|
بحث و گفت گو درباره ی سری فیلم های " اره - Saw "
|
|
۱۲:۲۴, ۲۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۹:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز فیلم سینمایی ارهSaw یا همان اره مویی (JigSaw)رو تقریبا همه دیدند(البته به جز کسانی که باخون میونه ی خوبی ندارند)اما مطمئنا آنقدر جذب بازی بی نظیر Tobin Bell و Shawnee smith شدند که فراموش کردند پیاماین فیلم معروف که فیلم نامه ی بسیار ساده و درعین حال پیچیده ای دارد، چیست.خودم یکی ازکسایی هستم که فیلمایی که خون و خونریزی داشته باشه رودوست دارم حالا این که دیگه خوراکمه.البته میدونم این خودشیه نوع مریضیه اما در پی کشف درمان مریضیه علاقه به خون ریزی درفیلم هستم. ![]() ولی الان تصمیم گرفتم درحد فهم خودم ازفیلم ،تحلیلی داشته باشم اما ازدوستان عزیز هم در کامل شدن و صحیح شدن این متن کمک میخوام. امیدوارم برای دوستان ارزش وقت گذاشتن داشته باشه. داستان اصلی فیلم درمورد مردیست با نام جان کریمیر(Tobin Bell) که بعدازاینکه متوجه میشه سرطان داره ودکترها او رو ناامید میکنند،دست به خودکشی میزنه.اما جان ازاین خودکشی به صورت معجزه آسایی جان سالم به درمیبره. پس ازاین اتفاق تصمیم میگیره کسانی که خیانت و اشتباهی انجام میدن رو شکنجه بده.هرکس ازهرعضوی ازبدنش که ازطریق اون کاربدی انجام میداده راشکنجه و زجرمیده.مراحل شکنجه اوهم به شکلی طراحی شده که هرکس ازتمام مراحل زنده بیرون بیاد یک حس وابستگی به جان رواحساس میکنه وبااو همکاری میکنه برای ادامه کار.که اولین کس همان آماندا(Shawnee Smith)بود.کل داستان حول زجر دادن و مجازات کردن افراد خطاکارمیگرده که پلیس هم درهرپارت این فیلم تقریبا ناموفقه... کل پارت های این فیلم در یک راستای زمانی اتفاق نمی افتد.مثلا بعضی سکانس های آن برای مثال در پارت5از سکانس های پارت2زودتراتفاق افتاده امابدلیل سبک فیلم آنرا بعدها نشان میدهد... اما خواسته ی اصلی داستان همانند خیلی فیلم های دیگرهالیوودی تلاش برای اثبات دروغین حقانیت حکومت های شیطانی رادارد.در طول فیلم دیالوگ ها وجملاتی اززبان بازیگران فیلم مخصوصا "جان" میشنویم که کاملا متوجه این موضوع میشویم. به چندجمله از صحبت های"جان" توجه کنید: -یادت باشه برای اینکه بتونی همه اینها روراحت پشت سر بذاری اول باید ازشیطان کمک بگیری و بعدهم قوانین رودرنظربگیری وبهش عمل کنی.قوانین بسیار ساده هستند . . . -قطعاتی که من از بدن افراد برمیداشتم نشون میداد که اون شخص یه چیزی کم داره.یک تکه حیاتی از معمای انسانی.غریزه بقا -من دارم باهات صحبت میکنم.ولی خودت به من گوش نمیدی -مگه تو الان نباید منو راضی کنی که دوست من هستی و باید من روراضی کنی که اسرارم روبهت بگم -یادت باشه وقتی رفتی توی جهنم ،فقط شیطان میتونه تورو بیرون بیاره!!!!! -تئوری تکامل تدریجی داروین مبنی بر بقای موجودات که بر اساس سفرش به جزایر گالاپاگوس بوده، امروزه دیگه دراین سیاره کارایی نداره،نوع بشر طوری شده که نوعی تمایل یا آرزویی برای بقا نداره. -میدونی آگاهی نسبت به مرگ هرچیزی روعوض میکنه.اگه من الان زمان دقیق مرگت روبهت بگم زندگی توازاین روبه اونرومیشه... -بعد ازاینکه یکی به توبگه که داری میمیری طوری میشه که انگارکاملاشکستی نگاه توعوض میشه بوهابرای توتغییر میکنندهیچ چیز روازدست نمیدادی اززیبایی یک لیوان آب گرفته تاقدم زدن توی پارک ولی اکثر مردم ازاین نعمت برخوردارند که نمیدونند چه وقت قراره این ساعت خاموش بشه ومسخره اش اینه که زندگی اونهاطوریه که اونها همین لیوان آب رومیخورن ولی مزش رو نمیفهمن -کسانی که به زندگی بها نمیدن ارزش زندگی کردن روهم ندارند... اینهافقط ازپارت2این فیلم فکرکنم13پارته بود.کسانی که فیلم روندیدن فکرنکنم واسشون جملات غیر عادی باشه اماکسی که فیلم رودیده متوجه حرفم میشه.زمان گفتن این حرفاخیلی مهمه. دوستان!یادتون باشه"جان" کاملا توی کارش وارده و موفق تر ازپلیس هاست وازطرفی دیگر ابلیس هم زمانی که ازدرگاه خدا رانده شد دست به فریب و خیانت زد، پس... Tobin Bell منتظر پاسخ دوستان هستم... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۱, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
شاید دلیل این باشه که مردم ، سلیقشون رو، پیشه قیصر جا گذاشتن...
|
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
حیف وقتی که صرف دیدن چنین فیلمایی بشه
ببینید این فیلما ترسناک نیستن چندش اورن یعنی زشترین و پلیدترین چیزایی که میتونه به ذهن ادم ختور کنه به تصویر میکشن هیچ هدفی هم بجز پول در اوردن توش نیست وگرنه نمی زدن 10 تا اپیزود ازش بسازن تا زمانی که میبینن فیلم فروش داره قسمت بعدشو بیرون میدن و وقتی ببینن فروش فیلم کم شده سروتهشو هم میارن این فیلم فقط قسمت اولش ارزش دیدن داشت چون چندش اور نبود بلکه مرموز بود یکی گفته بود هالیوود مهد هنر هیچ هدفی بجز سرگرمی جوونا نداره نفهمیدم جک گفت یا شوخی کرد!!! نگرانش شدم |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۱۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۳/مهر/۹۲ ۲۲:۵۲)Imam12 نوشته است: تا زمانی که میبینن فیلم فروش داره قسمت بعدشو بیرون میدن و وقتی ببینن فروش فیلم کم شده سروتهشو هم میارن این فیلم فقط قسمت اولش ارزش دیدن داشت چون چندش اور نبود بلکه مرموز بود ببینید دوست گرامی قصد ندارم جبهه مخالف بگیرم ویااینکه بخوام طرفداری کنم ولی حدقل این فیلم روهرکی دیده میدونه اینجور که شما میفرمایید نیست. کاملا کارهایی که انجام میشه و برنامه ریزی های داخل فیلم دیالوگ هاش و حتی تصویربرداریش برحسب برنامه ریزی دقیق و برمبنای جزئیات کاملا دقیق فیلم صورت میگیره. حداقل واسه این فیلم بانظر شما مخالفم اما بازم میگم قصدطرفداری ندارم فقط اونچه که به نظرخودم درسته رومیگم. (۱۳/مهر/۹۲ ۲۲:۵۲)Imam12 نوشته است: یکی گفته بود هالیوود مهد هنر هیچ هدفی بجز سرگرمی جوونا نداره نفهمیدم جک گفت یا شوخی کرد!!! نگرانش شدمبله باهاتون موافقم اما شما نگران این حرف ایشون هستی اما بنده متأسفم برای این کوته فکریه ایشون که میفرمایند طفلکیا قصدی ندارند.خیلی بیشتربایدروی حرفتون فکرکنید... |
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
آقا این فیلم تا قسمته چهارم ، نقص نداره...
از قسمته 5 به بعد مردم بدونه دلیل کشته می شن ! اصن یه وضی.... پنج و شش مفت نمی ارزه .... هفت بدک نیست.... لطفا فیلم رو به ترتیب ببینید تا بفهمید جریان چیه ... |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله !
وقتی هالیوود درس اخلاق میدهد شاید بهترین وصفی باشد که برای اره بتوان یافت , انسان هایی که قدر زندگی خود را نمیدانند و یا گناهی مرتکب میشوند و توسط استاد اخلاق جیگساو به بدترین شکل ممکن شکنجه میشوند تا بیاموزند که در زندگی باید صاف بود درستکار ... البته دنیایی که دین ندارد باید چنین درس های اخلاقی بدهد و مردمش را با بدترین تصاویر از ناهنجاری ها دور کند ! میتونید جیگساو را در کنار اساتید اخلاق اسلامی قرار بدید و یکیش رو به عنوان استاد اخلاق انتخاب کنید , در کل فیلمش هیچ حرفی برای گفتن نداشت ... فرشته عذاب در دنیا برای کسانی که قدر زندگی را نمیدانند و معلم اخلاق برای بینندگان فیلم اره . در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 84646086582806590355.jpeg]](http://www.axgig.com/images/84646086582806590355.jpeg)