|
اشعار نماز
|
|
۱۹:۵۱, ۲۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۱۹:۵۹ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
جای چنین تاپیکی در بخش نماز کم بود. دوستان اشعار زیبا و ترجیحا کوتاه در مورد نماز را در این بخش قرار دهند. ----------------------------------------------------------- تا صورت غبار گرفته وضو گرفت احساس شرم من به حضور تو خو گرفت قد قامتی بگفتم ودیدم پس از سجود سر تا قدم ز عطر وجود تو بو گرفت --------------------------------------------- پایان هر حضور خداحافظی کنیم پایان هر نماز بود اول سلام اری نماز ثبت حضوری مجدد است الله گشته اول و اخر در این کلام* *نماز با الله شروع شده و به ضمیر ه که به الله اشاره دارد خاتمه می یابد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۶, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بهتر شويم! بايد اي دل اندكي بهتر شويم يا نه ، اصلاً آدمي ديگر شويم از همين امروز ، هنگام نماز با خدا قدري صميمي تر شويم مثل روياي درخت و روح گل زير احساسات باران ، تر شويم با همه افسردگي ، اميّدوار آتش در زير خاكستر شويم سيد حسن ثابت محمودي يا رب...! يا رب ار نگذري از جرم و گناهم چه كنم؟ ندهي گر به در خويش پناهم چه كنم؟ گر برانّي و نخواني و كني نوميدم به كه روي آرم و حاجت زكه خواهم؟ چه كنم؟ گر ببخشي گنهم ، شرم مرا آب كند ور نبخشي تو بدين روي سياهم چه كنم نتوانم كنم انكار گنه ، يك ز هزار كه تو بودي به همه حال گواهم ، چه كنم بار الها كرمي ، مرحمتي ، امدادي كاروان رفته و من مانده به راهم ، چه كنم دوش مي گفت شفق بار خدايا كرمي كه من آشفته دل و نامه سياهم چه كنم حجت الاسلام بهجتي شفق
|
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
دست از سر اقتدای محراب بکش رویای بهشت را از این خواب بکش از دست تو جانمازها خسته شدند لطفی کن و این نماز را اب بکش الهه ملک محمدی |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
روز محشر که جان گداز بود پرسش اول از نماز بود |