|
آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
|
|
۶:۲۰, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۴:۲۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام من چند روزه دارم به چند مورد در رابطه با آقایان فکر میکنم ولی به نتیجه نرسیدم گفتم تو تالار بیان کنم شاید کسی جواب یا دفاعیه داشته باشه چندتا چرا برام پیش اومده: 1.چرا بعضی از مردها براشون مهمه که همسرشون شاغل باشه ولی بعضی دیگر دوست ندارند؟ 2. چرا مردها وقتی خواهرشون ازدواج میکنه تو دوران نامزدی ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن مثلا اخم میکنن قهر میکنن واسه داماد قیافه میگیرن همش میگن چرا انقدر زیاد میاد خونه ی ما چه خبره هر روز هر روز اینجاست چرا انقدر بیرون میرین اگه به بابا نگفتم و... بعد که خودشون نامزد میکنن همه اینکارا رو میکنن کسی نباید حرف بزنه؟ 3. چرا مردها همه چی رو واسه خواهراشون بد میدونن ولی واسه خودشون خوب؟ 4. چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟ 5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟؟؟؟؟؟ از این سوال ها زیاده حالا اینارو جواب بدید ممنون خانمها اگر سوال دارید بپرسید ![]() ![]() ![]() هدف از ایجاد این تاپیک شناخت بیشتر آقایون هست ماکه نتونستیم بشناسیمتون ببینیم خودتون(یعنی آقایون) خودتون رو می شناسید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! قوانین لطفا از انحراف مبحث خودداری کنید اینجا مربوط به سوالات مربوط به ازدواج و زند نیست. اون مبحث رو میتونید در تاپیک زیر پیگیری بفرمایید: اگر به عنوان توجه کنید نوشتم آقایان پاسخ بدهند و خانم ها سوال بپرسند نه اینکه آقایان بپرسند و خانم ها جواب بدهند خانم لطفا از جواب دادن به سوالات خودداری کنید زیرا مخاطب پاسخ گو مردان می باشند. باتشکر به درخواست کاربران سوالات در لیست زیر مرتب شده اند 6.شما آقایون چرا اینقد اعتماد به نفس بالا دارین؟؟؟ 7.چرا اینقدر مامانی هستین؟ 8.شما آقایون در چه صورتی به دختری علاقمند میشید !!! ؟؟؟این ابراز علاقه راسته یا فیلمه!(به اصطلاح مخ زنی)اگه دروغه چرا ابراز میکنید!!ملاکهای درونیتون چیه؟ 9.اگر دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟ 10.چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟ 11.چندوقت پیش یه بحثی مطرح شد درمورد شکلکا و نوع نوشته ها و .... منم فکر میکردم این قضیه فقط مربوط به 2,3 نفر میشه ولی ظاهرا فراگیرتره!!!!!میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه!!!) 12.بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟ 13.چرا الان زن وشوهر جوان جدا زندگی می کنند ؟همه دنبال خونه نقلی هستن تا زندگی مشترکشون جدا باشه ؟ چرا دیگه خونه ها پدر بزرگ و مادر بزرگ ندارن ؟ 14.راستي زندگي كردن با مادرشوهر رو تو اين دوره زمونه چرا حتي دامادها هم خيلي به ندرت قبول ميكنن؟؟؟؟ 15.آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره؟ 16.خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستن البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟17.سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه؟ 18.واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟ 19.اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟ 20.دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟ 21.چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه؟ 22.چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟ 23.میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟ 24.غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟ 25.چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟ 26.اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟ 27.اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟ 28.توی بحث های زن وشوهری که تو زندگی پیش میاد وقتی دو طرف باهم قهر میکنن وقتی خانم میبینه آقا برای آشتی پیش قدم نمیشه خانم پیش قدم بشه از نظر آقایون چه برداشتی میشه؟ 29.کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟ 30.درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟ 31.شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟ 32.یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟ 33.آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟ 34.یه خواستگار داشتم . تو جلسه ی دوم یه حرف خیلی مزخرفی زد . رو در رو خواستم یکی بزنم در گوشش . این کار رو نکردم .جنگ فامیلی اتفاق نیفته .کلا سیلی زنونه تو گوش یه مرد مزخرف به نظرتون جواب میداد؟ 35.اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید آیامخالفتی ندارین؟؟؟اگه سفرکاری باشه ؟ 36.استقلال مالی خانم ها برای چی برای شما اقایون خیلی داره هایلایت میشه ؟؟ 37.آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟ 38.غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟ 39. فکر کنید تازه ازدواج کردین و همون اوایل گوشی خانومتون مداوم مزاحم تلفنی یا تماس اشتباه داره... چه عکس العمل درونی (تو ذهنتون) و یا بیرونی(نوع برخوردتون ) دارید؟ 40. اگر همسرتون بهتون بگه که قبلا فلانی خواستگار من بوده و شما اون شخص رو بشناسید باز چه عکس العمل بیرونی و درونی دارید؟ 41.اگر همسرتون با پوشش چهره زیباتری داشته باشه و بعد از محرم شدن و دیدن چهرش بدون پوشش اون زیبایی قبلی رو نداشت درصورتی که شما منتظر دیدن زیبایی بیشتری بودید چه عکس العمل درونی و بیرونی خواهید داشت؟ 42.بالاخرع هر کس قبل از انتخاب همسر به ملاک زیبایی مقداری بها میدهد. چند درصد معیار شما زیبایی بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان ایا با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها میدادم و یا ای کاش کمتر بها میدادم و با کیس های دیگری ازدواج میکردم؟ 43. معیار داشتن خانواده خوب و با اصل و نسب چند درصد معیار ازدواج شما بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها و توجه بیشتری میکردم و یا برعکس؟ 44. پیش از ازدواج و مراسم رسمی عقدتون چه مدت با همسرتون اشنایی داشتید؟ و بعد از ازدواج چند درصد همسرتون همونی بود که شما شناخته بودید؟؟؟؟؟؟ برای پرسیدن سوالات آقایان و پاسخگویی خانوم ها به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید:
|
|||
|
| آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۹, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۳:۲۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #421
|
|||
|
|||
نقل قول:جالبه که کسانی هم بحث میکنن که توی level یک موندن... نه دیگه خداوکیلی حرف حقه ! ما هنوز توی level 1 هستیم به قول شما , داریم بر مبنای عقل نظری بحث میکنیم که ان شالله مبنای عقل عملی ما باشه .رفیق های متاهل مون هم هنوز قصد طلاق ندارند و گرنه حتما بهشون پیام خصوصی میدادم . نقل قول:من گفتم شما بفرمایید من چکار کنم ؟ من میگم چیزی که میگید تو عرف نیست که زن اول بره واسه شوهر عزیزش زن دوم بگیره. گفتم که عرف و قوانین به نفع خانم هاست در ضمن کسی از فداکاری صحبت کرد ؟
|
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #422
|
|||
|
|||
نقل قول:رفیق های متاهل مون هم هنوز قصد طلاق ندارندیعنی اینقدر آقایون متاهل مطمئنن که اگه جواب بدن، تو زندگیشون شر میشه؟ تقیه رو برای اینجور وقتا گذاشتن دیگه... من این عدم پاسخ رو بیشتر به منزله غیرت آقایون تالار میدونم... مثلاً آقای ایکس فکر میکنه اگه بیاد و در مورد عشق به همسر توضیحی بده یا حرف منو تایید کنه، یکی از اونایی که تو تالار میشناسنش، ممکنه دیگه به خودش و همسرش به یه چشم دیگه نگاه کنن... البته حق هم دارن ها!!! اما صادقانه بگم... جو بسیار بد و دید افتضاحی نسبت به ازدواج در بین مجردها رواج پیدا کرده که نیاز به یه سری روشن سازی داره... من به عنوان یه زن متاهل تمام تلاشم رو کردم که به دخترخانومای تالار بفهمونم ازدواج خوب یه بازی دو سر برده... زن هم در زندگی بهش خوش خواهد گذشت و صرفاً بردگی نخواهد کرد... اما آقایون هیچ تلاشی نکردن و چون پسرهایی مثل شما نوشته های امثال منو خوندن، بیشتر این تفکر بین پسرها ایجاد شد که "واسه ما بده اگه ازدواج کنیم، چون باید کولی بدیم..." یعنی من به عنوان یه زن توضیحات و نتایج تحقیقات میدانیم و تجربیاتم رو در اختیار همه قرار دادم... اما مردها این کار رو نکردن... لذا باز هم تعادل ایجاد نشد و باز یه طرف دیگه قضیه میلنگه... اما موضوع زن دوم... قبلاً هم گفتم: اگر یه مردی میخواد صرفاً یه زن رو از لحاظ مالی ساپورت کنه، که چرا حتماً باید بهش محرم باشه؟؟؟ اون پول رو بده زنش که به اون خانم بده... یا نه... خودش چشماشو درویش کنه و به مردم بدون چشمداشت کمک کنه... اما اگه کمبود عاطفی و جنسی بعضی از خانم های جامعه فکرشون رو مشغول کرده، بهتره اجازه بدن این خانوما با آقایونی که شرایط ازدواج دائم ندارن ازدواج کنن... اینجوری نه سیخ میسوزه و نه کباب... |
|||
|
|
۴:۱۶, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۴:۲۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #423
|
|||
|
|||
|
اگر یادتون باشه این تاپیک یک بار دیگه وارد حاشیه شد و دقیقا هم با یک بحث مشابه! همونطور که اوندفعه هم عرض کردم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid256324 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid256471 (۵/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۹)مجید املشی نوشته است: نشد. قرار این نبود که برخورد ها بدور ار نگه داشتن حرمت های همدیگه باشه.لذا خواهش می کنم از همه ی عزیزان که در وهله ی اول رعایت اخلاقیات رو داشته باشن و از بکار بردن الفاط نامناسب پرهیز کنن. این تاپیک از جمله تاپیک هاییه که پتانسیل ارسال های چت رومی(ارسال های بدون محتوا و دیالوگ های کوتاه بی هدف) رو داره. لذا دوستان سعی بفرمایند تا هر ارسالشون با کمی تامل باشه تا برمبنای سوالات مطرح شده از ابتدای بحث که بسیاریش هم بی پاسخ مونده بحث روند درست خودش رو طی کنه. کسی حرفی برخلاف قوانین تالار زد و اصول اولیه ی بحث کردن رو رعایت نکرد کافیه گزراش بفرمایید تا سریعا پیگری بشه. این کمک شما خیلی میتونه به نظارت بهتر و دقیق تر این موضوع به صورت اخص و موضوعات دیگه ای تالار به صورت اعم بینجامه. شما خودتون ناظر هستید بر این تاپیک ها. وقتی دیدید بحث به حاشیه میره یا کسی برخلاف قوانین تالار برخورد کرد شما حق ندارید جواب بدید. تنها باید گزراش بدید تا بررسی بشه وگرنه هردو مقصرید. لطفا بندهای قوانین تالار رو بخونید. قوانین تالار بیداری اندیشه در ضمن همه ی دوستان میتونن با هر عقیده ای نظرشون رو در چارچوب قوانین تالار ابزار بفرمایند. تنها ما میتونیم با دادن پاسخ های مبرهن نظر مخالفمون رو ابزار کنیم نه اینکه جبهه گیری کنیم. |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۵ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #424
|
|||
|
|||
|
با یاد جق
آقایون متاهل تالار ... این بی پاسخ بودن شما به این این ارسال برای من یک پاسخ تلقی میشه ... لطفا به این سوال حتی اگه شده در پ.خ پاسخ بدید .. گفتم برام خیلی خیلی اهمیت داره ... نمیخوام اشتباهی کرده باشم ... با تشکر یاالله |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #425
|
|||
|
|||
|
لطفا خانم گرامی رو این مساله حساس نباشید،
این مساله خط قرمز تاپیکه. چی رو میخواهید بدونید،پول داشته باشن و زن اولشون از مزه بیفته جراتشو پیدا میکنن و میرن میگیرن. چون پول دارن.هر کسی هم تو این دنیا یه قیمتی داره.بعضی ها قیمتشون یعنی کل دنیا و خودشونو نمیفروشن.اما ما تو دنیای کثیفی زندگی میکنیم.ادما پول رو خیلی دوست دارن. این حق مرد ها در اسلامه.دیشب دیدم یدفه تعداد اقایون شرکت کننده زیاد شد. بیخودی با این جامعه ی اماری و جواب های ...... خودتو اذیت نکن. تازه مورد دیدم فکر کرده چون خوش تیپه و دختر کش، با اینکه بی پول بوده زن و مخلفات داشته.خودتو ناراحت نکن.یکی هم هست پول داره و اما معرفت هم داره.از این غلطا نمیکنه. مردان جنسشون خرده شیشه داره .حالانظرات من رو جدی نگیر.میگن غلطه.درست نیست. .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۷ شوخی زشت آقایان با خانم ها ! | پارمیس | 15 | 5,227 |
۵/خرداد/۹۴ ۳:۰۵ آخرین ارسال: sam101 |
|
| خانم ها حتما بخوانند/آقایان هم بخوانند برای خانمها بگویند؟! | nasim.h | 1 | 2,194 |
۷/خرداد/۹۲ ۱۱:۰۳ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|

.