|
طرح برای فیلم نوشت
|
|
۲۰:۲۶, ۳۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۲ ۲۰:۲۶ توسط pouyaartist.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
بنده مدت کوتاهی که در این سایت عضو شدم و جا داره تشکر کنم از مدیران این سایت برای راه اندازی یک همچین سایتی . دوستان عزیز ، همگی می دونیم که صنعت سینما در این قرنی که زندگی میکنیم ، تاثیرگذارترین رسانه موجود به همین دلیل ، به خاطر فعالیت های نگارشی که داشتم ، خواستم از تمام دوستان علاقه مند دعوت کنم ، با همکاری هم و ایده هایی که از جانب شما مطرح میشود فیلم نامه ای بنویسیم . دوستان عزیز لطفااگر تمایلی به این کار دارید اعلام کنید تا بتوانیم کارمان را به امید خدا شروع کنیم . در پناه حق - پویا |
|||
|
|
۱:۴۲, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام پویا جان امیدوارم همیشه در مسیر حق و حقیقت باشی .
طرحی که مطرح کردی خیلی طرح خوبی هست ، اما خودت هم میدونی که آسان نیست ،هم پر دردسر ،هم طولانی. میتونی از کتاب هایی که تو تالار مطرح میشه استفاده کنی یا ...، اما به نظر من بهتره از روی شخصیت ها ،ایده برداری کنی ،برای مثال شخصی که به نظر من نه تا حالا مستندی و نه فیلمی از روی زندگی و عقاید زیبایش ساخته نشده ، شروع کنی ؟ (آقای دکتر علی شریعتی ) به نظر من یکی از بهترین ایده ها و طرح ها میتونه باشه .(هرچند که دردسر ها داره ، زحمت ها داره اما اگه بتونی یک همچین کاری بکنی و واقعا حقش رو ادا کنی ،بدون تحت تاثیر قرار گرفتن از (خیلی آقایان و ...) به خیلی ها کمک میشه ( مخصوصا جامعه ی امروز ) . ممنون از طرح خوبت . |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز بنده منظورم این بود که با همکاری هم این کار ها رو انجام بدهیم . بله ایده مرحوم استاد شریعتی ایده خوبی است . البته بنده یک پیشنهاد دیگری به دوستان داشتم اون هم اینکه درباره چند مرد و زن بزرگ ایران که تاثیر عمیقی در جامعه گذاشتند ، فیلم مستند بسازیم . مثلا درباره حضرت امام ، درباره دکتر شریعتی ، درباره مرحوم مطهری و....
|
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه چندتا کوچولو ایده دارم که نگه داشته بودم داستان کوتاه بنویسم،اگه خواستید بگید شاید به دردتون بخوره البته بیشتر از این در توانم نیس که کمک کنم |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۳۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۱۴ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
منظور من هم این نبود که تنها این کار را انجام دهید ،اما من بخاطر این که شما پیشنهاد دهنده این طرح بودید ،اول نظرم را گفتم بعد اگر قبول کردید ،آن وقت در خدمت هستم(در حد توان ) ، اما این را اضافه کنم ، که بهتر است اول از یک نفر آن هم به صورت دقیق شروع کنید ،بعد یکی یکی ،به سراغ دیگری ها بروید ، تنها اینجوری می توانید حق کسی که در رابطه با آن کار می کنید را ادا بکنید .(البته در تمام موارد به صورت محدود در خدمت هستم . ) ممنون . |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه میشه کمی بیشتر در مورد وضعیت کنونیتون حرف بزنید مثلا این که شما الان چقدر وقت می تونید رو کارتون بزارید و یا مثلا اگر فیلمنامه نوشته شد چقدر و در چه کیفیتی و با چه اسپانسلی میتونید این فبلم نامرو به مرحله اجرا در بیارید ؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من منظورم یک کارگروهی . هرکدام از دوستان در صورت تمایل در همین تاپیک ایده هاشون را برای نوشتن یک فیلم نامه یا طرح شون را برای ساخت مستند بدند ممنون میشم .
از ندا دهنده و نی نای گرامی ممنونم بابت لطفشون ، اگر طرحی دارید حتما بگید . یاشار عزیز درباره وقتم باید بگم وقتم آزاد . کنکور رو تازه دادم و فعلا مشغول درس نیستم و آزاد و مشغول مطالعه های جنبی . چند تا فیلم نامه کوتاه و چند تا فیلم نامه انیمشین نوشتم . در حوزه هنری و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آشنا دارم و اگر فیلم نامه خوبی بود می توانیم روی ساختش هم حساب کنیم . ممنون . پویا |
|||
|
|
۲:۲۶, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
پیشه ی بنده فیلمسازی است و همکاران زیادی دارم که فیلمنامه نویس و صاحب نام هستند در صورت تمایل می توانم شما را با آنها آشنا کنم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |