کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شما دینتان را فروختید،ما خریدیم!
۱۱:۳۳, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
به گزارش جهان، "جواد فرهنگی" در صفحه گوگل پلاس خود نوشت:
بانوی محجبه ای در یکی از سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای در فرانسه خرید می‌کرد؛ خریدش که تموم شد برای پرداخت رفت پشت صندوق. صندق‌دار یک خانم بی‌حجاب و اصالتاً عرب بود.

صندوق‌دار نگاهی از روی تمسخر بهش انداخت و همینطور که داشت بارکد اجناس را می‌گرفت اجناس او را با حالتی متکبرانه به گوشه میز می‌انداخت. اما خانم باحجاب ما که روبنده بر چهره داشت خونسرد بود و چیزی نمی‌گفت و این باعث می‌شد صندوقدار بیشتر عصبانی بشه ! بالاخره صندوق‌دار طاقت نیاورد و گفت: «ما اینجا توی فرانسه خودمون هزار تا مشکل و بحران داریم این نقابی که تو روی صورتت داری یکی از همین مشکلاته که عاملش تو و امثال تو هستید! ما اینجا اومدیم برای زندگی و کار نه برای به نمایش گذاشتن دین و تاریخ! اگه می‌خوای دینت رو نمایش بدی یا روبنده به صورت بزنی برو به کشور خودت و هر جور می‌خوای زندگی کن!»

خانم محجبه اجناسی رو که خریده بود توی نایلون گذاشت، نگاهی به صندق‌دار کرد… روبنده را از چهره برداشت و در پاسخ خانم صندوق‌دار که از دیدن چهرهٔ اروپایی و چشمان رنگین او جا خورده بود گفت: «من جد اندر جد فرانسوی هستم…این دین من است . اینجا وطنم…شما دینتون را فروختید و ما خریدیم.

منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، 59-11(یامهدی) ، mahdyshr ، سرباز سید علی ، mohammadhadi ، مجید املشی ، Hadith ، مهدی2012 ، Asma ، Bahar ، ترنم ، Aryha
۲۳:۵۲, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:شما دینتون را فروختید و ما خریدیم

دمش گرم. چه جمله ای گفت. من اگه به جای صندوق دار میبودم از شرم میرفتم خودکشی میکردمSmile.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۱۲:۰۱, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۲:۰۳ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: hijab-poster-edoardo-12-big.jpg][تصویر: hijab-poster-edoardo-09-big.jpg]
[تصویر: hijab-poster-edoardo-13-big.jpg]
[تصویر: 38.jpg]
[تصویر: 39.jpg][تصویر: 108337.jpg]

فابیان زیباترین وثروتمندترین مانکن فرانسه ودنیا که به اسلام پناه آورده است

اسم وعکس چند میلیون نفر دیگر را میخواهید برایتان کپی کنم که دین ما را به قیمت های
گزاف خریده اند در اوج شهرت قدرت وثروت ولذت دنیا، اسلام را تنها پناهگاه خود تشخیص دادند
شاید زمان رسول الله اولین کسانی که به اسلام پناه آوردند بردگان وپا برهنه ها بودند
چرا امروز بیشتر آسیب دیدگان ثروت وشهرت از این سونامی ها ی دنیایی به آغوش
محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مهربان ما پناه آوردند .
چه کم داشتند که محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زیبایمان ،آن را به این بردگان مدرن هدیه داده است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مهدی2012 ، farzad313 ، Bahar ، soheyl68 ، مصطفي مازح7610 ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا