کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب در نماز(خدا مرد است؟)
۳:۳۱, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
دوستان یه سوالی هست که چند ماهی میشه ذهن منو مشغول کرده و بارها خواستم اینجا در میون بذارم اما ترسیدم که مسخره ام کنید که چیز به این سادگی رو نمیدونم خوشحال میشم دوستان کمک کنند و ممنون میشم اگه ساده و در حد فهم من بگن نه مقالات طولانی و از این حرفا!!!!

این بحث من و آقای مهندس (همکارم ) به صورت خلاصه
شما هر چقدر هم بگی من قبول نمیکنم بازم میگم خدا مرده من یه سوال ازت میپرسم تو هر چقدر هم میخوای روش فکر کن از هر کسی هم میخوای بپرس!
+ شما بپرس من همین الان جواب میدم!
- چرا وقتی داری نماز میخونی باید چادر سرت کنی مگه خدا مرده؟
+خوب شاید واسه اینه که اگه نامحرم یدفعه اومد تو ما حجاب داشته باشیم.
_نه شما برو تو اتاق درم قفل کن دو تا نگهبان هم دم در بذار هیچکس نیاد تو بازم برای خوندن نماز باید حجاب کاملت رو رعایت کنی

با خودم گفتم از شما بپرسم واقعا چرا؟؟؟Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، علمدار133 ، soshiant ، m.hossein ، آلاله ، Night moans ، Havbb 110 ، یاوران مهدی ، فرمیسک ، SAViOR ، لبخند خدا ، حوریه سادات ، ساقی ، blue.blood ، مهدی2012 ، fafa* ، viana ، ali0077 ، Atosa ، mkashipazha

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۶, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #91
آواتار
(۶/شهریور/۹۲ ۱۳:۳۶)فرمیسک نوشته است:  برای اینکه مردها شهوت رانی نکنن باید اونها را محدود کرد نه زنها را.
اگه گروهی مرتب به دیگران حمله کنن و درگیری درست کنن باید آن گروه را زندانی کرد نه بقیه را در قرنطینه و در تاریکی نگه داشت!!!
خدا به اندازه کافی به مردها میدان داده! می تونن چهار همسر داشته باشن اگه شیعه باشن هر چقدر بخوان صیغه داشته باشن اگر به ممالک غیراسلامی حمله کنن می تونن زنهای اون کشورها را برای خودشون اسیر کنن و ......
باز هم حس شهوت پرستی اینها اقناع نمیشه؟ بیشتر می خوان؟

چرا به جای اینکه محدود بشن بیشتر بهشون میدان داده میشه؟
بهتر نیست مردها کمی روی شخصیت خودشون کار کنن تا کنترل نفسشون را در دست بگیرن؟
اگر مردها قادر نیستن خودشون را کنترل کنن پس حق ندارن که سرپرستی خانواده رو هم داشته باشن. کسی که نمیتونه در حضور یک زن زیبا خودش را حفظ کنه لایق منصب قیم نیست.
این درست نیست که زنها را محدود کنیم تا مردها راحت باشن!
البته من فکر میکنم دوستان از بحث در مورد این موضوع خسته شدن!و درواقع پی بردند که «نرود میخ آهنین در سنگ!»
اما من یه توضیحی رو لازم میدونم
ببینید ما توی جهان مردان مومن داریم،زنان مومن،مردان کافر و زنان کافر
البته منظورم از مومن صالح نیست بلکه کسیه که به وجود خدا ایمان داره
این تقسیم بندی چیزیه که شما فراموش کردید،قطعا خدا به مردان مومن دستور تهذیب نفس و درستکاری داده اما شایسته زنان مومن نیست که آلوده نگاه های مردان کافر بشن!
البته این تقسیم یک مقداری ساده انگاریه اما امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
شما باید ببینید جزء کدوم یک از این چهار دسته اید؟!
قیاسی که کردید کاملا مع الفارقه.طبق مثال شما توی جامعه ما زنهای مومن از حجاب ضرر میکنن.حجاب برای زن و مرد سود خالصه و این رو میشه کاملا مورد تحقیق قرار داد.مردان مومن که وظیفه شون تهذیب نفسه جدا از نوع پوشش خانمها.زنهای مومن به وسیله حجاب از شهوترانی عده از مردان کافر در امان میمونن و زنان کافر هم که هیچ!
فهمیدید؟!
متاسفانه شما یک جوری حرف میزنید انگار خدا به زنها گفته حجاب داشته باشید،بعد به مردا گفته «حالا شما برین شهوترانی کنید»!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: viana ، درست پسند
۱۸:۴۸, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار
به نظر من هیچ کار خدا بی حکمت نیست.نباید زیاد دنبال این مساءل باشیم چون ممکنه که باعث شک و شبهه بشه و باید مطمءن باشیم که هیچ کار خدا بی حکمت نیست[تصویر: angel.png]
۱۳:۴۸, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #93

با سلام
صحبت همه دوستان خوب بود و توجیه کننده و از همتون متشکرم
درسته که عده ای فقط از سر لجبازی و دشمنی به احکام و ..... گیر میدن و دنبال دلیل اند و این هم درسته که ما عاشق خداییم و گفته هاشو بی چون و چرا می پذیریم اما دوستان چقدر خوبه که گاهی دنبال دلایل عقلی برخی امور باشیم تا بتونیم تو این جور مواقع با دلایل محکم و منطقی مون مشت محکمی تو دهن دشمن بزنیم.
چه بسا که این دلایل عقلی خیلی وقتا ایمان مارو قوی تر تر میکنه.Angel
یاحق
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۹:۱۲, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #94
آواتار
(۹/مرداد/۹۲ ۸:۵۶)nina نوشته است:  ،حالا مثلا میدونیم که چرا نماز صبح دو رکعته نماز مغرب 3رکعت Huh

به نام خدا

ممنون از سخنان زیبا و خوب دوستان...HeartBlush
8رکعت نماز ظهر و عصر برای بسته شدن 8 در جهنم...
7رکعت نماز مغرب و شام برای باز شدن 7 در بهشت است...
برای دونستن فلسفه نماز سخنرانی دکتر فرهنگ تا حدودی خوبه...Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا