|
چاکراها و غده صنوبری
|
|
۲۰:۱۱, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
این لینکهای ویکیپدیا و غده صنوبری . توضیحات کاملی داره . pineal gland
غده صنوبری بخونید متوجه میشید ربطش با چاکرا ها چیه ضمن اینکه این لینک : Horus eye and brain به نظرتون اینا با توجه به قسمت complete human چقدر صحت خواهد داشت ؟ با تشکر . یا علی . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۱, ۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۰ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
این موضوعی که شما مطرحش کردین یه جورایی با موضوع روح که تو همین فروم در موردش حرف زدیم مرتبطه و خیلی هم در این مورد کنجکاوم ! البته تمام چیزهایی که اینجا در مورد این غده نوشتم از اینترنته و بهش اعتمادی نیست. اما نوشته های تاریخی شاید موقع خوندنش فکر کنین بی ربطه اما با توجه به سایت هایی که این موضوع رو توضیح دادن به نظر من که چندان بیربط نیستن و توضیحش لازمه. اطلاعاتی که من تو اینترنت پیدا کردم در مورد این غده و کارکرد اون این جمله رو نوشته بودن:""" اصولاً فکر هر انسانی دارای قدرت بینایی می باشد که ما اصطلاحاً آن را چشم سوم می نامیم و قدری علمی تر بخواهیم به آن نگاه کنیم به آن غده صنوبری هم می گویند، کار چشم سوم این است که اگر بخواهیم شیی را در نظر بگیریم می تـوانیم چشمان خود را ببندیم و در فکرمان آن جسم یا شی را مجسم کنیم. مورد و کاربرد دیگر تصاویریست که در خواب و هنگام رویا دیدن می بینیم و بخاطر می سپاریم. در هین رابطه افرادی که" تجربه خروج از بدن" برایشان اتفاق می افتد و به قولی روح از بدنشان برای مدت کوتاهی جدا می شود، ابتدا صدای شکستن شاخه خشک را در گوش خود می شنوند و دقیقاً بعد از این حادثه روح انسان به دیگر سو سفر می کند. """ و یا اینکه """مراقبه، یوگای تجسم، و تمام اشکال سفر خارج از بدن، چشم سوم را باز میکند و اجازه میدهد که فراتر از فیزیک (جسم و ماده) ببیند.""" که به نظرم با موضوع روح مرتبط اومد .چرا سعی شده چشم سوم رو همون چشم جهان بین جا بزنن؟ مگه ما این چشم (چشم جهان بین)رو نماد یک چشم شدن شیطان نمی دونیم؟ چرا سعی در ناشناخته جلوه دادن این غده دارن؟ چرا توانایی و تقویت روح رو منحصر به این غده میدونن؟ اشتباهاتی که من دیدم مثلا اومده بودن اسم فارسیشو به این غده چسبونده بودن و از همین رو درخت کاج رو همون درخت صنوبر فرض کرده بودن که خودتون میتونین تو سرچ عبارت های : Poplar = سپیدار, درخت صنوبر, درخت تبریزی و Populus tree عکس ها شو ببینین چیزی که جالبه میوه یه گونه از این درخته به نام yellow poplar که به نظرم شاید این اسم از اونجا برداشته شده و مشتق شده( اگه من اشتباه میکنم بهم بگین حتما ) در یه سایتی از شخصی به نام دیوید ویلکاک نقل نوشتن که "افراد سومری را ببینیم که هر یک صنوبری در دست یا بر روی کلاه خود دارند " من که تنها شباهتی که در این عکس ها دیدم همون گونه ای که شاید از خانواده گونه های سوزنی برگ باشه! اما تو توضیحات بعدی میگم چرا این برداشت اشتباهه. دلیل اسم گذاری میتونه همون شکل مخروطی این غده باشه ( به نظرم بیشتر تخمرغیه )که تو عکس ها واضحه اما اون همون میوه کاجی شکل نیست که تو سنگتراشه های سومری بابلی و آشوری تو دست هاشون گرفتن و البته بعضی از سایت ها گذاشتن، شاید اون ها برای این موضوع توجیه دیگه ای دارن که از میوه کاج سمبل سازی کردن و تقریبا هه جا از حیاط واتیکان تا مجسمه های بودا ازش استفاده کردن! اما چیزی که جالبه اینه که یک پادشاه آشور (722 سال قبل از میلاد، 705 سال قبل از میلاد) کلاه تاج شکلی می پوشد که بالای اون گل زنبق یا سوسن ( مگنولیا هم گونه ای از همون صنوبره وشباهت ظاهری زیادی هم به میوه کاج و گل سوسن و نیلوفر داره) اشتباهی که اکثر کسانی که دنبال این نشونه ها بودن این بوده که به دست بیشتر توجه کردن درحالی که سر تو تمدن های باستانی از اهمیت بیشتری برخوردار بوده اگه روی سر رو توجه کنین این نماد ، حکومت و الوهیت و تثلیث خدایانه رو میبینین ! و البته تو دست دیگه اش نوشیدنی برای خداشون تو مراسم ها شون بوده و فکر میکنم همین در دست گرفتن کاج جزئی از اعتقاداتشون بوده که خدای بالدارشون تو دست گرفته. ![]() اما چیزی که برای من جالبه ارتباط مار و همون نشون معروف پزشکی مثلا در گیلگمش این مار بود که اومد گیاه جاودانگی رو خورد و در عوض انسان جاودانه شد و پوست اندازی کرد و جوان شد شاید دلیل استفاده از مار تو اون سنگتراشه ها همین موضوع باشه در مورد اینکه این نشون بعدا در هند و در همین چاکرا ها ارتباط شدید بین اسطوره ها در بین النهرین و هنده و البته سرو هم از گونه سوزنی نماد جاودانگی بوده که الان هم در ایران نمادش حفظ شده . مار پیچیده تو یه نمونه سنگتراشه به همون میوه کاج میرسه و تو یکی دیگه به گل سوسن! و شباهت هردو شکفتگیشونه. البته سایت هایی مثل این سایتدر این مورد نوشتن که وقتی مطالب دیگه شون رو میخوندم یه مقدار تناقضات تاریخی و برداشت های اشتباهی از منابع دینی و تاریخی داشتن یه جایی نوشته بودن که با تقویت این غده اشخاص میتونن در جهان های موازی سفر کند (یا همان طی العرض) چیزی که به نظر من جالبه اینه که چرا این ها سعی دارن این غده رو رابطی بین روح و جسم بدونن؟ چیزی که من در مورد این اشخاص خوندم این بوده که این ها روحشون رو با حفظ از بدی و نفسیات تقویت میکردن و البته خود روح چنین توانایی پیدا میکرد و این کار ها در صورت مثبتش تحت ولایت الله باید باشه چیزهایی که به نظر من در تناقض با اعتقادات من مسلمون بود مثلا این جمله هم بود "" چاکرای ششم بیداری ونبوت "" درجه نبوت رو تا حد این جمله پایین میارن که "گاه این غدد را غده توهم زا نیز می خوانند. در فلسفه یوگا غده صنوبری را پلی بین کالبد زمخت جسمانی و کالبد بسیار ظریف روحی می دانند."( شاید دلیلش همون ترشح هرمون تنظیم خوابه!) و در جایی دیگه حتی مساله شفا یافتن رو با همین غده توجیه کردن و نوشتن "مثل بعضی معالجات ذهنی که بر اساس ایمان صورت می گیرد . در تاریخ از این موارد زیاد شنیده شده است و امروز هم در مکانهای مقدس بسیار رخ می دهد ." به نظرم توضیح آقا رضا در مورد درسته که دین ها و عرفان های شرقی که ریشه در بت پرستی دارن رو چطور میتونیم با دین خدا مقایسه کنیم چیزی که به نظرم مسخره اومد این جمله بود که "این غده رو مقابل غده هیپوفیز گذاشتن "تو همین توضیحات چاکرا ها. کجا اعضای بدن با هم در تناقضن به نظرت ؟ تا جایی که من میدونم اگه بدنت سالم باشه تمام این ها در جهتی همسو با هم کار میکنن که یه هدف دارن زنده موندن که به نظرم این ها مثلا میخاستن با دلایل علمی این زهد منفی شون رو توجیه کنن! بعضی از این توجیه کنندگان این غده نوشته بودن که """احتمالا نقش مخالف با هورمون محرک جنسی """ بعد یه جا دیگه نوشتن """تقویت اعمال جنسی""" من نمی دونم این تناقضات مربوط به چیه اما توجیه اکثرشون ناشناخته بودن کارکرد اصلی این غده بوده هرچند تو جاهای دیگه نوشته بودن کارکرد اصلی غده " کنترل پیام های چشم! " البته شما دقیق ترشو نوشته بودی ![]() مثلا یه جا به بزرگی این غده رو در کودکی دلیل بر شهود ذاتی کودکان دونستن اما یادمه که در کتابی نوشته بود که بزرگی و کوچکی مثلا مغز تاثیر مستقیمی بر هوش نداشته چون مغز مردها با توجه به روند زوال و پیری کوچیک میشه اما خنگ نمیشن و شاید چون چشم انسان رشد نمیکند در کودکی به نسبت جمجه بزرگترین اندازه را دارد این غده هم بزرگه! و البته در نوزادی بیشتر زمان رو نوزاد درخواب به سر میبره. متن های جالبی که تو سرچ هام پیدا کردم - این غده، در مهرهداران خونسرد، چشم سوم نیز خوانده میشود. ( باز هم انگار پای مار درمیونه )- اثر گذاری سدیم فلوراید بر روی غده صنوبری - جسم صنوبری که غده صنوبری نیز نامیده می شود، در وسط مغز قرار گرفته است. این غده ملاتونین ترشح می کند، هورمونی که چرخه خواب-بیداری را تنظیم می کند. که شما نوشتین ![]() سوالی که برای من پیش اومده اینه که اون نقطه ای که بودایی ها در وسط پیشانی میذارن نمادی از روحه که سعی در تجسم زمینی بودنش دارن یا اینکه دلیلش همونیه که میگن چشم سومه و یا مانع جذبه ارواح شیطانی ..... خوشحال میشم اشتباهات و سوالاتم رو جواب بدین. |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۸)تواب409 نوشته است: اما لینک عکس ها رو ببینید . تا حالا از خودتون پرسیدید چرا چشم هوروس ، چشم راستشه ؟ چشم راست هوروس همون چشمی بود که سالم مونده بود . اگه تصویر چشم هوروس رو بر نیمکره مغز منطبق کنید ، تخم چشم ، محل دقیق غده صنوبری رو نشون میده و شاهدی بر این مدعا اینه که توی چشم هوروس حتی بصل النخاع هم رسم شده . عکسها رو ببینید (لینک سوم) .سلام دوست عزیز من هرچی فکر میکنم متوجه این قسمت حرفتون نمیشم! اینکه چشم راستشه خب یعنی چی؟ ممنون میشم توضیح بدید. |
|||
|
۱۷:۱۹, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام. من مطالبی رو که خوندم به نظرم جالب اومد. من اطلاعاتی تو این زمینه دارم که شاید به دردتون بخوره.
اولا نمیدونم شما دیوید آیک رو میشناسید یا نه؟ همون کسی که تئوری خزندگان (یا همون اجنه) رو داد که میگفت موجوداتی به نام رپتیلیان reptilians بر دنیا سلطه دارن و تغییر شکل دادن به صورت انسان و با نسل انسان امیزش کردن!! جالبه این عکس ها رو که دیدم یاد یه چیزی افتادم. شما میتونید تو گوگل ایمیج این رو سرچ کنید reptilian brain . میبینید که همون نقطه از مغز رو نشون میده و این عجیبه!! یه نکته ای هم که هست اینه که ما موقع نماز همون نقطه از سر رو روی مهر میزاریم (حالا فعال میکنه یا غیرفعال نمیدونم)!! یه چیز دیگه هم هست. آیه 15 و 16 سوره علق (در مورد ابوجهل ) که میگه از موی پیشانی اش میگیریم. آن پیشانی دروغ زن خطاپیشه را و سوره الرحمن آیه 41 "مجرمان از چهره هایشان شناخته گردند.پس،از(موی)پیشانی و پاها گرفته می شوند" نظرتون چیه؟؟ مرتبطه با موضوع یا نه؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
در مورد این موضوع در مکاتب هندوئیسم و بودائیسم و آواتاریسم و تائوئیسم و انرژی درمانی و صلح درونی و بیداری کندالینی و چه و چه مطالب به فراخور وجود داره. بنده خودم زمانی خیلی این مسائل رو پیگیری می کردم ولی وادی خیلی ایمن و سلامتی نیست. تا جایی که بنده مطالعه کردم این حوزه بخشی اش شامل ظن و گمانه و خداوند در کلام الله مجید می فرماید:
وَمَا يَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلاَّ ظَنًّا إَنَّ الظَّنَّ لاَ يُغْنِي مِنَ الْحَقِّ شَيْئًا - و بيشترشان جز از گمان پيروى نمی كنند [ولى] گمان به هيچ وجه [آدمى را] از حقيقت بی نياز نمی گرداند 36 یونس بخش دیگرش هم شامل تصور ، خیال و تلقین است. و عالم خیال هم عالم شیطان است و بدون استاد پرهیزگار و راستین وارد این وادی شدن انسان رو به کفر می کشاند. در کل باید آدم مواظب باشه که این وادی های عرفان مسلک با یه جاذبه و کششی که ایجاد می کنه و آدم به خاطر کنکجاوی و به عشق یافتن حقیقت واردش میشه ، ممکنه حیات دنیوی و اخروی آدم رو به باد بده. اما اگه انسان طالب علم حقیقی باشه هیچ جایی جز در خونه اهل بیت نمی ره و به قطعیت در اینجا از این حرف ها (چاکرا و انرژی و چه و چه ) هیچ چیز پیدا نمیشه. در اینجا عرفان ، انسان رو تبدیل به خداگونه ای نمیکنه که بدون خدا بر عالم هستی حکمرانی کنه (امانیسم) بلکه عرفان در اینجا انسان رو تبدیل به بنده ای می کنه که آینه تمام نمای صفات جمال و جلال الهی میشه و بعد از اینکه از منیت هاش تهی شد و فانی در ذات الهی شد به اذن خدا خلیفه خدا بر روی زمین می شه و به کائنات و عالم امکان حکومت می کنه و اراده خدا رو جاری می کنه و به موجودات فیض می رسونه (انسان کامل ، ولی خدا و خلیفه الله فی الارضه) |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۸/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۱)هامون نوشته است: یه جایی نوشته بودن که با تقویت این غده اشخاص میتونن در جهان های موازی سفر کند (یا همان طی العرض) چیزی که به نظر من جالبه اینه که چرا این ها سعی دارن این غده رو رابطی بین روح و جسم بدونن؟ چیزی که من در مورد این اشخاص خوندم این بوده که این ها روحشون رو با حفظ از بدی و نفسیات تقویت میکردن و البته خود روح چنین توانایی پیدا میکرد و این کار ها در صورت مثبتش تحت ولایت الله باید باشه چیزهایی که به نظر من در تناقض با اعتقادات من مسلمون بود مثلا این جمله هم بود "" چاکرای ششم بیداری ونبوت "" درجه نبوت رو تا حد این جمله پایین میارن که "گاه این غدد را غده توهم زا نیز می خوانند. در فلسفه یوگا غده صنوبری را پلی بین کالبد زمخت جسمانی و کالبد بسیار ظریف روحی می دانند."( شاید دلیلش همون ترشح هرمون تنظیم خوابه!) و در جایی دیگه حتی مساله شفا یافتن رو با همین غده توجیه کردن و نوشتن "مثل بعضی معالجات ذهنی که بر اساس ایمان صورت می گیرد . در تاریخ از این موارد زیاد شنیده شده است و امروز هم در مکانهای مقدس بسیار رخ می دهد ." دوست عزیز راستش این مطلب خیلی مهمه. من اون قدی که خودم تونستم دنبالش رفتم. چیزی که دستگیرم شد این بود که دو نوع خلسه وجود داره. اول خلسه روحانی که تو اسلام رواج داره و دوم خلسه شیطانی هست که تو یوگا و این جور چیزا رواج دادن. نکته مهم اینجاست که در عهد باستان میوه ها یا گیاهانی توی طبیعت بود که میتونست انسان رو به نوعی خلسه ببره. البته خلسه شیطانی. در این مورد میتونین کتاب "گیاه خدایان" رو بخونید اگه ترجمه شده باشه. گیاهانی از قبیل قارچ ها و به خصوص برگ لیلی یا زنبق که حتی تصاویرش روی دیوارهای داخلی اهرام موجوده به عنوان محرکی برای تجربه کردن عالم موازی ( همان عالم دخان) استفاده میشده. کار اصلی این گیاهان این بوده که DMT توی مغز تزریق میکردن( همون هورمونی که قبل خواب و قبل از مرگ ترشح میشه) تا فرد گیج بشه و توان کنترل هوشیاری رو از دست بده!!! هنوزم این گیاهان بین سرخ پوست های امریکای جنوبی رواج داره!! (کتاب DMT SPIRIT MOLECULE) اصلا مواد توهم زا به همین خاطر بوجود اومدن!! به همین خاطره که میبینید بعضی از این موادی ها مواردی گزارش میکنن که با عقل جور درنمیاد و میگن فلانی توهم زده ولی در اصل همچین چیزی موجوده!!!همون چیزی که تو دست اون فرد بالدار هستش باید یک نوع گیاه توهم زا باشه ( خدای بالدار هم نداریم، اون یه نوع از اجنه هستش) بسیاری از فیلم های هالیوودی این مطلب رو مخفیانه منتقل کردن حتی بازی های رایانه ای( مثل قارچ خور که وقتی یه قارچ جادویی میخورد بزرگ میشد و سرعتش زیاد میشد) که اینجا نمیشه کامل گفت!!! اما خلسه روحانی فقط و فقط با روزه گرفتن و تزکیه و دعا قابل انجام هست نمونه هاش هم بین عرفا زیاد هست. جبهه دشمن سعی داره این دوتا رو شبیه هم نشون بده. به همین دلیل هم این همه استفاده فراگیر از مواد توهم زا و دخانیات مد شده!! اون همه عرفان کاذب و ادعای جن گیری و عروج و ... هم از همین نشات میگیره!!! امیدوارم این اطلاعات سودمند باشه. با تشکر |
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان ،
دی ام تی نوعی ماده مخدره. یعنی کسی که به حالات روحانی فرو میره ترشح مخدر توی سرش زیاد میشه؟!! |
|||
|
۱۲:۰۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۵ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۷:۱۹)sadegh313 نوشته است: سلام. من مطالبی رو که خوندم به نظرم جالب اومد. من اطلاعاتی تو این زمینه دارم که شاید به دردتون بخوره. بله حق با شماست. Reptilian Brian یا مغز خزنده که تو اسلام بهش میگن نفس سرکش و یا اماره! مغز خزنده از خوبی ها منع میکنه دقیقا همانگونه که نفس اماره این کار رو به نحو احسن انجام میده. کار به جایی میرسه که حتی امیر المومنین میگن نفس اماره جاسوس شیطان در بدن توست! از آن بر حذر باش. حتی مبارزه با Reptilian Brian در اسلام جهاد اکبر نامیده شده. نفس اماره قدرت خیلی زیادی داره و ازش میشه خیلی استفاده ها کرد. برای همینه اینقدر برای فعال شدندش پروژه های گوناگون ایجاد کردن. تمامی پیام های ناخود اگاه که تو فیلم ها و کارتون ها هست در واقع یک Subliminal Message برای نفس اماره هست چون اون کاملا متوجه میشه. Reptilian Brian کینه توزی و بد بینی و فحش و فساد و...تو انسان ایجاد میکنه. کمی درباره مغز خزنده تحقیق کنید کامل متوجه میشید. خیلی از روانشناس ها به اشتباه میخوان Reptilian Brian رو فعال کنن تا فرد به آگاهی برسه! البته نفس اماره با دیدن کارتون های س.ک.س.ی و سابلیمینال های مخفی کم کم فعال میشه. اما اینا به همین هم قانع نیستن و میخوان به قدری فعال کنن تا شیطان بتونه به راحتی با یک بار وسوسه انسان رو تحت کنترل خودش بگیره. شیطان با امواج خاصی اقدام به وسوسه میکنه که Reptilian Brian به راحتی راه رو مثل یک جاسوس براش باز میکنه. وقتی خداوند میگه بگو پناه میبرم به خدا از شر وسوسه گر نهان (Reptilian Brian) الان منظورش مشخص میشه. جالب اینجاست که خواندن سوره ناس و تکرارش باعث تضعیف Reptilian Brian تو مغز میشه و وسوسه شیطان رو بسیار کاهش میده و باطل میکنه. کلا اسلام هدف اصلیش نابود کردن و ضعیف کردن نفس اماره در انسان هست. تسلیم شدن در برابر الله یعنی تسلیم نفس اماره و نابود کردن سرکشی های Reptilian Brian در مغز هست. برای همین هست که اینقدر به سجده امر شده چون سجده Reptilian Brian رو در برابر الله سبحان تعالی به زمین میکوبه و به حالت تسلیم در میاره! من وقت ندارم با عکس و فیلم بهتون نشون بدم. درباره Reptilian Brian اگه تحقیق کنید میبینید دقیقا تو مغز جایی قرار گرفته که وقتی سجده میکنید به خاک میافته! در واقع دارید نفس اماره یا همونReptilian Brian رو در مقابل الله به خاک میکوبید این کار به شدت از حالت سرکشی نفس اماره کم میکنه. اما نفس اماره مداوم سرکشی میکنه و نمیخواد تسلیم بشه. اگه کسی بتونه نفس اماره رو تسلیم کنه تبدیل به یک انسان بزرگ و والا مقام میشه. با تحقیقاتی که کردم بیشتر متوجه شدم بزرگترین راه برای ضعیف کردن Reptilian Brian خواندن نماز شب و سجده و ذکر های خداوند هست. چیزی که سیستم دجال کاملا داره روش کار میکنه تا مردمه رو از انجامش منصرف کنه یا شبه وارد میکنه تا مردم نماز رو ترک کنن. تا جامعه ای بسازه که توش نفس اماره حرف اول رو بزنه! بزرگترین نگرانیشون این هست که نفس اماره در انسان ها ضعیف بشه چون در این صورت شیطان دیگه نمیتونه همانند قبل انسان ها رو راحت وسوسه کنه و قدرتش در انسان ها کم میشه و در نتیجه به نتایجی که میخوان نمیرسن. برای همینه که این همه پول و ثروت و وقت روی پروژه های عظیم فعال سازی Reptilian Brian کار میکنن. دقت کنید نسبت به 50 سال پیش تولید فیلم های پورن و س.ک.س.ی چند برابر شده؟ خیال میکنید برای چیه؟ این همه پیغام های مخفی نا خوداگاه که فقط Reptilian Brian توانایی رمز گشایی اونها رو داره دقیقا برای همین امر ایجاد میشه تا نفس اماره رو قوی کنن. یک بار دیدن فیلم های س.ک.س.ی کافیه تا Reptilian Brian رو هوشیار کنه. با کسایی که معتاد به این فیلم ها شدن صحبت کنید خودشون میگن یه چیزی تو درونمون میگه برو نگاه کن. Reptilian Brian یا همون نفس اماره غذاش از دیدن این فیلم ها و گناه و...تامین میشه و هر روز قوی تر میشه. نفس اماره قوی تر بشه مساوی هست با تحت اختیار بودن انسان توسط شیطان. در ضمن تو خیای از منابع به Eye Of Horus اشاره شده چون دقیقا شبیه به جشم حارث هست! حارث نام اصلی شیطان هست قبل از اینکه از درگاه الله یکتا رانده بشه! وقتی حضرت امیر المومنین فرموده که با این نفس مقابله کنید چون همکار شیطان در بدن شما هست الان شاید متوجه بشید منظورش چی بوده! حتی با Eye Of Horus یا همون Repitilian Brain میشه با شیاطین ارتباط بر قرار کرد و حتی اونا رو به یاری طلبید. این تصویر نشون میده منظور من چی هست: ![]() ![]() ![]() ![]() در پناه الله متعال. |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
منورتون اینه که چاکرای تاج هنون نفس اماره ست؟و تمرینایی که برای تقویتش هست،مدیتیشن و تمرینات تله کینزی تقویتش میکنه در حالیکه باید عکسشو انجام بدیم؟
|
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
جوابی نبود؟
.................. |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
والله من خیلی دوست دارم دنبال تله کینزی و این حور چیزا برم. اما چون توی اسلام شنیدم که حرامه و نباید مسلمون از سحر( که یه نوعش هم همین قدرت ذهنی محسوب میشه ) واسه همین ازش می ترسم. فکر کنم خیلی ها هم این نظرو دارن و واسه همین زیاد وارد این بحث نمی شن تا یه وقتی وسوسه نشن.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اما با توجه به سایت هایی که این موضوع رو توضیح دادن به نظر من که چندان بیربط نیستن و توضیحش لازمه. اطلاعاتی که من تو اینترنت پیدا کردم در مورد این غده و کارکرد اون این جمله رو نوشته بودن:
.![[تصویر: 27500583061644940713.png]](http://upload7.ir/images/27500583061644940713.png)

![[تصویر: 14571335371054011987.jpg]](http://8pic.ir/images/14571335371054011987.jpg)
![[تصویر: 00720732693398436273.gif]](http://8pic.ir/images/00720732693398436273.gif)
![[تصویر: 13173873008707456723.jpg]](http://8pic.ir/images/13173873008707456723.jpg)
![[تصویر: 17534089349898655933.jpg]](http://8pic.ir/images/17534089349898655933.jpg)