|
جدا از پذیرش خانمهای بد حجاب معذوریم !!!
|
|
۱۳:۴۹, ۲۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم زنی که چادر را مایه آبرو و افتخار خود می داند؛ خانم «شریفی» بانوی خوشذوقی که ثروت و نام برایش از پایین درجه اهمیت برخوردار است. صاحب یک فستفود در خیابان سهروردی واقع در میدان شهید قندی تهران است. با توجه به اعتقادات عمیق دینی خود دست به اقدامی جالب در محل کار خود زده است. شیوه عمل ایشان را میتوان نمونه بارز و موفق امر به معروف و نهی از منکرِ عملی در جامعه امروز دانست. ![]() بانو شریفی اینطور شروع میکنند: «این مسئله ذهنم را مشغول کرده بود که چگونه میتوانم کاری برای راحتی حال مشتریان به خصوص زنان محجبه انجام دهم؛ که از طرفی باعث آسودگی آنها شود، از سویی دیگر بتوانم به نوبه خود کاری برای گسترش فرهنگ حجاب انجام دهم. از شب میلاد امام حسین(علیه السلام) در ماه شعبان شروع به دادن ده درصد تخفیف به خانمهای محجبه (چادری) کردیم. اقدامی که هدف آن رضایت خداوند بود نه شهرت و کسب موقعیت». حتماً مشتریان با شنیدن این مطلب متعجب میشوند؛ لطفاً از عکسالعمل آنها برایمان بگویید؟ «بله؛ عکسالعمل آنها متفاوت بود که حتی برای خود من هم جالب است. بهعنوان مثال وقتی همسران خانمهای محجبه برای پرداخت هزینه غذا با جمله ” ده درصد تخفیف حجاب” مواجه میشوند یکه میخورند و طوری نگاه میکنند که انگار کسی همسر آنها را زیر نظر داشته است. ولی عدهای هم هستند که خوشحال میشوند و استقبال میکنند. خانمها هم ابراز رضایتمندی میکنند و میگویند خدا را شکر که کسی پیدا شده و اینطور در راه گسترش فرهنگ اسلامی تلاش میکند. البته باید بگویم این شیوه تخفیف تنها برای یک نفر نیست. قرار بر این است که اگر یک دختر چادری به همراه دوستان غیر چادری خود باشد هم، برای کل آن فیش ده درصد تخفیف، محاسبه شود. شاید این عمل باعث تشویق بقیه به سمت حجاب کامل شود». ![]() «بله؛ خب، برای آنها هم جالب بود؛ بهخصوص اگر با مادر یا مادربزرگ چادری خود بودند. باید بگویم آنها نیز دو جور رفتار میکردند. برخی دختران ابراز ناراحتی میکردند و طوری نشان میدادند که لازم به این کار نیست یعنی لازم به دادن تخفیف نیست. ولی در مقابل دخترانی هم بودند که با خوشرویی رفتار میکردند و از اینکه به مادر و مادربزرگشان اینگونه توجه شده خوشحال میشدند. البته باید بگویم رفتار آدمها بستگی به تریبت خانوادگی آنها دارد. جوانانی که در خانوادههای با اصالت بزرگ شدهاند رفتار مناسبتری نسبت به دیگر جوانها دارند. دهنکجی و تنفر برخی افراد نسبت به حجاب برای من اهمیتی ندارد؛ آنها هم برای من محترم هستند. هیچگاه به آنها بیاحترامی نمیکنم و تنها سکوت میکنم». - برایم جالب بود که بدانم همسایههای فستفود شما با این اقدام چه برخوردی داشتند! «باید بگویم درباره این کار با آنها صحبت نکردم؛ چون همانطور که گفتم هدفم جلب رضایت خداوند است؛ ولی تصور میکنم پرسنل، به آنها خبر داده باشند. چون آبمیوهفروشی نزدیک ما تصمیم گرفت از نیمهشعبان این کار را انجام دهد ولی آن را نیمهکاره رها کرد». ![]() خانم شریفی تنها صاحب یک فست فود نیست. ایشان با حساسیت و دقت و دلسوزیی مادرانه زندگی پرسنل خود را نیز رصد میکند. خودش میگوید: اکثر کسانی که در مغازه مشغول هستند افراد دور از خانوادهاند که از شهرستان به تهران آمدهاند. همیشه سعی کردهام به نماز و کار خیر تشویقشان کنم. به طرز برخورد و حتی نوع پوشش آنها توجه میکنم. تلاش میکنم تا به ازدواج سوقشان دهم تا از گناه و آلودگی به دور باشند. بینش بلند و درک عمیق زنانی مانند بانو شریفی که در همان محدوده مغازه کوچک، خود را نمایان کرده نشانی است از پیوند ناگسستنی روح و جان زنان و دختران این مرز و بوم با اسلام عزیز. بزرگ بود و از اهالی امروز بود و با تمام افقهای باز نسبت داشت و لحن آب و زمین را چه خوب میفهمید http://charghad.ir |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۸, ۲۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۱۲:۲۶ توسط AnooshArian.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۲ ۰:۱۲)soshiant نوشته است: من از تفکر مدرنیسم یا اروپا مثال نزدم!من گفتم اینطور نیست که تمام مسلمانانی که در کشورهای اروپایی زندگی میکنند و بدون حجاب هستند،از اسلام دور یا مثلا کافر باشند.آنها نیز برای این عقیده ی خود توجیحاتی دارند که بعضی را گفتم (۲۵/تیر/۹۲ ۰:۱۲)soshiant نوشته است: درسته پوشش نمیتونه بیانگر تفکرات فرد باشه اما این مسئله مربوط به جامعه مدنیه نه جامعه دینی و مهدوی ، تو جامعه مدنی میگن هر کی آزاده هر چی میخواد بپوشه و در نتیجه ملاک تفکر شخص پوشش اون نیست اما جامعه دینی نمیگه هر کی هر چی میخواد بپوشه و در نتیجه ملاک تفکر هر شخص تا حدود زیادی به پوشش اون برمیگرده مخصوصا خانمها . درباره ی جامعه ی دینی و حکومت دین سالار که ریشه ی اشتباهاتیند که در مورد حجاب وجود داره،قبلا توضیح دادم،جامعه دینی در ایران در سال های 57 تا 67 و بیشتر،موفق بود،چرا که واقعا نود و هشت درصد مردم شیعه ی حکومتی بودند.یعنی همانطوری که حکومت انتظارش را داشت.اما امروزه همین بحث حجاب و دخترانی که با حجاب به قولی ناقص بیرون میان نشانگر ضعف پشتوانه ی مردمی حکومت دینی توی ایرانه. (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: من میگم کجاست دلایلت که این اسلام نیست؟ قرآن داره میگه اسلام چیه. توی این سخن شما دو تا نکته وجود داره،یکی اینکه مردم ایران کاملا مانند قرآن عمل نمیکنند،مانند دستوراتی در مورد زنان که گفته شده زن نباید بدون اجازه شوهر از خانه بیرون بیاد یا برتری زنان نسبت به مردان،چند درصد از زنان ایرانی قبول دارند که مردان از اونها برترند؟در ضمن اگر هم اینطور باشه پس شما هم باید برای اثبات این موضوع که در غرب مسیحیت وجود نداره از انجیل سند بیارید!نه از تاریخ. (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: اصلاً میشه مردم آذربایجان رو برای نمونه درنظر گرفت، چرا که در تمام تاریخ جزئی از ایران بودهاند و پیشینهی فرهنگی یکسانی دارن. هنوز هم بعضی از مردمشون چادر سر میکنن و از نظر حجاب درست مثل زنان ایرانی هستن، ولی بیحجابی در میان بقیهی مردمشون تقریباً فراگیر هست. دقیقا منظورتون رو نفهمیدم،میخواین بگین که آذربایجان به خاطر آزادی حجاب به این وضع افتاده؟اگه منظورتون اینه که باید بگم سخت در اشتباهین!الان عربستان به عنوان کشوری که توش زنها حتی حق رانندگی ندارن،خیلی کشور سالمیه؟ پوشش هم بخشی از عفته و من این رو قبول دارم.اما بهتون پیشنهاد میکنم در مورد بخش دوم جمله ی آخرتون تجدید نظر کنید!آزادی حجاب بخشی از حقوق زنه.زن ایرانی باید حق انتخاب داشته باشه. (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: فقط میتونم تعجب کنم از اینکه شما موضوع رو نمیدونید و فکر میکنید حکومت گفته حجاب کامل. آشکار نشدن طرح بدن دقیقا حجابیه که در اسلام اومده و واجبه،این همون حجاب کامله دیگه عزیز من!در ضمن بی حجابی هم نه دوست عزیز!ما در ایران که بی حجابی نداریم!زن ایرانی در وهله ی اول که مجبور به حجاب داشتنه،الان بحث بر سر مقدار حجابه،اگه انتخاب پوشش آزاد بود،اون وقت میشد گفت که بی حجابی و باحجابی. (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: آمارتون خیلی بیپایه هست. توصیه میکنم آماری که خود آمریکاییها یا باقی کشورهای اروپایی میدن رو ببینید. آمار ما چه در تجاوز و چه در قتل به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. نمیخوام بگم این روش درسته ها،دوستان چپ چپ هم نگاه نکنند چون بنده هم معتقدم چیزی که میگم خلاف گفته های خدا در تمام ادیانه.اما در اروپا و ایالات متحده آمار تجاوز به عنف محدود به یک سری از انسان های بسیار فقیر و یک سری از انسانهاییه که دچار بیماری روانین!دلیلش هم اینه که قدم به قدم فاحشه خانه هایی هست که باعث میشه شهوت به کوچه و بازار سرایت نکنه.فکر میکنم جمله ای از مطهری باشه که میگفت (نقل قریب به مضمون) : «همانطور که اگر خانه ای دستشویی نداشته باشد به گند کشیده میشود شهری هم که دستشویی نداشته باشد به گند کشیده خواهد شد» به هر حال آنها چاره ی کارشون رو پیدا کردند،به همین دلیله که در شهرهای اروپایی گاها وقتی زنها برهنه به معابر میان نه تنها کسی با اونها کاری نداره که حتی مورد چشم چرانی هم قرار نمیگیره. (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: این حرف قرآن هست که انسان از جهت مقابله با شهوات ضعیف آفریده شده(سوره نساء، آیه 28)، و به زشتکاری حتی نزدیک هم نشود(سوره انعام، آیه 151). انکار که نمیتونم کنم!چون باید پنج تا هشت صفحه پاسخگو باشم!اما لطف کنید و یک مثال علمی بزنید نه دینی.چیزی که همه قبول داشته باشن نه فقط مسلمانها. (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: اتفاقاً این حرف فروید هست که غریزه با آزاد گذاشتن فروکش میکنه و با بستن غلیان میکنه. امام علی(علیه السلام) برعکسش رو فرمودهاند، که هرچه آزادتر گذارده بشه سرکشتر میشه. درباره ی منبع این جمله جستجویی کردم اما با تناقض روبه رو شدم،عده ای مثل شما فکر میکنن و عده ای هم معتقدن که این جمله مال امام علی یا حتی پیامبره.به هر حال من قصد نداشتم استفاده ی مذهبی از جمله کنم،فقط به عنوان یک جمله ی علمی بهش استناد کردم که درسته.یه طرح زیبایی دیدم که در وسط یک کاغذ نوشته شده بود،لطفا جمله ی پایین را نخوانید،بعد پایین تر نوشته شده بود ای کاش کمی تحمل میکردید!بالاتر هم این جمله نوشته شده بود. نمیشه این رو انکار کرد،البته عنصری که باعث این موضوعات میشه کنجکاویه،اما در مسائل دیگه هم واقعا وجود داره،یکی از نشانه هاش همین بحث حجابه،نتیجه ی کشف حجاب چی بود؟الان نتیجه ی حجاب اجباری چیه؟ (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: من بیحجابی رو تهوعآور ننامیدم، گفتم ناپاک هست و باعث میشه ما احساس بدی داشته باشیم(از وجودشون در عذاب باشیم). آیا اینکه بیحجابها کم نیستن باعث میشه ماهیت این کار تغییر کنه؟ شما فرمودی بی حجابی مث یه ماسک تهوع آور میمونه که ما نباید تحملش کنیم. (۲۵/تیر/۹۲ ۲:۱۸)درست پسند نوشته است: ما دربارهی اتفاقات بدی که در صورت آزاد شدن بیحجابی رخ میده قدر یه مثنوی بحث کردیم، اون وقت طوری میفرمایید که انگار ما گفتیم اتفاقات خوبی میفته! طبق گفته ی شما جهان غرق در فساده چون الان دیگه اکثر نقاط دنیا حجاب یک انتخاب آزاده،البته به غیر از جاهایی که ممنوعه. |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
دوستان بحث در مورد قانون حجاب جایگاهی در این تاپیک نداره.
چنانچه مایل به ادامه بحث هستید تاپیک جدید ایجاد کنید گرچه قبلا بارها در مورد این مساله و مضرات و فوایدش در تالار صحبت شده. بنا به درخواست ایجاد کننده تاپیک تاپیک بسته می شود دوستان اگر مایل به ایجاد تاپیک جدید بودند میتونن به بنده پیام خصوصی بدن تا من پست های مربوطه رو به تاپیک جدید منتقل کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 14328135952398471639.jpg]](http://uploadax.com/images/14328135952398471639.jpg)
![[تصویر: 73273131770010580024.jpg]](http://uploadax.com/images/73273131770010580024.jpg)
![[تصویر: 28695311626985409889.jpg]](http://uploadax.com/images/28695311626985409889.jpg)