کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عايشه همسر 21 ساله پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
۱۶:۱۲, ۲/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
عايشه همسر 21 ساله پيامبر ( نقد و بررسی سن ازدواج عائشه با پیامبر اسلام )
دانلود مقاله pdf

سر فصل ها :

- راوي روايت ها

- ازدواج عايشه با جبير پيش از پيامبر و باكره نبودنش

- محاسبه سن عايشه با استفاده از سن ايمان او (21 سال)

- محاسبه سن عايشه با استفاده از سن حضرت فاطمه (سلام الله علیها) (21 سال يا بيشتر)

- محاسبه سن عايشه با مقايسه بين سن او و خواهرش اسماء (21 سال)

- محاسبه سن عايشه با استفاده از سال تولد او(21 سال)

- سال ازدواج با پيامبر

- خواستگاري نشدني (پيمان برادري ابوبكر)

- حسادت عايشه به ديگر زنان پيامبر

- عايشه مفتي

- ديگر انگيزه ي جعل

- آزار پيامبر توسط عايشه و حفصه

- رواي روايت ها

مشكل اساسي روايت هايي كه عايشه را هنگام ازدواج با پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) كم سن نشان مي دهد اينست كه راوي تمام روايت ها خود عايشه يا خواهر زاده اش ابن عامر مي باشد . اما ايراد اين راويان چيست ؟

بحث پيرامون اين موضوع كه چرا عايشه نياز به چنين جعلي داشته را در ادامه به مرور بررسي خواهيم نمود ، اما ذكر يك حديث را براي بررسي صحت روايات نقل شده توسط عايشه كافي مي دانيم .پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده است: «لقد قلت كلمه لو مزجت بماء البحر لمزجته» آنچه تو (عايشه) گفتي اگر با بحر بياميزند آن را آلوده خواهد ساخت. (سنن ترمذي)

اما در مورد خواهرزاده عايشه ابن عامر بايد گفت كه او هنگام ازدواج عايشه با پيامبر 5 سال داشته و چگونه ميتوانسته زمان تولدعايشه را به خاطر داشته باشد و مهمتر اينكه چگونه طفل 5 سال اينهمه روايات را با جزئيات كامل در آن سن به ياد داشته ؟ تا آنجا كه مي گويد: «پيامبر در روز دوشنبه دوازدهم ربيع الاول به مدينه هجرت نمودند و در شؤال همان سال درست هشت ماه بعد با وي ازدواج كرد؟!»

اين در حاليست كه خود عايشه نيز كه ادعا ميكند در شش سالگي به عقد پيامبر در آمده است جزييات كامل رويدادهاي آنزمان را بخاطر دارد كه از ديد تاريخي جاي شگفتي دارد .و اين گمان را كه دسيسه اي براي جعل در كار بوده است را تقويت ميكند .

اما روايت ديگر از ان هشام است و بخوانيم در چه شرايطي روايت نموده : هشام بن عروه راوي اين حديث پس از هفتاد و يك سال زندگي در مدينه آن را به قصد عراق ترك گفته و صيغه هاي مختلف اين حديث از طريق راويان عراقي روايت شده است. جالب اينجاست كه حديث سن عايشه در هنگام عقد با پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در شش سالگي تا زماني كه در مدينه بود (هفتاد و يك سال) بيان نكرده است و در عراق براي روايان عراقي نقل كرده است.
مولف «تهذيب التهذيب» (كتابي مشهور در علم رجال) معتقد است كه آن بخشي ازروايت هاي هشام بن عروه كه از طريق روايان عراقي روايت شده اند قابل پذيرش نيست وي همچنين مي افزايد كه حتي مالك بن انس در مورد آن عده احاديث او كه از طريق راويان عراقي روايت شده است ملاحظه داشت. وي در ادامه مي افزايد هشام بن عروه در اواخر عمرش (تقريباً زماني كه به عراق هجرت نمود) حافظه اش ضعيف شده بود.(تهذيب التهذيب، ج11، ص48، 51) فلذا طبق نظر رجاليون تمامي نقل هاي هشام بن عروه در عراق به دليل از دست دادن حافظه اش مورد قبول نيست.

ازدواج عايشه با جبير پيش از پيامبر و باكره نبودنش

وروى ابن سعد عن أبيمليكة أن رسول الله صلى الله عليه وسلم عندما خطب عائشة . قال أبو بكر : إني كنتأعطيتها مطعما " لابنه جبير . فدعني حتى أسلها منهم .فاستسلها منهم فطلقها.فتزوجها رسولالله صلى الله عليه وسلم.
*الطبقات الكبرى 59 / 7 ، الإصابة 359 / 4
ابوبکر عایشه را به ازدواج "جبیر بن مطعم" در آورد ، پس از مدتی او را از ایشان گرفته و طلاقش داد ...

ابن سعد، طبقات الكبري، ص529؛ الاصابه، ج4، ص356

باکره بودن عايشه

روایات باکره بودن عائشه را تنها از خود او نقل کرده اند و با روایت های دیگر در تناقض است.از جمله«یروی ابو داود:لما تزوج بها اقام عندها ثلاثا ثم قال : لیس بک علی اهلک هو ان إن شئت سبعت... و کان روسل الله اذا تزوج البکر أقام عندها سبعا و اذا تزوج الثیب أقام عندها ثلاثا»
(سنن ابن داود / کتاب النکاح / باب فی المقام عند البکر / رقم2124)
این روایت دقیقا بیان می دارد که آنچه عائشه خود روایت می کند او بکر نیوده است ؛ زیرا چنانکه روایت بیان دارد پیامبر نزد زن باکره خود هفت روز و نزد غیر باکره ها سه روز اقامت داشت اند. و چون نزد هائشه سه روز اقامت داشت، بیان کننده آن است که عائشه آن چنان که خود ادعا دارد بکر نبوده است!!؟

ادامه دارد ...
ان شاء الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، mohamad ، محب الزهرا ، وحید110 ، Admirer ، بیداری اندیشه ، yamin ، Maysam-1st ، hesam110 ، m.hossein ، خادمة الزهرا ، peimane ، Woodi2020 ، spaceshi ، Havbb 110 ، seyed313 ، نگار ، faateme-313 ، انصارالمهدی ، saloomeh ، am_po ، مجید121 ، sayed reza ، علوم استراتژیک ، blue.blood ، rahi ، revenger ، حقیر ، مهدی110 ، emj ، MANI110 ، laanbar1-2-3 ، أین المنتظر ، fiftynine ، bagheri4 ، paramida.ir ، رمز شب ، Justice Bringer ، ali0077 ، hamoon ، mahdy30na ، Patriot ، mahramaneh ، -Ali- ، sadegh313 ، حسن.س. ، اسکای

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۱, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
(۳۰/آبان/۹۲ ۲۲:۴۵)شهـاب نوشته است:  با سلام و احترام
روایات نقل شده تماما" از بن مایه های اهل سنت می باشند ،
همانطور که می دانید ،صحاح سته اهل سنت از دید خودشان کاملا معتبر است ...

پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم در زمان فتح مکه به جگرخوار مکه و ابوسفیان
کاری نداشتند و امانشان دادند
این بحث به هیچ وجه جدل با برادران اهل سنت نیست ،
هدف آن پاسخگویی به اسلام ستیزانی است که بواسطه ی ادعای کذب ازدواج پیامبر
با کودک خردسال ، به پیامبر عزیز اسلام تهمت پدوفیلی زدند و از آن زمان بر آن شدیم
چنین موضوعی را به بحث بگذاریم ...

