کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مخملباف چطور به اسرائیل کمک کرد؟
۱۷:۰۸, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش تراز به نقل از فارس، روز جمعه بود که خبر سخنان محسن مخملباف در جشنواره بین‌المللی فیلم اورشلیم در مدح فرقه ضاله بهائیت و در دوستی با اسرائیل منتشر شد.

وی در سخنانی در حاشیه این جشنواره خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفته بود: شما را دوست دارم اما خواهش می‌کنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راه حل نیست بلکه وضع را بدتر می‌کند.

وی همچنین خواستار حمایت اسرائیل و غرب از کسانی شده بود که به گفته او «نیروهای دمکرات» هستند و افزوده بود: بهتر است ایران و رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی فرهنگی داشته باشند.

پس از سفر او به سرزمین‌های اشغالی بود که ۱۵۰ تن دانشگاهیان، هنرمندان و روزنامه‌نگاران و کسانی که خود را حامی تفکرات وی می‌دانند در نامه‌ای سرگشاده به محسن مخملباف، تصمیم او برای شرکت در جشنواره‌ بین‌المللی فیلم اورشلیم را عمیقا نگران کننده دانستند.

این افراد که در میان آنها چهره‌های هنری و ادبی خارج‌نشین و اپوزوسیون از جمله اروند آبراهامیان، الهه رستمی، و حمید دباشی به چشم می‌خورد نوشتند: «تصمیم آقای مخملباف برای شرکت در جشنواره‌ای که مستقیما توسط دولت اسرائیل حمایت مالی می‌شود و قرار است از ایشان به شکل ویژه‌ای در جشنواره تقدیر شود، به مثابه‌ حمایت ضمنی وی از سیاست‌های آپارتاید دولت اسرائیل است».

اما مخملباف حتی به حامیان خارج‌نشین خود روی خوش نشان نداده و با دفاع از عملکرد خود گفته است: من مفتخرم که راهگشای سینمای ایران به اسرائیل بوده و هستم و بایکوت کردن و بیانیه نوشتن چیزی را حل نمی‌کند؛ چرا روشنفکران نمی‌کوشند با سفر و گفت‌وگو مشکل را حل کنند؟ چرا تلاش نمی‌شود نفرت مذهبی برطرف شود؟

[تصویر: 7_3.jpg]

سخنان مخملباف در حالی صورت می‌گیرد که چندسالی است رژیم صهیونیستی موج جدیدی از فعالیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی را برای آنچه مخملباف «گفت‌وگوی فرهنگی ایران و اسرائیل» خوانده آغاز کرده است.

این رژیم در حالی که به همراه ایادی خود در جهان عرب موج «ایران‌هراسی» و «شیعه‌هراسی» را به راه انداخته است با استفاده از برخی صهیونیست‌های ایرانی‌تبار در این رژیم، تلاش‌هایی برای بازسازی سروده‌های خوانندگان مبتذل دوران طاغوت کرده و موج‌هایی را برای آنچه «دوستی دو ملت ایران و اسرائیل» می‌خواند در فضای مجازی ایجاد کرده است.

در همین حال سخنان مخملباف در حالی بیان می‌شود که علاوه بر موج تحریم‌های سیاسی و اقتصادی علیه رژیم صهیونیستی، در سال‌های اخیر شاهد اوج‌گیری تحریم‌های فرهنگی و آکادمیک علیه این رژیم هستیم.

[تصویر: 8_2.jpg]

نیمه اردیبهشت گذشته بود که استیون هاوکینگ، استاد فیزیک دانشگاه کمبریج، ضمن تحریم آکادمیک رژیم صهیونیستی از سخنرانی در یک کنفرانس در شهر اشغالی بیت‌المقدس خودداری کرد.

او یک فیزیکدان نظری و کیهان‌شناس ٧١ ساله است که در حال حاضر، عضو انجمن سلطنتی علوم بریتانیا و همچنین عضو انجمن اسقفی علوم، آکادمی علمی کلیسای کاتولیک است و نظریه‌های وی در زمینه منشاء کهکشان‌ها، او را به یکی از معروف‌ترین دانشمندان زنده دنیا تبدیل کرده است.

پیش از این در طول چند سال گذشته افرادی چون «استیوی وندر» آهنگساز و خواننده سیاه‌پوست آمریکایی، «تون‌یاردز»، «چان مارشال» معروف به «کت پاور» و گروه آمریکایی موسوم به «دردهای خالص و پاک قلب» و ویلسون کاساندرا، خواننده زن سیاه‌پوست آمریکایی کنسرت‌های خود در تل‌آویو و سرزمین‌های اشغالی را لغو کرده بودند.

در این راه حتی کسانی چون «آلیس واکر» نویسنده سیاه‌پوست برنده پولیتزر که با نوشتن کتابی در حمایت از فلسطینی‌ها در این تحریم فرهنگی حاضر شده است، مورد خشم لابی صهیونیستی قرار گرفته و مورد حمله قرار گرفته است.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، nasimirad ، SAViOR
۱۶:۴۷, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
به گزارش سراج24 محسن مخملباف که این روزها برای اکران فیلمش در مورد فرقه بهائیت در سرزمینهای اشغالی به سر می برد در ادامه حضورش در خانه برخی افراد یهودی وابسته به رژیم تل آویو حضور پیدا کرد و باز هم خواستار گفت وگو بین ایران و اسرائیل شد! ظاهرا مخملباف هم که این روزها گرایش خاصی به سمت بهائیت پیدا کرده معتقد به دوستی بین مردم ایران و اسرائیل است!!!

[تصویر: %D9%85%D8%AE%D9%85%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%81-%DB%B2.jpg]

[تصویر: %D9%85%D8%AE%D9%85%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%81-%DB%B3.jpg]

وی که در فیلم جدیدش به بهانه صلح و دوستی به مدح فرقه ضاله بهاییت پرداخته است، خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفت: شما را دوست دارم اما خواهش می‌کنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راه حل نیست بلکه وضع را بدتر می‌کند.

مخملباف در این جشنواره با بیان اینکه سخنان مقامات صهیونیست برای حمله به مراکز اتمی ایران فایده‌ای ندارد، خواستار حمایت اسرائیل و غرب از کسانی شد که به گفته او «نیروهای دمکرات» هستند و افزود: آمریکا و اروپا نمی‌خواهد ایران دمکراتیک باشد بلکه تمام تلاش آنها مراقبت مسئله اتمی است.

وی با بیان اینکه ممکن است در آینده چنین فیلمی را درباره زرتشتیان یا ادیان هندی بسازد، گفت: من متدین نیستم اما نمی‌توان امور دینی و قدرت آن در امور را رد کرد؛ من پیروان بهائیت را در این فیلم انتخاب کرده‌ام زیرا آنان رویکردی دارند که می‌تواند برای پیروان دیگر ادیان نمونه باشد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]