|
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
|
|
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق============================ این نکات رو مدنظر داشته باشیم: شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه . وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ 1 - هشدار به عيبجويان، 2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان، 3 - خصلتهاى نكوهيدهاى كه در خور آتش است، 4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهىهاى آن. 1 - واى بر هر عيبجويى طعنهزننده! 2 - همان كسى كه ثروتى[ هنگفت] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت. 3 - مىپندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است. 4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش] درهم شكننده افكنده خواهد شد. 5 - و تو چه مىدانى كه آن [آتش] درهم شكننده چيست؟ 6 - آتش بر افروخته خداست، 7 - كه بر دلها سرمىكشد. 8 - بى ترديد آن [آتش] بر آنان پوشيده شده است، 9 - در ستونهايى كشيده و [طولانى]. در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه . این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی ) |
|||
|
| آغاز صفحه 71 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۷, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۱۳:۳۸ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #701
|
|||
|
|||
|
دوستی نوشته ک
مورد داشتیم بابای عروس هول شده وسط خواستگاری گفته من به مجرد زن نمیدم !! :| شوخی نکن امکان نداره |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۱۴:۴۲ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #702
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۰:۵۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #703
|
|||
|
|||
|
یارو میره سمعک بخره.
فروشنده میگه : همه جورشو داریم از هزار تومنی تا 1میلیون تومنی. یارو می پرسه : هزار تومنیش چطوری کار میکنه؟ فروشنده میگه : این اصن کار نمیکنه!!!! فقط مردم با دیدنش بلندتر حرف میزنن :| : اگه یه روز ازخواب پاشی ببینی اونی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحونه چی میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه با کسی قهرید اینو بدونید که دنیا دو روزه... . . . . . . . . . پس واسه دو روز ارزش نداره برید منت کشی و آشتی و این حرفا ... همینجوری قهر بمونید... و حالشو ببرید یکی مث یوسف بخاطر خوشگلی و ﺯﮐﺎﻭﺗﺶ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﺼﺮ . . . . . . . . . . . . . . ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﻣﺜﻪ ﻣﻦ . . . . . . ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺷﮕﻠﯽ ﻭ ﻣﺘﺎﻧﺖ ﻭ ﺟﺬﺍﺑﯿﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﯿﻨﻢ واسه تو پست بزاره ! آخه این چه وضعشه؟؟؟؟؟ شلوار پاره مُده لباس پاره مده پیرهن پاره مده اون وقت من این همه جوراب پاره دارم مد نیست دوستان بیایید با دست به دست هم دهیم به مهر جوراب پاره را کنیم مد مهر این! نه، این یکی! نه دیگه این! خداوکیلی رو این یکی برم دیگه... "من هنگامی که می خوام سوار پله برقی بشم!" ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ... ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻧﻮﻣﻬﺎ ... ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ ﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﯼ ﭘﯿﺶ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ 22 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻓﯿﺴﺒﻮﮐﺶ ﮐﻪ ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩﺵ ، ﺑﻪ ﯾﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺗﻮﯼ ﻧﯿﺎﻭﺭﺍﻥ ﺩﻋﻮﺕ ﻣﯿﺸﻪ، ﻭ ﺷﺐ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺑﺮﻥ. ﻭﻟﯽ ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﻮﻧﻪ ... ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻣﯿﺮﺳﻦ ﻭ ﻣﺎﺷﯿﻨﺸﻮﻧﻮ ﺗﻮﯼ ﮐﻮﭼﻪ ﭘﺎﺭﮎ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺑﻪ ﭘﻼﮎ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﯿﺸﺪﻥ ﯾﮑﺪﻓﻌﻪ ﺟﻔﺘﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺮﻕ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭ ﺩﺭﺟﺎ ﻣﯿﻤﯿﺮﻥ . ﯾﻪ ﺳﺮﺍﯾﺪﺍﺭ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﻐﻠﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﻪ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﭘﻠﯿﺲ ﻋﻠﺖ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺭﻭ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﯿﺪﻩ ﮐﻪ : ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﮐﻠﯿﭙﺴﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺑﺮﻕ ﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻩ . تو کره سرعت اينترنت ايران رو تو برنامه شوک نشون ميدن...! :| دوستم گلوش چرک کرده بود پرسید چیکار کنم ؟ خواستم بگم آب نمک قر قره کن حواسم نبود گفتم آب قند قرقره کن بنده خدا یه هفتس کلا نمیتونه صحبت کنه دکتر گفته مجرای تنفسیت شکرک بسته یه گدا رو میشناسم که هرچی خیابون شلوغ تر میشه این فلج تر میشه!!!!!!!!! اهل دانشگاهم روزگارم خوش نیست! ژتونی دارم ، خرده پولی ، سر سوزن هوشی دوستانی دارم بهتر از شمر و یزید دوستانی همچون من مشروط و اتاقی که همین زدیکیست ، پشت ان کوه بلند اهل دانشگاهم!!! (ایشالله شما هم بری ) ترسناکترین جمله از طرف معلمان هنگام درس دادن الان بگو چی گفتم تکرار کن میگم تکرار کن (فریاد) یعنی قشنگ آدم میرفت تو قبر در میومد یه آدمی داشت آدرس خونشون رو به دوستش می داد: میای از در ورودی آپارتمان، داخل می شی میری سمت آسانسور، دکمه طبقه نهم آسانسور رو با آرنج می زنی. وقتی اومدی بالا از آسانسور که بیای بیرون، سمت چپ خونه منه. با آرنج در میزنی و منم در رو باز می کنم. دوستش میگه: به نظر آسون میاد ولی چرا باید با آرنج در بزنم؟ طرف میگه: چی؟ یعنی دست خالی اومدی دیدنم؟ من موندم این معلما خودشون دانش آموز نبودن؟؟ واقعا رو چ حسابی اول مهرو به ما تبریک میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟ ﻣﮑﺎﻟﻤﺎﺕ ﻣﻦ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻧﻮﻡ : - ﺍﻟﻮ ﺳﻼﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ + ﺳﻼﻡ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ - ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺍﺯ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﻕ ﻣﺰﺍﺣﻤﺘﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﻗﻮ ﺑﺸﻮﺭﯾﻢ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺨﭽﺎﻟﺘﻮﻧﻮ ﺍﺯ ﺑﺮﻕ ﺑﮑﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﺴﻮﺯﻩ ! + ﺍﻻﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯾﺪ ﺑﺸﻮﺭﯾﺪ؟ - ﺁﺭﻩ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ + ﺑﺎﺷﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺑﺮﻕ ﻣﯿﮑﺸﯿﻢ - ﻣﺮﺳﯽ ﺍﮔﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﭘﯿﺶ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ: اينايى كه تو مهمونيا دارن كباب باد ميزنن وقتى ازشون تشكر ميكنى، . . . . جوگير ميشن تندتر باد ميزنن )بارها امتحان كردم، جواب گرفتم ميگن تو بهشت همه ي راننده تاكسي ها پول خرد دارند تازه وقتي مي خواي حساب كني راننده بهت ميگه دوستت قبلن حسابت كرده قدیما میگفتن یارو شلوارش دو تا شده حالا دیگه باید گفت یارو سیم کارتش دو تا شده بععععله تو کنترل تلویزیون دوسال پیش یه باتری گذاشتم، از بس کوبیدمش منو که میبینه کار میکنه :| |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #704
|
|||
|
|||
|
خبر فوری فوری !!!!
لحظاتی پیش با خبر شدیم هواپیمای مسافربری که از نیویورک... عازم دبی بود از آسمان کشورمون عبور کرد !! اما لحظاتی بعد از ورود در آسمان ایران متوجه خطوط عجیبی در رادار میشه... و ناگهان با چیز عجیبی برخورد میکنه و متاسفانه در خلیج فارس سقوط می کنه... به گزارش خبرگزاری "بی بی سی" پس از کشف و بررسی جعبه سیاه علت سقوط هواپیما برخورد با(( کلیپس یه دختر ایرانی )) بوده... روحشان شاد و یادشان گرامی باد ...! |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #705
|
|||
|
|||
|
راستـــــــــــــــــــــــــــــی!!!
حالا که قراره با آمریکا رفت و آمد داشته باشیــــــــــــــــــــــــــــــــم!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . لـــــــــــــباس چــــــــــــــــــــــی بپوشیـــــــــــــــــــــــــــــــم؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۰۰ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #706
|
|||
|
|||
|
عموم میگه اولین بار که کامران هومنو دیدم فک کردم زن و شوهرن. بعدنا فهمیدم که خواهرن ! طرف اسم ایدیش زده جوجو میگم چند سالته میگه 30 حالا خدایی خودتون بگید این جوجو هست یا شترمرغ بالغ !؟ یکی اومده بود با احساسات من بازی کنه ،سه هیچ بردمش |: یکی مسیج داده : من عاشقتم !! منم گفتم بزن قدش !! گفت : یعنی تو هم منو دوست داری ؟ گفتم : نه دیگه،الان جفتمون منو دوست داریم ..! آدم داغون از اول داغون نبوده داغونش کردن آدم آرومم همینطور آدم عصبیم همینطور ولی آدم بیشعور از اوّلش بیشعور بوده! دیشب اومدم خود کشی کنم رفتم از سوپر سره کوچمون تیغ خریدم رفتم نشستم تو حموم، وقتی که اومدم تیغ رو بکشم رو رگم یه هو دیدم که خودمون تو حموم تیغ داریم اینقدر اعصابم خورد شد که هیچی دیگه، خود کشی نکردم طرف جرعت نداره باقی پولشو از راننده آژانس بگیره ولی میاد اینجا میشه منتقد اجتماعی ! به بابام میگم موجودی حسابت چقدره ؟ میگه : پول میخوای ؟ پـَ نه پـَ میخوام ببینم چقدر دیگه با بیل گیتس فاصله داریم ! حیف نون هر شب دعا میکرده خدا بهش یه دوچرخه بده میبینه خبری نشد میره یه دوچرخه میدزده بعدش دعا میکنه خدایا از من بگذر ! یه زمانی عطر میزدیم که بو بدیم الان عطر میزنیم که بو ندیم ! بابای من بهم گفته چطور ثروتمند شده یه روز یه سیب تو خیابون پیدا میکنه برش میداره 200 تومن میفروشتش! خوب بعدش؟ بعد با اون یه 200 تومن دوتاسیب میخره؛هرکدوم رو 400 تومن میفروشه!! خوب بعدش؟ بعدش عموش میمیره بهش ارث میرسه ﺗﺎ ﺣﺎﻟﺎ ﻧﺸﺪﻩ ﻳﻪ ﺑﺍﺭ ﺗﻴﺮﻳﺐ ﺑﻐﺾ و ﺗﻨﻬﺎﻳﻰ ﺑﻴﺎﻡ... ﺍﻳﻦ ﺍﺏ ﺩﻣﺎﻍ ﻟﻌﻨﺘﻰ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﺷﻜﻢ ﻧﻴﺎﺩ... ﺧﻮ ﻟﺎﻣﺼﺐ ﺑﺬﺍﺭ ﻳﻜﻢ ﺣﺴﻢ ﺑﻴﺎﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩ ﻛﻦ. زن به شوهرش :من خیلی لطف کردم بدون اینکه قیافتو ببینم باهات ازدواج کردم. مرد :بشین بابا من لطف کردم که قیافتو دیدم و باهات ازدواج کردم. |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #707
|
|||
|
|||
![]() صحنه انتقام یک زن از خانواده شوهرش ![]() ![]() نتیجه اخلاقی:خانواده شوهر حق ندارن بگن غذات شور شده ![]() پ.ن>>این زنه وهابی بوده
|
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #708
|
|||
|
|||
|
پنج پندِ بروسلی برای جلوگیری از خشم....
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ۱. 字楼室.... ۲. 建筑师事务... ۳. 所和“美国... ۴. 之音”及“美国 志愿者协会”无任何关联中..... ۵. 国北京 市朝阳区建国路号华贸中心二号写字楼室建筑师事务 به دومیش خیلی توجه کنید ، خود مرحوم روش زیاد حساس بود ! |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۰:۴۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #709
|
|||
|
|||
|
روزی شیخ را گفتند قیمت زرد آلو آذربایجان ۵۵۰۰ است. گفت خب نخرید. مریدان سر به دیوار کوفتندی.روزی شیخ را گفتند چرا هواشناسی دمای هوا را کم اعلام همی کردندی ؟ گفت : از برای اینکه مردمان خنک تر گردند. و مریدان نعره زدند و از هوش رفتند.روزی از شیخ پرسیدند اگر زنان همه چادری و تمام حجاب شوند دیگر چه چیز مردان را فاسد کند ؟ گفت : دماغ زنان ! و مریدان فغان کردند و نعره ها زدند.دقت کردین دخترا اگه لاغر بشن همه میگن شده پرنسس ! حالا پسرا اگه لاغر بشن همه میگن معتاد شده :| . به پسره میگم تولدت مبارک میگه : مرسی عزیزم تولد توام مبارک !!! به هر حال پسره دیگه ، بیشتر از اینم انتظار نمیره ! |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #710
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,035 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,747 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,893 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,570 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,873 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,718 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: crash08.jpg]](http://telmikha.persiangig.com/image/other/crash08.jpg)
![[تصویر: aks-neveshte-khandedar-radsms-07.jpg]](http://salijoon.info/mail92/920502/tanzz/aks-neveshte-khandedar-radsms-07.jpg)
![[تصویر: aks-neveshte-khandedar-radsms-23.jpg]](http://salijoon.info/mail92/920502/tanzz/aks-neveshte-khandedar-radsms-23.jpg)