جذابیتی نداشت و فقط چون ماسون ها ازش حمایت کردند چون مطابق با سیاست های اونهاست فروش کرده!!!

آخه کی همچین چیزی رو قبول می کنه؟(منظورم یه عقل سلیمه!)کتاب های هری پاتر فروش رو به رشد داشتند یعنی هر کتاب رکورد فروش کتاب قبل رو می شکوند!

حالا من سوالم اینه گیریم که ماسون ها حمایت کرده باشند و با پول و سرمایه اونها جلد 1 فروش رفته اگه به قول آقای رائفی پور و شما دوستان و طرفداراش کتاب مزخرفه و جذابتی نداره مردم بیکار بودند یا پول شون رو از سر راه پیدا کرده بودند که به دند بالای جلد های بعدی؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، رضوانه ، hessam ، revenger
۰:۱۸, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من نمیدونم شما اولین باره تو کل عمرتون وارد این تالار میشید یا اینکه مثل خیلی جاها چه این تالار چه تالارای دیگه برای یک مورد خاص یه کاربری ساختید.اگر اینطوره با کاربری خودتون بیایید که خیلی بهتره

لطف کنید با سند صحبت کنید

تکه های سخنرانی رو قرار بدید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، عدالت ، Justice Bringer
۰:۳۳, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3

سلام دوست عزیز
اولا این یک مورد خاص نیست.چون در این صورت ما همه چیز هایی رو که توی اینجا قرار گرفته رو باید مورد خاص بدونیم!مثل اینها:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-96.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14.html
و...
که من وقتش رو ندارم اینجا بذارم ولی همه ی اینها در مورد موضوعات خاصی بحث می کنند.
نکته ی بغعدی در مورد سند و مدرک .دوستانی که سخنرانی های آقای رائفی پور رو گوش دادند و دنبال کردند می دونند من درباره چی حرف می زنم.ایشون توی چند تا سخنرانی به این موضوع اشاره کردند(از جمله سخنرانی در مورد موسیقی و فیلم های هالیوودی)
و روبه سخن و نقد من نه با ایشون که با کل نقد های بی پایه و اسای هست که توسط منابع مختلف مثل روزنامه کیهان و سایت جنبش مصایف تدوین شده اند.
۰:۴۵, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول: ایشون به کرار گفتند که هیچ اثری از خدا در ارباب حلقه ها نیست من سوالم از این دوستان طرفدار این نظریه اینه که چطور ایشون همچین چیزی رو می گن در حالیکه در کتاب عا ما جشن کریسمس رو داریم که هممون می دونیم برای چی جشن می گیرن عین اینه که توی یه فیلیمی ما عید فطر داشته باشیم بعد بگیم در این فیلم اثری از دین نیست!

خب شما یه نشونه به ما نشان بدهید

همش جادوگریه

حالا صبر کنید یکی از دوستان آنلاین بشه که خیلی اهل فیلمه جواب مبسوط تر میده

نقل قول: ایشون در مورد نماد چشم بزرگ در ارباب حلقه ها صحبت کردند مگر جز اینه که چشم بزرگ در ارباب حلقه ها نماد مردوره و اهریمینه!؟؟

یکی از نظراتشون که خیلی خوب بود این بود که نماد شیطانه ولی بصورت ناخودآگاه به شما تلقین میشه که اگه بخوای شیطان رو نابود کنی اونهمه دردسر داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، Justice Bringer ، رضوانه
۰:۵۶, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5

چه ربطی داره برادر من آخه؟
شما می دونید اصلا چرا ارباب حلقه ها یک فیلم دوگانه است ؟وم نیست که طرف ماسون هاست یا ضدشون؟
چون که این فیلم از روی یک کتاب ساخته شده تالیکن کتاب رو بر ضد فراماسون ها نوشته و لی سازنده فیلم ماسون بوده ولی نمی تونسته که یه نماد بزرگ توی کتاب رو (چشم) از توی فیلم حذف کنه.
منم چند تا نشونه از قسمت هایی که خدا در هری پاتر اومده رو براتون گفتم مثل اینکه توجه نکردید(توی همون گست اول تاپیک)
خب چه ربطی داره ؟
جادوگری باشه؟
رمان فانتزیه ها!!!
مگه توی شاهنامه ی خود ما جادو وجود نداره؟
خب لابد اونم ماسونیه نه؟؟؟؟؟؟؟
فری فردوسی؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، hessam
۱:۱۰, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۰:۵۶)ehsanagiyan نوشته است:  چه ربطی داره برادر من آخه؟
شما می دونید اصلا چرا ارباب حلقه ها یک فیلم دوگانه است ؟وم نیست که طرف ماسون هاست یا ضدشون؟
چون که این فیلم از روی یک کتاب ساخته شده تالیکن کتاب رو بر ضد فراماسون ها نوشته و لی سازنده فیلم ماسون بوده ولی نمی تونسته که یه نماد بزرگ توی کتاب رو (چشم) از توی فیلم حذف کنه.
منم چند تا نشونه از قسمت هایی که خدا در هری پاتر اومده رو براتون گفتم مثل اینکه توجه نکردید(توی همون گست اول تاپیک)
خب چه ربطی داره ؟
جادوگری باشه؟
رمان فانتزیه ها!!!
مگه توی شاهنامه ی خود ما جادو وجود نداره؟
خب لابد اونم ماسونیه نه؟؟؟؟؟؟؟
فری فردوسی؟؟؟

ببینید این نظر شخصی شماست

نمیدونم چرا انقدر تعصب دارید مثل یکی از کاربرا تو یکی از تاپیکا

شما میتونید هری پاتر و بقیه فیلم های مشابه را فیلمهای درستی تلقی کنید

و در ضمن من کجا از شاهنامه فردوسی دفاع کردم؟

تازه همین شاهنامه اگر احیانا خونده باشید سراسر خداپرستیه

این دیگه بستگی به دید شما داره

اگر شما منتظر این هستید که ما یه سند منگوله دار رو کنیم که این فیلم ماسونی بودنش به امضای سازندگانش رسیده منتظر نباشید

آنها زرنگ تر این حرفها هستند

کسی که دنبال حقیقت باشه دیر یا زود پیداش میکنه

تو این تاپیک مشابه این حرفها رو زدیم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17596.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Detector
۱۰:۱۴, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7

سلام
ببینید منم می تونم بگم ماسونی بودن این فیلم نظرات شخصی شماس منتهها اینجلا یه نقدی ارائه کردید شما من باهاش مخالفم این درست نیست که بخوایم با سرو صدا و شلوغ کردن حقیقت رو بپوشونیم.
شما داری جادو رو ملاک قرار می دی می گی هر چی جادوگریه ماسونیه!!!
اینم عین عبارتتون بود که می گفتید:هری پاتر که سراسر جادوگریه!
خب شاهنامه هم سراسر جادوگری برادر من؟
نیست؟
فقط ما این عیب رو داریم که هر چیزی که معروف می شه رو می خوایم بیاییم واکاویش کنیم که یهو یه چیزی توش باشه اگر هم نبود خودمون یه چیزی رو ایجاد می کنیم می ذاریم توش و تحویل دوستان می دیم.
کسی هم نگفت سند منگوله دار بیارید.
اگه می گیم والت دیزنی ماسونه دلایلش آورده می شه اگه می گیم چرچیل ماسونه دلایلش هست.
نه اینکه بر اساس فرضیات به فلان چیز و فلان چیز بگیم ماسون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، A L I ، مجید املشی
۱۰:۲۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
شاهنامه جادوگری نیست ... یعنی ما قهرمان جادوگر توش نداریم و جادوگر ها همشون شخصیت های منفوری هستند و در نیایش های مختلف رستم می بینیم که رستم از شر شیاطین و جادوگران مدام به خدا پناه می برد ...
شما هدف و ارزش یک اثر رو با قهرمان ها اصلیش و منش و خصلتشون می شناسید ... رستم کی و کجا از جادو استفاده کرد؟؟؟ همیشه با جادوگران جنگید.... قبل از هر مبارزه با خدا راز و نیاز کرد .... تنها قدرت ماورائی رستم مشاوره های سیمرغ بود که آن هم جادو نبود ... سیمرغ علم جامعی داشت که دیگران نداشتند ... البته اینکه سیمرغ هم سنبل چیه بحثش مفصله ....
پس مغلطه نکنید ... هر اثری که توش جادو باشد ماسونی نیست .... ولی هر اثری که جادوگران قهرمانانش باشند شائبه کابالایی فراوانی دارد ...
در ضمن اگر می خواهید بدانید جادو چه جایگاهی دارد به احادیث مراجعه کنید
کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب ج 2 صفحه 78
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائمالسحر و قطع کننده ی رحم
امیرالمومنین (علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استاز حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، Justice Bringer ، فرمیسک ، h05531n ، جویای حقیقت ، اولولالباب ، یوسف خان ، خیبر110 ، منادی حق
۱۰:۳۳, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9

دوست عزیز
شما یا شاهنامه رو نخوندی یا اینکه تعصب بیخود داری!
شما نبرد رستم و اسفندیار رو که زال پر سیمرغ رو آتش می زنه ندید سیمرغ چطوری یهو ظاهر می شه؟نکنه زال براش اس ام اس زده؟
یا وقتی که رستم می خواد اسم برای پسرش سهراب انتخاب کنه چرا زا پیشگو ها استفاده می کنه؟
چرا سام به خاطر حرف پیشگو ها پسرش زال رو به کوه می بره؟
مگه این جادو نیست؟مگه پییشگویی و غیبگویی جز به قول شما ارتباط با اجنه است؟مگر این نیست که اینها شخصیت های مثبت داستان اند؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa
۱۰:۴۰, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۰:۵۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۰:۳۳)ehsanagiyan نوشته است:  دوست عزیز
شما یا شاهنامه رو نخوندی یا اینکه تعصب بیخود داری!
شما نبرد رستم و اسفندیار رو که زال پر سیمرغ رو آتش می زنه ندید سیمرغ چطوری یهو ظاهر می شه؟نکنه زال براش اس ام اس زده؟
یا وقتی که رستم می خواد اسم برای پسرش سهراب انتخاب کنه چرا زا پیشگو ها استفاده می کنه؟
چرا سام به خاطر حرف پیشگو ها پسرش زال رو به کوه می بره؟
مگه این جادو نیست؟مگه پییشگویی و غیبگویی جز به قول شما ارتباط با اجنه است؟مگر این نیست که اینها شخصیت های مثبت داستان اند؟؟
برادر گرامی هر پیش گویی جادو نیست ... هر اتفاق ماورائی هم جادو نیست ...
سیمرغ موجودی بود که علم کامل داشت اگر بخواهیم ساده بگوییم .... از جنیان و دیوان هم نبود ...
ببینید همین الان عده ای برای خبر دادن از غیب متوسل می شوند به موجودات شر ... به جنیان ... این می شود جادو ... این عده به خدا عقیده ای ندارند و مشرک هم هستند ... در شاهنامه هم هستند ... ولی عده ای خدا پرست هستند و دائما خدا رو عبادت می کنند و منشا اثر را خدا دانسته و قادر مطلق می دانند و از شیاطین و جنیان بیزاری می جویند و با آنها مقابله می کنند ... این عده بعضی وقت ها توسط فرشته ها و یا اینجا سیمرغ یاری می شوند ... در عالم واقع هم همین طور است ... خیلی از عرفا خبر از غیب می دهند ... اسمش جادو نیست
برای درک بهتر به کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب مراجعه کنید
شما می خواهید بدانید نظر رستم و شاهنامه در خصوص جادوگران چیست بروید هفت خان رستم رو دوباره مطالعه کنید ببینید در خوانی که با زن جادوگر می جنگد چه می کند و چه می گوید
اگر می خواهید بدانید
======================
مثلا ببینید از دوران ضحاک چگونه تعبیر می کند و فراگیر شدن جادو و دیوان و جنیان را تقبیح می کند

چو ضحاک شد بر جهان شهریار

برو سالیان انجمن شد هزار

سراسر زمانه بدو گشت باز

برآمد برین روزگار دراز

نهان گشت کردار فرزانگان

پراگنده شد کام دیوانگان

هنر خوار شد جادویی ارجمند

نهان راستی آشکارا گزند

شده بر بدی دست دیوان دراز

به نیکی نرفتی سخن جز به راز

..........................

در خوان چهارم داریم:

بر رستم آمد پر از رنگ و بوى
بپرسيد و بنشست نزديك اوى‏
تهمتن بيزدان نيايش گرفت
ابر آفرينها فزايش گرفت‏
كه در دشت مازندران يافت خوان
مى و جام با ميگسار جوان‏
ندانست كو جادوى ريمنست
نهفته برنگ اندر اهريمنست‏
يكى طاس مى بر كفش بر نهاد
ز دادار نيكى دهش كرد ياد

چو آواز داد از خداوند مهر
دگرگونه‏تر گشت جادو بچهر

روانش گمان نيايش نداشت

زبانش توان ستايش نداشت‏
سيه گشت چون نام يزدان شنيد

تهمتن سبك چون در و بنگريد
بينداخت از باد خمّ كمند
سر جادو آورد ناگه ببند
بپرسيد و گفتش چه چيزى بگوى
بدان گونه كت هست بنماى روى‏
يكى گنده پيرى شد اندر كمند
پر آژنگ و نيرنگ و بند و گزند
ميانش بخنجر بدو نيم كرد
دل جادوان زو پر از بيم كرد
==================
میبنید .. تا نام خدا برده شد جادوگر رنگش می پرد و رستم پی میبرد که با چه موجودی هم نشین شده و سریع میکشدش ...

از این برخوردهای رستم با جادوگران خیلی خیلی زیاد داریم تو شاهنامه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، Justice Bringer ، فرمیسک ، rahbin ، یوسف خان ، خیبر110 ، منادی حق ، goodfriend
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]