کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دکتر ابراهیم میثاق (روان شناس)
۰:۱۰, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۰:۱۳ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند هستی بخش

در برنامه "اردی بهشت" شبکه 4 ، دکتر ابراهیم میثاق رو دیدم.
[تصویر: pnvy3oyp74v4u0n5np5.png]
بیان و صحبت های ایشون آدمو جذب می کنه. ایشون در صحبت ها و توضیحاتشون از آیات قرآن و شعرهای زیبا و مرتبط با موضوع استفاده می کنن و خیلی زیبا و ساده عناوین مختلف رو توضیح می دن.

2 یا 3 سال قبل کتاب "ارتباط سبز" ایشونو تهیه کردم و خلاصه ای از این کتاب نوشتم که این جا برای شما می نویسم.
[تصویر: 7umd1xwdh74nkoocve9.jpg]
پیشنهاد می کنم برنامه های ایشونو در صدا و سیما دنبال کنید. برنامه ای از ایشون چند روز قبل دیدم در مورد بخشش بود؛ واقعا صحبت های آموزنده ای دارن که باعث می شه زندگی مون شیرین بشه.

از شما هم دعوت می کنم خلاصه ها و برداشتتون از صحبت ها و نوشته های ایشونو همین جا به اشتراک بذارید.

خلاصه ی من از کتاب ایشون :

انسان با دارا بودن استعدادهای گوناگون همانند حس زیباشناختی از دیگر پدیده های طبیعی و اجتماعی تاثیر پذیرفته و با واکنش های عاطفی و غیر عاطفی خود بر دیگر پدیده های جامعه تاثیر می گذارد.
منطقی بودن ارتباط :
1. کیفیت ارتباط : الف-شناختی ب-عاطفی ج-غریزی
2. زمان های ارتباط : الف-بلوغ جنسی ب-بلوغ روانی ج-بلوغ اجتماعی

بُعد شناختی : گفت و شنود، بررسی ویژگی های شخصیتی و نقاط قوت و ضعف، دیدگاه ها و سلیقه ها و موقعیت همدیگر.
بُعد عاطفی : ابراز علاقه و عشق پروری در کلام، رفتار، داد و ستد عاطفی و ایجاد دل بستگی.
بُعد غریزی : رابطه ی جنسی و ارضای غریزه.

منطقی بودن یک ارتباط در بُعد شناختی آن کشف می شود.
درست این است که وقتی فردی را دوست داشتنی می بینیم -یعنی آن گونه که اگر بخواهیم بتوانیم بعدا به او علاقه مند شویم- با او رابطه ی شناختی برقرار کنیم.
ادامه دارد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، Bahar ، rahbin ، مجید املشی ، laanbar1-2-3 ، یاســین ، boghz ، علمدار133 ، رضوانه ، Tolou ، لبخند خدا
۱۶:۵۱, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
ادامه ی خلاصه ی من از کتاب نامبرده

ارتباط عاطفی باید به تدریج و بعد از ارتباط شناختی ایجاد شود و تا در این مورد به اطمینان نرسیدیم، نباید ارتباط عاطفی به وابستگی تبدیل شود.
پس از رسیدن ارتباط شناختی و ارتباط عاطفی به حداقل مناسب، می توان رابطه ی رسمی را شروع کرد؛ بعد از این مرحله است که نوبت به رابطه ی غریزی می رسد.

ارتباط سالم=ارتباط شناختی (در صورت مقبولیت) - ارتباط عاطفی - قانونی شدن ارتباط - ارتباط غریزی

ارتباط وقتی به شکل عاطفی شروع می شود، دیگر به مرحله ی شناخت نخواهد رسید و باعث رکود فکری و اندیشه خواهد بود.
حماقت در اشتباه کردن نیست؛ بلکه در تکرار آن است.
در عاشق شدن، احساس عمل می کند، اما عاشق ماندن، عقل می خواهد.
عامل رشد و پویایی، پذیرش خطاها و کوتاهی ها است.
عشق غیرشرطی، همراه با مراقبت از معشوق، انعطاف پذیری و بخشندگی است. در این عشق (عشق همراه با از خودگذشتگی)، خود را فدا کردن وجود دارد.

ادامه دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Bahar ، مهسا110 ، علمدار133 ، لبخند خدا
۱۳:۱۲, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
ادامه ی خلاصه

پس از پایان سه دوره بلوغ، فرد برای برقراری ارتباط سالم با جنس مخالف آماده می شود.

1. بلوغ جنسی : حداکثر تا 15 سالگی رخ می دهد.

2. بلوغ روانی : مرحله ی هویت یابی؛
فرد به طور نسبی ویژگی ها و نقاط ضعف و قوت خود را می شناسد، رشته ی تحصیلی و شغل مورد نظر خود را انتخاب کرده است، می تواند خود را تعریف کند.

3. بلوغ اجتماعی :
الف- مسئولیت پذیری : فرد، وابسته نیست، می تواند خود را اداره کند و حتی مسئولیت دیگران را نیز به عهده بگیرد (استقلال شخصیتی و اقتصادی).
ب- شناخت ارزش ها و ضدارزش های جامعه.
پ- عدم جوگیری (نه گفتن و تحت تاثیر قرار نگرفتن و قدرت انتخاب).
ادامه دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهسا110 ، علمدار133 ، لبخند خدا
۰:۰۷, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
ویژگی های عشق لایق :
1. شناخت واقعیت : شناخت نقاط ضعف و قوت شخصیت و موقعیت محبوب
2. رشد و کمال در ارتباط اجتماعی تکامل می یابد.
3. احترام و قدرشناسی
4. از خودگذشتگی (بدون هیچ نوع منت گذاری)
5. احساس مسئولیت و توجه در حضور و غیاب

پایان خلاصه ی من از کتاب ارتباط سبز
---
ایشون یک جمله ای در یکی از برنامه هایی که در مورد ازدواج بود گفتن که به نظرم هر جوونی خوبه بشنوه. گفتن : "ببین تو اصلا لیاقت اونو داری؟"
می دونیم که بیشتر جوونا موقع فهرست کردن ویژگی های شخصیتی همسر ایده آلشون، مرد یا زنی تمام عیار رو در نظر دارن. خوبه در این زمان از خودمون بپرسیم آیا من لیاقت همچین همسری رو دارم؟ همسر خوب، همسری نیست که همه خوبی هارو داشته باشه.
خوشبخت باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، یاســین ، لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا