|
چاکراها و غده صنوبری
|
|
۲۰:۱۱, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
این لینکهای ویکیپدیا و غده صنوبری . توضیحات کاملی داره . pineal gland
غده صنوبری بخونید متوجه میشید ربطش با چاکرا ها چیه ضمن اینکه این لینک : Horus eye and brain به نظرتون اینا با توجه به قسمت complete human چقدر صحت خواهد داشت ؟ با تشکر . یا علی . |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بنده به اين نتيجه رسيدم احتمالا تاپيكم خيلي مسخره ست كه هيچ كس حاضر نشد كيبورد فرسايي كنه يه دو خط توش بنويسه. يعني همتون اون عكسها رو قبلا ديدين؟
|
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: بنده به اين نتيجه رسيدم احتمالا تاپيكم خيلي مسخره ست كه هيچ كس حاضر نشد كيبورد فرسايي كنه يه دو خط توش بنويسه. يعني همتون اون عكسها رو قبلا ديدين؟ با سلام جناب تواب , من که به شخصه چیزی از پست اول شما متوجه نشدم و احتمالا دوستان هم متوجه نشدند , اگه ممکنه کمی توضیح بدین که دقیقا متوجه منظور شما بشیم
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خیلی خوب .
ببینید . این مبحث برمیگرده به همون قسمتی از مستند ظهور که به چاکراها و آزاد کردن روح اشاره کرده . شما دو تا لینک اول رو بخونید متوجه میشید که غده صنوبری چیه . این غده مشهور به چشم سوم هستش . همون چاکرای تاج یا crown chakra که در مستند ظهور گفته شده بود آزاد کردنش باعث میشه روح انسان آزاد بشه . اما لینک عکس ها رو ببینید . تا حالا از خودتون پرسیدید چرا چشم هوروس ، چشم راستشه ؟ چشم راست هوروس همون چشمی بود که سالم مونده بود . اگه تصویر چشم هوروس رو بر نیمکره مغز منطبق کنید ، تخم چشم ، محل دقیق غده صنوبری رو نشون میده و شاهدی بر این مدعا اینه که توی چشم هوروس حتی بصل النخاع هم رسم شده . عکسها رو ببینید (لینک سوم) . در متن انگلیسی یا همون لینک اول ، گفته شده دانشمندان و متفکرانی چون رنه دکارت (همه میدونیم ماسون بوده) ادعا کرده جایگاه روح در بدن ، همون غده صنوبری هستش . این غده با نام غده پینه آل هم شناخته میشه . |
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام مجدد .
اینطور که من متوجه شدم منظور شما اینه که سازندگان سریال ظهور در قسمت چاکراها پیامی متناقض با چیزی که مدعی ایش بودند رو اشاعه و ترویج کردن درسته ؟ چشم سوم و یا Ajna که به معنای چشم عقل در سنت dharmic است . مکان این چاکرا درست در پشت ابرو و در مغز قرار دارد, وظیفه ی آجنا شهود است . در ائین هندو چاکراها محل ورود نیروهای معنوی به ذهن هستند پس باید به شدت از انها مراقبت کرد تا از ورود نیروهای شیطانی به بدن که مانع رشد و کمال ادمی میشود جلوگیری کرد. خالکوبی و یا نشانی که هندی ها بر روی پیشانی خود میکنند هم برای مراقبت از چاکرای آجنا است . به طور واضح هدف از مراقبت اجنا آن است که انسان چشم عقل خود را پرورش داده و به وسیله ان درست و غلط را از یکدیگر تمییز دهد و البته در مراتب بالاتر به مقام کشف و شهود عرفانی برسد . سازندگان مستند سریالی ظهور هم برای اینکه متهم به طلبه دینی بودن نشوند از این ایده الهام گرفته و انرا معادل با مراقبه نفس در دین در قسمت مربوطه پخش کردند , هر چند که این کار صحیح نبود و جز اشتباهات سازندگان محسوب میشه ولی در قسمت اخر اشاره میکنند که اینها صرفا تحقیق بوده و امکان بطلانش هست .... با کمی تحقیق راجع به ائین هندوها میشه به گاف هایی که در دینشون موجوده و بسیار شبیه به بت پرستیه پی برد , این وظیفه ی ماست که با تحقیق به درست و یا غلط بودن مطلبی پی ببریم و این دقیقا کاری که شما کردید و من هم با شما موافقم . در پناه حق |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر یه دقیقه زحمت بکشند و لینکهای موجود رو بخونند هم خوبه .
جناب رضا 2035 مطالب خوبی رو بیان کردن . اما من نگفتم که چاکراها متلقا مخصوص به هندوئیسم هستن . ببینید ، با خوندن دو پست اول متوجه میشید که چاکرای سر در حقیقت همون غده صنوبریه . ادعا شده که این غده سه نوع ماده ترشح میکنه : 1- ملاتونین 2- سراتونین 3- DMT دو ماده اول در پاسخ به تاریکی ترشح میشن و محرک خواب هستن و رویا بینی هم به اونها نسبت داده میشه . اما DMT ماده ای هست که در هنگام خواب و قبل از مرگ و یا طبق ادعای برخی از دانشمندان در حالات خلسه روحانی تولید میشه و موجب دیدن مناظر غیر طبیعی و ماوراء الطبیعه ست . یعنی مدیتیشن و اعمال عبادی موجب فعال شدن ترشح DMT میشن . راستش رو بخواید من خودم چون همیشه ار کافی نت وارد میشم زیاد وقت تایپ کردن ندارم . واسه همین کم منویسم . خودتون بخونید ، حتی معراج پیامبر و نزول قرآن هم در بعضی سایت ها ، به این موضوع که پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با مراقبه ترشح DMT رو فعال کردن نسبت داده شده . از طرفی مطابقت چشم هوروس ، که نماینده بینندگی ماوراء الطبیعه ست ، با ساختار مغز ، محل دقیق غده صنوبری رو نشون میده . این یعنی چی ؟! توجیهی برای این مطالب هست ؟! التماس میکنم لینکها رو ببینید .
|
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۶/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:این یعنی چی ؟! توجیهی برای این مطالب هست ؟! یعنی نعوذ بالله پیامبر ..... ![]() اطلاعات خوبی دادین ای کاش اینو از اول مینوشتین ! ببین برادر من چون یه چیزی شبیه به چشم هوروس تو سرمونه که حالا یه قابلیت هایی داره دلیل نمیشه که هر مطلبی رو که به پیامبر نسبت میدن رو قبول کنیم ... به فرض هم مطلب صحت داشته باشه که داره ( مرتاض های هندی و ... ) اما اینکه اینو به دین خدا وصلش کنیم صحیح نیست . هدف از دین خدا عبودیته , نه رسیدن به قدرت های ماورایی ! واقعا پیغمبر هدفش این بوده که به قدرت های ماورایی برسه ؟ این دین ها و عرفان های شرقی که ریشه در بت پرستی دارن رو چطور میتونیم با دین خدا مقایسه کنیم ....دین الهی هدفش فراتر از این مسائله ! معراج پیامبر هم جسمی بوده و هم روحی ! این مرتاض های هندی غیر اینکه روی میخ بشینن و چاقو فرو کنن تو کله شون چه کاری میتونن بکنن ! دین یعنی فنا فی الله که عین بقاست . عطار نیشابوری در کتاب مختارنامه در توصیف حق تعالی میفرماید : ای هشت بهشت , یک نثار در تو *** وی هفت سپهر , پرده دار در تو . رخ زرد و کبود جامه , خورشید منیر *** سرگشته ی ذره غبار در تو هندوئیسم و چاکراها و چشم سوم کارشون اینه که در نهایت چاقو فرو کنیم تو سرمون هیچیمون نشه ولی در دین هشت بهشت و هفت اسمان مهم نیستند مهم فنا فی الله است ...در قران داریم که خدا به بهشتیان میگه بندگان من میخواین شما رو به نعمت بالاتری از بهشت اگاهی بدم ؟ بنده ها میگن از بهشت و این همه نعمت مگه بالاتر هم هست ؟ خدا میگه این که من از شما راضی هستم و شما هم همین طور ....بهشتیان هم خدا رو تصدیق میکنن...متاسفانه ایاتش یادم نمونده و در جای دیگه میفرماید : یَا أَیَّتُها النَّفسُ المُطمَئِنَّة (۲۷) إِرجعی إِلی ربِّکَ راضیةً مَرضیة(۲۸) فَادخلی فِی عِبادی(۲۹) وَادخلی جَنََّتی(۳۰) در پناه حق |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام بنظر بنده هم مسایل مربوط به چشم سوم , بیشتر جنبه هایی از مکاتب انحرافی رو مطرح میکنه . این چشم اگر هم باشه باید ...........خدا قبلا داده باشه ........یا خدا الان عنایتی کنه و بده بنابراین قطعا با حرکت در مسیر خدا و با توسل به معصومین و رعایت مسایل شرعی , اگر انشاالله قابل باشیم , این مسایل هم بر ما مکشوف میشه . بنابراین دانستن یا ندانستن و یا تحلیل از چشم سوم چندان بدرد بخور هم نیست . کاش وقتمون رو برای دعای فرج و استغفار بگذرونیم . |
|||
|
|
۶:۴۳, ۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۲ ۷:۰۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام ، این مطالب رو قبلا خونده بودم.
حتی تاثیر وضو و نماز بر روی چاکرا هم بررسی شده و همه رو افزایش میده و دال بر شیطانی بودن هیچکدوم نیست. http://www.namazeshab.ir/articles.html علم اکتسابی آدم هم قطعا نمیشه گفت درسته ، و نمیشه با یک حرف اطمینان پیدا کرد که جایگاه روح پیدا شده. درباره ی بقیه مسائلش نظری ندارم. |
|||
|
|
۶:۴۷, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۹)تواب409 نوشته است: بنده به اين نتيجه رسيدم احتمالا تاپيكم خيلي مسخره ست كه هيچ كس حاضر نشد كيبورد فرسايي كنه يه دو خط توش بنويسه. يعني همتون اون عكسها رو قبلا ديدين؟ دیگه خیلی خیلی مختصر بود پست اول ، واسه همینه احتملاً !!! ![]() به نظرم پست اولتون رو ویرایش کنید و توش توضیحاتی هرچند مختصر از اون لینکایی که قرار دادین بذارین . یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

لینکها رو ببینید .