|
دروغ جدید گوگل از راه رسید؛ بنویسید ایران ، بخوانید هند!
|
|
۱۳:۱۴, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز، سرویس ترجمه شرکت گوگل
google translate که در فضای مجازی کاربران نسبتا زیادی دارد در اقدامی غیر حرفه ای و با دستکاری کردن این سرویس، پرده ای دیگر از وابستگی گوگل به سازمان های سیاسی آمریکا را فاش کرد. این شرکت در اقدامی مغرضانه هر جمله و یا کلمه ای را که به سود ایران باشد و در تضاد با منافع امریکا و رژیم صهیونیستی، به دلخواه خودش ترجمه می کند. به عنوان نمونه با تایپ جمله ای با عنوان "ایران شکست خواهد خورد"، جمله ی Iran will fail نشان داده می شود اما با تایپ جمله ی "ایران پیروز خواهد شد" جمله ی India will win نمای داده می شود! منبع:عرش نیوز من خودم امتحان کردم... ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۸, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بابا حوصله دارین بذارین هند پیروز بشه بخیل که نیستیم
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
درست ترجمه میکنه ... من امتحان کردم .....!!!!!!
|
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان طبق آخرین بررسی بنده درستش کردن
دیگه مشغول این قضیه نشید یا علی |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
درست شده
اصلا اگه یه زمانی هم بود از قصد نبوده. مگه مردم جهان بیکارن که بیان از این کارا بکنن؟ که چی بشه آخه؟ مثلا فک کن اشتباه به جا ایران نوشت هند. آخه گوگل که بی کار نیست. اگه نوسنده ی داستان تخیلی شده بودین بهتر بود و برا جامعه نفع هم داشت. به جا این کارا برین دنبال علم برین دنبال موسیقی برین دنبال عبادت صحیح برین دنبال تحقیق علمی اصلا برین بشنین در و دیوار رو نگاه کنین نه این که با گیر دادن به ترک دیوار وجهه ی دین و کشور و ملیت خودتون رو خراب کنین و یه عده رو گمراه کنین و به همه چیز بد بین کنین. حق الناس همینه خوب. پس فردا باید جواب گو باشین. بعد از مرگ می پرسن وقتت رو چطور استفاده کردی؟ می خوای بگی به ترک دیوار گیر دادمو مردمو از پیشرفت باز داشتم؟ می خوای بگی به بقیه تهمت زدم؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: p352_hjg.jpg]](http://uploadtak.com/images/p352_hjg.jpg)