کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده شما برای کار فرهنگی چیست؟
۲۱:۲۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مستقیم میریم سر اصل مطلب

موضوع اصلی این تاپیک،دریافت ایده از همه کاربران برای کار های فرهنگیه،خواهش میکنم همگی شرکت کنن
اگه کمی به بیشتر کارهای فرهنگی ای که امروزه انجام میشه فکر کنیم،میبینیم که صرفا محدود شده به یک سایت خاص که معمولا هم فقط یکسری افراد مذهبی خاص مخاطبش هستن
و من فکر میکنم که این کاملا غلطه
چون افراد مذهبی خودشون تا حدود زیادی به راه هستن،دیگه نیازی نیست که براشون به اینصورت وقت و هزینه صرف شه
به نظر من،دنیای اینترنت نسبت به سایت های فرهنگی و مذهبی ای که همشون هم مثل همن و مطالب همو کپی میکنن اشباع شده
باید یه کار تازه کرد. کاری هزینه زیادی نبره!
هدف کار فرهنگی باید جذب اونهایی باشه که اهل دین و فرهنگ و مذهب و ... نیستند
هدف کار فرهنگی باید این باشه که به همین جوونای خودمون بفهمونیم دین یعنی چی
هدف کار فرهنگی باید این باشه که مثلا یه آدم مسیحی رو بشه مسلمان کرد
و...

چند ماه پیش یادمه بواسطه تالار،حرکت خوبی شکل گرفت و فکر کنم این بود که مطالب نهج البلاغه تو فیس بوک گذاشته بشه
نمیدونم عملی شد یانه،ولی اصل این کار،چیز جدیدیه که با کمی تفکر میتونه بهتر و هدف دار تر هم بشه
آمار نشون میده که کاربران خارجی فیس بوک خیلی زمینه فکری و تاثیر پذیری بیشتری نسبت به اسلام دارن.خب ما میتونیم این کارهارو درسایت پرطرفداری مثل فیس بوک انجام بدیم.تقریبا بدون هزینه !
به جای اینکه سایت جدیدی بسازیم که خودمون هم ندونیم چطور باید همه جوونارو بهش جذب کنیم،میتونیم از بستری مثل فیس بوک که بسیار پر طرفدار و شناخته شدست استفاده کنیم
این یکی از ایده هاییه که برای کار فرهنگی وجود داره،به همین راحتی

کمبود یه کار فرهنگی درست و حسابی و تاثیر گذار کاملا احساس میشه

خواهش میکنم همه شمایی که این تاپیکو خوندید،هر ایده ای در زمینه انجام یه کار فرهنگی-مذهبی متفاوت،تاثیر گذار و نسبتا کم خرج به ذهنتون میرسه رو اینجا بیان کنید و همچنین در صورت امکان این تاپیک رو به بقیه کاربران هم معرفی کنید

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، am_po ، 59-11(یامهدی) ، بچه شیعه ، میلاد.م ، یاســین ، mahdy30na ، fiftynine
۲۲:۲۵, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
کار فرهنگی که خوبه !!
اما خوب من بیشتر تمرکز رو تو این تابستون گذاشتم رو ترجمه ی یه سری مقاله در باب قراماسونری - تاریخچه ی یهود - کابالا و چند تا موضوع دیگه
اگه خدا بخدا تا چند وقت دیگه یه مقاله می زارم تو وبلاگم :دی

