|
قرآن رو که باز کردید اولین آیه ای که خوندید چی بود؟!؟
|
|
۱:۳۵, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از عنوان تایپیک مشخصه! هر کی دلش خواست هر کی مثل من رو سیاه نبود ؛ خجالت نکشید بیاد بگه!!! بگه شب قدر وقتی قرآن رو باز کرد اولین آیه ای که دیدید ؛ خوندش چی بود! اگر تا الان دقت نکردید فردا شب حتما دقت کنید! نتیجه اش نه از نظر عقلی شاید نه ! اما از نظر ذوقی جالبه!! ![]() با اون دل شکسته از اون آیات درس هایی رو میگیرید که هیچ وقت نمی دونستید یا اصلا بهش دقت نکرده بودید! دیگه هیچ وقت هم نمی تونید از کسی یاد بگیرید! به جای فال های خرافی بهترین استخاره و راهنمایی زندگی تون رو از قرآن می گیرید! ![]() _________________________________________________ این تایپیک صرفا برای بیان این آیات نیست بلکه تدبر و دقت بیشتر در برخورد با هشدار هایی ست که گاهی به سادگی از کنارشون میگذریم و گاهی زیر پا میگذاریم!! یاالله |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۰, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۲۲:۰۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ
(سوره مائده، آیه 51) ای کسانی که ایمان آوردهاید! یهود و نصاری را ولّی (و دوست و تکیهگاه خود،) انتخاب نکنید! آنها اولیای یکدیگرند؛ و کسانی که از شما با آنان دوستی کنند، از آنها هستند؛ خداوند، جمعیّت ستمکار را هدایت نمیکند الحمدلله |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
( به این خاطر سلام کردم که یه مدت نبودم ) من شب 23 ماه رمضان شب جمعه بود قران باز کردم اولین ایه ی سوره ی جمعه اومد |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۲۳:۲۰ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
جناب محمد هادی اول سلام عرض میکنم خدمتتون و دوم این که بنده با حرف های شما تقریبا موافقم و هیچ اصرار و تعصبی روی صدق این قضیه ندارم اصلا دلیل این که امسال تایپیک رو دیر آپ کردم میشه گفت همین بود برای همین هم توی ارسال اول تاکید کردم از سر ذوق و معرفت به این ایات نگاه کنید نه از روی عقل و استدلال اما من هربار هر سال این ایات رو نگاه میکنم و ازشون سرمشق میگرم همین شب قبل یه نکاتی رو در تفسیر ایات دیدم که شوکه ام کرد نه یکی نه دو تا تک تک شون حرف دلم و راهنمای سردرگمی هام بودن میخوام بگم به هر حال توی اون شب مبارک توی اون حال و هوای بی نظیر نمیشه همه چیزو ندیده گرفت نمیشه گفت همش اتفاقیه حداقل شاید بهانه ای باشه که قران رو توی متن زندگیمون بهتر لمس کنیم ......یاالله |
|||
|
|
۲:۴۰, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
البته من مطمئن هستم که نیت خواهرمون از ایجاد این تاپیک خیر بوده ![]() اما با توجه به تحقیق که بنده انجام دادم این صحبت از علامه گرانقدر که "قرآن رو باز کنید و روی اون رو به آسمون بگیرید" چنین چیزی صحت نداره . اول اینکه راجع به تعفل به قرآن همه میدونیم ، این کار صحیح نیست . دوم اینکه بنده با توجه به علم ناقص خودم چطوری می تونم تعبیر و تفسیر اون آیه رو بدونم ؟!! و علامه چطور ممکنه تعبیر اون آیه مبارک رو به عقل ناقص بنده سپرده باشند ؟!! (۱۹/تیر/۹۴ ۱۷:۳۴)Hadith نوشته است: تفال که قطعا درست نیست،اما من هروقت دلم آشوب بود یا نگران بودم،با باز کردن قرآن و خوندن صفحه هایی که میومد،دلم آروم میشد و حس می کردم خدا داره باهام حرف می زنه و حتّی کمک و راهنمایی می کنه.. این آرامشی که به این خواهر عزیز و بقیه دوستان دست داده در نتیجه قرآن قرآن کریم هست که مشخصا و مسلما قرائت قرآن شفای قلوب هست . وگرنه تفعل کار خوبی نیست و بسیار اعتیاد آور هست . بهترین کار صحبت و مشورت و سنجیدن ابعاد هست . (۱۹/تیر/۹۴ ۱۷:۵۷)قلب نوشته است: سلام سلام این گفته کاربر گرامی رو باید با طلا نوشت و کوبید به بالای این تالار ![]() بسیار زیبا فرمودند . پس نتیجه می گیریم باز بودن بودن این تاپیک به منزله ترغیب کاربرها به تفعل هست ! |
|||
|
|
۲:۵۲, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اینجا بد نیست که تفاوت فال و استخاره رو هم در نظر داشته باشیم.
استخاره مصدر باب استفعاله (معتل اجوف) و از کاربرد های این باب طلب کردن چیزیست. استخاره یعنی طلب خیر کردن. اون حدیثی که آقا محمدهادی آوردند از پیامبر اعظم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صحیحه که ایشون میفرمایند با قرآن فال نگیرید. فال چیه؟ فال به معنی پیشگویی آینده ست که ریشه در میترائیسم داره. استخاره همونیه که دوستان گفتند،گاهی اوقات دلتون با دیدن یک آیه از قرآن آروم میگیره. این مسئله مشکلی نداره،هر چند بد نیست اگه به آدم اهل دلی دسترسی داشتید بدید اون براتون استخاره بگیره،نتیجه ش طبق تجربیات شخصی خودم خیلی فرق میکنه! شب قدر هم فرصت خوبی برای استخاره بود،سال دیگه از دست ندیدش
|
|||
|
|
۵:۲۲, ۲۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۵:۳۰ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
البته همونجور که عرض شد، اون مطلبی که به آقای حسن زاده نسبت داده شده، مربوط به همون شاگردیه که عرض کردم.
تازه دو زاریم افتاد، که یکی از رفقا که کلا تو نخ قرآن و این حرفها نبود لااقل تا اونوقت که می دیدمش، پریشب پیام داده بود و درباره یکی از صفحات قرآن و آثارش و شان نزولش می پرسید، ظاهرا به خاطر همین مطلب نقل شده بود. شاگرد مذکور کلا مطالب اینجوری و بی سند و اباطیل سرهم می کنه و بدبختی اینجاست که گاهی به اسم استادشون تموم میشه. نه آقای حسن زاده و نه آقای جوادی -به قول امام راحل، دو نوری که از آمل برخاستند- کلا تو کار استخاره و این مسایل نیستند. |
|||
|
|
۸:۵۳, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۴ ۵:۲۲)محمدهادی نوشته است: البته همونجور که عرض شد، اون مطلبی که به آقای حسن زاده نسبت داده شده، مربوط به همون شاگردیه که عرض کردم.خدا خیرت بده. خیال ما رو راحت کردی.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |