کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توصیه هائی از جانب متأهل ها!
۱:۵۴, ۲۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اینجا کارگاه پیاده سازی عملی زندگی عارفانه و عاشقانه امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله هستHeart
پس بسم الله

درس اول:عشق و احترام در صدا کردن نام همسر

-فاطمه جان
-جان علی،جان فاطمه به قربانت

-علی جان
-جان فاطمه،جان علی به قربانت

از این به بعد عاشقانه و با احترام همسرتون رو صدا بزنیدAngel
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، ترنم ، mhvvhm ، كارمند پيمانی ، میلاد.م ، سرباز سید علی ، یاســین ، Havbb 110 ، somayeh ، خادمة الزهرا ، من انقلابی ام ، heaven ، آوای انتظار ، Hadith ، بیداری12 ، ساقی ، دل خسته ، dinpajoohan ، montazer 128 ، شیدا ، محب الزهرا ، meshkat ، nafas ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، hsmoa ، vahrakan ، مجید املشی ، مرهم ، hamediran ، ســــــاقی ، ترک های دلم ، السا ، عبداللهی ، تفکر ، help me ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11

سلام .وقت بخیر.من پیشنهاد میکنم بحث رو گروه بندی کنیم تا یه ثمره ای داشته باشه .یکی از موضوعاتی که در ابتدای زندگی

همیشه برامون بحث میتراشید انتظاراتمون از همدیگه بود و کنار امدن با این انتظارات .ما اوایل زندگی هروقت میخواستیم بریم

مهمونی یا وقتی برمی گشتیم یه گفتمان داشتیم .چرا اینکارو کردی ؟ چرا این لباس رو پوشیدی؟ چرا مامانت اینو گفت ؟ چرا؟؟؟؟؟

بعد ازمدتی قلق همدیگه رو فهمیدیم و با صحبت به نتایج خوبی رسیدیم .این هم نتایج:

1- قبل از مهمونی درباره انتظاراتمون صحبت میکردیم.عزیزم من دوست دارم کنار من بشینی / دوست دارم خونه مامانت برام چایی بیاری و هر یک ربع احوالم رو بپرسی/من دوست دارم اونجا من رو اینجوری صدا کنی /و .....

2-خب حالا من میتونم انتظاراتت رو براورده کنم یا نه : من نمیتونم کنارت بشینم چون بابام از این لوس بازیها بدش میاد/من تا حالا برای خودم هم چایی نریختم / باشه عزیزم من شما رو خانم صدا میکنم / .....

3- و حالا تفاهم : این کار شمابرای من بیتوجهی معنی میشه .ولی اگه شما نمیتونی باشه / من هم برای شما چایی نمیارم / من هم شما رو عزیز صدا میکنم چون خیلی دوستون دارم ./

بالاخره این وسط یکی به نعل یکی به میخ رضایت هم رو میگرفتیم ولی بارهاوبارها هر دوتایی کوتاه اومدیم .فقط یادمه نوبتی کوتاه می اومدیم .یه بار من یه بار همسرجان .بارها همسرم باج بهم داد چون نمیتونست کوتاه بیاد مثلا پول میداد یا یه جا یه تعریف اضافی میکرد .

این حرفها نمیدونم با دین سازگاره یا نه .فقط از اول به همسرجان گفتم که من ادم بااخلاق و گذشت و درجه یکی نیستم باید راه حل های زنانه تری پیدا کنیم / اما حالا بعد از 7 سال زندگی مشترک خیلی اوضاع عوض شده .من گذشت خیلی بیشتری پیدا کردم و دیگه نوبتی کوتاه نمیایم .حالا هر کس ادم بهتریه زودتر گذشت میکنه .

با حرف یکی از دوستا ن هم بسیار موافقم که وقتی عصبانی هستید اصلا تصمیم نگیرید و حرف نزنید.فقط بنویسید و شب هم کاغذتون رو معدوم کنید حتما معدوم تا بعدا دردسر نشه براتون .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، parisan ، وحید110 ، السا ، Patriot
۱:۵۱, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12

دوستان من یه مشکل خیلی بزرگی دارم
و نمیدونم چجوری باید برطرفش کنم متاسفانه
همسرم به من شک داره و سر کوچکترین چیز بهونه
میگیره من واقعا نمیدونم چجوری قانش کنم که بهش
خیانت نمیکنم از دوستانه باتجربه خواهش میکنم راهنماییم کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee
۸:۳۹, ۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۸:۴۰ توسط فرید.)
شماره ارسال: #13
آواتار
با سلام و آرزوی توفیق برای همه ی زوج های جوان و همچنین آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر فیض و برکت
با خواندن مطالب این تاپیک موضوعی به ذهنم رسید که به نظرم برای قوام و دوام زندگی زناشویی مفید آمد به همین خاطر با دوستان عزیزم در میان می گذارم.

دوستان عزیز

لطفا در ارتباطات خودتون با اطرافیان به خصوص همسرتون از این 7 « ت » خطرناک شدیدا اجتناب کنید.
تمامی زندگی های متلاشی شده به یکی یا چند تا از این 7 « ت » مبتلا به بودن.
اگر کسی در رابطه ی خودش چه در زندگی زناشویی و چه در رابطه ی کاری و یا هر رابطه ی دیگه ای یکی یا چند تا از هفت « ت» را دریافت کنه ، « ت » ی هشتم تباهی هست.

1- تنبیه

2- توهین

3- تحقیر

4- تهدید

5-تبعیض

6- تنفر

7- ترس

از شما خواهش می کنم که به این 7 مورد توجه ویژه داشته باشید. اگر رعایت کنین زندگی تون تا ابد از عسل شیرین تر خواهد شد.

انشاالله
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Fatemeee ، ترک های دلم ، لبخند خدا ، السا ، شیدا ، Bahar ، عبداللهی
۱۴:۱۶, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۹/مرداد/۹۲ ۱:۵۱)آریس نوشته است:  دوستان من یه مشکل خیلی بزرگی دارم
و نمیدونم چجوری باید برطرفش کنم متاسفانه
همسرم به من شک داره و سر کوچکترین چیز بهونه
میگیره من واقعا نمیدونم چجوری قانش کنم که بهش
خیانت نمیکنم از دوستانه باتجربه خواهش میکنم راهنماییم کنن.
دوست عزیز این راه حل هاییه که فک می کنم درست تر باشه :
1-آرایشتون رو کم تر کنید .
2-پوششتون رو بهتر کنید .
3-مراوده هایی که باعث حساس شدن ایشون میشه ، قطع یا کمرنگ کنید .
4-طرز نگاه کردن به دیگران خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه ....
5-توی خلوت هاتون ، اون لحظه هایی که با جملات ، دل و قلوه رد و بدل می کنید ، سعی کنید با دلیل و منطق و به طور غیر مستقیم ، پاکدامنتیتون رو گوش زد کنید .
6- با دوست یا کسی که روشون نفوذ بیشتری داره(حتی اگه مادر شوهرتونه) ، صحبت کنید و ازشون بخواید بدون اینکه بهشون بگن شما ازشون خواستید ، باهاشون صحبت کنن و مشکلشون رو حل کنن .

موفق باشید . یا حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبداللهی ، Patriot ، آریس ، لبخند خدا ، Fatemeee
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]