اما خوب در این رباطه زیاد با کار گروهی موافق نیستم Big Grin
یعنی زیاد نمی تونم با گروه کرا کنم
چون پراکندگی کار خیلی می شه به نظرم
و کار یک دست بیرون نمیاد
۲۳:۰۶, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
محمد جان
در ابتدا ازت تشکر می کنم
اون هایی رو انتخاب کردی که اسلامی نمی شناسن یا می شناسن، اما انتخاب نکردن.
کار سخت اما شدنی ایه. باید حرف زد، حضور داشت، کار کرد. آرام، آرام و قدم به قدم، با صداقت و گفتن حقایق. عاقلانه و بدون تعصبِ بدون تعقل. باید در نظر داشت که بعضی ها بد نیستن، بلد نیستن. باید احساس وظیفه کرد که بهشون یاد داد چگونه تحقیق و اندیشه کنن، باید ارزش ها رو تقویت کرد. کسی که دانه ی ارزش های خوب رو در خودش کاشته، مطمئن باش درخت فضیلت های خوب و پسندیده در باطنش رشد می کنه و در ظاهرش نمایان می شه.
اگر شاخه های درختی که شاخه هاش خیلی پراکنده می شن رو بشکنی که اون درخت زیبا به نظر برسه، بعد از مدتی دوباره همون درخت با شاخه های پراکنده رو می بینی. پس دانه و ریشه هارو هدف بگیریم، نتیجه ی بهتری می گیریم.
اول راه هارو بشناسیم؛
مثلا شبکه های اجتماعی رو مثال زدی. سایت ها، وبلاگ ها، ایمیل ها، مجله ها، کتاب ها، مهمانی ها، ویدئوها، کلیپ ها، ترانه ها، اشعار، تصاویر، انیمیشن، کاریکاتور، مستند، فیلم کوتاه و ...
بعد ابزارهای پیمودن راهو بشناسیم و مجهزشون کنیم؛
باید به مخاطب توجه کنیم. با ایرانی هایی که از دین رو برگردوندن و خارجی هایی که اصلا اسلامو نمی شناسن و خارجی هایی که اسلامو به شکل دیگه ای بهشون معرفی کردن باید متفاوت حرف زد. برای ایرانی ها باید فارسی حرف بزنی و برای خارجی ها، انگلیسی. محتوا خیلی مهمه.
بعد شروع کنیم و ادامه بدیم و پیگیر باشیم تا کسب نتیجه؛
شروع می کنیم و ادامه می دیم تا به نتیجه برسیم.

پیشنهاد می کنم با چند روحانی و مشاور مذهبی مشورت کنیم و همیشه در کنارمون باشن. در مورد تبلیغ اسلام هم باید مطالعه و تحقیق کرد. به لطف فناوری، اون قدر راه برای این کار هست که بتونیم به راحتی از توی خونه مون، همه جای جهانو تحت تاثیر افکار خودمون قرار بدیم.
تاکید زیاد من روی محتوا با توجه به مخاطبه. این که موضوع رو از کجا شروع کنی و چه جوری نتیجه گیری کنی یا مخاطب چه نتیجه ای می گیره خیلی مهمه.

موضوع مهم دیگه اینه که یک کاره باشی و متخصص، نه همه کاره و هیچ کاره. یعنی کارهارو تخصصی انجام بدیم. مثلا کار تهیه ی محتوا با کسی که در این زمینه تخصص داره باشه و کار گفت و گوی حضوری با کسی که بیانش خوبه و خودش اعتقاد داره و به بحث مسلطه. کار ترجمه با مترجمی که متن رو طوری ترجمه کنه که برداشت خواننده، با منظور نویسنده ی متن یکی باشه. و ...

فکراتو بکن و بگو دقیقا چه کارایی کنیم تا جزیی تر درباره همونا بحث کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، یاســین ، fiftynine
۲۳:۴۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
نمیدونم چرا اینقدر علاقه دارید یه راس برسید به نتیجه! Angel
بذارید دوستان بیان و حرفاشونو بزنن

من اون ایده یه فیس بوکو برای مثال گفتم.نه برای اینکه صرفا رو همین بحث کنیم
۲۳:۵۲, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۰:۲۱ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #5
آواتار
11:66-7
0.0
بحث خیلی خوبی هست
0.0
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۱:۲۹)فدايي ولايت نوشته است:  اگه کمی به بیشتر کارهای فرهنگی ای که امروزه انجام میشه فکر کنیم،میبینیم که صرفا محدود شده به یک سایت خاص که معمولا هم فقط یکسری افراد مذهبی خاص مخاطبش هستن
و من فکر میکنم که این کاملا غلطه
چون افراد مذهبی خودشون تا حدود زیادی به راه هستن،دیگه نیازی نیست که براشون به اینصورت وقت و هزینه صرف شه
0.0
ولی غافل نشیم که ...

آقای پناهیان یه حرف خوبی میزنن میگن : "تا خوب ها خوب تر نشدن , بدها خوب نمیشن"
0.0
واقعا خودمونو رها کردیم مدام به فکر بقیه هستیم (منظور همه چیز در جای خودش)
0.0
0.0
به نظرم ما خیلی هامون متفکر نیستیم که تولید محتوا کنیم یا با فلان مسیحی حرف بزنیم که مسلمان بشه
0.0
پس باید داشته ها رو تکثیر و توزیع کرد.
0.0
وقتی ما یه سایت به زبان انگلیسی نداریم , یا یه بخش انگلیسی زبان فعال تو همین تالار نداریم نباید انتظار داشته باشیم که همه بیان مطالب فارسی ما رو بخونن
0.0
0.0

(۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۲۵)Gryffen نوشته است:  کار فرهنگی که خوبه !!
اما خوب من بیشتر تمرکز رو تو این تابستون گذاشتم رو ترجمه ی یه سری مقاله در باب قراماسونری - تاریخچه ی یهود - کابالا و چند تا موضوع دیگه
0.0
شما چرا این همه فقط به فراماسونری میپردازین
0.0
یه مستند تو تلوزیون در مورد لژ های فراماسونری نشون میداد و از مردم انگلیس درباره یه لژ علنی توی خیابون شهرشون پبرامون دخالت های سیاسی فراماسون ها می پرسید.
0.0
حالا هی شما ترجمه کن که فراماسنری یه چیز مخوف و سری هست !
[تصویر: confused.png]
کی باورش میشه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، فدايي ولايت ، Gryffen ، یاســین ، fiftynine
۱۳:۲۵, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
اگر تصمیم بر اینه که کار فرهنگی بزرگ و موثری انجام بدید، پیشنهاد می کنم گروهی تشکیل بدید و مشورت و مطالعه کنید، سپس با دعوت از کاربران در مرحله ی اجرا، به هدفتون برسید.
تجربه نشون داده اگر می خواید به همچین اهدافی برسید، باید مدیریت داشته باشید، تا بتونید برنامه ریزی کنید و از افراد در مرحله ها و کارهای مشخص، دعوت به همکاری کنید.
با یافتن راه ها و ابزارهای این کار، برنامه ی اجرایی بنویسید و یک سایت بزنید و افرادو برای کاری که می تونن خوب انجام بدن دعوت کنید.
دوستان و افراد باید تلاش شما رو ببینن تا کاری انجام بدن. خیلی ها دوست دارن، اما دلیل عدم اجرا اینه که انگیزاننده ای وجود نداره. شاید بهترین انگیزه برای کار فرهنگی که توضیح دادید، نتیجه باشه. پس کسب یک نتیجه، می تونه انگیزاننده ای برای تلاش های بعدی و بزرگتر و همچنین بلندمدت تر و دلگرمی و اشتیاق به همکاری بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۳:۴۶, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۳:۵۲)59-11(یامهدی) نوشته است:  
شما چرا این همه فقط به فراماسونری میپردازین
یه مستند تو تلوزیون در مورد لژ های فراماسونری نشون میداد و از مردم انگلیس درباره یه لژ علنی توی خیابون شهرشون پبرامون دخالت های سیاسی فراماسون ها می پرسید.
حالا هی شما ترجمه کن که فراماسنری یه چیز مخوف و سری هست ![تصویر: confused.png]
کی باورش میشه .

با سلام
خب من فراماسونری رو از دید سیاست بهش نگاه نمی کنم
من این فرقه رو به چشم یک انجمن مخفی نگاه می کنم
و دوست داریم بیشتر با اداب و رسومشون آشنا بشم

در ضمن برای این که با هاشون مبارزه کنیم اول باید اطلاعات خیلی کاملی ازشون داشته باشیم
یعنی این که یه جوری عقیده اشون رو بفهمیمم
یا یه جوری از خودشون باشیم تا بفهمیم چی می خوام و برای بر آوردن خواستشون چی کار می کنند
این وقت می تونیم بفهمیم ما چی می خواهیم و چه جوری باید بدستش بیاریم !!
۱۷:۲۶, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
ببخشید آقایون،فکر کنم بحثو درست متوجه نشدید
مسئله این تاپیک صرفا انتشار متن نیست.اونی که گفتم فقط یه مثال بود،نمیدونم چرا کلا گیر دادید به همون
مثلا ایده شما میتونه این باشه که یه سرویس اشتراک ویدئو ی مذهبی ساخته بشه.یا انیمیشن ساخته بشه
یا مستند ساخته بشه.یا هرچی...
موضوع این تاپیک،دریافت ایده های نو برای کار فرهنگیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، میلاد.م
۱۰:۴۸, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
چی شد دوستان؟ چرا رفتید؟BlushHuh
۱۱:۳۴, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
متاسفانه حتی با وجود ایده های مختلف ، "متخصص معتقد" بسیار اندک هست.

ضمنا بزار خیالتون رو راحت کنم بخش بزرگی از حاکمیت عامل اصلی سنگ اندازی جلوی کار فرهنگی هست ! این رو به این دلیل میگم که خودمون درگیر یک کار گروهی بودیم اجازه ندارم همه چیز رو باز کنم فقط اینقدر بدونید یک تیم 5 نفره (بعضی متاهل) تمام وقت ، برای پروژه ای کار می کردیم ، حالا ما که مجردیم هیچ ، دوستان متاهل تمام وقتشون رو واسه کاری گذاشته بودن که تو مدت کار هیچ درآمدی نداشتن دیگه تصور کنید فشار رو !
آخرش وقتی کار به یک جای خوب رسیده بود ، با ارگان های مختلف در باره اسپانسر شدن صحبت کردیم دریغ.تصور بکنید کاری که داشتیم ارائه میدادیم در ایران منحصر به فرد بود ! منحصر به فرد !!

تو مملکت ما حاضرن میلیارد ها صرف کار بیهوده ای مثل رژه بسیح و یک سری مسخره بازی بکنند اما کار واجب تر رو ول کردن!

این حرف ها رو واسه نا امید شدنتون نزدم فقط خواستم بگم اگه می خواین کاری تاثیر گذار بکنید تنها رو کمک خودتون حساب کنید ! تو مملکت هیچ کس دلش واسه فرهنگ نمی سوزه . فقط خودتون هستید ، اگه هستید بسم الله . . .

و آخرش هم با تمام خستگی و زحمت هایی که می کشید می بینید تاثیر کوچیکی گذاشتید اونقدر که محسوس نیست.

کار ، کار خیلی سختیه !
ضمنا ایده هاتون رو خواهشا یکم بزرگ کنید ، قصد بی احترامی ندارم ولی واقعا فکر می کنید با مقالاتی که می نویسید اون هم در اون سطح ابتدایی که می آید یکسره معرفی 4 تا نماد می کنید اسمش میشه کار فرهنگی ؟!

ایجاد فضایی مثل فیسبوک هم بارها اجرا شده (مثلا افسران) مشکل اینجاست اینقدر تابلو کار میشه که فقط خودی ها رو به اردوگاه خودتون دعوت می کنید و این یعنی هـــیچ.

من نمی تونم راه درست رو معرفی کنم چون اونوقت بعد 3 سال از وقت گذاشتن تو این زمینه اینجوری کار زمین نمی خورد اما می تونم شکست هایی که تو این مسیر خواهید خورد رو ببینم و بگم Big Grin

فکر هاتون رو بزرگ کنید ! اینجور چیزهای کلیشه ای دیگه جواب نمیده !
کار باید جوری باشه که فقط از خودی ها دعوت نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]