یا علی
اقا شهاب راست میگن
اگه خودم از بی بی سی نشنیده بودم باور نمیکردم
اولش یه سری فرقه هایی رو نشون داد که بچه ازاری میکردن،کلی روان بیننده رو بریزه بهم و قانون امریکا هم با اینها مقابله میکنه!
بعد گفت در بعضی ادیان هم با دختران خردسال ازدواج میکنن مثل اسلام و موضوع پیامبر و .... گفت
من خیلی ناراحت شدم مخصوصا اگه بدونی اراجیفی بیش نیست،دیگه اسلام ستیزی تا کجا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mahdy30na ، محمد حسین ، bagheri4
۱۵:۲۵, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۱۲)شهـاب نوشته است:  

ادامه دارد ...
ان شاء الله

برادر شهاب چند ماه است ،نوشته اید، ادامه دارد ،اما ادامه ای در پی نداشت .
۱۷:۰۶, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۱۲)شهـاب نوشته است:  - حسادت عايشه به ديگر زنان پيامبر
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
حالا کاری ب بقیه نوشتتون ک خعلی خنده دار بود ندارم
ولی این یکی ته خنده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ی چی بگین ک با عقل جور دربیاد
ام المومنین عایشه قشنگترین و جوانترین زن پیامبر بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پدرش صحابی بزرگ پیامبر بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ب چی بقیه زنهای پیامبر ک همه (بجز یکی دوتا) پیر و زشت و فقیر بودن و پیامبر برای سرپرستیشون میگرفتشون حسودی میکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اونا حتی کس و کاری نداشتن خرجشون بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
او وقت دختر خلیفه اول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با او قشنگی و کم سنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میاد ب ی تعداد زن پیر زشت فقیر ک همشون چند تا شوهر داشتن قبل پیامبر حسودی میکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیگه ام المونین عایشه بس ک قشنگ و از خانواده خوب بوده قبل پیامبر قولش ب کسی داده بودن (6سالگی) ولی وقتی حرف پیامبر میشه او رد میکنن ب پیامبر میدن(خودم در تاریخ طبری خوندم)
شوهر نداشته مجرد بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، وحید110
۱۹:۵۴, ۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۲۰:۱۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #44
آواتار
خانم آتوسا إن شاء الله در ارسال بعد، پاسخ این شبهه رو با استناد به صحاح سته که صحیح ترین کتب نزد برادران اهل سنت هستند، و همچنین سایر کتب اهل سنت خواهم داد...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، وحید110 ، -Ali- ، ZaHrA110M ، یاســین
۲۳:۵۲, ۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۱۱:۵۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #45
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

ابتدا یک نکته مهم: معیار حب و بغض پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت به افراد، با معیار های دنیایی ما فرق میکنه. ایشون شخص رو بخاطر زیبایی اون شخص دوست ندارن که ما بگیم عایشه بسیار شخص زیبایی بود و پیامبر ایشون رو دوست داشتن بخاطر این ویژگی. بلکه حب پیامبر، بسته به ایمان و اعتقاد و تقوا ی شخص هست. تو احادیث زیر هم میبینیم که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علت دوست داشتن حضرت خدیجه (سلام الله علیها) رو ایمان و اعتقادشون نسبت به اسلام بیان میفرمایند.

بدلیل زیاد بودن روایات، تنها به ذکر ترجمه آنها اکتفا میکنم:

1- حسادت عایشه نسبت به حضرت خدیجه سلام الله علیها:

*** عايشه مى‏ گويد: « كه من آنقدر نسبت به خديجه حسادت مى‏ ورزيدم به هيچ يك از زنهاى پيامبر نمى‏ ورزيدم.

دلایل:

الف) از بس رسول خدا صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله از او ياد مى‏ كرد او قبل از ازدواج پيامبر با من، از دنيا رفت و خداوند به حضرتش دستور داد كه به خديجه بشارت دهد به منزلى از لؤلؤ. آن حضرت گوسفند مى‏ كشت و آن را به دوستانش هديه مى‏ كرد آنقدر كه آنان را كافى باشد.

ب) به خاطر اينكه رسول خدا صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله زياد از او ياد مى‏ كرد. او سه سال بعد از وفات خديجه با من ازدواج كرد و خداوند يا جبرئيل به او دستور دادند كه خديجه را به منزلى از لؤلؤ مژده دهد.

ج) من او را نديدم ولكن پيامبر زياد از او ياد مى‏ كرد و گوسفند مى‏كشت و آن را تكه تكه مى‏كرد و به دوستان خديجه مى‏ داد گاهى به او مى‏ گفتم: گويا در دنيا زنى غير از خديجه نبود! حضرت مى‏ گفت: در تعريف او هر چه بگوئيم او چنان بود و از او برايم فرزند بود. »

*** عايشه مى‏ گويد: روزى هاله - خواهر خديجه - اجازه خواست. پيامبر صلى ‏الله‏ عليه‏ و‏آله به ياد خديجه افتاد و از آمدن او شاد شد و گفت: «خدايا! هاله دختر خويلد» من حسادتم گل كرد و گفتم: چقدر از او ياد مى‏ كنى! او پيرزنى بود از پيران قريش كه (از پيرى) دندان در دهان نداشت. هلاك شد و خدا بهتر از او را به تو داد. پیامبر فرمودند: خداوند بهتر از او را نصيبم نكرد. آنگاه كه مردم مرا قبول نداشتند، او به من ايمان آورد و آنگاه كه ديگران مرا تكذيب مى‏نمودند او تصديقم كرد و آنگاه كه ديگران مرا محروم كرده بودند او به مالش مرا يارى كرد و خداوند چنين روزى فرمود كه از او صاحب فرزندانى شوم.

(صحيح بخارى، ج 5، ص 47 و 48، باب تزويج النبى صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏آله‏ وسلم خديجة و فضلها.
صحيح مسلم، ج 4، ص 9 - 1888، كتاب فضائل الصحابة، باب 12، ح 78 - 74.
سنن ترمذي، ج 4، ص 324، كتاب البر و الصلة، باب 70، ح 2017.
سنن إبن ماجة، ج 1، ص 643، كتاب النكاح، باب 56، ح 1997.
مسند احمد، ج 9 ص 429، ح 24918.)

*** أبونجیح می‌گوید: برای رسول خدا صلی الله علیه وآله گوسفندی برای ذبح و یا گوشتی هدیه آوردند ، آن حضرت قسمتی از آن را گرفت و با دستش تکه تکه کرد و فرمود: آن را برای فلانی ببر عایشه گفت: چرا این قدر احسان می‌کنی؟ رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: خدیجه سفارش او را کرده بود. عایشه حسادتش برانگیخته شد و گفت؛ انگار که در زمین زنی غیر از خدیجه نیست ، رسول خدا صلی الله علیه وآله با حالت خشم از جا برخواست ، مدتی صبر کرد و سپس برگشت. ام رومان - مادر عایشه - به رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمود: چه کار داری به عایشه ، او کوچک است و تو سزاوارتر هستی که از گناه او بگذری ، رسول خدا صلی الله علیه وآله دهان عایشه را گرفت و فرمود: آیا تو نبودی که گفتی انگار زنی در زمین غیر از خدیجه نیست؟ سوگند به خدا که او به من ایمان آورد ، در آن هنگام که قوم تو کافر بودند ، خداوند از او به من فرزند داد؛ در حالی که شما مرا محروم کردید– بچه دار نمی شديد.
(سیرة ابن إسحاق، ج 5، ص 228)

2- حسادت عایشه نسبت به ام المومنین ام سلمه:

*** عروه از عائشه نقل كرده است كه وقتي رسول خدا با ام سلمه ازدواج كرد، من بسيار غمگين و ناراحت شدم، در آن هنگام از زيبائي او براي من مي‌گفتند. با زيركي سعي كردم كه او را ببينم، پس او را ديدم، سوگند به خداوند كه او چندين برابر آن چه از زيبائي‌اش براي من توصيف كرده بودند، زيبا بود؛ من اين مطلب را با حفصه در ميان گذاشتم ـ آن دو همدست بودندـ حفصه گفت: سوگند به خدا ـ اين كلمات چيزي جز حسادت نيست‌ـ او آن طور كه توصيف مي‌كنند نيست. حفصه نيز نقشه ريخت تا او را ببيند، حفصه بعد از ديدن ام سلمه گفت: نه قسم به خدا آن طور كه او را توصيف مي‌كنند نيست و حتي نزديك به آن چه توصيف مي‌كنند نيز نمي‌باشد، او زيبا است. عائشه مي‌گويد: پس از آن من او را ديدم، قسم به جانم كه او همان طور كه بود كه حفصه گفته بود؛ ولي من حسود بودم.
(الطبقات الكبرى، ج8، ص 94 / أنساب الأشراف، ج1، ص190 / سير أعلام النبلاء، ج2، ص209 و...)

*** فاطمه خزاعيه گفته: از عائشه شنيدم كه مي‌گفت: روزي رسول خدا بر من وارد شد، من سؤال كردم: تا الآن كجا بودي؟ فرمود: اي حميرا نزد ام سلمه بودم، من گفتم: ايا از ام سلمه سير نمي‌شوي؟
(الطبقات الكبرى، ج8، ص80 / بلاغات النساء، ج1، ص73)

3- اذیت کردن حضرت زهرا (سلام الله علیها):

ابن­ ابی­ الحدید به نقل از استادش می­گوید: فاطمه دل پری از دست عایشه داشت؛ زیرا زنان مدینه سخنان نیشدار عایشه را برای وی نقل می­کردند.
(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج9، ص193)

4- حسادت نسبت به هوو و شكستن ظرف غذا:

*** يكى از همسران پيامبر ظرف غذائى خدمت آن حضرت فرستاد. عايشه با دست آن ظرف را انداخت. ظرف شكست و غذا ريخت...
(سنن ترمذی، ج 3، ص 640، كتاب الاحكام، باب 23، ح 1359.)

*** ام سلمه گفت: طعامى خدمت رسول خدا صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله و اصحابش فرستادم. عايشه با سنگى كه در دستش بود ظرف غذا را شكست.
(سنن ابو داوود یا نسائی، ج 7، ص 73 و 74، كتاب عشرة النساء، باب الغيرة، ح 63 - 3961.)

البته روایات دیگری نیز در تأیید این موضوع وجود دارند...
اما برای اثبات مدعا، همین قدر کافیست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، -Ali- ، وحید110 ، دل خسته ، حسن.س. ، ELENOR ، منادی حق ، bagheri4 ، ZaHrA110M ، یاســین
۰:۰۵, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۰۶)Atosa نوشته است:  خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
حالا کاری ب بقیه نوشتتون ک خعلی خنده دار بود ندارم
ولی این یکی ته خنده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ی چی بگین ک با عقل جور دربیاد
ام المومنین عایشه قشنگترین و جوانترین زن پیامبر بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پدرش صحابی بزرگ پیامبر بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
السابقون السابقون ، اولئک المقربون.
ان اکرمکم عندالله اتقاکم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، bagheri4 ، یاســین
۶:۵۶, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۰/آذر/۹۲ ۰:۰۵)دل خسته نوشته است:  السابقون السابقون ، اولئک المقربون.
ان اکرمکم عندالله اتقاکم.

(۹/آذر/۹۲ ۲۳:۵۲)أین المنتظر نوشته است:  ابتدا یک نکته مهم: معیار حب و بغض پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت به افراد، با معیار های دنیایی ما فرق میکنه. ایشون شخص رو بخاطر زیبایی اون شخص دوست ندارن که ما بگیم عایشه بسیار شخص زیبایی بود و پیامبر ایشون رو دوست داشتن بخاطر این ویژگی. بلکه حب پیامبر، بسته به ایمان و اعتقاد و تقوا ی شخص هست. تو احادیث زیر هم میبینیم که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علت دوست داشتن حضرت خدیجه (سلام الله علیها) رو ایمان و اعتقادشون نسبت به اسلام بیان میفرمایند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، یاســین
۱۳:۵۱, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
اینا ک نوشتین حسادت ب زنان دیگر پیامبر حساب نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا بی علاقگی هر زنی ب هووشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمیشه بگی چون خوشش نمیاد از هووش تعریف کنی ب او هوو حسادت میکنه ک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر زنی از هوو نفرت داره!!!!!!!!!!!!!!!
حالا هر چقد هم ک بگه ک حکم خداست!!!!!
اگه اینطور نبود علی مرتضی وقتی فاطمه زهرا را داشت زن دیگه ای می گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه حکم خدا وهن اوره برا دختر پیامبر برا سایر زنا هم بده
================================
دیگه اینکه ام المونین عایشه بچه دار نشده دلیلش ثابت میکنه کم سن بوده موقع ازدواج
چون خودم شنیدم اگه دختر بچه سال باشه از نظر جسمی اگه ازدواج کنه بچه دار نمیشه ب بدنش صدمه میرسه
پس ام المومنین خیلی کوچیک بوده موقع عروسی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر
۱۴:۰۳, ۱۰/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۱۴:۴۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #49
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

1- بی علاقگی نسبت به هوو در اسلام معنا نداره. اسلام خودش تشویق به داشتن چند زن میکنه. الان هم چه در عربستان و چه در همین سیستان و بلوچستان ایران میبینیم که این سنت، یعنی داشتن چند زن رواج داره.
حتی بنده که عربستان رفته بودم، شنیدم که رسمشون اینه که زن اول خودش برای شوهرش زن دوم رو پیدا میکنه.
پس هیچ توجیهی برای بی علاقگی عایشه به زن های دیگه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پذیرفته نیست.

2- در رابطه با حضرت خدیجه (سلام الله علیها)، خود عایشه اقرار میکنه که از بس پیامبر از ایشون یاد میکرد، من بهش حسادت میکردم. و ذکر شده که پیامبر نه بخاطر زیبایی خدیجه، بلکه بخاطر ایمان و اعتقاد راسخش نسبت به اسلام و خدماتی که برای اسلام انجام داد، بهشون علاقه داشتند.

3- در رابطه با ام سلمه هم ذکر شده که حفصه به عایشه گفت که داری نسبت به ام سلمه حسادت میکنی...

لطفا تمام این روایات رو با دقت مطالعه کنید. شبهه ای باقی نمیگذاره.

باتشکر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، ZaHrA110M ، یاســین
۱۶:۲۶, ۱۰/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۱۶:۳۴ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #50
آواتار
ام المومنین عایشه بعد از رحلت پیامبر از ایشان در مسجد دفاع کرده بود
(همان قضیه نعلین پیامبر وبقیه قضیا )و در جاهای دیگر هم از پیامبر دفاع کردند .
من در کتابی از اهل سنت دیدم که عایشه پیامبر را بسیار دوست می داشت ودلباخته
پیامبر بود وعشق اوبه پیامبر بی حد بود.
عایشه در انتقال احکام زنان به پیامبر یاری می رساند ،وقتی شرم ،مانع از سخن گفتن
پیامبر با زنان می شد ،ام المومنین نقش واسطه وپیام رسان ،پیامبر بود.
خداوند در قرآن آورده است هیچ حقی از هیچ کس ضایع نخواهد شد پس ام المومنین،
عایشه هم از این آیه مستثنی نیست .

عایشه ام المومنین ،همراز وهمراه پیامبر

ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا